Dodaj do ulubionych

Biustonosz dla mamy karmiącej

IP: *.* 10.08.01, 21:46
Dziewczyny, Czy możecie polecić mi jakiś dobry biustonosz dla mamy karmiącej? Z góry dziękuję,Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 11.08.01, 11:00
      Nie wiem czy jestes z warszawy, jesli nie to gorzej , chociaz w sklepach dla ciezarnych jest spory wybor. Ja sie zaopatrzylam w Mothercare na Marszalkowskiej i sobie chwale. Maja spory wybor, i to co mi sie podoba to ze mozna na spokojnie przymierzyc. Fajny jest taki specjalnie na noc, bardzo latwo sie zapina, praktyczny. Tak wogole to jak kupujesz wazne jak sie zapina, a najwazniejsze czy da sie odpiac jedna reka. Acha, kupowac jest dobrze dopiero po porodzie, najlepjej tez po nawale. Ten nocny ma dosc zmienny rozmiar to mozna wczesniejpozdrowionkagaja
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 13.08.01, 08:54
      A ja polecam Triumpha. Nosiłam od 6 miesiaca ciazy i przez 8 miesięcy karmienia. Dobrze sie odpina i zapina, nie uwiera. Byłam zadowolona i teraz też zamierzam go kupić.PozdrawiamMarta
      • Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 13.08.01, 23:19
        Tyle, ze Triumph jest przezroczysty, co krepuje, zwlaszcza, gdy sie uzywa wkladek laktacyjnych albo chce zalozyc bluzke. To jego podstawowa wada. Za to ladnie modeluje biust (unika sie efektu "mamki").No i daje sie obslugiwac jedna reka (druga trzymamy dzidziusia). Szkoda, ze w tym wzgledzie mamy w Polsce marny wybor. mam jeszcze kilka biustonoszy kupionych za granica (nie tylko biale) i one sa o wiele lepsze od Triumpha.
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 16.08.01, 22:11
      najlepszy biustonosz dla karmiacej mamy jest rozpinany z przodu (po srodku) poniewaz odkrywamy cale piersi i nasze dzidzie maja calkowity kontakt z naszym cialem,a na "wychodne" to te z odpinanymi miseczkami,nie musimy sie wtedy za duzo "chwalic" naszymi okazalymi piersiami. udanych zakupow.
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 25.08.01, 21:14
      CZeść. Najlepiej żebyś przymierzyła wszystkie jakie będą dostępne w sklepie i sprawdziła, który jest najwygodniejszy. Ja kupiłam po wielu przymiarkach Naturana- bawełniany, z łatwo odpinającymi i zapinającymi się miseczkami ( swobodnie jedną ręką),dobrze podtrzymuje piersi,a po odpięciu miseczki jest odsłonięta prawie cała pierś, a nie tylko fragmencik wystający przez "okienko". Dodatkowo jest niedrogi , ok. 50,- Pozdrawiam BeataW
    • Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 30.08.01, 21:25
      Ja używam Triumph i mOTHERCARE, naturana ma zaniżone rozmiary i mi okropnie rozpłaszcza biust. Triumph robi staniki tylko do rozm. D(małe D), a Mothercare chyba do F lub G. Ja potrzebowałam początkowo DD. Odradzam Canpol, w krótkim czasie robi się z tego szmata po za tym nie można zapiąć jedną ręką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka