Dodaj do ulubionych

Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija?

20.07.07, 00:36
Od paru miesięcy mam PP Pliko ale jestem bardzo niezadowolona - co prawda w
ozek ma super duże siedzisko ale niewygodnie sie prowadzi; ciężko i w ogole
sie nie podbija przy użyciu rączek - żeby wjechac na krawężnik trzeba sie
zatrzyma c i nacisnąć nogą podest. Chcę go wymienić na Atlantico bo czytam
wszedzie że jest takie super i mam pytanie czy problemy o których pisze znikną
po zmianie na Atlantico?
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 20.07.07, 01:07
      zniknąwink
    • inkaa5 Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 20.07.07, 01:10
      Ja woziłam synka w PP Atlantico i nigdy nie miałam problemów z podbijaniem.
      Wydaje mi się że tu chodzi zwyczanie o rączki, w PP Pliko są jak w parasolkach a
      w Atlantico jest jedna długa rączka ot taka standardowa smile Dzięki temu, myślę
      Atlantico prowadzi się wspaniale, leciutko, płynnie i naprawdę może kierować
      jedną ręką smile
      Ja gorąco polecam tylko pamiętaj że Atlantico po złożeniu zajmuje dużo miejsca i
      nie do wszystkich bagażników się mieści (niestety).
      • ewa_mewa Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 20.07.07, 08:26
        Dzieki. Na razie nie będę sprzedawać Pliko, będzie na wyjazdy. Zła tylko jestem
        że ponad tysiąc złotych wydałam na takie g... zamiast kupić od razu Atlantico i
        jakąś zwykłą parasoleczke za 300 zł na wyjazdy. No ale mądry Polak po
        szkodzie...
      • koma.edziecko Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 20.07.07, 08:29
        Tu nie chodzi o rączki ale ogólne wyważenie stelarza które w Plico nie jest
        zbyt dobre, są parasolki ze stelarzem pochylonym do tyłu które się bardzo
        dobrze podbija.
        Atlantico jest super wyważone i bardzo wygodne.
        • rena78 Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 20.07.07, 15:06
          atlantico to hicior! polecam!jak dla nas bombasmile
        • inkaa5 Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 21.07.07, 00:12
          Aaaaaa smile Dzięki za info smile Ja nie prowadziłam Plico i myślałam że to może
          różnica w rączkach powoduje te probemy.
          A i fakt, że Atlantico jest świetnie wyważone i bardzo wygodne smile
          pozdrawiam
          • tulcia Re: Peg Perego Atlantico - czy dobrze się podbija 21.07.07, 14:28
            A moze ktos chce sprzedac? Bo ja wlasnie jestem na etapie szukania uzywanej.
            • nelka00 Re: do tulci 22.07.07, 10:01
              Najlepiej wchodź sobie na allegro wpisz w wyszukiwarkę atlantico i tam są
              wszystkie wystawione na sprzedaż. Albo tu na dwukropku daj ogłoszenie że chcesz
              kupić
              • tulcia Re: do tulci 22.07.07, 14:15
                Nelka, tak robie, ale na razie nie widze zadnego fajnego - albo mi sie nie
                podobaja, albo maja kosmiczna cene.
                • weronka77 Re: do tulci 22.07.07, 14:15
                  jak mają cene do 700 to można kupować spokojnie.
                  • tulcia Re: do tulci 22.07.07, 14:22
                    700? hmm, niewiele drozej znalazlam w sklepie kolo mnie.
                    • weronka77 Re: do tulci 22.07.07, 14:26
                      Nowy? Ja swój sprzedałam za 900winkale z torbą,folią,ochraniaczem i moskitiera.
                      • tulcia Re: do tulci 22.07.07, 14:27
                        Nowy, nowy smile
                        ale sa tylko w kratke, a ja bym chciala cherry lub niebieski smile
                        No i mam jeszcze czas na szukanie smile
                        • weronka77 Re: do tulci 22.07.07, 14:28
                          jeśli jest nowy Nweport za 700 to był brała bez zastanawiania sie.
                          • tulcia Re: do tulci 22.07.07, 14:30
                            Nie mowilam ze za 700 smile tylko ze uzywany za 700 to zaden rarytas smile
                            Poczekam, moze trafi mi sie jakas okazja smile
                            • weronka77 Re: do tulci 22.07.07, 14:31
                              zależy w jakim stanie i z jakimi dodatkami.Atlantico jest zawsze "w cenie".ja
                              miałam Safari( najbardziej poszukiwane wtedywink)
                              • tulcia Re: do tulci 22.07.07, 14:35
                                Wiesz, mi nie zalezy na dodatkach, wystarczy to co w standardzie, czyli folia i
                                ochraniacz na nozki.
                                A jaki stan to tylko wiesz z opisu na allegro, ja mimo wszystko wole sama
                                obejrzec, pomacac itd.
                                Jak nic nie znajde to pomysle nad tym nowym newport.
                                • weronka77 Re: do tulci 22.07.07, 14:36
                                  POwodzeniawink
                                • tulcia Re: do tulci 22.07.07, 14:36
                                  a moze znajde kogos chetnego do zamiany atlantico na maclarena smile
                                  • weronka77 Re: do tulci 22.07.07, 16:33
                                    wink Raczej nikt nie zamienia Atlantico na jakikowiek inny wózekwink No chyba że
                                    dzieciaczek wyrośniewink Poszukam w Krakowie jak znajdę to dam Ci znaćwink)
                                  • anna-bw1 Re: do tulci 24.07.07, 22:20
                                    A jakiego Maclarena chcesz wymienić ? Ja mam Atlantico jako 2gi wózek. Będe go
                                    sprzedawac po wakacjach , ale mogę ewentualnie sie wymienić. Kolor to chyba
                                    Safari - jasny bez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka