kdb.se 07.06.04, 19:06 Hej ciekawa jestem czy juz ktos pobral zasilek , ja jestem z Radomia i tu jeszcze nie wyplacaja . Prognozy sa okolo 15 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaik Re: Zasilek Wychowawczy - kto juz otrzymal ? 07.06.04, 19:22 Ja też jestem ciekawa bo składałam papiery 5 maja i do tej pory nie mam decyzji.Czy to jest możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: Zasilek Wychowawczy - kto juz otrzymal ? 08.06.04, 12:41 Ja dostałam decyzję i mam się zgłosić po zasiłek do Urzędu Gminy 15.06. Dostanę od razu za maj i czerwiec. Wiem, że wszędzie są opóznienia związane z przejęciem sprawy przez Urzędy Gmin od Zus. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka77 Re: Zasilek Wychowawczy - kto juz otrzymal ? 08.06.04, 15:31 Ja aestem ze Szczecina i unas jescze nikt nie dostał ani decyzji ani pieniedzy.Czy to prawda ze wypłaca w tym miesiacu podwujnie?A pozatym to zwariowac mozna z tym czekaniem Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Zasilek Wychowawczy - kto juz otrzymal ? 08.06.04, 16:51 dostałam decyzję wysłana 29,05 poczta taka szybka ze dziś tj, 8,06 dostałam ) szybko, nie ??? na decyzji napisane ze kaska 15,06 na konto za dwa m-ce, a potem zawsze 15-tego kazdego m-ca miasto : Łódź kolezanka z Białegostoku dostała kaske za maj 17,05 !!! a 3,06 dostała juz za czerwiec to jest szybkość !!!! szok Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Zasilek Wychowawczy - kto juz otrzymal ? 09.06.04, 11:43 Hej a do mnie dzis zadzwonila Pani z informacja , ze barkuje mi pisemka - kto wyplacal mi zasilek rodzinny - hahaha i teaz mam czekac dopiero na decyzje Zobaczymy ile to potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
zuza666 Re: Zasilek Wychowawczy - kto juz otrzymal ? 10.06.04, 11:47 Cześć Dziewczyny Otrzymałam pieniądze z zasiłku pojawiły mi się na koncie wczoraj (za maj i czerwiec) :0) Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 ach ten Radom !! 12.06.04, 19:02 ja też jestem z Radomia.do mops-u składam 30.04 a w zeszłą sobotę dostałam pismo że czegoś brakuje w poniedziałek poszłam..aby złozyc podpis(bo Pani któa przyjmowała chyba oślepła co przyjmuje !! ) i do tej pory czekam...i czekam ....pewnie jeszcze czegoś brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Radom ..... :((( 12.06.04, 19:11 mi powiedziano , ze 15 czerwca beda placic .....heheheh zobaczymy .... Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: Radom ..... :((( 13.06.04, 22:28 Otrzymałam w piątek na konto (W-wa)pieniądze za 2 miesiace, ale nie dostałam decyzji. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: Radom ..... :((( 13.06.04, 22:40 jak byłam oststnio w sprawie dokumentów to powiedzieli że czasem pieniądze będą szybciej niż decyzja,ale nie chcieli mi wpłącic na konto ponieważ mają duzy bałagan i w tym miesiącu idzie przez pocztę (w radomiu) a w przyszłym miesiącu trzeba do nich iść z druczkiem z banku i dopiero będę wpłacać na konto....no i czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: Radom ..... :((( 14.06.04, 12:27 Ja pisze to co mi tam powiedzieli ,ale oni chyba nie za dużo wiedzą.A pisałyście numer konta na kartce czy miałyście wypełniony druczek za banku ? Jutro 15...wiec zobaczymy,bo ja narazie nie mam ani na koncie ani pocztą... Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se do Marteczki :) 13.06.04, 22:59 Hej Marta wiesz bardzo mnie zainteresowalo to co powiedzials , ale zdziwilam sie poniewaz ja mam miec pieniadze na konto ????????? wiec w koncu nic nie rozumiem ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se do Marteczka :) 14.06.04, 13:06 hej ja wypelnilam na specjalnym druku i powiedziano mi ze dostane pieniadze na konto ! Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: do Marteczka :) 14.06.04, 14:42 tzn. ja tez wypełniłam na druku który dała mi Pani w Mopsie , ale powiedzieli mi oststnio że będę honorować tylko takie druki wystawione przez bank,dlatego że jak sie samemu pisze to mogą wystapic błędy.A jak będzie to się okaże....Pozdrawiam wszystkie czekające .... Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: Zasilek Wychowawczy - otrzymalam 19.06.04, 16:23 hej dostalam decyzje i zasilek . Mam pytanie jaki w koncu druk mam doniesc do Mopsu z numerem konta ? z banku czy na ich druku ? Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś