monia19722 07.12.06, 17:50 kto jest obciążony skłądkami w czasie przebywania pracownicy na urlopie wychowawczym? jakie są koszty "utrzymania" pracownicy" gdy jest ona na macierzyńskim i wychowawczym ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2lila Re: pytanie do pracodawców 07.12.06, 18:40 Wszystkie koszty związane z urlopem macierzyńskim i wychowawczym są pokrywane z budżetu państwa. Pracodoawca nie ponosi kosztów poza wydrukowaniem dwóch kartek z deklaracji ZUS DRA i RMUA też dwie kartki Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 do 2 lila 08.12.06, 11:32 2lila napisała: > Wszystkie koszty związane z urlopem macierzyńskim i wychowawczym są pokrywane z > budżetu państwa. Pracodoawca nie ponosi kosztów poza wydrukowaniem dwóch kartek > z deklaracji ZUS DRA i RMUA też dwie kartki dzięki za odpowiedż moja szefowa zaproponowała mi rozwiązanie umowy o pracę, bo rzekomo nie stać jej na "utrzymanie " mnie , zaczęłam właśnie macierzyński a potem planuję wychowawczy pozdrawiam i dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś