owianka 13.11.07, 13:27 Macie namiary na takowego? Potrzebuję szybkiej i krótkiej porady, strasznie pilnej, niestety... Będę wdzięczna za każdy namiar! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalka103 Re: Warszawa: prawnik od prawa pracy?? 14.11.07, 09:19 zadzwoń do Państwowej inspekcji Pracy. Oni tam mają darmowe porady prawne w zakresie prawa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Warszawa: prawnik od prawa pracy?? 10.09.24, 13:49 Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego. Bardzo mi pomógł. Pełne zaangażowanie w sprawę, zorientowany, zdecydowany, a przede wszystkim walczący o sprawę swojego klienta! Czułam, że nie jestem sama ze swoim problemem, bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy oraz osobisty. Podaje różne sposoby załatwienia sprawy, daje wybor, pomaga w podjęciu decyzji. Bardzo bardzo dziękuję za pomoc i za to że cały czas czułam, że Pan Mecenas walczył o moją sprawę. I wygrał. Tutaj telefon +48 666 609 065 i spójrz sobie jak dobrze go oceniają ludzie www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/ Odpowiedz Link Zgłoś
jankobylas90 Re: Warszawa: prawnik od prawa pracy?? 28.09.24, 10:20 Z prawem pracy jest tak, że PIP wystawia średnio 1200 zł mandatu na pracodawcę. Co to jest za kara? Nic. Poszukaj na prawonet wyszukiwarce adwokatów i innych prawników Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Warszawa: prawnik od prawa pracy?? 28.11.24, 12:34 Też z czystym sumieniem mogę polecic adwokata Chróścielewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Warszawa: prawnik od prawa pracy?? 13.01.25, 14:42 Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!! Tu sobie zobaczcie jeszcze www.skuteczny-adwokat.com/prawo-pracy/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: Warszawa: prawnik od prawa pracy?? 14.04.26, 11:12 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś