ircias 26.02.08, 10:10 jaki jest termin? Do końca lutego czy do końca marca? czekam na pit z pracy i z ZUS-u (renta rodzinna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusia75 Re: Do kiedy pracodawca ma dać pit-a? 27.02.08, 12:25 Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji z tym że pit z zakładu pracy już otrzymałam, czekam na rozliczenie renty rodzinnej z ZUS. Dzisiaj jest już 27.02 a rozliczenia jak nie było tak nie ma. Zależy mi na szybkim rozliczeniu tamtego roku a tu kłody pod nogi rzuca jak zwykle ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
ircias Re: Do kiedy pracodawca ma dać pit-a? 27.02.08, 14:23 Z ZUS -u dostałam wczoraj (26. 02) z pracy jeszcze nie (ale u nas to normalka) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Do kiedy pracodawca ma dać pit-a? 28.02.08, 01:20 weź poprawkę na "szybkość" poczty..liczy się chyba dzień wysłania PIT-u..a reszta należy do PP. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_razy_m _______czy ZUS przesyla PIT po macierzynskim???? 01.03.08, 18:49 qrcze, dostalam juz ze 3 tyg temu PIT z firmy, w ktorej pracowalam przed macierzynskim, a teraz jestem w kropce: czy za macierzynski tez dostane PIT??? Odpowiedz Link Zgłoś