joasiiik24 04.04.04, 10:29 czesc...jak sie czujesz?wiem ze mamy podobny termin porodu moze wymienimy sie numerami gg oto moj: 2606803 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaa5 Re: do aaga5 04.04.04, 16:05 Hej Czuję się dobrze jak na ten etap ciąży. Wg lekarzy jeszcze trochę upłynie zanim będę rodzić ale mam wrażenie, że poród będzie wcześniej niż 24.04 wg zasady 38 tyg od poczęcia wychodzi mi ok 18.04.Więc zobaczymy. A jak U Ciebie przygotowania i samopoczucie? Masz opłaconą połóżną/lekarza? Ja jak na razie zdaję się na personel szpitalny. Pozdrawiam ciepło Aga Chyba chciałabym ''to'' już mieć za sobą. Znasz jakiś sprawdzony sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: do aaga5 04.04.04, 16:41 witaj.Ja tez bym chciala miec to za soba, niestety nie znam sprawdzonych sposobow sama juz nie wiem co robic?u mnie wlasnie konczy sie 37 tydz (wedlug giny) a wedlug mnie leci wlasnie 2 dzien 38tydz...termin z usg mam na 19.04 a z om na 24.04 ale chce wczesniej.Co do oplacania poloznych to nie jestem za tym i podobnie jak Ty zdaje sie na presonel szpitalny pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agaa5 Re: do aaga5 05.04.04, 10:08 Witaj Joasik Zapomniałam Ci napisać, że mam połączenie tylko poprzez zwykły modem (nie mam też gg) więc wchodzę na strony forum co jakiś czas. Może w przyszłości pomyślimy o stałym łączu i wtedy będzie można porozmawiać do woli. Co do usg. Zdaje się, że jest w miarę wiarygodne. U mnie wychodzi trochę później bo na 24.04 ale znam mniej więcej datę poczęcia i tą się sugeruję. Mam nadzieję że obie urodzimy po świętach. Wiadomo w święta personelu jak na lekarstwo. Pozdrawiam Aga ))) Odnośnie sposobów wywoływania porodu zapytam się gina za tydzień. Od znajomych dowiedziałam się, że skuteczne bywa 3x S tj sex, schody, spacer. Ciekawe co na to mąż? Odpowiedz Link Zgłoś