04.04.04, 10:29
czesc...jak sie czujesz?wiem ze mamy podobny termin porodu moze wymienimy sie
numerami gg

oto moj: 2606803
Obserwuj wątek
    • agaa5 Re: do aaga5 04.04.04, 16:05
      Hej
      Czuję się dobrze jak na ten etap ciąży. Wg lekarzy jeszcze trochę upłynie zanim
      będę rodzić ale mam wrażenie, że poród będzie wcześniej niż 24.04 wg zasady 38
      tyg od poczęcia wychodzi mi ok 18.04.Więc zobaczymy.
      A jak U Ciebie przygotowania i samopoczucie?
      Masz opłaconą połóżną/lekarza? Ja jak na razie zdaję się na personel szpitalny.
      Pozdrawiam ciepło Aga

Chyba chciałabym ''to'' już mieć za sobą. Znasz jakiś sprawdzony sposób?

• joasiiik24 Re: do aaga5 04.04.04, 16:41
        witaj.Ja tez bym chciala miec to za soba, niestety nie znam sprawdzonych
        sposobow sad sama juz nie wiem co robic?u mnie wlasnie konczy sie 37 tydz
        (wedlug giny) a wedlug mnie leci wlasnie 2 dzien 38tydz...termin z usg mam na
        19.04 a z om na 24.04 ale chce wczesniej.Co do oplacania poloznych to nie
        jestem za tym i podobnie jak Ty zdaje sie na presonel szpitalny

pozdrawiam serdecznie
        • agaa5 Re: do aaga5 05.04.04, 10:08
          Witaj Joasik
          Zapomniałam Ci napisać, że mam połączenie tylko poprzez zwykły modem (nie mam
          też gg) więc wchodzę na strony forum co jakiś czas. Może w przyszłości
          pomyślimy o stałym łączu i wtedy będzie można porozmawiać do woli.
          Co do usg. Zdaje się, że jest w miarę wiarygodne. U mnie wychodzi trochę
          później bo na 24.04 ale znam mniej więcej datę poczęcia i tą się sugeruję.
          Mam nadzieję że obie urodzimy po świętach. Wiadomo w święta personelu jak na
          lekarstwo.
          Pozdrawiam Aga smile)))

Odnośnie sposobów wywoływania porodu zapytam się gina za tydzień. Od znajomych
          dowiedziałam się, że skuteczne bywa 3x S tj sex, schody, spacer. Ciekawe co na
          to mąż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka