Dodaj do ulubionych

"fryzurka"

21.05.04, 17:05
Dziewczyny, mam pytanie : jak w ciąży zaawansowanej radzicie sobie z dolnymi
włoskami, szczególnie przed wizytą u gina? Bez brzuszka to można sobie jakoś
poradzić, ale z brzuchem średnio, A zarośniętą jak gąszcz to chyba nie
wypada być sad Pozdrawiam te bardziej i mniej brzuchate smile. Ania
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: "fryzurka" 21.05.04, 17:42
      Mnie przed porodem golił mąż, może Twój mógłby zabawić się we "fryzjera" smile) nic
      innego nie przychodzi mi do głowy...
    • iza.iza Re: "fryzurka" 21.05.04, 20:13
      Jestem w 27 tc i od jakiegoś czasu po prostu proszę o pomoc męża. Po co mam się
      męczyć sama pewnie i tak nic by z tego nie wyszło. Przy okazji mamy trochę
      śmiechu i zabawy.

pozdrawiam
      Iza i 27 tyg. Dzidzia
    • lidek0 Re: "fryzurka" 21.05.04, 22:15
      Zarośniętym wypada być jak najbardziej. Owłosienie łonowe zatryzmuje ponad 50%
      grzybów i drożdżaków i dlatego lepiej go nie ruszać, to zdanie lekarza.
    • tarka77 Re: "fryzurka" 21.05.04, 22:49
      Też mam z tym problem. Regularnie gole tylko włoski okolic bikini.Wprost mówiąc
      zeby nie były widoczne jak założe stringi. Kilaka rary ogoliłam się dokładniej
      i myślałam, że oszaleję! Tak mnie wszystko swędziało, że nie dało się wytrzymać!
      Jak nieco odrastało oczywiście smile)) Co do reszty ciała, to depiluje się
      regularnie i nie mam problemów. A tylko w tej jednej częsci ciała pojawia się
      uczulenie po goleniu sad Czasem mi głupio,że jestem "tam" taka włochata smile
    • magdalenax Re: "fryzurka" 21.05.04, 22:57
      Mi tez pomaga maz i nie narzeka smile
    • aneta303 Re: "fryzurka" 22.05.04, 15:54
      Mąż, mąż i jeszcze raz mąż. No cóż, to też jego sprawka, niech się męczy, ale
      tak naprawdę, to jest z tym wesoło.

Pozdrawiam
      • agata.23 Re: "fryzurka" 22.05.04, 16:11
        jetem w 24 tyg i jeszcze daję sobie radę, choć lustra są moimi oczami. Aby
        uniknąć krostek i swędzenia po goleniu, używam maszynki elektrycznej do włosów
        i mam super modny milimetrowy zarost. Ale lada dzień mężulek przejmie rolę
        fryzjera.
        • neja Re: "fryzurka" 22.05.04, 20:15
          Z tym zatrzymywaniem grzybów i bakteri to racja ale w czasach prehistorycznych
          kiedy latały nasze przodkinie bez majtek smilepo podwórkach teraz jak najbardziej
          golić !!! Zdanie lekarza też smile))
    • betty761 Re: "fryzurka" 22.05.04, 20:48
      a ja jestem 'zosia-samosia' fakt, że wymaga to trochę akrobacji, ale jeszcze
      krzywdy sobie nie zrobiłam smile

Beata [39/40 tc]
    • beatagl Re: "fryzurka" 23.05.04, 11:15
      A Ja jestem w 28 tyg i stwierdziłam ze mam to gdzieś w końcu jesteśmy duże i
      ciężko nam sie gimnastykować. Wcale sie tym nie przejmuje jeszcze daję radę w
      miarę i przed wizytą golę sobie tylko pachwiny, na lepsze dbanie o siebie będę
      miała czas jak urodzę i schudnę i już.
      Pozdrawiam Bea
      • aninia1 Re: "fryzurka" 23.05.04, 12:35
        Ja tam mężowi nie dam do golenia: jeszcze mu ręka zadrży i co wtedy? Sama jakoś
        kombinuje i jest ok smileW razie czego można pomóc sobie lusterkiem smile
        pozdrowionka wink

Ania i 39 tyg.Niespodzianka smile
    • kwiatekkk Re: "fryzurka" 23.05.04, 21:50
      tylko afro!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka