Dodaj do ulubionych

dziwny cykl

11.09.12, 21:02
Czesc jestem Ania mam 26lat 3 letnia coreczke .
Od 3 cykli staramy sie o rodzenstwo dla naszej malej .(do 3razy sztukasmile )

W poprzednim cyklu zaczelam robic testy owulacyje ,II mocne kreski pokazaly sie w 16dc sluz byl idealny jednak do zaplodnienia nie doszlo .
W tym miesiacu rowniez zaczelam robic testy jednak nie pokazaly II kresek mimo iz wykonalam je w tych samych dniach sluz rowniez nie byl taki jak w poprzendim cyklu
Jednak w tamten piatek czyli w 20dc sluz znowu sie pojawil sliski szklisty i bardzzzo ciagnacy a wiec znowu kupilam testy i pokazaly w koncu II kreski wiec Bylo przytulanko w sobote21dc czulam takie naoliwienie w pochwie i duzo sluzu w niedziele22dc juz zmiana sluzu na bialy .
I tu moje pytanie czyzby dopiero teraz byla owulacja??Cykle mam 30dniowe .
#ostatnie moje cykle byly 33,30.30.

Czekam na odpowiedz .
Obserwuj wątek
    • natalinek.j Re: dziwny cykl 11.09.12, 22:40
      Organizm kobiety to nie zegarek, w tym cyklu może być inaczej...
      Dokładnie podczas starań o rodzeństwo dla córki takie własnie historie zauważałam. Prowadziłam obserwacje śluzu, szyjki i temp. Pojawiała się śluz, szyjka "gotowa" że tak powiem i...... lipa, śluz znikał, skoku brak i dopiero za jakiś czas zaczynało się kolejne podejście i tym razem trafione ze skokiem temperatury. Im bardziej chcemy, tym bardziej organizm się buntuje. W czasie starań miałam tak kilka razy wink Do tego jeszcze później doszła krótka faza II (niski progesteron) i plamienia śródcykliczne, ale to już inna bajka.
      Wracając do tematu, może tak być... organizm przygotowuje się do owulacji, ale z jakiegoś powodu do niej nie dochodzi (stres, choroba, alkohol, brak snu itp), sytuacja się wycisza i za jakiś czas jest kolejne podejście do owulacji, tym razem z sukcesem smile
      Życzę powodzenia!!!
    • lidek0 Re: dziwny cykl 12.09.12, 07:43
      Temat starań o dziecko pruszany jest na forum dla starających sie, tu pisza ciężarówki, poza tym owulacje jednoznacznie potwierdzi usg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka