herotilapia 22.07.04, 13:09 Dziewczyny czy możecie polecić mi basen bezpieczny dla ciężarnych. Słyszałam że w nowym ośrodku na tyłach Riwiery Remont są zajęcia dla ciężarnych na basenie. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olencia Re: Bezpieczny basen w Warszawie 22.07.04, 14:17 basenik jest maly ale polecam zadzwon i sie dowiedz kiedy mozesz przyjsc bo tam niestety na zapisy ponizej kontakt "Le Soleil" Centrum Rekreacyjno-Rehabilitacyjne 02-791 Warszawa, ul. Na Uboczu 18 (Ursynow) woj. mazowieckie tel. (022) 649-00-87 Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia33 Re: Bezpieczny basen w Warszawie 22.07.04, 14:41 Ja chodziłam na basen SGGW na Ursynowie (ul. Ciszewskiego). Jest ok. Przychodzi dużo ciężarówek i mam z niemowlakami, więc chyba jest czysto. Cytałam też ogłoszenie o jakimś na Żoliborzu, gdzie są specjalne zajęcia dla cięzarnych - ulicy nie zapamiętałam bo to dla mnie za daleko. Może znajdziesz w wyszukiwarce? Odpowiedz Link Zgłoś
herotilapia Re: Bezpieczny basen w Warszawie 22.07.04, 14:46 Dzięki dziewczyny za kontakty sprawdzę Pozdrawiam cieplutko Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
zelda34 Re: Bezpieczny basen w Warszawie 22.07.04, 21:29 Ja chodze juz trzeci miesiac na zajecia dla ciezarnych na Woli - basen Nowa Fala, chyba przy ul Garbinskiego ale wchodzi sie od Baonu Zoska. Sa tam zajecia dla ciezarnych, taki acquarobik. Bardzo fajne. Niestety w sierpniu basen nieczynny, ale od wrzesnia znowu maja byc zajecia 4 razy w tygodniu. Zelda Odpowiedz Link Zgłoś
marzena72 Re: Bezpieczny basen w Warszawie 23.07.04, 02:41 OSiR Żoliborz, ul. Potocka 1 (www.osir-zoliborz.waw.pl) Polecam - pływam sobie tam już od trzech m-cy (27 tc), mój 5-letni syn nurkuje razem ze mną, a woda jest ozonowana. Czynny do końca sierpnia (przerwa dopiero od 30.08 - 10.09). Zajęć jako takich dla ciężarówek nie ma (choć ja nie potrzebuję - ścigam się po prostu z panami na torach do szybkiego pływania ), za to niemowlaki mają co robić! Pozdrawiam i miłego pływanka. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś