xxara 08.09.04, 08:37 Od pewnego czasu odczuwam dziwne bole przy gwaltownych ruchach i np. kichnieciu. Bardzo mnie to niepokoi. USG i inne badania sa w porzadku. Czy doswiadczylyscie czegos podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agga1976 Re: bole brzucha w 16 tc 08.09.04, 09:12 moze to byc zwiazane z powiekszajaca sie macica, ja np. podczas kichanie staralam sie kucnac lub usiasc i przyciagnac nogi do brzucha, to pomagalo, podobnie jak unikanie zbyt gwaltownego wstawania z lozka no , ale najlepiej, zeby zbadal Cie lekarz i sam stwierdzil, czy to rzeczywiscie tylko wiazadla pozdrawiam Agga + 35tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kate3 Re: bole brzucha w 16 tc 08.09.04, 09:46 hej! ja jestem w 21tc i brzuch mnie pobolewal wlasnie w ten sposob odkad pamietam... lekarz powiedzial, ze to calkiem normalne, bo wlasnie rosnie macica i rozciagaja sie wiazadla, wiec nie ma sie czym martwic poza tym zadne badanie nie wskazywalo na to, ze cos jest nie tak. Od trzech dni meczy mnie okropny kaszel - zmora okropna, bo moge kaszlec tylko siedzac lub podkulajac nogi, w pozycji lezacej lapia mnie skurcze podbrzusza Nocki sa okropne i w ogole sie ostatnio nie wysypiam Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś