atlantis75 08.12.04, 19:23 Witajcie Mój synek Kubuś do obejrzenia w linku poniżej. Jeżeli macie ochotę go zobaczyć, to będzie mi bardzo miło Pozdrawiam całą "starą" ekipę z forum oraz młody narybek mamuś Atlantis z 3 tyg. Kubusiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka901 Re: Chwalę się synkiem :) 08.12.04, 19:44 Ale śliczny niunieczek. Gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agunia16 Re: Chwalę się synkiem :) 08.12.04, 19:45 Czesc.Gratulacje Kubus jest sliczny.Moj synek tez bedzie mial tak na imie urodzi sie w lutym.Pozdrawiam Malutka 30tc Odpowiedz Link Zgłoś
anna.p2 Re: Chwalę się synkiem :) 08.12.04, 20:09 Jaka śliczna kruszyna, ale Wam zazdroszczę, że jesteście już razem. Życzę szczęsliwych chwil z maluszkiem. Pozdrawiam Ania+37tc Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: sliczny Madziu 08.12.04, 20:12 Lobuz jestes, bo wcale sie nie odzywasz ale ja bede nadal wytrwala, wiesz??? Kubus sliczny, oczeta olbrzymie...mam nadzieje, ze nie masz juz problemow ze ssaniem malutkiego. Niech Ci rosnie zdrowo. I nie zapominaj o nas. Pozdrawiam. Kasia i 24 tyd. Szymek Odpowiedz Link Zgłoś
ryba111 Re: Chwalę się synkiem :) 08.12.04, 21:12 Jest śliczny ten Wasz Kubuś. też bym chciała już przytulić naszą córeczkę. Pozdrawiam. Magda i Helenka 38tc Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Chwalę się synkiem :) 08.12.04, 21:21 śliczniutki dużo zdrowia Atlantis jak będziesz miała czas to napisz jak wyglądały pierwsze dni w domku z takim maleństwem (jestem strasznie ciekawa jak sobie radzisz z opieką nad maluchem, czy ktoś ci pomaga ??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Chwalę się synkiem :) 09.12.04, 18:01 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Dziewczynko Pierwsze dni w domu były trudne i są... nadal, ale jesteśmy szczęśliwi i synek rekompensuje wszystko. Po porodzie wyspałam się dopiero na 3 dobę! Tak byłam wyczerpana, zaabsorbowana i przejęta, że nie mogłam spać. Mieliśmy kłopoty z karmieniem (synek nie chciał ssać) i to wykończało mnie psychicznie i fizycznie. Na pogryzionych brodawkach miałam opatrunki. Kubuś jest karmiony moim mlekiem z butelki. Zaprzyjażniłam się z laktatorem, chociaż jest ciężko. Odciągam pokarm co 3 godziny przez 24H/dobę. Ogólnie połóg jest naprawde ciężki. Poród wyczerpuje totalnie, zanim wyleczą się wszystkie rany człowiek nie jeden raz zasyczy z bólu. Plus opieka nad bezbronnym maluszkiem całkowicie od nas uzależnionym. Nie chce nikogo straszyć Wszystkie sobie poradzicie! Na tę chwilę brakuje mi snu i kontaktów z ludżmi. Śpijcie ile wlezie przed porodem, rozpieszczajcie się maksymalnie, wypoczywajcie i róbcie sobie przyjemności Objadajcie się przysmakami, bo dieta karmiacej bardzo ogranicza Radzę sobie sama, bo muszę - mąż w pracy do 18-tej. Na szczęście pomaga mi bardzo gdy wraca i w nocy wstaje do małego 2 razy. Ostatnio miałam zastój pokarmu, gorączkę 38,5 stopni, bóle stawów i duży ból lewej piersi - to wstawał dwie noce pod rząd i karmił małego. Dwa razy była u mnie mama i wysprzątała mi mieszkanie na błysk oraz ugotowała przyzwoite obiady Pozdrawiam wszystkich gorąco! Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Chwalę się synkiem :) 12.12.04, 10:50 Atlantis dzięki za opis jakby Ci się coś jeszcze przypomniało to chętnie poczytam sobie jak wyglądają pierwsze dni z maluszkiem w domku Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Chwalę się synkiem :) 08.12.04, 21:53 Oj, masz się czym chwalić, masz... Jest słodziutki. Oby miał lepiej niż my Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: Chwalę się synkiem :) 09.12.04, 17:19 hej atlantis..... śliczny ten Twój synuś ja jeszcze trochę muszę poczekać na moją dzidzię - termin mam na początek lutego Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Chwalę się synkiem :) 09.12.04, 19:03 Hej Magda! Fajnie Was zobaczyć... śliczności A ja ciągle czekam na mój wielki Dzień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Chwalę się synkiem :) 10.12.04, 09:01 fenka napisała: > Hej Magda! > Fajnie Was zobaczyć... śliczności > A ja ciągle czekam na mój wielki Dzień. > Pozdrawiam Fenka )) TEN dzień juz niedługo Pozdrawiam! Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: Chwalę się synkiem :) 10.12.04, 11:30 Atlantis, ja też jestem z 17 listopada, ale taka śliczna jak Twój chłopczyk to na pewno nie jestem. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kariba Re: Maly jest super a mama wyglada pieknie! 10.12.04, 17:52 Oj zdecydowanie tak Maluszek cudowny a i mamcia mimo takiego obciążenia wygląda znakomicie. Trzymajcie się cieplutko i zdrowiutko. Życzę spokojnych nocek. Ja na me małe szczęście czekam do początku lutego. Tez oczekuję synka tylko, ze Eryczka.pozdrawiam kariba Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Chwalę się synkiem :) 11.12.04, 22:16 Jak masz jeszcze jakieś zdjęcia swojego maleńkiego Szczęścia, to podziel się z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialew Re: Chwalę się synkiem :) 12.12.04, 18:27 Witaj Twoj synek jest slodziutki Gratulacje !!!!!! Moja mala ma sie urodzic w Boze Narodzenie wiec juz niedlugo tez bede taka szczesliwa jak ty na zdjeciu. Pozdrawiam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś