Dodaj do ulubionych

Tremin na 21 marzec Solec

15.02.05, 22:29
Hej chciałabym dowiedzieć się jak dużo nas bedzie. Do zobaczenia.
Obserwuj wątek
    • 75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 16.02.05, 13:22
      Hej smile
      ja też mam termin na 21.03.05. tylko że wybieram się na Karową.
      Ale z tego co się orientuje, to może być problem z dostaniem się do tego
      szpitala, więc jeszcze tak może być że spotkamy się na Solcu smile
      Słyszałam, że ten szpital jest po remoncie i że jest OK.

pozdrawiam
    • annak25 Re: Tremin na 21 marzec Solec 16.02.05, 14:08
      ja mam termin na 25 marca,ale moje baby juz teraz chce wyjsc tak usilnie, ze
      niedawno spedzilam tydzien na porodowce na karowej.jak uda nam sie doczekac do
      terminu to chcemy rodzic na solcu,a jak nie, to pewnie wylądujemy znowu na
      karowej,bo to najbezpieczniej dla wczesniesniakow.do zobaczenia,mam nadzieje.
      trzymajcie sie cieplutko.
      • afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 16.02.05, 20:43
        Fajnie to jesteśmy już 3. Szpital zwiedziłam i z tych co widziałam jest
        najlepszy pod względem socjalnym i podejścia położnych. Karowa mi jakoś nie
        leży, ale faktem jest że to szpital kliniczny. Do zobaczyska. Strasznie mi się
        dłuży.A Wam?
        • 75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 12:29
          Nam też sad Juz bym chciała urodzić i mieć to wszystko za sobą. Strasznie
          męczące są te różne ciążowe dolegliwości i ciężko juz chodzic z brzuszkiem
          olbrzymnkiem smile
          Czy orientowałaś się może jakie są ceny na Solcu, tzn.ile tam kosztuje poród
          rodzinny i znieczulenie?
          • afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 16:14
            Rodzinny darmo. Połozna Komosa 600 zł inne nie wiem. Pojedyncza sala po
            porodzie 150 zł chyba , że mieszkasz w niej z mężm to x2. Znieczulenie 500? nie
            jestem pewna. Brzuch istotnie zwiększył objetość i ciagle jestem śpiąca sad
    • motylek100 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 13:57
      hejka ja mam termin na 23 marca coprawda ale bym chciała żeby dzidzia była juz
      na swiecie czuje sie zle te dolegliwosci sa juz bardzo uciązliwe ale
      pocieszajace jest to ze mój lekaz powiedzial ze jest juz wszystko gotowe jak do
      porodu i moge juz w każdej chwili rodzic ale lepiej zebym wytrzymała do konca
      lutego mam nadzieje że dzidzia niedługo juz bedzie zemną . pazdrwiam wszystkie
      czekajace mamusie papa
    • mamusia_sc Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 19:02
      ja mam na 22 marca i strasznie sie boje bo to moj pierwszy dzidzius ale juz nie
      moge sie go doczkekac gdy bede go trzymala pierwszy raz w ramionach. Porycze
      sie jka głupia juz teraz to czuje.Wyprawka prwie gotowa (prawie) bo nie mam
      jeszcze łozeczka ani wozka ale to pewnie moze jeszcze poczekac. A jak jest z
      Wami??? wyprawka gotowa???
      • afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 19:27
        Ja jak wariatka spakowałam się już miesiąc temu a termin mam na 21 marca smile)))))
        Teraz musze przegladać te torby żeby pamiętać co wnich jest.Wózek kupiłam u
        producenta czym zaoszczędziłam 500 zł a łożeczko w za 150 z Auchan białe lekkie
        bardzo wygodne.I czekam, czekam... Mój maż się ze mnie śmieje ze jeszcze
        zatesknię za czasami błogiego lenistwa. Pozdrawiam Was cieplutko
        • 75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 09:10
          Ja juz mam cześć rzeczy przygotowanych, co prawda torby jeszcze nie spakowałam
          ale pewnie zrobię to juz wkrótce. Brakuje nam jeszcze wózka i łóżeczka i paru
          drobnych rzeczy.
          Co do wózka mam pytanie : jaki kupiliscie? Jeśli "Quinny" to gdzie mozna kupic
          taki wózek taniej?

• afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 10:10
            Ja kupiłam wózek Mikrus . Najpierw go ogladałam w sklepie a potem zamówiłam u
            producenta i oszczędziłam 500 zł. Jest bardzo fajny, 3 części gondola z twardym
            wkładem co jest istotne dla kręgosłupa duża spacerówka bo nasze dzieci bedą z
            niej pewnie dłuzej używać i fotelik. Wózek ma duże koła w komplecie sa wszyskie
            pokrowce i folia.
          • afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 10:13
            Właśnie mnie oświeciło, że taki wózek ma moja koleżanka z roczną córeczką. To
            trójkołowiec? Jest średnio zadowolona. Gdzieś czytałam, że 3 kołowce wymyślono
            dla matek jeżdżacych na rolkach.
    • magdaaa26 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 22:36
      witam! ja mam termin na 7.03. i o ile dzidzia się nie pospieszy to około tej
      daty przyjdzie na swiat poprzez cc. zamierzam rodzić tez na Solcu. prowadzi
      mnie lekarz z tegoż szpitala. słyszałam wiele pochlebnych opinii a jak jest na
      prawdę powiem wam jak urodzę.
    • koma.edziecko Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 08:58
      To ja też się dopisuję smile))
      Termin mama na 27 marca ale mój lekarz który też jest z Solca zrobi mi cc
      wcześniej, dzisiaj idę na wizytę to może już się z nim umówię na jakiś
      konkretny termin.
      • 75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 09:12
        Ja juz mam cześć rzeczy przygotowanych, co prawda torby jeszcze nie spakowałam
        ale pewnie zrobię to juz wkrótce. Brakuje nam jeszcze wózka i łóżeczka i paru
        drobnych rzeczy.
        Co do wózka mam pytanie : jaki kupiliscie? Jeśli "Quinny" to gdzie mozna kupic
        taki wózek taniej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka