afryka13 15.02.05, 22:29 Hej chciałabym dowiedzieć się jak dużo nas bedzie. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 16.02.05, 13:22 Hej ja też mam termin na 21.03.05. tylko że wybieram się na Karową. Ale z tego co się orientuje, to może być problem z dostaniem się do tego szpitala, więc jeszcze tak może być że spotkamy się na Solcu Słyszałam, że ten szpital jest po remoncie i że jest OK. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annak25 Re: Tremin na 21 marzec Solec 16.02.05, 14:08 ja mam termin na 25 marca,ale moje baby juz teraz chce wyjsc tak usilnie, ze niedawno spedzilam tydzien na porodowce na karowej.jak uda nam sie doczekac do terminu to chcemy rodzic na solcu,a jak nie, to pewnie wylądujemy znowu na karowej,bo to najbezpieczniej dla wczesniesniakow.do zobaczenia,mam nadzieje. trzymajcie sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 16.02.05, 20:43 Fajnie to jesteśmy już 3. Szpital zwiedziłam i z tych co widziałam jest najlepszy pod względem socjalnym i podejścia położnych. Karowa mi jakoś nie leży, ale faktem jest że to szpital kliniczny. Do zobaczyska. Strasznie mi się dłuży.A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 12:29 Nam też Juz bym chciała urodzić i mieć to wszystko za sobą. Strasznie męczące są te różne ciążowe dolegliwości i ciężko juz chodzic z brzuszkiem olbrzymnkiem Czy orientowałaś się może jakie są ceny na Solcu, tzn.ile tam kosztuje poród rodzinny i znieczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 16:14 Rodzinny darmo. Połozna Komosa 600 zł inne nie wiem. Pojedyncza sala po porodzie 150 zł chyba , że mieszkasz w niej z mężm to x2. Znieczulenie 500? nie jestem pewna. Brzuch istotnie zwiększył objetość i ciagle jestem śpiąca Odpowiedz Link Zgłoś
motylek100 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 13:57 hejka ja mam termin na 23 marca coprawda ale bym chciała żeby dzidzia była juz na swiecie czuje sie zle te dolegliwosci sa juz bardzo uciązliwe ale pocieszajace jest to ze mój lekaz powiedzial ze jest juz wszystko gotowe jak do porodu i moge juz w każdej chwili rodzic ale lepiej zebym wytrzymała do konca lutego mam nadzieje że dzidzia niedługo juz bedzie zemną . pazdrwiam wszystkie czekajace mamusie papa Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_sc Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 19:02 ja mam na 22 marca i strasznie sie boje bo to moj pierwszy dzidzius ale juz nie moge sie go doczkekac gdy bede go trzymala pierwszy raz w ramionach. Porycze sie jka głupia juz teraz to czuje.Wyprawka prwie gotowa (prawie) bo nie mam jeszcze łozeczka ani wozka ale to pewnie moze jeszcze poczekac. A jak jest z Wami??? wyprawka gotowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 19:27 Ja jak wariatka spakowałam się już miesiąc temu a termin mam na 21 marca ))))) Teraz musze przegladać te torby żeby pamiętać co wnich jest.Wózek kupiłam u producenta czym zaoszczędziłam 500 zł a łożeczko w za 150 z Auchan białe lekkie bardzo wygodne.I czekam, czekam... Mój maż się ze mnie śmieje ze jeszcze zatesknię za czasami błogiego lenistwa. Pozdrawiam Was cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 09:10 Ja juz mam cześć rzeczy przygotowanych, co prawda torby jeszcze nie spakowałam ale pewnie zrobię to juz wkrótce. Brakuje nam jeszcze wózka i łóżeczka i paru drobnych rzeczy. Co do wózka mam pytanie : jaki kupiliscie? Jeśli "Quinny" to gdzie mozna kupic taki wózek taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 10:10 Ja kupiłam wózek Mikrus . Najpierw go ogladałam w sklepie a potem zamówiłam u producenta i oszczędziłam 500 zł. Jest bardzo fajny, 3 części gondola z twardym wkładem co jest istotne dla kręgosłupa duża spacerówka bo nasze dzieci bedą z niej pewnie dłuzej używać i fotelik. Wózek ma duże koła w komplecie sa wszyskie pokrowce i folia. Odpowiedz Link Zgłoś
afryka13 Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 10:13 Właśnie mnie oświeciło, że taki wózek ma moja koleżanka z roczną córeczką. To trójkołowiec? Jest średnio zadowolona. Gdzieś czytałam, że 3 kołowce wymyślono dla matek jeżdżacych na rolkach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaa26 Re: Tremin na 21 marzec Solec 17.02.05, 22:36 witam! ja mam termin na 7.03. i o ile dzidzia się nie pospieszy to około tej daty przyjdzie na swiat poprzez cc. zamierzam rodzić tez na Solcu. prowadzi mnie lekarz z tegoż szpitala. słyszałam wiele pochlebnych opinii a jak jest na prawdę powiem wam jak urodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 08:58 To ja też się dopisuję )) Termin mama na 27 marca ale mój lekarz który też jest z Solca zrobi mi cc wcześniej, dzisiaj idę na wizytę to może już się z nim umówię na jakiś konkretny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
75monik Re: Tremin na 21 marzec Solec 18.02.05, 09:12 Ja juz mam cześć rzeczy przygotowanych, co prawda torby jeszcze nie spakowałam ale pewnie zrobię to juz wkrótce. Brakuje nam jeszcze wózka i łóżeczka i paru drobnych rzeczy. Co do wózka mam pytanie : jaki kupiliscie? Jeśli "Quinny" to gdzie mozna kupic taki wózek taniej? Odpowiedz Link Zgłoś