agilator 25.02.05, 22:28 Czy któraś z Mam łykała Minulet i po nim starała się o maluszka?ja biorę go 5lat i zastanawiam się czy tabletkitzn. ich rodzje mają wpływ na ciążę, czy np. dłużej czeka się po Minulecie czy to nie żadnego znaczenia? dzękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: ciąża po Minulecie 25.02.05, 22:50 Minulet brałam 2 lata a potem Triminulet.Odstawiłam w styczniu,i dalismy sobie 3 mies.+2 na wszelki wypadek.W sierpniu zaszłam w ciąże i dziś jestem Mamą 8 mies.zdrowej córeczki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edyssia_k Re: ciąża po Minulecie 26.02.05, 09:17 Ja skolei brałam Minulet ok. roku a w ciąże zaszłam po 2,5-rocznym staraniu ale nie masz co się tym sugerowac bo każda kobieta ma inny organizm i wiele rzeczy różnie znosi. Życze powodzenia!!! Edyta 39 tc Odpowiedz Link Zgłoś
mbuk Re: ciąża po Minulecie 26.02.05, 09:43 ja brałam minulet 4 lata, po odstawieniu, porobilam sobie wszystkie badania i zaczelismy sie starac. Udalo nam sie po 5ciu miesiącach ) a w marcu urodzi nam sie coreczka )) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: ciąża po Minulecie 26.02.05, 11:56 Brałam minulet ok 5 lat, ale co 1,5 roku robiłam 3mce przerwy. Po odstawieniu dalam sobie 6mcy na oczuszczenie organizmu(zalecają 3, ale te dodatkowe 3 na wszelki wypadek)i zaszłam za pierwszym razem (czyli w 7mcu po odstawieniu), teraz jestem w 28tc i wszystko ok, pozdrawiam Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
fifinka2 Re: ciąża po Minulecie 26.02.05, 11:57 JA BRALAM 4 LATA BEZ PRZERWY, ODSTAWILAM ,UWAZALISMY 2 MIESIACE A POTEM W 1 CYKLU SIE UDALO ! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś