enia27 06.05.05, 15:39 Czy można pić herbatkę dla kobiet w ciąży w ciąży jeszcze wczesnej parotygodniowej? Czy o nie zaszkodzi? Czy pijecie tę herbatkę iw którym jesteście tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazurawska Re: Herbatka HIPP 06.05.05, 16:11 Witam. Ja piąłm tę herbatkę i wszystko było dobrze. A zaczęłam chyba tak około 3 lub 4 miesiaca, w każdym razie na początku jakoś. Ale jak zaczniesz brać witaminy od 4 miesiąca (podobno jeśli wszystko ok to wcześniej sie nie bierze) to chyba nie potrzeba już tej herbatki bo witaminki zapewniają wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zebra102 Re: Herbatka HIPP 06.05.05, 16:25 Ja kupiłam bardzo wcześnie, bo na opakowaniu jest, że pomaga na nudności, ale skutek był wręcz przeciwny, jakoś się wtedy do tej herbatki uprzedziłam i długo potem nie mogłam pić. Teraz trochę piję, ale na zimno z wodą mineralną. Nie powinno zaszkodzić jeśli nie przesadzasz z ilością, bo witaminek też nie wolno przedawkować. Pozdrawiam, z --------- Mój Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Herbatka HIPP 06.05.05, 16:27 Ja piłam ja w poprzedniej ciąży bo nie brałam witamin. Teraz łykam prenatal to sobie odpuściłam. Ale jest dobra na upały bo zawiera skrzyp i chroni przed obrzekami Odpowiedz Link Zgłoś