Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG WE WROCŁAWIU?????

13.07.05, 22:48
CZy zna ktośdobrego, godnego zaufania ginekologa z Wrocka???
Obserwuj wątek
    • yagooda Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 14.07.05, 12:29
      dr Kucharski z oddziału połozniczego na Brochowie. Przyjmuje na Hirszwelda
      w "Klinice na Grobli" Teraz jest na urlopie, ma wrócić przed 1 sierpnia. My go
      sobie tak z koleżankami polecamy od kilku już porodów. Każda przyprowadza parę
      nowych pacjentek, bo lekarz napraWDE DOBRY, BARDZO CIEPŁY I DELIKATNY.
      smile
      Pozdrawiam
      • joannakaw1 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 18:51
        ABSOLUTNIE NIE KUCHARSKI - ma już kilka poronień na sumieniu. Jeśli ciąża
        książkowa to lekarz idealny, jeśli z problemami to do d... A która ma ochotę
        ryzykować??
        • yagooda Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 23.08.05, 10:50
          Moja ciąża od poczatku jest z komplikacjami i to dośc poważnymi. Teraz jestem
          na prostej i już wszystko w porządku. Kolezanka, która do niego chodziła też
          miała duże problemy-polezała na Brochowie i miesiąc temu urodziła slicznego
          synka. Ja sądzę, ze to czesto kwestia zdyscyplinowania kobiety, a pozatym, co
          by tu nie mówic, poronienia się zdarzają i już. Niestety.
          Ja bardzo sobie Kucharskiego cenię, bo oprócz tego że uważam go za fachowca, to
          jest to człowiek, któremu po prostu po ludzku zależy na tym, aby wszystko było
          dobrze.
    • klar5 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 14.07.05, 12:43
      dr Wojciechowski przyjmuje na kamieńskiego pok. 1130. Ciężko się do niego
      dostać, bo trzeba czekać ok 3tyg, ale to specjalista w swoim fachu. Przyjmuje
      też prywatnie.
    • zdzisia5000 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 14.07.05, 22:42
      A ja polecam doktora Korzeniewskiego, chodzę do niego prywatnie, przyjmuje na
      ulicy Bolesławickiej, naprzeciw TGG, pracuje w szpitalu na Chałubińsiego.
    • weronikaglow Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 20:46
      Ja chodziłam prywatnie do Polaka (ma gabinet na Hallera) ale ja miałam problemy
      z niepłodnoscią. N atomiast u Wojciechowskiego z Kamieńskiego robiłam kilka
      badań i mogę go także z pełną odpowiedzialnością polecić.
      pozdrawiam
    • luiza210 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 20:54
      Znam bardzo dobrego lekarza ktory pracuje na chałubinskiego jest tam
      połoznikiem,ale rowniez przyjmuje na Bulwar Ikara 18.Duzo osob juz mi o nim
      powiedziało same dobre słowa,a zreszta sama sie przekonasz po pierwszej wizycie
      u niego!!!! pozdrawiam
    • luiza210 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 20:55
      Zapomniełam podac nazwiska smile Dr.Łątkowski
      • joasia33 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 22.08.05, 23:40
        Potwierdzam w całej rozciągłości!!!!!!!!!!!!!!!!smileChodzę do niego od 3 lat,
        ciążę poprowadził fajnie (fakt, że była książkowo dobra), a potem wykonał super
        cc. I w ogóle jest rewelacyjny. Do tego nie jest pazerny na pieniądzesmile. Płacę
        tylko za wizyty u niego, choć zawsze mam usg, to jeszcze nigdy mi za nie nie
        policzył. Mało tego, 2 razy umawiał się z nami w klinice na usg 4d i też za
        darmo. Cesarkę wykonał, zaglądał do mnie gdy leżałam te parę dni po i w ogóle
        jest supersmile. Polecam!
        Pozdrawiam
        Asia&Julia
    • dominika2701 Re: GINEKOLOG WE WROCŁAWIU????? 23.08.05, 08:16
      zgadzam sie : Łątkowski i Korzeniewski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka