Dodaj do ulubionych

Ciuszki dla mamy ;)))

25.07.05, 11:01
Witam, mieszkam w Wałbrzychu woj. dolnosląskie i poszukuję ciuszków dla
siebie ( 12 tc), bo juz sie niestety nie mieszczę w swoje. wink)))
Może jakas z mam jest juz po i chciała by je odsprzedać lub odstąpić? Może
jakies porady gdzie mogę kupić ciekawe i ładne ciuszki ciążowe, a nie takie,
w których kobieta wygląda jak worek na ziemniaki.
Pozdrawiam

Olga wink)))
Obserwuj wątek
    • sarna.sarna Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 11:20
      Droga forumowiczko, moją radą jest omijanie sklepów internetowych. Byłam
      napalona na jeden model spodenek, po osobistym odwiedzeniu sklepu i przymiarce
      okazało się, że dobrze to one wyglądają tylko na fotografii w internecie. Nie
      wiem czy w Wałbrzychu macie sklep z odzieżą dla przyszłych mamusi. We W-wiu jest
      ich sporo, także zapraszam na zakupy do mego miasta smile)

Sarenka z Wrocławia
      • brzossi Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 16:45
        Sarenka, podaj proszę parę adresów lub mniej więcej gdzie są. Często jestem we
        wrocku, ale pierwszy raz w życiu pojadę szukać ciuszków dla przyszłej
        mamy wink))))
        Serdecznie pozdrawiam
        Brzoskwinka wink)
        • sarna.sarna Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 18:33
          Ja robiłam zakupy przy Ul.Powstańców Śląskich 168, ponieważ mam ten sklep prawie
          pod domem, a oto strona sklepu
          www.9miesiecy.com.pl/
          Wiem, że przy pl.Kromera też jest taki sklep (druga strona miasta sad ), nie znam
          ich asortymentu.
          Czytałam też na internecie o innych sklepach w moim kochanym Wrocławiu, ale
          ponieważ pod domem znalazłam wszystko co potrzebowałam, więc nie zbierałam
          informacji, może inne forumowiczki mogłyby dołożyć od siebie adresy pozostałych
          sklepów.

Pozdrawiam gorąco - Sarenka z Wrocławia
    • kamea78 Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 11:28
      Ja kupiłam w sklepie internetowym 9fashion, jestem średnio zadowolona, jakość
      materiałów, szczególnie kolor (piorę wg wskazówek) pozostawia trochę do
      życzenia. Poszukaj w zwykłych sklepach, bo w kraju nad Wisłą wszystko o
      przydomku ślubne i ciążowe ma megamarżę.

"lilypie.com/days/050803/4/25/0/+1"
      • mazia79 Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 11:39
        Ja np wczoraj kupilam sobie spodnie biodrówki z takim bardzo grubym pasem z
        elastycznego dzinsu. Kupiłam rozmiar większe czyli M. Kupiłam w Carrefour za
        35.90 bo byly bardzo przecenione. Myślę, że się sprawdza doskonalesmile
        Bardzo się cieszę, bo jakos nie usmiecha mi sie płacic po 150 lub więcej za
        spodnie w których pochodze 2 miesiace.
        Może spróbuj cos wypatrzyć w zwyklych sklepach, z elastycznego materiału
        rozmiar wiekszesmile
        Pozdrawiam
    • lodziasta Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 11:49
      A jaki nosisz rozmiar? Bo od tego bardzo dużo zależy.

Osobiście zdecydowałam się na rozwiązanie łączone. Kupiłam 1 parę spodni do pracy w 9fashion (jestem z nich bardzo zadowolona) i 1 spódnicę w normalnym sklepie, a resztę wyszperałam w lumpexach. Niektóre z tych ciuchów nie są wcale ciążowe (niestety używane ciuchy ciążowe też są droższe niż nie-ciążowe), ale po prostu w wielgachnym rozmiarze. Sprawdziły się też męskie koszule (wciąż obwód w biuście mam nieco większy niż w pasiewink

Pozdrawiam.

-----
      Junior smile
      • brzossi Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 16:44
        Do lodziasta----> noszę M vel 38. Też się zastanawiałam nad takim
        rozwiązaniem, żeby kupować większe, ale w "normalnych" sklepach wink)))) I chyba
        czeka mnie rajd po second handach wink)) Buziaki dla wszytkich przyszłych i
        obecnych mam.
        Ps. Jak zrobic taka tabelkę z wiekiem bebiczka? wink))) Buziaki ;**
        • lodziasta suwaczek 25.07.05, 16:56
          instrukcja jak zrobć suwaczek

Potem wejdź w zakładkę Moje forum i tam masz miejsce na wstawienie sygnaturki. W razie problemów skorzystaj z wyszukiwarki - ten temat był wałkowany 1000 razy.

Pozdrawiamsmile
          • brzossi Re: suwaczek 25.07.05, 17:44
            tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;19/st/20060201/dt/7/k/452b/preg.png

Pozdrawiam - oto mój suwaczek ;***
    • maryjanka2 Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 19:13
      witam,
      polecam odzież dla kobiet w ciazy 9 fashion.
      Naprawde ładne a przede wszytkim wygodne bo maja wszyty na brzuch taki pas z
      dzianiny i jest komfortowy bo nic nie uciska, nie upija. Dla mnie rewelacja
      spodnie dzinsowe, spódnica.
      Zobaczyć można na str. www.9fashion.pl, kupić można przez net lub w sklepach z
      odzieża ciążową. Projektuje je młoda dziewczyna która jak sama był aw ciąży to
      nie miała się w co ubrać bo większość tych ciuszków jest na słonice co 20 kg,
      przytyły, a dla szczypłych dziewczy z fajnym brzuszkiem ciężko jest coś kupić.
      Ja przetestowałam a jestem już w 37 tyg . ja jedne spodnei miałam na całą ciążę
      i polecam serdecznie.
      Pozdrawiam
      M&Z 2 w 1smile)
    • maryjanka2 Re: Ciuszki dla mamy ;))) 25.07.05, 19:17
      aaa i dodam ,ż edla mnie rewekacja są wszelkiego rodzaju sukienki sportowe te "
      normalne". uszte z ciągliwej dzianiny np. firmy Reserved czy innych producentów
      odzieży sportowej. W te upały sprawdzały mi sie tylko one, bo naturalny
      materiał, przewiewny, i fajnie brzuszek podkreślały.
      podzr
      M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka