Dodaj do ulubionych

Ból w okolicy blizny

04.08.05, 18:08
qrcze, zaczynam się przejmować, ja miałam cesarkę w marcu 2003 a jestem w 18
tygodniu ciąży... czy to jest reguła ???
Obserwuj wątek
    • madaw Re: Ból w okolicy blizny 05.01.06, 22:04
      Witam,mnie tez strasznie boli brzuch w okolicy blizny, tez mialam cesarkę,20
      mcy temu.Tylko ze ja mam tzw. zrosty w tej bliznie.Czuje przy dotyku ze mam
      twardą tą blizne.Moj ginekolog powiedzial ze przy nastepnym cieciu
      cesarskim,czyli przy drugim dziecku usunie mi te zrosty.Okropny jest ten ból,to
      tak ze nie moge wstawac bez pomocy rąk, musze sie podtrzymywac jak ciężarna
      kobieta.Po prostu cały dół brzucha boli tak jak po cesarce.Przy kazdym
      napieciu ,przy kichaniu, kaszlu.Chcialabym sie wybrac do innego lekarza zeby mi
      to ocenil,tak dla porownania.A to dlatego ze moj lekarz na poczatku mowil co
      innego a teraz co innego.Chodzi mi tutaj o to ze jak zaraz po cieciu pytalam
      czy musze nosic taki pas sciagajacy zeby trzymal miesnie,to mowil ze po co, ze
      nie ma potrzeby.A pytalam go dwukrotnie podczas wizyt.Wszyscy inni mi doradzali
      taki pas,kolezanki ktore byly po cesarkach dziwily sie ze ja takiego nie
      nosze.A teraz jak bylam u niego tydzien temu to powiedzial zebym sobie kupila
      taki pas i zakladala przy jakichs wysilkach.Jestem na niego teraz zła bo moglam
      nosic ten pas od poczatku i moze byloby lepiej,to posluchalam go ,a teraz
      wyszlo i tak na moje.Jest to dobry lekarz, chwalony przez
      wszystkich,zastanawiam sie czy czasem nie spoczął na laurach.. CZy moze mi ktos
      pomoc i cos doradzic.Ja planowalam drugie dziecko tak zeby byla 4,5 letnia
      roznica,ale ginekolog powiedzial mi ze nie mam na co czekac, ze potem to mi
      bedzie za wygodnie i nie zdecyduje sie nigdy na drugie.I ze najlepiej to za
      rok juz zajsc w ciąże,teraz dziecko ma 20 mcy ,to bedzie mialo 2,5 i w sam
      raz.Poradzcie cos.Balagam.pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka