simonkapl 23.11.05, 18:18 Dzis mialam USG polowkowe (23tc).Z dzieckim wszytko ok, wazy az 630 gram, zadnych anomalii, prawdopodobnie chlopak, ale nie na 100%.Dostalam chyba z 20 zdjec.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: wrazenia po polowkowym 23.11.05, 18:28 22tc Opis usg: BPD52, HC 192, AC 155, FI 33, waga 375g czaszkakonczyny,dlonie , stopy o zywym echu. Pluca, zoladek, jelita, nerki, pecherz moczowy, powloki brzuszne- prawidlowe. Obraz 4 jam serca, drog wyplywu polaczen p-k, przegrody typowy, ASP 140/min, miarowa. fald karkowy niewidoczny (norma). Przeplyw tetnicy pepowinowej i macicznej w normie. Lozysko glownie na scianie tylniej, poza ryzykiem przodowania, Ilosc plynu owodniowego w normie, szyjka macicy dl 38mm, ujscie wew zamkniete. My czujemy sie doskonale, przeczucie podpowiadalo ze to synek, tatuś z dumy urusl ze 2 cm hiihih Lekarz powiedzial tak: tu jeden posladek tu drugi a posrodku jajeczka hihiihhii a wiec ide kupowac spodenki, samochodziki i korki malenkie do gry w pilke ;o) a na imie bedzie mial OSKAR Ps bylam tez u gina prowadzacego i tez powiedzial ze synek. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: wrazenia po polowkowym 23.11.05, 19:02 asiulka1976 napisała: > My czujemy sie doskonale, przeczucie podpowiadalo ze to synek, tatuś z dumy > urusl ze 2 cm hiihih A co corka to jakis powod do wstydu dla faceta? Wkurza mnie, jak same baby ciesza sie z tego, ze syn dla faceta to jakis wyjatkowy powod do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: wrazenia po polowkowym 24.11.05, 09:53 Gratulacje Asia! Ja jestem bardzo szzesliwa, bo wiem ze wszystko z dzieciaczkiem ok.Poza tym moj maz dopatrzyl sie uderzajacego podobienstwa do niego, co bylo super wzruszajace dla mnie.Chcialabym tylko zeby na kolejnym usg potwierdzono plec dziecka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś