Dodaj do ulubionych

wrazenia po polowkowym

23.11.05, 18:18
Dzis mialam USG polowkowe (23tc).Z dzieckim wszytko ok, wazy az 630 gram,
zadnych anomalii, prawdopodobnie chlopak, ale nie na 100%.Dostalam chyba z 20
zdjec.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: wrazenia po polowkowym 23.11.05, 18:28
      22tc
      Opis usg: BPD52, HC 192, AC 155, FI 33, waga 375g
      czaszkakonczyny,dlonie , stopy o zywym echu. Pluca, zoladek, jelita, nerki,
      pecherz moczowy, powloki brzuszne- prawidlowe. Obraz 4 jam serca, drog wyplywu
      polaczen p-k, przegrody typowy, ASP 140/min, miarowa. fald karkowy niewidoczny
      (norma). Przeplyw tetnicy pepowinowej i macicznej w normie. Lozysko glownie na
      scianie tylniej, poza ryzykiem przodowania, Ilosc plynu owodniowego w normie,
      szyjka macicy dl 38mm, ujscie wew zamkniete.
      My czujemy sie doskonale, przeczucie podpowiadalo ze to synek, tatuś z dumy
      urusl ze 2 cm hiihih Lekarz powiedzial tak: tu jeden posladek tu drugi a
      posrodku jajeczka hihiihhii a wiec ide kupowac spodenki, samochodziki i korki
      malenkie do gry w pilke ;o) a na imie bedzie mial OSKAR

Ps bylam tez u gina prowadzacego i tez powiedzial ze synek.
      • phantomka Re: wrazenia po polowkowym 23.11.05, 19:02
        asiulka1976 napisała:

> My czujemy sie doskonale, przeczucie podpowiadalo ze to synek, tatuś z dumy
        > urusl ze 2 cm hiihih

A co corka to jakis powod do wstydu dla faceta? Wkurza mnie, jak same baby
        ciesza sie z tego, ze syn dla faceta to jakis wyjatkowy powod do dumy.
      • simonkapl Re: wrazenia po polowkowym 24.11.05, 09:53
        Gratulacje Asia!
        Ja jestem bardzo szzesliwa, bo wiem ze wszystko z dzieciaczkiem ok.Poza tym moj
        maz dopatrzyl sie uderzajacego podobienstwa do niego, co bylo super wzruszajace
        dla mnie.Chcialabym tylko zeby na kolejnym usg potwierdzono plec dziecka.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka