anja.t 07.12.05, 17:18 Czy któraś z was chodziła w czasie ciąży do dr.Chlabicza z warszawskiego LIMu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzalcia Re: Dr Chlabicz? 07.12.05, 17:26 Ja równiez chetnie sie dowiem. ja chodze do tego pana od kilku lat, ale do teraz zaszlam w ciąze i zastanawiam sie jak spisuje się jako "opiekun ciężarnej" Jako nieciężarna jestem z niego bardzo zadowolona, 15/12 mam mam pierwsza u niego wizte jako ciężarna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linka555 Re: Dr Chlabicz? 07.12.05, 19:13 Dr Chlabicz jest świetny w USG ciąży, ale jak prowadzi ciążę nie wiem. Podejrzewam, że jest bardzo skrupulatny i fachowy, a przede wszystkim jest normalny. Moją całą poprzednią i połowę tej ciąży prowadziła dr Skórska. Jedyny mankament, to że jest bardzo oblegana i ciężko się do niej umówić. Pozytywne wrażenie zrobił też na mnie dr Sobiczewski (chyba nie przekręciłam nazwiska), taki lekko starszy pan, ale bardzo sympatyczny i też normalny. Jakiś czas temu moja firma zmieniła nam opiekę med. na Medicover (burdel na kółkach, lekarze, którzy robią łaskę i ogólnie nie polecam). Odpowiedz Link Zgłoś
ruffy Re: Dr Chlabicz? 07.12.05, 19:39 Byłam u niego dokładnie 2 miesiące temu na USG i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że w tym jest świetny! mankamentem ( o ile mozna to tak nazwać) jest fakt, że dr. sprawia wrażenie bardzo młodego, co oczywiście nie przeczy jego niewątpliwym kwalifikacjom ale dla niektórych to ważne. Ja też jestem młoda (30-stka) więc to nie pruderia, chodzi tylko o to, że z pewnością dr. ma uboższe doświadczenie zawodowe w kwestii porodów i prowadzenia ciązy... ale tak ogólnie to ok. grzeczny, dokładny i nawet... przystojny ) Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 11:03 Dzieki bardzo. Troche się uspokoiłam. Chodziłam do niego prawie dwa lata, byłam zadowolona. Chciałam sie tylko upewnić czy prowadzic u niego ciażę czy szukac kogos innego. Chyba zostanę przy nim. A czy wiecie moze w jakim szpitalu on pracuje? Bo ja słyszalam, że w żadnym, ale to może tylko pogloska. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanka Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 14:36 A ja z doktorem Chlabiczem nie mam dobrych doswiadczen. Za kazdym razem podczas badania odczuwalam ogromny dyskomfort, Pan Ch. jest bardzo niedelikatny a po USG transwaginalnym u niego przez kilka godzin ciezko mi bylo chodzic. Nie moge mu zarzucic niekompetencji ale nie chcialabym prowadzic u niego ciazy. Poza tym czy naprawde ten facet wydal sie komus przystojny??? brrrrr Dzoanka Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 15:44 Robiłam u niego usg. Wydał mi się miły i kometentny. Odpowiedz Link Zgłoś
ni_nika Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 16:44 chdziłam do dr Chlabicza przed ciążą i byłam w miarę zadowolona ale w trakcie prowadzenia ciąży jego podejście nie bardzo mi sie podobało. Co prawda jest skrupulatny i kieruje Cie na wszytskie badania ale trudno z nim nawiązać relację, która podczas ciązy jest dla kobiety dosyć ważna. Poza tym podczas USG mało opowiada coś tam sobie ogląda a potem klepie w klawiaturę. Jak już w końcu chciałam sie dowiedzieć czy jednak wszytsko jest ok, stwierdził, że jeżeli nic nie mówi to znaczy że jest w porządku. Z resztą nie bardzo był skory do wypisywania L4. Zmieniłam lekarza prowadzącego, tym razem jest nią kobieta u jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
strzalcia Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 17:40 a mozna wiedziec do kogo teraz chodzisz? A co do L4 - naprawde nie chcial dawac??? Cholercia Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 18:03 No własnie cholercia. Teraz to już mam mętlik w głowie. Ide do niego pod koniec grudnia. Może zmienić lekarza? Tym bardziej,że pod koniec stycznia chcę iść już na L4 ( zostanie mi 3 mies. do rozwiązania) Odpowiedz Link Zgłoś
ni_nika Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 18:46 obecnie chodzę do dr Tramś-Sujki, przyjmuje w Enel-med i chyba w Centrum Damiana. Jeżeli chodzi o zwolnienie to kiedyś mu wspomniałam, że potrzebuje troche odpczynku bo miałam ciężko w pracy na co on stwierdził, że powinnam mu o tym wcześniej powiedzieć, bo on wpisał w komputerze że wszystko jest ok. Dał mi odczuć, że on chyba nie bardzo to rozumie. Pani doktor wykazała więcej zrozumienia dla 10 godzin pracy przy komputerze w stresie. Poza tym, jak kiedyś spóźniłam się 7 min. na wizytę pomimo przeprosin Pan doktor skarcił mnie jak małe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 19:12 Kurcze,juz prawie jestem przekonana,że zmieniam lekarza. Pójdę do niego jeszcze na usg połówkowe i w styczniu szukam kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś