Dodaj do ulubionych

Dr Chlabicz?

07.12.05, 17:18
Czy któraś z was chodziła w czasie ciąży do dr.Chlabicza z warszawskiego LIMu?
Obserwuj wątek
    • strzalcia Re: Dr Chlabicz? 07.12.05, 17:26
      Ja równiez chetnie sie dowiem. ja chodze do tego pana od kilku lat, ale do
      teraz zaszlam w ciąze i zastanawiam sie jak spisuje się jako "opiekun
      ciężarnej" Jako nieciężarna jestem z niego bardzo zadowolona, 15/12 mam mam
      pierwsza u niego wizte jako ciężarna. Pozdrawiam
    • linka555 Re: Dr Chlabicz? 07.12.05, 19:13
      Dr Chlabicz jest świetny w USG ciąży, ale jak prowadzi ciążę nie wiem.
      Podejrzewam, że jest bardzo skrupulatny i fachowy, a przede wszystkim jest
      normalny. Moją całą poprzednią i połowę tej ciąży prowadziła dr Skórska. Jedyny
      mankament, to że jest bardzo oblegana i ciężko się do niej umówić. Pozytywne
      wrażenie zrobił też na mnie dr Sobiczewski (chyba nie przekręciłam nazwiska),
      taki lekko starszy pan, ale bardzo sympatyczny i też normalny. Jakiś czas temu
      moja firma zmieniła nam opiekę med. na Medicover (burdel na kółkach, lekarze,
      którzy robią łaskę i ogólnie nie polecam).
    • ruffy Re: Dr Chlabicz? 07.12.05, 19:39
      Byłam u niego dokładnie 2 miesiące temu na USG i z całą odpowiedzialnością mogę
      stwierdzić, że w tym jest świetny! mankamentem ( o ile mozna to tak nazwać) jest
      fakt, że dr. sprawia wrażenie bardzo młodego, co oczywiście nie przeczy jego
      niewątpliwym kwalifikacjom ale dla niektórych to ważne. Ja też jestem młoda
      (30-stka) więc to nie pruderia, chodzi tylko o to, że z pewnością dr. ma uboższe
      doświadczenie zawodowe w kwestii porodów i prowadzenia ciązy... ale tak ogólnie
      to ok. grzeczny, dokładny i nawet... przystojny wink)
      • anja.t Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 11:03
        Dzieki bardzo. Troche się uspokoiłam. Chodziłam do niego prawie dwa lata, byłam
        zadowolona. Chciałam sie tylko upewnić czy prowadzic u niego ciażę czy szukac
        kogos innego. Chyba zostanę przy nim. A czy wiecie moze w jakim szpitalu on
        pracuje? Bo ja słyszalam, że w żadnym, ale to może tylko pogloska.
    • dzoanka Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 14:36
      A ja z doktorem Chlabiczem nie mam dobrych doswiadczen. Za kazdym razem podczas
      badania odczuwalam ogromny dyskomfort, Pan Ch. jest bardzo niedelikatny a po USG
      transwaginalnym u niego przez kilka godzin ciezko mi bylo chodzic. Nie moge mu
      zarzucic niekompetencji ale nie chcialabym prowadzic u niego ciazy. Poza tym czy
      naprawde ten facet wydal sie komus przystojny??? brrrrr

Dzoanka
    • visenna2 Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 15:44
      Robiłam u niego usg. Wydał mi się miły i kometentny.
      • visenna2 Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 15:44
        "kompetentny" miało byćsmile
        • ni_nika Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 16:44
          chdziłam do dr Chlabicza przed ciążą i byłam w miarę zadowolona ale w trakcie
          prowadzenia ciąży jego podejście nie bardzo mi sie podobało. Co prawda jest
          skrupulatny i kieruje Cie na wszytskie badania ale trudno z nim nawiązać
          relację, która podczas ciązy jest dla kobiety dosyć ważna. Poza tym podczas USG
          mało opowiada coś tam sobie ogląda a potem klepie w klawiaturę. Jak już w końcu
          chciałam sie dowiedzieć czy jednak wszytsko jest ok, stwierdził, że jeżeli nic
          nie mówi to znaczy że jest w porządku. Z resztą nie bardzo był skory do
          wypisywania L4. Zmieniłam lekarza prowadzącego, tym razem jest nią kobieta u
          jestem bardzo zadowolona.
          • strzalcia Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 17:40
            a mozna wiedziec do kogo teraz chodzisz? A co do L4 - naprawde nie chcial
            dawac??? wink Cholercia
            • anja.t Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 18:03
              No własnie cholercia. Teraz to już mam mętlik w głowie. Ide do niego pod koniec
              grudnia. Może zmienić lekarza? Tym bardziej,że pod koniec stycznia chcę iść już
              na L4 ( zostanie mi 3 mies. do rozwiązania)sad
              • ni_nika Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 18:46
                obecnie chodzę do dr Tramś-Sujki, przyjmuje w Enel-med i chyba w Centrum
                Damiana. Jeżeli chodzi o zwolnienie to kiedyś mu wspomniałam, że potrzebuje
                troche odpczynku bo miałam ciężko w pracy na co on stwierdził, że powinnam mu o
                tym wcześniej powiedzieć, bo on wpisał w komputerze że wszystko jest ok. Dał mi
                odczuć, że on chyba nie bardzo to rozumie.
                Pani doktor wykazała więcej zrozumienia dla 10 godzin pracy przy komputerze w
                stresie.
                Poza tym, jak kiedyś spóźniłam się 7 min. na wizytę pomimo przeprosin Pan
                doktor skarcił mnie jak małe dziecko.
                • anja.t Re: Dr Chlabicz? 08.12.05, 19:12
                  Kurcze,juz prawie jestem przekonana,że zmieniam lekarza. Pójdę do niego jeszcze
                  na usg połówkowe i w styczniu szukam kogoś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka