strzelec15 19.12.05, 18:42 ja jestem w 29 tyg.ciąży i jeszcze nic mi nie leci..troche sie tym martwię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spoti Pierwsze krople 18.12.06, 08:14 ...a ja jestem w 16tc i przed chwilą poczułam na brzuszku owe pierwsze krople... Odpowiedz Link Zgłoś
edziamakota Re: Pierwsze krople 04.03.08, 16:06 Nie ma powodu do zmartwien. Jestem w 24 tyg. ciazy i juz pojawiła sie owa SIARA ale z pierwsza corka pierwsze krople pojawiły sie około 34 tygodnia a po porodzie mleko płyneło strumieniami.Karmilam 2 lata. Pozdrowienia od MAmy 7-letniej Martynki a za 3 m-ce drugiego maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ilona.d Re: Pierwsze krople 04.03.08, 17:16 Ja zalewam się każdej nocy począwszy od 6-go miesiąca ciązy.Kupilam płatki laktacyjne ale one trzymają się tylko w staniku, a przecież ciężko się w nim wyspać więc pozostaje mi codziennie zmieniac koszule i dwa razy w tygodniu prześcieradło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Pierwsze krople 04.03.08, 19:20 W pierwszej ciazy mialam siare juzod 20 tyg i teraz tak samo.Okropny widok,pewnie znow bede mleczna,z tym ze teraz nie bede karmic Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0810 Re: Pierwsze krople 12.03.08, 14:51 Hej! Ja jestem w 25 tyg i w nocy śpię w biustonoszu bezuciskowym (jest przy okazji antybakteryjny i antygrzybiczny, a kosztował niecałe 20zł)-wkładam do niego płatki kosmetyczne te do demakijażu Śpi się wygodnie, nie brudzę piżamy no i przede wszystkim zapobiega to późniejszemu obwisaniu biustu, jeśli sporo się powiększył jak u mnie, to powinno sie również spać w biustonoszu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewuncia.a Pierwsze krople 06.03.08, 11:17 Ja zaczynam dziś 34 tc, a jak na razie nic ... Nawet by mi do głowy nie przyszło, że już może się coś w piersiach pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Pierwsze krople 06.03.08, 11:24 pierwsze krople CZEGO ??? chyba o mleko/siarę chodzi? no więc w poprzedniej ciąży jakies naprawde minimalne ilości pojawiły sie u mnie ok. 3 tyg. przed porodem potem nie miałam najmniejszych problemów z karmieniem, mleczko pojawiło sie na czas i starczyło na dłuuugie miesiące karmienia ważne zeby zaraz po porodzie jak najczęściej przystawiać dziecko do piersi, nawet jeśli sie wydaje że nic w nich nie ma albo że dziecko nic nie pije, ale właśnie te pierwsze przystawiania wywołują produkcję wszystko bedzie dobrze nie masz sie czym martwić Odpowiedz Link Zgłoś
fortunata03.pl Pierwsze krople 19.05.08, 18:16 jestem w 33 tygodniu ciąży, a pierwsze krople pojawiły się u mnie już po 20 tygodniu. Czy to nie spowoduje, że stracę cały pokarm przed urodzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Pierwsze krople 02.10.08, 14:33 a czy Ty myslisz ze w piersiach jest zapas pokarmu na caly okres karmienia???Pokarm sie PRODUKUJE w piersiach. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Pierwsze krople 19.05.08, 18:27 W obu ciążach siara pokapała mi dopiero po porodzie. Przed porodami - nic. Pierwsza córka karmiona 2 lata, druga karmiona nadal (za tydzień skończy rok). Nie zamartwiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0410 Pierwsze krople 02.10.08, 14:27 ja jestem w 18 tyg ciąży, a siara pojawiła się w 16tyg. z pierwszym dzieckiem miałam tez tak wczesnie ala nie karmiłam długo 2 mies bo pokaemu nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bananas.only Re: Pierwsze krople 02.10.08, 15:30 dopiero po porodzie.Wcześniej całe szczęście nie przeciekałam. Odpowiedz Link Zgłoś
korrra Re: Pierwsze krople 02.10.08, 15:34 30 tc i nic mi nie kapie jeszcze, i szczerze to wolałabym aby tak zostało do dnia porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi2202 Siara w ciąży 05.05.09, 20:20 ja jestem w 33 tygodniu i nic mi nie leci, czy z kolei to moze być niepokojące? Odpowiedz Link Zgłoś