kasiak123 03.02.06, 13:49 Jestem w 6tc - mam momentami bóle takie jak przy okresie, ale pojawiają się też takie w okolicach pępka (ale od środka) jakby szczypanie czy ciągnięcie. Czy to normalne na początku, czy powinnam iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adad05 Re: dziwne szczypanie 03.02.06, 15:09 Jest to normalny objaw. Nic się nie martw.Z kolejnymi miesiącami będziesz odczuwała jakby ciągnięcie brzucha ku dołowi i inne dolegliwośći też sie mogą zdarzyć, takie jak ból brzucha np. w nocy (jak to jest obecnie u mnie(23tc)). Jeśli masz jakieś wątpliwośći to idż poprostu do lekarza on cię napewno uspokoi. Pozdrawiam (mama majówka) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak123 Re: dziwne szczypanie 03.02.06, 15:14 Mówiłam o tym mojej ginekolog ale nic nie powiedziała czy to normalne czy nie. Przepisała mi duphaston na podtrzymanie i tyle. Kolejną wizytę mam 20-go to ją wypytam. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
anagram2 Re: dziwne szczypanie 03.02.06, 23:26 wiesz, też tak miałam. i wszystko jest o.k. teraz jestem w 16tc.a pępek to teraz taka wielka dziura. Odpowiedz Link Zgłoś