iwonka232 17.05.06, 09:35 Powiedzcie mi dziewczyny czym blizej porodu tym upławy sa wieksze??Wizyte mam za dwa tyg...a czesto zdarza mi sie ze mi troszke wiecej pocieknie.Jestem w 26tc.Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola1315 Re: UPŁAWY 17.05.06, 09:40 Lepiej będzie jak postarasz się iść szybciej do lekarza; zbyt duże upławy prowadzą do infekcji Odpowiedz Link Zgłoś
milka968 Re: UPŁAWY 17.05.06, 09:48 nie martw sie iwonka. Tez jestem w 26 tc i zauwazylam, ze sie nasilaja. Rozmawialam z moja lekarka i wiem, ze to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka232 Re: UPŁAWY 17.05.06, 20:18 Oczywiscie nie cieknie ze mnie jak z wiaderka, ale sa wieksze niz np: 3 miesiace temu.Zaczełam sie troszke martwic.Ale juz mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
efqa Re: UPŁAWY 18.05.06, 08:41 Jak się bardzo martwisz to kup sobie wkładki "rozpoznające" płyn. Lekarka mi mówiła, że można kupić w aptece. Podobno są też na allegro. E. Odpowiedz Link Zgłoś
milka968 Re: UPŁAWY 18.05.06, 08:46 Tak, ktos juz tu pisal o papierkach lakmusowych. Jesli wszystko jest w porzadku i to tylko sluz to odczyn bedzie kwasny. Jesli, nie daj boze, wody to wtedy odczyn zasadowy. Najlepiej spytac w aptece. Tez mam zwiekszone uplawy, ale za kazdym razem jak ide do gin a chodze dokladnie co miesiac, wiem ze to zwiekszone wydzielanie sluzu jest normalne i nic innego to byc nie moze, bo mam wszystko pozamykane. Wiec jesli sluz jest normalny, czyli bialawy i nie pachnie dziwnie to uwazam, ze wszystko jest ok. Dla pewnosci kup sobie te paski Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 Re: UPŁAWY 18.05.06, 11:30 jestem w 38tc i tez w miare jak dalej w tygodnie ciazy tym upławy mi sie zwiekszały.teraz biegam jak oszała do łzienki, jak tylko poczuje cos mokrego czy to aby nie juz Odpowiedz Link Zgłoś