beti217 28.07.06, 11:09 a ile czekolady jecie?Dduzo,malo?Czy wogole macie ochote? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikolakszpak Re: czekoladka 28.07.06, 11:33 ja mam ochotę i jem mniej wiecej wychodzi mi 1 tabliczka na tydzien + M&Msy które uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
aylin1 Re: czekoladka 28.07.06, 11:51 Ja przez pierwsze 3-4 miesiące to tylko czekolade, ciastka czekoladowe i chipsy jadłam! I to całe dnie (nie miałam ochoty na chleb, ziemniaki, sałatki itp normalne jedzenie). Teraz już mi przeszło i jem "normalnie", ale całkowicie ze słodkości nie zrezygnowałam, codziennie coś małego zjem , ale naprawde nie dużo. No jedyne co jem dużymi porcjami od samego początku do teraz i pewnie zostanie do samego końca to...LODY!!! Jem na co mam ochote (tylko tłustych potraw nie cierpie...) i nie jestem żaden "grubasek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodziutka11 Re: czekoladka 28.07.06, 12:24 Jedz czekoladę bez obaw. Chyba że są jakieś przeciwskazania. Gdzieś tam wyczytałam,że dzieci matek które jedły czekoladę ( gorzką oczywiście) w ciąży są pogodne i lepiej śpią. U mnie się sprawdziło. Niedość,że czekolada chamowała mi zgagę, zjadałam około 1 tabl. na 3dni, to niunia od początku śpi w nocy 6 godz. Teraz ma 3,5 m-ca i śpi w nocy od 10-6/7.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: czekoladka 28.07.06, 12:36 > Gdzieś tam > wyczytałam,że dzieci matek które jedły czekoladę ( gorzką oczywiście) w ciąży > są pogodne i lepiej śpią. To miło Ja jem tylko gorzką. Tylko nie aż tak dużo. Ostatnio trochę więcej - może tabliczkę na tydzień. Muszę więcej, bo bardzo lubię Ostatnio odkryłam taką Leader Price - gorzką z orzechami w całości - 20 parę % orzechów, 50% kakao - jest pyszna, mimo że po Leader Price bym sie nie spodziewała. Jeszcze uwielbiam bordową Maestrię Wedla, niestety ciężko ją kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisiasia Re: czekoladka 28.07.06, 13:44 Nakup w wiekszej ilosci, bo Leader Price wkrotce przestanie istniec. W pierwszych miesiacach strasznie mnie ciagnelo do slodyczy, teraz minelo. Jem slodycze codziennie, ale malo. A czekolade tylko gorzka, bo na inna nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka78 Re: czekoladka 28.07.06, 14:40 a ja nie mogę jeść czekolady choć strasznie lubię, bo mam ogrooomne zaparcia ((. W piątek robiłam badanie cukru na czczo - wyszło 49 Ciągle mi słabo, chyba jem za mało węglowodanów. Staram się nadrabiać owocami, czasem liznę lodów Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19-84 Ja mam etapami... 28.07.06, 14:47 Najpierw byly M&Msy, potem twixy, milka jogurtowo-truskawkowa, knopersy, lody, a teraz nic innego tylko pieguski czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś