Dodaj do ulubionych

moje małe serduszko

24.08.06, 10:47
Wczoraj zrobiłam pierwsze USG (13tc). I zobaczyliśmy z mężem naszego malucha.
Może ktoś powie, że normalka, ale dla nas niesamowite przeżycie. Fikał,
brykał, stawał na głowie no i kciuka ssał. A jak serduszko waliło. Coś mi się
zdaje, że to będzie chłopak smile
Obserwuj wątek
    • monicx Re: moje małe serduszko 24.08.06, 10:59
      Oj taaaak.... dla nas też było to ogromnym przeżyciem, nie mogliśmy uwierzyć że
      8,5 cm "robaczek" ma rączki, nóżki, paluszki i jeszcze (jak stwierdził lekarz)
      ma temperament bo nijak nie współpracuje - brykał jak szalony!!! Na końcu jakby
      się zmęczył - usiadł po turecku a rączkę trzymał przy policzku.... po prostu
      CUD NATURY!!!!
      • elcynka Re: moje małe serduszko 24.08.06, 13:19
        ja juz jestem w 34, ale tez pamietam jak mnie wzuszylo to pierwsze USGsmile Moja
        Ola (wtedy jeszcze "bąbelek") jak ja lekarz ogladal 'wypieła sie' na niegosmile
        lezala sobie boczkiem do nas a potem sie tyłeczkiem obrociła. Wiecie co?
        popłakałam sie ze szczęściasmile
    • dosia55 Re: moje małe serduszko 24.08.06, 13:19
      Tak, to jest cudowne, dopiero po pierwszym USG poczułam, ze naprawdę zostanę
      mamą. Pozdrowionka
    • justak1 Re: moje małe serduszko 24.08.06, 21:16
      cześc dziewczyny. ja na pierwszym USG byłam w wielkim szoku,lekarz powiedział
      że to maleństwo ma ok 6cm, a stwierdził to po 4 próbach zrobienia zdjęcia.
      trwało to ok. 15minut. tańczyło i wierciło się w kółko. allle świetne
      wrażenia....
    • patylda Re: moje małe serduszko 24.08.06, 22:20
      Pamiętam to, jakby było wczoraj. Pierwszy raz zobaczyłam łepalek i rączusie i
      nóżeczki mojej maciupkiej córci, której wcale nie chciałam. To pierwsza,
      niezapomniana fala tej niesamowitej, bezkresnej miłości, jakiej doświadczyć
      może tylko matka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka