ooelmi 12.10.06, 17:28 jak długo to może potrwać??dziś rano to zauważyłam a potem w ciągu dnia....ile jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona298 Re: odchodzi mi powoli czop!! 12.10.06, 17:34 mi jak odszedl, to szybko jechalam na porodowke i po 2 godzinach urodzilam. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: odchodzi mi powoli czop!! 12.10.06, 20:29 Mi odchodzi juz trzeci dzien! Podobno moze to trwac nawet tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaska Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:00 A możecie mi powiedzieć jak wygląda u Was? Czy jak galaretka czy jak gęste mleko? Ja od wczoraj mam "mleko" i jak nie urodze do pon to ide na prowokacje... Odpowiedz Link Zgłoś
ooelmi Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:08 szczerze mówiać nie wiem jak to z tym mlekiem? ja mam gęsty śluz zabarwiony na brązowo(takie pasemka),jeśli Cie to niepokio jedz do szpitala!!!ja mam czas do środy-choć dziś mamy termin,i jak co to jade w czwartek rano na prowokacje .włąsnie umyłam okna i ide szorować podłogi.może coś pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
beti800 Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:05 cześć ooelmi ) czyżby to już ??? życzę powodzenia i daj znać co i jak ... trzymam kciuki , aha i bez paniki , wszystko będzie o.k., buziaczki ) Odpowiedz Link Zgłoś
ooelmi Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:09 ale prowokuję-liścik wczesniej .... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaska Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:30 Z tym mlekiem to chodzi mi o to ze od wczoraj mam taka wydzieline biala, gesta i zastanawiam sie czy to czop. Ale raczej nie bo nie zabarwiony ani nic. Moze ja tez wyszoruje dzis podlogi, juz jestem przeterminowana... Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 15:02 Hej, dziewczyny, ja mam termin dopiero na swieta ale polozna na szkole rodzenia mowila nam, ze jesli mamy przenoszony plod a chcemy juz rodzic to dobrze wypic wywar z lisci malin (do kupienia w sklepie zielarskim) 2xdziennie po pol szklanki. Nie wiem czy to dziala ale chyba warto sprobowac. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 15:37 Ja tez przechodzilam ciaze okolo tygodnia.Znajoma doradzala mi zebym zjadla co bardza ostrego i wieczorem miec sex z mezem to na drugi dzien bedziesz rodzic,ale ja tego nie wyprobowalam bo nie nawidze ostrego jedzenia.Pojechalam na wywolanie a urodzilam przez cc bo dziecku zaczelo spadac tetno.Teraz mam smyka-urwiska 12-sto miesieczne i jestem szczesliwa.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 17:35 ja znalazlam swojego CZOPA wygladal tak: www.filmweb.pl/Ireneusz+Czop+filmografia,Person,id=124688 ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mawemi herbatki z malin 14.10.06, 14:44 słyszałam że takie herbatki z malin potrafią wywołać skurcze bez rozwarcia, co może okazać się nienajlepsze... Polecany jest jednak sex - podobno skuteczny i bezpieczny(o ile ma się ochotę) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 17:45 U mnie czop zaczął odchodzić tydzień przed porodem, z tym że ja nie urodziłam naturalnie tylko przez CC. Miałam czterokrotnie podawaną kroplówkę na wywołanie porodu, ale nic to nie dało. 26 dni po terminie zrobiono mi cesarskie cięcie. Odpowiedz Link Zgłoś