Dodaj do ulubionych

odchodzi mi powoli czop!!

12.10.06, 17:28
jak długo to może potrwać??dziś rano to zauważyłam a potem w ciągu dnia....ile
jeszcze ??
Obserwuj wątek
    • iwona298 Re: odchodzi mi powoli czop!! 12.10.06, 17:34
      mi jak odszedl, to szybko jechalam na porodowke i po 2 godzinach urodzilam.
      Powodzeniasmile
    • tiuia Re: odchodzi mi powoli czop!! 12.10.06, 20:29
      Mi odchodzi juz trzeci dzien! Podobno moze to trwac nawet tydzien...
      • maniaska Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:00
        A możecie mi powiedzieć jak wygląda u Was? Czy jak galaretka czy jak gęste
        mleko? Ja od wczoraj mam "mleko" i jak nie urodze do pon to ide na prowokacje...
        • ooelmi Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:08
          szczerze mówiać nie wiem jak to z tym mlekiem? ja mam gęsty śluz zabarwiony na
          brązowo(takie pasemka),jeśli Cie to niepokio jedz do szpitala!!!ja mam czas do
          środy-choć dziś mamy termin,i jak co to jade w czwartek rano na prowokacje
          smilesmile.włąsnie umyłam okna i ide szorować podłogismile.może coś pomoge smilesmile
    • beti800 Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:05
      cześć ooelmi smile) czyżby to już ??? życzę powodzenia i daj znać co i jak ...
      trzymam kciuki , aha i bez paniki , wszystko będzie o.k., buziaczki smile)
      • ooelmi Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:08
        cześć!nie wiem czekam
      • ooelmi Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:09
        ale prowokuję-liścik wczesniej ....
        • maniaska Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 12:30
          Z tym mlekiem to chodzi mi o to ze od wczoraj mam taka wydzieline biala, gesta
          i zastanawiam sie czy to czop. Ale raczej nie bo nie zabarwiony ani nic. Moze
          ja tez wyszoruje dzis podlogi, juz jestem przeterminowana...
          • delfina77 Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 15:02
            Hej, dziewczyny, ja mam termin dopiero na swieta ale polozna na szkole rodzenia
            mowila nam, ze jesli mamy przenoszony plod a chcemy juz rodzic to dobrze wypic
            wywar z lisci malin (do kupienia w sklepie zielarskim) 2xdziennie po pol
            szklanki. Nie wiem czy to dziala ale chyba warto sprobowac. Powodzeniasmile
            • mongolia4 Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 15:37
              Ja tez przechodzilam ciaze okolo tygodnia.Znajoma doradzala mi zebym zjadla co
              bardza ostrego i wieczorem miec sex z mezem to na drugi dzien bedziesz
              rodzic,ale ja tego nie wyprobowalam bo nie nawidze ostrego jedzenia.Pojechalam
              na wywolanie a urodzilam przez cc bo dziecku zaczelo spadac tetno.Teraz mam
              smyka-urwiska 12-sto miesieczne i jestem szczesliwa.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
              • antyka Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 17:35
                ja znalazlam swojego CZOPA
                wygladal tak:

www.filmweb.pl/Ireneusz+Czop+filmografia,Person,id=124688
                ;PPP
            • mawemi herbatki z malin 14.10.06, 14:44
              słyszałam że takie herbatki z malin potrafią wywołać skurcze bez rozwarcia, co
              może okazać się nienajlepsze... Polecany jest jednak sex - podobno skuteczny i
              bezpieczny(o ile ma się ochotę) wink
    • koza_w_rajtuzach Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 17:45
      U mnie czop zaczął odchodzić tydzień przed porodem, z tym że ja nie urodziłam
      naturalnie tylko przez CC. Miałam czterokrotnie podawaną kroplówkę na wywołanie
      porodu, ale nic to nie dało. 26 dni po terminie zrobiono mi cesarskie cięcie.
      • ooelmi Re: odchodzi mi powoli czop!! 13.10.06, 19:24
        do antyka!!zabawne hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka