Dodaj do ulubionych

Urodzilam :-)

IP: *.* 28.01.03, 14:08
no i jest o jedna ciezarowke mniej :-)urodzilam moje bliznieta 15.stycznia 2003 o godz 13.45 i 13.46 przyszli na swiat w 30 tyg ciazy przez cesarskie ciecie Oscar i Oliver Witkowscy. maluszki sa w inkubatorach w klinice na intensywnej terapii, sa sliczne, zdrowe i maja sie ok, no i sa identyczne! :-) wazyli : 1490 i 1400 dlugosc 42 i 40 obw. glowek 27,5 cm. codziennie ich odwiedzamy i zawoze im moje mleczko, ktore regularnie odciagam. wiecej o przezyciach z porodu na forum bliznieta i wiecej, w postach podpisanych moim nickiem :-) "urodzilam!!!!!" i "co slychac u Oscara i Olivera " .pozdrawiam Kasienka
Obserwuj wątek
    • Gość: dodi Re: Urodzilam :-) IP: *.* 28.01.03, 16:58
      :hello: To wspaniale, że masz już swoich kochanych chłopców. Strasznie im było spieszno spotkać się z mamusią i resztą rodzinki po drugiej stronie brzuszka. W cieplutkich inkubatorkch i karmione twoim mleczkiem z pewnością szybko nabiorą ciałka.Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i miłości.Dorota i 33 tyg. córcia :D.
    • Gość: Monique76 Re: Urodzilam :-) IP: *.* 28.01.03, 18:50
      O rany! Jaką masz teraz fajną gromadkę! Gratulacje :bounce:I niech maluchy szybko opuszczają inkubatorki - w domu będzie im na pewno przyjemniej!Pozdr.Monika & Dominika (~25/02/2003)
    • Gość: sugar Re: Urodzilam :-) IP: *.* 28.01.03, 19:47
      Gratulujemy podwójnego szczęściaMagda + Danieluś (16 dni) :hello:
    • Gość: NataliaM Re: Urodzilam :-) IP: *.* 29.01.03, 08:49
      KAsienko!!!!!!!!Gratulacje!!!!!O Ty Zdrajczyni MArcowek!winkA my tu jeszcze musimy te brzuszyska dzwigac!!!Bardzo Cie pozdrawiam,trzymam kciuki za Oskara i Oliviera,NAtalia
      • Gość: kasienkkaa Re: Urodzilam :-) -DZIEKUJE ! IP: *.* 01.02.03, 21:22
        Bardzo dziekuje za gratulacje! sama sie nie spodziewalam ze te moje bliznieta tak szybko wyjda na swiat :-) i tak to stalam sie chyba mamuska styczniowa he he he ! ale wam wszystkim mamusiom marcowym zycze by wasze pociechy wyszly na swiat o czasie i zdrowiusienkie! moje malenstwa maja sie dobrze, przybieraja na wadze rekordowo, co jest chyba zasluga mojego mleczka :-) ktore codziennie odciagam i im zawoze do kliniki :-) sa sliczne te moje chlopaczki no i identyczne :-) :-) sa zdrowe i to jest najwazniejsze. pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za cieple slowa , sa nam teraz potrzebne :-) Kasienka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka