truskaweczka05 12.07.07, 18:02 Dziewczyny, jestem w 16 tc i usg wykazalo naczyniaka na łożysku. Czy któraś z Was miała podobnie i może się podzielić wiedzą nt? czym grozi, jaka jest szansa,że się wchłonie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmasz Re: naczyniak łożyska 12.07.07, 18:11 Mi wlasnie wykryto naczyniaka na watrobie. Podobno to tylko przerost tkanki. Nic sie z tym nie robi,nie leczy. Nie jest zupelnie grozne i nie przeksztalca sie w nic groznego. Nie wiem jak to jest z lozyskiem ale mysle ,ze podobnie. Jest sobie jakies zgrubienie na lozysku bo w koncu jest to tkanka. Urodzisz dziecko potem lozysko z naczyniakiem. Mysle ,ze nie powinnas sie denerwowac. Wypytaj o wszystko ginekologa. Ps. w pierwszej ciazy mialam krwiaka na kosmowce. Wchłonął sie i mam zdrowa coreczke. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka05 Re: naczyniak łożyska 12.07.07, 18:46 ja tez na początku mialam krwiaka na kosmowce, wchłonąl się. ale to "coś" na łożysku wygląda na spore niby lekarz uspokajał ale się boję Odpowiedz Link Zgłoś