didi791 23.08.07, 08:49 Witam, czy wy dziewczyny też miałyście lub macie upławy? zwykłe takie normalne, bez żadnych plamień. Nie wiem czy mam iść do gina. W sumie to nawet nie bardzo chcę iść bo ona co wizytę robi usg. Powiedźcie jak to u was bywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamni Re: upławy 23.08.07, 09:06 w ciąży wydzielina jest dosyć obfita, ja też tak miałam. Jeśli ma normalny wygląd i zapach, to ok. U mnie była potem żółtawa i musiałam brać antybiotyk dopochwowo, bo bakterie mogą się przyczynić do poronienia lub porodu przedwczesnego. Dlatego zastanów się, jeśli wyglądają normalnie to poczekaj do wizyty, a jeśli są podejrzane, to lepiej idź. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka80 Re: upławy 23.08.07, 09:59 a czy upławy są od samego początku ciąży obfite? czy objawiają sie zaraz po zapłodnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
didi791 Re: upławy 23.08.07, 10:50 nie, one raz są raz ich nie ma. Z poprzednią ciążą miałam 2-3 razy drożdże i stąd te lekkie zmartwienie. Ale teraz nic mnie nie swędzi ani nie piecze. One poprostu czasami są. Odpowiedz Link Zgłoś