Dodaj do ulubionych

polecam / odradzam

• jabw Re: polecam / odradzam 05.01.04, 17:38
      Plecan krem Fissan- rozsmarowuje się lepiej niż penaten. Faktycznie jest dość
      tłusty, ale przynajmniej skóra po nim nie swędzi. A co naJWAŻNIEJSZE- URODZIŁAM
      3 TYG TEMU I NIE MAM ANI JEDNEGO ROZSTĘPU!!!
      Polecam gorąco książkę "Język niemowląt" Tracy Hogg do nabycia w sprzedaży
      wysyłkowej www.kdc.pl kosztuje poniżej 20 zł a nauczyła mnie jak nie panikować
      przy każdym stęknięciu noworodka, co jest ważne a co nie i jak z noworodkiem
      mieć jeszcze 10 minut dla siebie.
      Polecam stanniki dla matek karmiących firmy Gaia. Polskie, czysta bawełna,
      odpinane okienka i niedrogie ok 32 zł.
      Justyna.
    • meg241 Re: polecam / odradzam 11.01.04, 14:44
      Witajcie!!!!!!!

Tak się właśnie zastanawiam nad wyborem wózka. Wprawdzie mam jeszcze trochę
      czasu ( termin na 11 maja ) ale nie lubię robić nic na ostatnią chwilę. po
      wstępnych oględzinach zainteresowały mnie dwa: Peg Perego Converse Carravell
      i Chicco wielofunkcyjny 2003 Trio???? Czy któraś z Was miała jeden z tych
      wózków?? Co możecie o nich powiedzieć???

Serdeczne pozdrowienia

• ainer1 wozek PP - Meg 12.01.04, 15:44
        Hej Meg!

widze, z emamy podobny gust. Ja tez sie nad tymi 2 zastanawialam.
        smile
        i zwyciezyl (na 99%) Peg-perego.
        Lzejszy, trwalszy i tanszy smile
        ten sam typsmile mzoe nawet kolor ten co Twoj? smile

Renia
        • meg241 Re: wozek PP - Meg 12.01.04, 16:02
          Dzięki za opinię!!
          Ja się jeszcze nie zdecydowałam na model więc na kolor tym bardziej ale jak
          już coś postanowię to Ci powiem smile Ja też się bardziej przychylam do Peg
          Perego ale mąż jest za Chicco bo jak twierdzi zmieści nam się do bagażnika (
          mamy mały bagażnik). Dlatego właśnie pytam o opinie bo może ktoś cos podpowie
          na co ja nie zwróciłam uwagi. W końcu to mój pierwszy zakup wózkasmile

serdecznie pozdrawiam Ciebie i Maluszka

Magda i Dzidziuś ( 24 tydzien)
          • ainer1 Re: wozek PP - Meg 12.01.04, 16:28
            moj tez pierwszy zakup i musze przyznac, ze trudno jest bardziej niz przy
            zakupie auta...smile
            PP ma stelaz 6,2 kg i ladnie sie sklada (ale nie pamietam wymiarow), a co do
            Chicco to slyszalam ze maja kiepska jakosc dw stosunku do dosc wysokiej ceny,
            ale nie testowalam sama tylko powtarzam opinie..
            Ja jeszzce zastanawiam sie nad wycieczka do Starych Babic aby tam poogladac
            wozki, ale to tylko zeby raczej obejrzec innne mozliwosci
            Renia
    • kiciusek Re: polecam / odradzam 12.01.04, 13:57
      Dla tych z Warszawy polecam sklep "9 miesięcy" na ul. Pasaż Ursynowski 3, przy
      stacji metra Stokłosy, drugi jest na Grochowskiej, gdzieś przy Megasamie.
      Kupiłam sobie spódnicę sztruksową na szelki i regulacją-135PLN i spodnie
      sztruksowe, dopasowane w biodrach, też z regulacją-ok. 100 PLN. Mają bardzo
      fajne rzeczy sztruksowe i jeansowe, bardzo miła obsługa.
      Co do wózków, to zależy w jaki sposób będzie się go używało. Ja będę często
      jeździła samochodem, więc szukam lekkiego i prostego w składaniu i będę uzywała
      go na różnego rodzaju drogach i w miarę równych chodnikach miejskich i
      wyboistych ścieżkach. Jeszcze nie znalazłam odpowiedniego, ale dopiero zaczynam
      poszukiwania, więc jak będę bliżej tematu, to się odezwę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka