lilu.tka 13.03.04, 16:17 dziewczyny kochane, ratunku...to już mój 37 tydzień... już nie mam siły byc w tej ciąży.. nie wytrzymam...może macie jakieś sposoby na to żeby przyśpieszyć poród... czy można poprosić o to lekarza? HELP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titicaka Re: jak TO przyśpieszyć 13.03.04, 17:10 Jakbym widziala siebie ,tez jestem strasznie niecierpliwa i zostalo mi niecale 3 tygodnie ciazy , zajrzyj na kwietniowki ,tam sie wspieramy i czekamy ... bo coz innego mamy zrobic .Ja tez chcialam poprosic lekarza ,ale dziewczyny ochlodzily troche moj zapal ... Juz niedlugo ,wytrzymamy !!!!!!!!! niecierpliwa Beata i Aleks 37 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: jak TO przyśpieszyć 13.03.04, 20:54 A naturalne metody wywolanie porodu znajdziesz na marcowkach , powodzenia Beata Odpowiedz Link Zgłoś
aska_f Re: jak TO przyśpieszyć 14.03.04, 08:55 Na mnie podziałał 20 minutowy spacer Synek urodził się 2 tygodnie przed terminem... Życzę powodzenia i łatwego porodu! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
comevorrei Re: jak TO przyśpieszyć 15.03.04, 03:42 na mnie spacer napewno nie podziala. ostatnio bylam z mezem na wycieczce w washingtonie. 3 godziny dsamochodem. a pozniej caly zien' zwiedzania, lazenia (do tego duzo schodow). i jak narazie nic. a jest juz 38 tydzien. pozdrawiam. wiktoria. Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: jak TO przyśpieszyć 14.03.04, 18:21 Moja kolezanka najadla sie plackow ziemniaczanych smazonych na duzej ilosci oleju oczywiscie nic nie wiedziala ze za 6 godz bedzie mama byla w 38 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
erudy Re: jak TO przyśpieszyć 15.03.04, 11:27 Powiem to w jednym zdaniu: lampka szampana i upojne chwile z mężem To jest naukowo potwierdzone, że w spermie znajdują się substancje wywołujące skurcze i przyspieszające poród (dlatego zaleca się wstrzemiężliwość w ostatnich tygodniach przed terminem). Wypróbuj - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś