Dodaj do ulubionych

Czy to może być ciąża?

20.06.11, 15:55
Witam,
staramy się z mężem o dziecko, jest to nasz 5 cykl starań.
Dziś jest 28 dzień cyklu (cykle maja 29-31 dni), od paru dni jestem osłabiona, często sikam, dziś doszły do tego lekkie mdłości oraz gęsty, biały, bezwonny śluz.
Test ciążowy robiłam 4 dni temu, a więc w 24 dniu cyklu. Wyszedł negatywny.
Czy jest możliwe aby to była ciąża?
Wiem, że najlepiej byłoby zrobić bete, ale mieszkam w małej miejscowości i na wynik musiałabym czekać do przyszłego tygodnia (próbka zostaje wysłana do większego miasta).
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • madzia23lubin Re: Czy to może być ciąża? 20.06.11, 16:11
      Ja miałam podobnie, a nawet dokładnie tak jak ty u mnie niestety ciąży nie było sad
      Trzymam kciuki aby jednak u Ciebie była.
      Poczekaj jeszcze ze 2 dni i zrób test jeszcze raz.
    • 001zakrecona Re: Czy to może być ciąża? 20.06.11, 16:57
      Witam.
      Chciałam się zapytać może ktoś miał tak samo jak ja.
      Przez jakieś 2-3tyg co jakiś czas rano miałam nudności (ściskało mnie coś w brzuchy jakby żołądek i zbierało mnie na wymioty) myślałam, że to może być ciąża ale dziś w nocy dostałam miesiączki. (spóźniła mi się 5dni) rano gdy wstałam po kilku minutach zebrało mnie bardzo na wymioty ale szybko przestało i zaczęło mi się kręcić w głowie o mało co nie zemdlałam ale zdążyłam usiąść, później obeszły mnie poty i czułam się strasznie do tej pory boli mnie brzuch i utrzymuje mi się stan podgorączkowy (37-37,5).
      Proszę o odpowiedź.
      • naftalka5 Re: Czy to może być ciąża? 21.06.11, 17:09
        Blanka, miałam tak samo jak Ty, 5 dni później test byl pozytywny smile
        Zakręcona test zrób i po sprawie.
    • kasiak37 blanka08 20.06.11, 21:27
      prosze usunac zakamuflowana oferte z sygnaturki.
    • agusia_mamusia Re: Czy to może być ciąża? 27.06.11, 23:54
      ja też tak miałam i to chyba 3-4 razy. Oczywiście za każdym razem byłam pełna nadziei, że tym razem sie udało. Niestety potem przychodził @, zupełnie nieproszony!!
      Jednak każda z nas jest inna, życzę Ci aby to jednak była ciąża!! Daj znać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka