Dodaj do ulubionych

Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:)))

18.05.04, 15:41
Hihi spodobala mi sie nasza rozmowa na ten temat w "Kto planuje poczecie VII-
IX" wiec zaczelam nowy watek. Ja jestem strzelcem z 13 grudnia a moj
mezczyzna kochany koziorozcemsmile) Ja to typowy strzelec bardzo roztrzepany,
nerwusek ale zawsze wesoly i bardzo komunikatywnysmile) Ma ktos tez taki uklad??
Piszcie dziewczynysmile)
Obserwuj wątek
    • aggu Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 15:56
      smile Ja jestem ryba, a mój ukochany to bliźniak - czyli połączenie, które według
      astrologów nie ma na tym świecie racji bytu!!!wink Mimo wszystko, łączy nas
      wiele, nie dzieli prawie nicsmile Może dlatego, że mój mąż ma z typowego bliźniaka
      tylko te dobre cechysmile Ja za to typowa ryba, wypisz-wymaluj!wink pozdrawiam
      wszystkie ryby żyjące z bliźniakami! a.
      • abiela Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 16:06
        Hej,

ja to strzelec z 11 grudnia a moj maz baran z 1 kwietnia. Czyli 2 zanki ognia i tez u nas iskrzy dosc czesto. Oboje mamy charakterki.
        Ania
        • onikat Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 16:26
          ja-strzelec, on-strzelec... ale jeszcze zyjemy smile
          • mycha79 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 16:44
            Bylam kiedy przez pare lat z drugim strzelcem, o jezusicku, co sie dzialo,
            szyby lecialysmile))Ale tez zyje, zdecydowanie lepszy jest dla mnie koziorozec moj
            kochanysmile)
    • wow25 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 16:34
      ja- strzelec, moj ukochany- skorpion.... tez jakos zyjemy, ale jest ciezko hihi
      • idid Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 16:41
        Ja rak nieborak, a ukochany jest Skorpionem. W każdym horoskopie piszą, że to
        idealna para, no i ja się z tym zgadzam smile)
    • 1jagienka Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 16:56
      ja lew, mężulek - panna. Lepiej nie czytać horoskopu..., my jesteśmy parą
      potwierdzającą teorię o przeciwieństwachsmile
    • agusiasa Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 17:32
      ja jestm lwem a mój mąz wodnikiem... horoskopów nie czytamy i nie wierzymy w
      nie smile)) żyje nam się cudownie - i oby tak zostało smile)))
      • sylwiawm Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 17:39
        ja jestem byk a moj maz skorpion. Przeciwieństwa sie przyciągają.
    • fasolka31 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 20:51
      Ja jestem - raczek (uparta, trochę egoistka, ale straszna domatorka i
      uczuciowa..czy to sie nie wyklucza?)
      Mąż - rybka (ugodowy, spokojny (czasami nie smile), rodzinny).
      Mamy przeciwne charaktery i przynajmniej jest fajniutko, kochamy się mucio
      bardzo i jesteśmy już razem 12 latek.
      FAsolka
    • gosia.mama.wojtusia Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 21:31
      ja raczek, 17 lipiec,ukochany koziorożec 30 grudzien a synek miesiac po mamusi
      obchodzi urodzinki 17 sierpniasmilelwiątko nasze kochane
      • mycha79 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 21:41
        A twoj ukochany to jakim koziorozcem jest, bo moj ur. 28.12 jest po prostu
        chodzacym idealem, nie krzyczyw ogole, duzo ze mna rozmawia, bardzo okazuje
        uczucia, lubi i posiedziec w domu i czasem zabalowac a do tego jeszcze
        pracowity i zabojczo przystojnysmile))
      • honeczka Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 22.05.04, 18:07
        ja 17 lipiec-raczek, mój mąż 29 grudzień -koziorożec
    • elve Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 18.05.04, 23:15
      ja wodnik, on skorpion, podobno najgorsza z mozliwych 144 konfiguracji.
      horoskopy sie myla ;p
    • jakasik Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 07:35
      Ja miałam urodziny wczoraj, jestem więc bykiem! Mój mąż to koziorożec (skryty
      jak cholera) a dzidziuś będzie skorpionem (jeśli się nie pospieszy!), tak jak
      moi rodzice i siostra męża. Podobno 1 dziecko rodzi się po terminie, więc może
      trafię na urodziny mojego taty? Było by super, termin mam na 3 listopad a tatko
      ma urodziny 8. Więc szansa istnieje!
      Pozdrawiam: Kasia + ktosiek!
      • doros1 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 09:45
        Para baranków....a w listopadzie dołączy do nas mały skorpionek, choć nie wiem
        czy zdrobnienie przy tym znaku jest własciwe smile
    • agat78 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 09:42
      Witam,
      ja jestem ryba z 28.02 a mój męzuś strzelec z 13.12. Wg astrologów zupełnie do
      siebie nie pasujemy, ale razem jesteśmy prawie 8 lat w tym roczek (20.04) po
      ślubie.
      Pozdrawiam
      Aga
    • white_calla Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 11:04
      23 sierpien wg niektorych lew, wg innych panna. Mezulek to rybka. Ja w ogole
      nic nie wiem na temat tych znakow, moze wy sie lepiej znacie. Napiszcie bo
      jestem ciekawa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      calla
      • mycha79 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 11:37
        horoskop.wp.pl/hopisowy.html?kat=15074
        wejdz sobie calla i poczytaj, tam jest jeszcze horoskop partnerski i rozne inne
        dziwne rzeczysmile)) Milego czytanka!!
        • white_calla Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 12:09
          Dzieki poczytalam sobie i jestem Panna. Wszystko sie zgadza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          calla
    • myszka_80 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 12:11
      Ja jestem Bykiem,a mąż to Lew, oboje mamy chrakterki, czasami iskrzy ale
      generalnie jest super, a w listopadzie będzie ktoś jeszcze , mały Skorpionek smile
      Rodzinka będzie istnie wybuchowa
      Pozdrawiamy Myszka i mały Wiercioszek
    • agata.23 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 13:27
      Ja jestem barankiem a mój mąż jest bykiem ponoć fatalne zestawienie i przyznam,
      że musimy być wobec siebie bardzo tolerancyjni i ustępliwi. A we wrześniu
      pojawi się synek - panna (nie przepadam za tym znakiem ale mąż miał doskonałe
      kontakty z pannami)
      • mycha79 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 13:59
        agata.23 napisała:
        mąż miał doskonałe kontakty z pannami

hahaha ale to zabrzmialo, niezle sie usmialamsmile))
        • myszka_80 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 21.05.04, 16:21
          Ja też, aż przez chwilkę się nad tym zastanowiłam smile
          Pozdrawiam
    • justynafx Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 19.05.04, 13:46
      OTO CO WYCZYTAŁAM W HOROSKOPIE PARTNERDKIM NA WP - NUMEROLOGIA smile
      Czwórka i Trójka
      Trudno im się zrozumieć, bo są krańcowo inni. Trójkę nudzić będzie powaga i
      zdyscyplinowanie Czwórki, a Czwórkę denerwuje roztrzepanie i lekkomyślność
      Trójki. To pole walki, chyba że Trójka trochę nie spoważnieje, a Czwórka nie
      nabierze lekkości.
      Ja strzelec(23.11.77) on skorpion(16.11.74) (jak u Was wow25 wink. Ja
      roztrzepana, on poważny. Może z tą lekkomyślnością i zdyscyplinowaniem
      przesadzili, ale traszkę te cechy odpowiadają nam. Ja trochę spoważniałam przy
      mężu, a on ode mnie przejął radość i humor big_grin Dogadujemy się świetnie i prawie
      wcale nie kłócimy.
      Wiem jedno skorpiony mimo że kochają nie potrafią wcale tej miłości okazać sad W
      odróżnieniu do strzelca smile
      Pozdrawiam cieplutko wszystkie znaczki
      Justi
      • mycha79 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 21.05.04, 12:30
        Podciagam wateksmile))
        • aroska Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 21.05.04, 12:42
          no to ja też się dopiszęwink...ja panna, a mąż koziorożecwink))...jest ciekawiewink
    • anika78 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 21.05.04, 16:27
      Mój jeszcze "niemąż" jest kwietniowym barankiem, ja jestem majowym byczkiem a
      nasz skarb będzie czerwcowym bliźniakiem.

Pozdrawiam,
      Ania i 36 tyg Jacuś
    • agakukla Re: LEW+SKORPION 21.05.04, 18:30
      tak ja gorąca lwica a mój mężuś ułożony skorpion ale się przyciągmy jak
      wariaci....super połączenia!!!!!!!!!!!!!!!!
      • venka1 Re: LEW+SKORPION 21.05.04, 18:33
        ja jestem bliźnięta a moj facet waga-kompletne przeciwieństwa!!smile)ja nie wiem
        jak my wytrzymujemy ze sobą smile
    • beciaw77 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 21.05.04, 23:31
      ja wrześniowa WAGA mąż styczniowy KOZIOROŻEC.. jesteśmy ze sobą od 9 lat a od 5
      jako małżeństwo... wiele nas dzieli ale jeszcze więcej łączy i co dziwne im
      dłuzej się znamy tym mocniej do siebie tęsknimy i tym bardziej kochamy... Juz
      niebawem dołączy do nas mały bliźniak... będzie wesołowink!
      POZDRAWIAM!
    • inez76 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 23.05.04, 12:47
      Ja jestem Byk i mój mąż jest Byk (on jest starszy ode mnie o 4 dni), a nasz
      synek jest Skorpionem. Jestem drugi raz w ciąży i jeśli wszystko pójdzie dobrze
      w styczniu dołączy do nas mały Koziorożec.
      • pepe90 Re: Kiedy macie urodziny i jaki to znak zodiaku:) 23.05.04, 12:51
        Hej! Ja jestem Lew, mój mąż Strzelec.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka