Dodaj do ulubionych

Jak narazie wrednej @ brak;)

02.09.11, 13:03
Ale boje się zrobić test.
Cykle mam zawsze 26-28 dniowe, dzis mija 29 dzień...
W 27 dc miałam minimalne plamienie, dosłownie prawie niezauważalne, chwilowe.
Do dziś czysto, żadnych odczuć innych związanych ze zbliżają się @...
Nadzieję mam delikatną, w ostatnim cyklu zrobiłam 8 testów owu, ale wszystkie miały blade kreski, bardzo mnie to zestresowało i odpusciłam, zajełam sie pracą, odpusciłam liczenie, analizowanie...no i do dzisiaj...mam nadzieję...ehhh...musiałam się wygadaćwink
Obserwuj wątek
    • ma-lachitka Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 02.09.11, 13:32
      Och, jak ja Ciebie rozumiem. Też czekam na zrobienie testu.
      • 0-monka Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 02.09.11, 13:52
        Ja też czekam. Testuję jutro rano, już nie mogę wysiedzieć w pracy z nerwów, czuję że dostanę wredną @.
        Trzymam kciuki za Was kiss
        • ma-lachitka Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 02.09.11, 14:25
          0-monka a ja trzymam za Ciebie smile
          • dzieciusie3 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 02.09.11, 19:13
            Ej dziewczyny,róbcie te testy nie czekajcie !!!! Niech ten początek września zapoczątkuje dwoma kreskami na teście więc nie czekajcie !!!!!
            • magdusia11 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 03.09.11, 10:20
              Dziewczynki, nawet nie wiecie jak mooooocno trzymam za Was kciukasy smile testujcie i jak najszybciej dajcie znać smile mam nadzieję,że pozytywnie smile
    • lidek0 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 02.09.11, 20:10
      Ale po co się tak stresujesz, idź na betę i po sprawie. Lubicie się jednak nakręcać.
    • magdusia11 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 04.09.11, 12:54
      ziarenko-piasku, kiedy testujesz? czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie smile
      trzymam kciuki smile
      • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 16:16
        Dziś rano zrobiłam test. 32 dc - kreska druga baaardzo blada, ledwo widoczna. Nie wiem co mysleć, bo pierwszy raz w zyciu (prócz pierwszej ciazy), nie dostałam @ w terminie.
        Mam cicha nadzieję, że to ciąża, ale bez nakrecaniasmile
        Jak myslicie, warto się łudzić?
        • 0-monka Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 16:22
          ja myślę że warto bo ja też tak miałam, a się okazało że byłam w ciąży big_grin powtórz test za parę dni, będzie mocniejsza, trzymam kciuki za to
          • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 18:04
            Dziękuję 0-monkasmile Dajesz nadzieję...zrobię test za kilka dni.
            Dziś mąż powiedział, że strasznie się cieszy i wierzy, że jestem w ciążysmile
            • magdusia11 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 18:41
              ziarenko-piasku, ja też wierzę,że to dobry znak i trzymam moooocno kciuki smile
              • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 18:50
                Tak sobie to tłumaczę na rózne sposoby... wprawdzie ta druga kreska to "cień cienia" kreski wink, ale przecież, nigdy wczesniej nie spóźniła mi się @, nigdy nie brałam tabletek anty, więc zamieszania w hormonach nie miałam, cykle zawsze jak w zegarku, kontrole u ginekologa średnio co pół roku...ehhh...czekamsmile
                • malabum Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 19:14
                  mój cień cienia ma dziś ponad roksmile
                  • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 19:18
                    malabum...Dzięki, tego mi było trzebawink
                    • dzieciusie3 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 05.09.11, 19:49
                      Ściskam mocno kciuki tak,że obiadu jutro nie gotuje smile i wierze w to,że Twój cień cienia znalazł sobie przytulne miejsce gdzieś tam pod sercem i przywitasz Go za ok 40 tyg. smile
                      • dzieciusie3 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 08:19
                        ziarenko coś mi śmierdzi tu ciążą smile smile rób już ten test jesteśmy bardzo spragnionymi kobietami smile
                        • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 09:07
                          Hmmm...zaplanowałam, że drugi test zrobię we czwartek, ale skoro tak naciskcie...to juz sama nie wiemwink
                          Eh...mój ty cieniu cienia cieniwink
                          • malabum Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 09:35
                            Ja robiłam właściwie codziennie i widziałam coraz wyraźniejszą kreskę. Czekamy na wieści!
                            • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 09:37
                              Ale kusicie...zrobię jutro ranowink
                              • mola_84 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 10:00
                                Ja tez mialam cien cienia i w sumie nie wierzylam ze to ciaza a tymczasem to juz prawie 22 tc. tongue_out wiec glowa do gory wierze ze i u ciebie sie tak sprawdzi
        • ma-lachitka Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 10:22
          Ziarenko-piasku a ja dziś zrobiłam test i też wyszedł pozytywny i też kreska testowa jaśniejsza od kontrolnej i też chcę powtarzać w czwartek. Siedzę w pracy oszołomiona i ręce mi sie trzęsą...
          • ziarenko-piasku Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 10:26
            Dzieki Dziewczynki za dobre słowa.Naprawdę myslenie pozytywne czyni cuda..., grunt, że nie mam plamień i innych niemiłych niespodzianek.
            Wprawdzie w dzień przewidywanej @ miałam minimalne plamienie, jednorazowe i chwilowe, ale 10 lat temy przy pierwszej ciazy miałam @ jeden dzień i też kreska była bladziuteńka i po dłuższym czasie ok 20 min dopiero, więc chyba taka moja urodawink
          • 1aleks1 Re: Jak narazie wrednej @ brak;) 06.09.11, 23:47
            Gratulaje !!! kolejna na majowki ucieka big_grin
    • ziarenko-piasku No więc... 06.09.11, 21:28
      nie doczekałam do rana...przed chwilą zrobiłam test...
      Druga kreska jest mocniejsza, widoczna bez wysiłku specjalnego lecz bladoróżowa. Aby ją zobaczyć, nie trzeba mieć super wzrokuwink
      Tak się cieszę...
      • magdusia11 Re: No więc... 06.09.11, 21:34
        Kochana, bardzo cieszę się razem z Tobą smile super, super, super smile Ale emocje zapodałaś na noc wink Buziaki smile
        • dzieciusie3 Re: No więc... 06.09.11, 22:13
          S-U-P-E-R !!!! Ale wiadomość na noc,mam nadzieję,że od takiej wiadomości moja temperatura jeszcze bardziej rano wzrośnie smile To wyobraź sobie jaka kreska będzie z porannego moczu smile Gratulacje jeszcze raz buźka
          • malabum Re: No więc... 07.09.11, 07:10
            WIEDZIAŁAM, ja miałam identycznie, każdego następnego dnia kreska ciemniaąl. Spokojnej ciąży i pięknego zdrowego dzidziusia!
            • malabum i do dzieciusie3 07.09.11, 07:11
              Tobie też gratuluję, wiem, że się udało!
              • dzieciusie3 Re: malabum 07.09.11, 08:20
                ...chyba się nie udało...ciąża biochemiczna uncertain
                • gia_rom84 Re: malabum 07.09.11, 08:54
                  przepraszam ale co oznacza cioza biochemiczna?

GRATULUJE WSZYSTKIM SZCZESLIWYM PRZYSZLYM MAMA...
                • malabum Re: malabum 07.09.11, 08:55
                  ojej przepraszamuncertain to już pewne, że biochemiczna?
                  • dzieciusie3 Re: malabum 07.09.11, 09:08
                    Pewnie tak uncertain
                    • dzieciusie3 Re: malabum 07.09.11, 09:11
                      Tak sobie teraz siedzę przed komputerem i łzy mi lecą po policzku.Gotują się we mnie wszystkie emocje,żal,smutek,złość,gniew !! Czemu to takie trudne,czemu my jesteśmy płodne tylko przez kilka godzin !!? Czemu życie daje tak w dupę !?Czemu drwi,śmieje się z nas...Czemu najpierw coś daje a za raz odbiera...
                      • malabum Re: malabum 07.09.11, 09:57
                        Może dlatego, żeby później gdy wreszcie się spełni to na czym nam zależy umieć się tym naprawdę cieszyć. Dzieciusie nie załamuj się będzie ok. Pewnie za rok o tej porze będziesz już tulić Maluszka. Zobaczysz!
                        • ziarenko-piasku Re: malabum 08.09.11, 17:02
                          Tak malabum, coś w tym jest co napisałaś.
                          Dzieciusie...głowa do góry, ja trzymam mocno kciuki i ciepło mysle o Tobiesmile
                          A co do mnie to tak...dziś byłam u mojej Pani dr - dostałam skierowanie na betę i jutro mam iść z wynikiem spowrotem.
                          Trochę się boję, że wynik nie bedzie prawidłowy, że bedzie zbyt niski...tak więc stresujący czas przedemną.

Wszystkim powyżej jeszcze raz dzięki za bardzo miłe słowawink
                          • ziarenko-piasku Nie na betę 08.09.11, 17:10
                            dostałam skierowanie, ale na samo hcg.
                            Dziewczyny, a jaka to róznica?
                            • dzieciusie3 Re: Nie na betę 08.09.11, 17:13
                              To jest wszystko to samo smile całe określenie tego badania to jest beta HCG smile
                              Będzie dobrze zobaczysz
                              • ziarenko-piasku Re: Nie na betę 08.09.11, 17:17
                                Dzieciusie, ale kiedyś na jakiejś stronie widziałam normy, i były inne dla hcg i beta hcg i dlatego pytamwink
                                • lidek0 Re: Nie na betę 08.09.11, 21:02
                                  Można badać beta HCG i całkowite HCG /całkowite HCG = beta HCG + alfa HCG/, to dwie różne rzeczy a norm nie szuka się w internecie tylko labolatorium powino je podać. Co do zaburzeń hormonalnych to nie trzeba brać antyków i można mieć @ zawsze w terminie i do kompletu zaburzenia hormonalne. To tak informacyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka