Dodaj do ulubionych

siła przeczucia - zabawa

09.03.12, 21:27
do mam , które już wiedzą chłopiec czy dziewczynka
napiszmy krótko:
czułam, ze będzie....
będzie....
Obserwuj wątek
    • kasiek-kd Re: siła przeczucia - zabawa 09.03.12, 21:28
      czułam, ze będzie....chlopiec
      jest (będzie) chlopiec

i tak miełam 3 razy smile
      • doral2 Re: siła przeczucia - zabawa 09.03.12, 21:34
        a nie wiesz przypadkiem, jakie jutro padną liczby w totka??
      • kasiek-kd Re: siła przeczucia - zabawa 11.03.12, 12:41
        siostra zaszła w ciąże czuła, ze to będzie dziewczynka (usg potwierdziło)
        zdecydowanie wierze, ze intuicja istnieje (nie jest to tylko "chcenie")
        lekko odchodząc od tematu:

ja za każdym razem, kiedy jeszcze nie było objawów i żaden test by nie potwierdził...czułam, ze poczęło się dziecko!
        no i jestem przekonana, ze nikt - lepiej niż matka - nie czuje jakie imię pasuje do dziecka, które nosi w brzuchu
    • monika340 Re: siła przeczucia - zabawa 09.03.12, 22:42
      Czułam,ze będzie dziewczynka,a będzie chłopiec(chyba)bo póki się nie urodzi....smile
    • toya666 Re: siła przeczucia - zabawa 09.03.12, 22:43
      Nie czułam nic a będzie chłopiec big_grin
      Nie wiem jak Wy to czujecie... Może raczej chcecie?
      • angelkochanie Re: siła przeczucia - zabawa 09.03.12, 22:47
        czulam -raczej przysnilo mi sie , ze bedzie dziewczynka i jest dziewczynka big_grin
        teraz czuje , ze chlopiec.... a plec poznam pewnie za 4 tygodnie smile
      • lazurja1 Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 01:57
        >Nie wiem jak Wy to czujecie... Może raczej chcecie?

Ja się wypowiem na swoim przykładzie mam już dziecko w ciąży nie jestem .Racjii nie masz może poprostu nie masz przeczucia i myslisz że nikt niema .Ja ogromnie pragnełam miec syna i nadal pragnę .W dniu w którym się dowiedziałam że jestem w ciąży mąż zapytał mnie ,,jak myślisz co będzie ?,, Ja na to ja nie myślę ja wiem będzie dziewczynka .M : A z kąd wiesz .Ja : Ja to poprostu czuję całą sobą. I ciężko jest wyjasnic jak to się czuje .Jest to trochę tak jak w tej piosence ,, Wszystko mi mówi że ...,, Tak więc chcenie i przeczucia to zupełnie dwie różne sprawy . Dodam jeszcze że teraz mam códowną półtoraroczną córeczkę .
        • katekate17 Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 10:12
          Zgadzam się w 100 procentach, ja też czułam. W pierwszej ciąży do brzuszka mówiłam "moja maleńka..." czasem zupełnie nieświadomie- nie miałam żadnych preferencji odnośnie płci, było mi wszystko jedno. Kiedy lekarz powiedział-dziewczynka, dla mnie nie było to żadne zaskoczenie(choć wszyscy wmawiali mi chłopca), w drugiej ciąży, od początku czułam, że to chłopiec, w 13 tyg. lekarz wykonywał usg i początkowo nie mógł się dopatrzeć płci, więc mu sama powiedziałam, żeby nie szukał, bo ja i tak wiem, że chłopaksmile, 5 minut potem to potwierdził.
    • ciociacesia chlopiec 10.03.12, 09:21
      przez cala ciaze bylam o tym przekonana (nie sprawdzalismy) - mam córke smile
    • dahme Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 09:24
      W pierwszej ciąży czułam, że będzie dziewczynka i mam cudowną córeczkę.
      W tej mimo że bardzo chciałam drugą dziewczynkę, czułam że będzie chłopiec i podobno ma być synuś. Dowiem się za jakieś 5-6 tygodni smile
      Ja np uważam że kobiety mają jakąś siłę, która daje im wiedzę co noszą w sobie smile
    • m.b.g Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 09:43
      Od razu wiedziałam, że będzie syneksmile
    • pikka6 Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 10:49
      w pierwszej ciąży wiedziałam że będzie chłopak i jest smile nie wiem jak to się dzieje, ale ja niemal pewna byłam... a teraz to problem miałamwink ma być parka smile
      • aniulka8503 Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 12:17
        W pierwszej ciąży czułam, że będzie chłopiec - jest syn...
        Teraz od samego początku czułam, że dziewczynka...podobno będzie synuś...
        Tym razem przeczucie zawiodło...
    • inia33 Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 14:04
      ja nic nie czułam, ja chciałamtongue_out
      w pierwszej ciąży chciałam, żeby była dziewczynka i była, w drugiej chciałam chłopca i była
      dziewczynkatongue_out
      za to jeśli chodzi o rodzinę i koleżanki-mam 100% skuteczności w "przeczuwaniu" płci, ostatnio
      koleżance natychmiast po dowiedzeniu się o ciąży "prorokowałam" dziewczynkę, ona "czuła" chłopca,
      ja miałam racjęwink
    • mykejla Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 19:33
      ja WIEDZIAŁAM, że będzie syn. I jest syn smile

Może dlatego, że nie dopuszczałam innej opcji. Po prostu czułam, że to chłopak. I jużsmile
    • pepparkakor Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 21:03
      - czułam że będzie chłopiec i starałam się z tą myślą oswoić (bo zawsze chciałam dziewczynkę i byłam przekona, że na przekór będzie syn) wink
      - śniło mi się, iż mąż napisał mi smsa, że urodzę mu córkę smile
      - mam dziewczynkę wink
    • mayaalex Re: siła przeczucia - zabawa 10.03.12, 21:22
      Zawsze chcialam miec coreczke, od poczatku ciazy czulam ze to bedzie chlopiec i jest chlopiec smile
    • melancho_lia Re: siła przeczucia - zabawa 11.03.12, 11:34
      Za pierwszym razem- czułam , ze to chłopak. Na usg się pokazać nie chciał (ja nie chciałam wiedzieć, ale lekarz tak sam dla siebie chciał zobaczyć i pewien nie był). Oczywiście urodziłam chłopca.
      Za drugim razem podczas pierwszego USG (11 tydz.) poczułam, że to dziewczynka. Płeć potwierdziło usg połówkowe. Urodziła się dziewczynka.
    • minerwamcg Re: siła przeczucia - zabawa 11.03.12, 15:57
      Zawsze śmiałam się z przeczuć i powtarzałam wszystkim, jak to moja mama szła do szpitala z mocnym przekonaniem, że urodzi drugiego chłopaka i wróciła ze mną smile
      Dopóki sama od początku drugiej ciąży nie miałam mglistego, a potem coraz mocniejszego przekonania, że będzie córka. I jest.
    • memphis90 Re: siła przeczucia - zabawa 11.03.12, 20:41
      U mnie 100% trafień. Za pierwszym razem typowałam dziewczynkę- jest dziewczynka. Za drugim razem od początku mówiłam, że będzie facet- i mam synka smile
    • wuika Re: siła przeczucia - zabawa 13.03.12, 15:19
      U mnie czułam, że na pewno nie będą to dwie dziewczyny. Myślałam, że raczej dwójka chłopaków. Są dwie dziewczyny smile
    • esmaya Re: siła przeczucia - zabawa 13.03.12, 16:21
      jak dowiedziałam się o ciąży to byłam pewna, że będzie dziewczynka
      później trochę wybiłam to sobie z głowy, żeby się nie nastawiać i cieszyć się z chłopaka wink
      ma być córa, a okaże się za parę tygodni big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka