alebaba2 04.07.04, 15:50 Dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy....i będę mamą!!!! Jest to długo oczekiwana ciąża... Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_80 Re: Będę mamą!!!! 04.07.04, 16:13 Gratulacje!!! Dbaj o siebie i maleństwo. Pozdrawiamy Basia i 21 tyg Brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba2 Re: Będę mamą!!!! 04.07.04, 16:45 Dziękuję Basiu. Muszę sie jeszcze oswoić z myślą,że będe mamusią. ) Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: Będę mamą!!!! 04.07.04, 17:00 to wspaniale! życzę Ci spokojnej ciąży i dużo,dużo uśmiechu. Gosia i 27tyg. Jureczek w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: Będę mamą!!!! 04.07.04, 17:55 Gratuluję Ci serdecznie! Z myślą, że będziesz mamą oswoisz się na pewno przez te 9 miesięcy, choć muszę Ci powiedzieć, że to wcale nie jest taka prosta sprawa... Ja kończę powoli 25 tydzień, też jest to długo wyczekana ciąża, a jednak wciąż zdarza mi się czuć dziwnie na myśl, że będę mamą... Jestem szczęśliwa, ale też pełna obaw. Jednak wiem, że to całkiem normalny stan ducha ciążarówki, więć na siłę nie poświęcam temu uwagi. Jeszcze raz gratulacje i cieszę się, że będziesz mogła ten cudowny czas przeżyć! Pozdrawiam - Marta i malutka Hania (25 tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba2 Re: Będę mamą!!!! 04.07.04, 18:59 Dziewczyny, bardzo, bardzo Wam dziekuję !!!! Mam mieszane uczucia: wielka euforia i radość a jednocześnie lęk przed odpowiedzialnością (trochę to źle nazwałam-brakuje mi słów). Muszę być teraz bardzo rozsądna.... i dbać o kochane maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia Re: Będę mamą!!!! 04.07.04, 21:40 Gratulacje!! Tez byłam taka szczęśliwa( i nadal jestem), jak zobaczyłam 2 kreseczki- slabiutkie ale już wiedziałam, że one albo są 2 albo 1. Życzę dobrego samopoczucia i szczęśliwego oczekiwania. Monika i 25 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś