Dodaj do ulubionych

Cholera mnie bierze..

21.01.13, 15:48
kiedy słysze, że sąsiad mojej babci chłop lat 61- pijak spłodził dziecko swojej konkubinie lat 45 i to już po raz 3. Wcześniej opieka społeczna musiała im zabierac dzieci bo w ruinie, którą zajmują nie ma nawet prądu!!
Cholera mnie bierze bo tu człowiek dwoi sie i troi aby zajśc później dmucha i chucha aby donosic a tu taka.. ech szkoda gadac
Obserwuj wątek
    • gia_rom84 Re: Cholera mnie bierze.. 21.01.13, 16:42
      masz racje!!!!!!!
      ja mieszkam we wloszech i wlasnie w wiadomosciach powiedzieli ze znalezli niemowle w smietniku,a tydzien temu jedna s...a urodzila w ubikacji w mc donalds i zostawila je w kiblu w zimnej wodzie...jak slysze te wiadomosci serce mi peka bo ja juz od prawie 2 lat staram i nic a te wyrzucaja jak przedmioty.....nie lepiej podrzucic komus pod drzwi,szpital,kosciol ,,,
      KARA SMIERCI .....
      Atakm poza tym co u ciebie ja wedlug obliczen powinnam dostac dzis @ ale jeszcze nic i mam nadzieje ze tak zostanie.dla pewnosci poczekam jeszcze tydzien...ostatnia @ mialam 26.12.2012
      pozdrawiam
      • inesska-pinezka Re: Cholera mnie bierze.. 21.01.13, 17:25
        ja jutro powinnam dostac. Ost @ 27.12 ale dzis zrobilam test i niestety 1kreska. Jeszcze nic straconego poki @ nie nadejdzie, choc mam juz chyba wszystkie oznaki tej cholery (wysypało mnie, brzuch boli od kilku dni, PMS, ochota na rozne jedzienie).
        • gia_rom84 Re: Cholera mnie bierze.. 21.01.13, 18:58
          u mnie tym raze jest troche inaczej piersi mnie bola od 2 dni wczesniej bolaly mnie juz tydzien przed @
          tylko mnie cos podbrzusze pobolewa
          nawet zaden pryszcz mi nie wylazl bo zawsze to jest moj znak ze nadchodzi i mam sluz bialy i gesty ale nie jest go bardzo duzo czasmi sucho czasami mokro ale caly czas gesty i bialy...ja poczekam jeszcze troche bo @ nie mam regularnie zazwyczaj od 26 do 28 dni.jak nie sie nie pojawi to zrobie test w przyszly poniedzialek,jak wytrzymam ale czuje ze dzis w nocy sie pojawi ta niechciana zolza.
          zycze ci dwoch kreseczek poczekaj i jak sie nie pojawi za dwa dni powtorz test,,,
    • k_katka Re: Cholera mnie bierze.. 22.01.13, 14:17
      ehhh życie

• kozica111 Re: Cholera mnie bierze.. 23.01.13, 06:23
      To akurat normalne.Im gorsze warunki tym rozpaczliwsza próba "przeżycia" w organizmie i dlatego większa płodność.Jak ktoś uprawia kwiaty to na pewno wie co się robi jak sie chce by kwitły nieustannie- z każdym organizmem podobnie.
      • gaba613 Re: Cholera mnie bierze.. 23.01.13, 17:23
        Straszne sad
    • pikaxx Re: Cholera mnie bierze.. 23.01.13, 23:06
      niestety na patologie jeszcze nikt nie znalazl lekarstwa a obwaim sie ze takich przypadkow to moznaby wiele wyliczyc w tym kraju
    • kerri31 Re: Cholera mnie bierze.. 24.01.13, 10:54
      Zaprzyjaźnij się z sąsiadem babci to przestaniesz narzekać...
    • clatt szkoda nerwów 25.01.13, 22:17
      Nie masz na to żadnego wpływu. Tak jest, natura chce przedłużać gatunek na ilość.
      Lepiej zamiast się wkurzać, zacznij się za takich ludzi i ich dzieci modlić, albo podejmij jakieś sensowne działanie - może zorganizuj w okolicy świetlicę socjoterapeutyczną i zachęcaj dzieci z takich rodzin, by tam bywały i uczyły się o lepszym sposobie życia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka