Dodaj do ulubionych

w sobotę robiłam test....

07.05.13, 19:33
ten cykl to same zawirowania... malowałam dom... robiłam miejsce dla dzidziusia którego jeszcze nie ma...

starania gdzie w ferworze walki z nowym łóżkiem w sypialni...

potem jakaś wysypka na plecach... bałam się że półpasiec... lekarz powiedział że nie, ale przepisał przeciwwirusowy, którego nie wzięłam bo się bałam (to był 20 dc) i powiedziałam że jak zatestuję i wyjdzie że nic nie wyszło to wezmę te leki....

też 20 dc - pojawia się opryszczka na ustach...
21 dc - kolejna...

ręce mi opadają....

22 dc - robię test bo idę na wesele... i tak nie wierzę, że mogłoby coś wyjść, ale nie uda mi się wywinąć od kilku chociaż toastów, więc muszę wiedzieć... chociaż nie wiem co....

I kreska... więc do północy piję alkohol????? kobiety na tym etapie i tak nie wiedzą czy się udało, więc chyba trzeba żyć normalnie??? teraz już tak nie myślę....

Czy w takim cyklu jest szansa na COŚ?
Obserwuj wątek
    • sharzan-ka Re: w sobotę robiłam test.... 07.05.13, 21:48
      I kreska to nie ciąża, więc pij jak masz ochotę smile
      • brzdac22 Re: w sobotę robiłam test.... 07.05.13, 22:52
        tak, wiem... chodziło mi o to że I kreska w 22 dc i tak mnie nie usprawiedliwia, bo ten cykl może skończyć się ciążą....

a ja sobie głupią wymówkę znalazłam smile żeby wypić zdrowie młodych smile

• lidek0 Re: w sobotę robiłam test.... 09.05.13, 16:45
          10 dni po owulacji beta, inaczej się nie dowiesz tak wcześnie
          • inesska-pinezka Re: w sobotę robiłam test.... 10.05.13, 16:43
            Tydzien przed zrobieniem testu ktory wyszedl pozytywnie, bylam na imprezie i pilam - ech nawalilam sie nawet bardzo i dzidziusiowi to nie zaszkodzilo. Dzis jestem w 16tc
            • makarona1 Re: w sobotę robiłam test.... 10.05.13, 20:48
              nesska-pinezka napisała:

> Tydzien przed zrobieniem testu ktory wyszedl pozytywnie, bylam na imprezie i pi
              > lam - ech nawalilam sie nawet bardzo i dzidziusiowi to nie zaszkodzilo. Dzis je
              > stem w 16tc

To czy zaszkodziło dowiesz się dopiero jak się urodzi.
    • brzdac22 Re: w sobotę robiłam test.... 10.05.13, 21:31
      już wiem, że w takim szalonym cyklu jest szansa na COŚ smile

dobrze chociaż że nie piłam dużo... smile

teraz mam znów chore gardło sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka