Dodaj do ulubionych

USG - MEDICOVER

04.10.04, 09:30
Czy ktps moze mi polecic do kogo najlepiej zglosic sie na USG w Medicover
Warszawa.
Dzieki za info
Obserwuj wątek
    • a.w.z Re: USG - MEDICOVER 04.10.04, 23:21
      w warszawie?
      Do dr W.Młynarczyk lub D. Pietrasika
      Powodzenia,
      AWZ
      • olida Re: USG - MEDICOVER 05.10.04, 15:34
        a najlepiej jak możesz to idź gdzie indziej, proszę. Ja i moje najbliższe
        koleżanki mamy koszmarne doświadczenia. Przynajmniej Atrium/Warszawa totalnie
        odpada.
        • ryba2 Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 12:26
          Zgadzam sie. Lepiej zrobic usg w innym miejscu. Medicover ma fatalny sprzet
          (moim zdaniem) w porownaniu z innymi przychodniami "tej" miary...
    • aaala1 Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 12:37
      Jeśli się zdecydujesz na Medicover to polecam panią dr Renatę Andrysiak,
      przemiła osoba
      • zielona_borowka Re: USG - MEDICOVER 13.10.04, 12:43
        Dr Andrysiak w Atrium jest przmiłą i bardzo ciepłą osobą. Oprócz tego jest
        dobrym lekarzem. Szczerze ją polecam.
        Pozdrawiam,
        Ania
    • milaja Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 15:28
      Polecam dr Pietrasika - ma różne humory ale to dobry specjalista (poznałam go w
      IMIDZ, gdy Medicover mnie tam odeslał - wtedy też sie dowiedzialam, ze ten
      lekarz pracuje także w Medicover).
      Co do sprzętu to prawda - Medicover ma jakis prehistoryczny... Jak tak naprawde
      cos sie dzieje, albo nie sa pewni to zaraz odsyłają do IMIDZ albo na Karową -
      bo tam mają najlepszy sprzęt, lekarze sami sie przyznają, że maja kiepski,
      szczególnie w Atrium.
      Aha - odradzam dr Solowieja - jego pomylki i domysly moga kosztowac Ciebie i
      dzidzie zbyt wiele niepotrzbnych nerwów.
      Aga + dzidziol 24 t.c.
      • pimpunia Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 15:52
        Bardzo dziekuje za wszystkie informacje.
        Slyszalam duzo dobrego o dr. Pietrasiku i duzo zlego o sprzecie w Medicover. W
        efekcie wybralam dr. Makowskiego ktory przyjmuje na ul. Łuckiej.
        Wiem, ze moze to smieszne bo to poczatek ciazy - 7 tydzien, ale chce byc
        spokojna. Poprzednia ciaza nie rozwinela sie prawidlowo i wiadomo bylo juz w 6
        tygodniu, ze cos jest nie tak. Wiem, ze jesli pojde teraz,bede po prostu
        spokojniesza - na razie jestem klebkiem nerwow.
        Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki za opinie.
    • ania.silenter_exunruzanka Re: USG - MEDICOVER 06.10.04, 16:06
      Ja bylam u dr Pietrasika. Ma super usg i slyszalam, ze jest swietnym lekarzem.
      Na poczatku wizyty czulam sie nieswojo (nie wprowadzal przyjaznej atmosferywink,
      ale tak naprawde dla mnie wazne bylo czy jest dobrym lekarzem, ktory w pore
      wychwyci jakis problem. Na szczescie wszystko jest jak do tej pory - w
      porzadkusmile.
      pozdrawiam
    • mainecoon1 Re: USG - MEDICOVER 12.10.04, 16:36
      Ja w Medicoverze polecam bardzo, bardzo dr Młynarczyk - moim zdaniem doskonały
      specjalista a przy tym bardzo ciepły człowiek. Odradzam wymienianego już na tym
      forum dr.Sołowieja - przez jego błędny odczyt przeżyłam koszmar.
      Pozdrawiam
    • fenka Re: USG - MEDICOVER 12.10.04, 19:30
      Wrzuć w wyszukiwarkę (ale ogólną, nie tylko "Oczekiwania" nazwisko Andrysiak -
      i myślę, że nie będziesz miała wątpliwości. Jest tylko problem z dostaniem się
      do niej, bo rzadko przyjmuje.
      • anna.pamula Re: USG - MEDICOVER 12.10.04, 19:36
        Czesc, jestem w podobnej sytuacji, bo w ostatnim tygodniu pazdiernika ide na
        usg ciazowe - 8 tydz. Moja gin z medicoveru uczciwcie przyznala ze sprzet jest
        kiepski, zwlaszcza na Marynarskiej, ale w Atrium nie jest zle, i tam dr Mrozek
        uprawia sztuke usg. Tez chcialabym wiedziec jak najwiecej o moim bejbiku. A
        jesli chodzi o dra Pietrasika, bylam u niegona usg z nerkami. Gosc jest ok, ale
        chyba nie robi usg ciazowego, A to juz cos innego.
    • pimpunia Re: USG - MEDICOVER 13.10.04, 10:11
      Opinie na temat lekarzy oraz badania USG w Medicover sa jak widze b. rozne.
      Polecani specjalisci to dr. Bankowska, Lubaszewska a jesli chodzi o USG
      Piertasik i Andrysiak.
      Ja w koncu zdecydowalam, ze USG bede robic poza Medicover. Polecono mi goraco
      dr Makowskiego, ktory przyjmuje w ganinecie lekarskim "Łucka ". Jestem po
      pierwszej wizycie. Super atmosfera, przemily lekarz, ktory odpowie na kazde
      nawet glupie pytanie i przede wszystkim bardzo dokladnie oglada dzidziusia - na
      tyle na ile mozna go obejrzec w 7 tygodniu. Mam sie pokazac za 4 tygodnie.
      Wizyta z mezem jak najbardziej wskazana. Namiar na tego lekarza znalazlam w
      internecie i jest to jeden z 3 specjalistow polecanych na terenie W-wy. Cena
      100 zl. Dla wszystkich zainteresowanych podaje telefony: 654 24 64 lub 654 24
      62 godz 9-21h.
      Pozdrawiam
    • magda9918 Re: USG - MEDICOVER 13.10.04, 12:27
      Mnie moja ginekolog z Medicover także polecała dr Makowskiego , mówi że chce
      mieć 100% pewność czy wszystko jest dobrze.Tak więc zaufałam dr Makowskiemu i
      sie nie zawiodłam.Pozdrawiam Magda i 2 miesięczny Klaudiuszek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka