Dodaj do ulubionych

GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy?

24.11.04, 16:57
Dziewczyny, mnie też się wyświetliło przed chwilą, że limit postów w wątku
został przekroczony, co mamy zrobić - moge przecież przenieść listę na part II
czy coś w tym stylu, patrzyłam wprawdzie na Rówieśnikach i jest tam wątek
który ma 2900 czyli więcej niż nasz, więc nie rozumiem... Dziś udało mi się
wysłać jeden post a teraz nie sad( Dajcie znać co robić!
Obserwuj wątek
    • franula Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 16:59
      tu tez są wątki znacznie dłuższe niż nasz (nad tematami jest takie okienko do
      sortowania wg kryteriow - jednym znich jest ilość postów, zobacz że wcale nie
      jesteśmy rekordzistkami.
      Napiszę do moderatora, dam znać tylko spróbuje napisać coc w tamtym wątku..
      • franula Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 17:01
        Marzek, mnie sie udało. Jesli się wam nie uda nacisnijscie u dolu strony po
        prawej taki napis: zgłoś probloem lub błąd. Zaytajcie o co chodzi.
        Pozdrawiam
        Fr
        • marzek2 Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 17:04
          No właśnie franula, ja przed chwilą nie mogłam wysłać, a tu widzę, że Tobie się
          udaje. Trzeba wyjaśnić, tylko... że teraz taki gorący okres dla nas właśnie się
          zaczyna, a kto wie kiedy oni to załatwią... no cóż przynajmniej zgłoszę problem.
          Jeśli więcej dziewczyn się odezwie jeszcze z takimi problemami to chyba szybciej
          będzie założyć Kontynuację...
    • trudy77 Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 20:30
      Cześć Dziewczyny! Jestem z Gdyni i termin mam na 6.12. Do tej pory bywałam na
      forum "ciąża i poród". Dopiero dzisiaj odkryłam "w oczekiwaniu"- lepiej późno
      niż wcale. Jak wszystkie nie mogę się już doczekać mojego Skrzata. Pozdrawiam.
      • oleniek Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 20:49
        Witaj nowa grudniowa mamusiu
        CZeść dziwczyny z zadługiego wątku smile

Mnie też parę razy coś 'nie zaskoczyło", albo przy wysyłaniu posta, albo nawet
        przy odczytywaniu sad

Może wygodniej będzie otworzyć nowy wątek, a na starym na końcu zostawić
        wiadomość, ze kontynuujemy na wątku o nazwie "takiej a takiej"
        Po co czekać, az ktoś łaskawie załatwi ten "błąd"
        Możemy jeszcze chwilę poczekać na zdanie większej ilości dziewczyn, ale warto
        by zadać pytanie na "starym" wątku co o tym sądzą.

A u mnie zapalenie oskrzeli sad((
        Ja tu mogę w każdej chwili rodzić, a tu kaszel i antybiotyk. Nie czuję się co
        prawda najgorzej, ale dopiero od wzięcia pierwszej tabletki, więc chyba coś mi
        jednak było. Dawno nie miałam tyle siły na zabawę z synkiem.

Upoważniłam męża do napisania posta w moim imieniu, jak tylko urodzę. Więc
        czekajcie na nie.dzielnego.tatusia smile

aha czy wam też się chce tak strasznie pić w nocy? Ja ostatnio po trzy razy
        wstaję i za każdym razem szklaneczka.

Do usłyszenia.
        trymam rękę na pulsie
        • mviks Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 20:55
          Czesc grudniowki,
          porod toz toz a ja nie mailam w ciazy jeszcze tyle energii. Czasami zapominam
          ze mam brzusiosmile Dopuki nie zakladam ledwo dopinajacych sie ogrodniczek.
          Moj termin to 2, 6,8 Grudnia smile
          Juz sie nie moge doczekac. Jednak jak na razie prawie zerowe objawy porodu uncertain
          Pozdrawiam Magda 39tydz
    • marzek2 Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 24.11.04, 21:26
      Pomysł z założeniem nowego i informacją na starym mi się podoba, tyle, że jak
      mam zostawić wiadomość, skoro nie mogę tam wysłać posta smile Napisałam do adminów,
      ale kto wie, kiedy załatwią... poczekam jeszcze jutro, jak nie będzie wielkiego
      sprzeciwu, zakładam Kontynuację, przenoszę listę i dopisuję nowe dziewczyny. OK?
      • kuczynska78 Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 25.11.04, 09:21
        Hej!
        Marzek jesli zakladamy Kontynuacje, to najlepiej jesli ty to zrobisz. proponuje
        na poczatku liste i potem dalej bedziemy sie dopisywać.
        Aga
    • opieniek1 Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 25.11.04, 09:42
      dopisujmy się do wątku neti- grudzień c.d., skoro już tam się zaczęło coś
      dziać, bo zaraz zrobi się bałagansmile
      pamiętajcie dzisiaj o rybce, o 8 miała być w szpitalu, mam nadzieję, że jest
      już po, chociaż mówiła, że to różnie bywa, czasami trzymają do popołudnia, bo
      jest dużo nieplanowanych cc.
      • kuczynska78 Re: GRUDNIÓWKI 2004 - co robimy? 25.11.04, 09:52
        Hej!
        w porzadku, mozemy sie dopisywać do wątku neti i tam marzek może wpisac nasza liste.
        aga
    • alcantra a może nowe forum w grupie prywatnych 25.11.04, 10:25
      wczoraj zauważyłam, że niektóre mamy z grupy "W oczekiwaniu" przeniosły się do
      grupy forum prywatnych (oczywiście na e-dziecko) i tam kontynuują swój wątek
      pod tą samą nazwą. Może warto rozważyć i takie rozwiązanie?
      Pozdrowienia
      • zolma1 Re: a może nowe forum w grupie prywatnych 25.11.04, 12:52
        Czesc,
        nie moge znaleźć na prywatnych, może podasz linksmile

Pozdrawiam
        Monika i Mateo 38tc
        • alcantra Re: a może nowe forum w grupie prywatnych 26.11.04, 09:37
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24382
          jak wejdziesz w prywatne, ustaw sobie wg nazwy. Jest tam sporo dotyczących
          konkretnych miesięcy smile
    • marzek2 JUż wiem co się stało 25.11.04, 10:46
      Dziewczyny dostałam odpowiedź od adminów, że na naszym wątku na stronie jest
      jakiś błąd i dlatego ograniczają ilość postów do 2500, nie wiem, czy dla nas czy
      dla wszystkich wątków, ale tak robią.
      Przenoszę naszą listę na wątek kontynuacyjny założony przez neti (dzięki NETI!)
      mam nadzieję, że do momentu urodzenia wszystkich maluchów nie przekroczymy 2500
      postów... choć kto tam wie smile
      NIe wiem, czy Iwoku będzie miała siłę na założenie "naszego" wątku na
      Rówieśnikach, sprawa nadal otwarta, odnośnie nazwy i założycielki chyba...
      • dorella Re: JUż wiem co się stało 25.11.04, 11:46
        sluchajcie, a gdzie wlasciwie jest to forum "Rowiesnicy"???
        • marzek2 Re: JUż wiem co się stało 25.11.04, 12:09
          Dorella, na liście forów na e-dziecku jest trzecie od góry, tam spotykają się
          mamy dzieciaczków urodzonych w danym miesiącu/roku. Choć u nas to będzie pewnie
          taki wiązany wątek bo się rozciągniemy z porodami na listopad/grudzień/styczeń
          jak nic, a bardzośmy się ze sobą zżyły smile) Ja w najgorszym razie będę rodzić na
          końcówce listopada, albo na przełomie, w każdym bądź razie w przyszłym tygodniu.
          Jeśli nikt wcześniej nic tam nie założy, jak wrócę do domku wymyślę coś po
          konsultacji z Matką-Założycielką naszego starego już niestety (buuu) wątku
          "GRUDZIEŃ 2004" czyli z Iwoku. Na razie pewnie nie ma czasu żeby włączyć
          komputer, zważywszy na noworodki-bliźniaki i chorą starszą córeczkę smile
          A tutaj masz link do Rówieśników, jakbyś nie znalazła
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=573
          • dorella Re: JUż wiem co się stało 25.11.04, 12:20
            dzieki, Marzek kochana.
            No dobrze, poki co pora sie przeniesc na watek Grudzin c.d. kontynuowany przez neti.
            a potem na rowiesnikow...
            do zobaczenia - d.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka