gagat100 18.12.04, 09:55 Chdzi mi o to w jaki dzien testowalyscie i co ujrzalyscie na tescie, interesuja mnie rowniez te nie udane testy np. 10dpo- nic nie widac 12dpo- nic nie widac 14dpo- slaba krecha 16dpo- grube wyrazne II Dzieki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi28 Re: Jak wygladało u WAS testowanie ???????? 18.12.04, 17:34 U mnie pod koniec trzeciego tygodnia test z krwi nic nie wykazał, a w szóstym na usg dzidzia miała już 6,5 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Jak wygladało u WAS testowanie ???????? 20.12.04, 11:25 28 dc - słaba kreseczka, najpierw jej nie zauważyłam, ale mąż się dopatrzył. 30 dc - kreska wyażniejsza, ale cieniutka. 32 dc - zrobiłam test innej firmy: wyrażna, gruba kreska Cykle miałam 28-29 dniowe. Myślę, że nie opłaca się testować za wcześnie. Powodzenia! Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_czarne Re: Jak wygladało u WAS testowanie ???????? 20.12.04, 12:03 Mam cykle nieregularne, więc za bardzo nie wiedziałam kiedy testować (to był pierwszy zaplanowany cykl), ale w 34.dc miałam silną, dziwną ochotę na ogórki kiszone, więc z ciekawości zrobiłam test w 38 dc, były dwie wyraźne kreski, testowa nawet grubsza od kontrolnej. A w ogóle, to miałam taką ciekawą sytuację, że byliśmy u teściowej w 30 dc, przyszła jej koleżanka do nas, a potem pytała teściową, dlaczego się nie chwali, że synowa w ciąży! A ja wtedy jeszcze nie miałam o tym pojęcia! Na twarzy miałam wypisane czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: Jak wygladało u WAS testowanie ???????? 20.12.04, 22:45 41 dc - dwie tłuste krechy Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: Jak wygladało u WAS testowanie ???????? 22.12.04, 09:42 Z Oliverem zrobilam test w 33 dc(cykle 28)i wyszla bardzo slaba II kreseczka. Odpowiedz Link Zgłoś