Dodaj do ulubionych

SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005

• gagat100 Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 15.02.05, 16:32
      słuchajcie a moze by tak sie zablokowac psychicznie zeby zęby sie nie psuły -
      REWELACJA w koncu nie trzeba by było chodzic do sadysty ;o)
      • vase Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 15.02.05, 17:35
        Hehe, to by bylo cos smile
        Ja tam jak najbardziej wierze w 'psyche', ('blokowanie', 'odblokowywanie',
        afirmacje.. i takie tam) Szkoda tylko, ze nie umiem sie zaprogramowac smile)

A tak btw, to dostalam dzisiaj wlasnie list, ze mamy z m wizyte z gosciem od
        nieplodnosci (!) w kwietniu. O rany! Ale sie powaznie zrobilo!

Pszczolaasiu, trzymaj sie cieplutko. (W grupie razniej)

Papa
      • gviazdka3 trzyplus, dorotakb, gusia, tesska!!! 15.02.05, 20:01
        Cześć kobietki!!!
        Jak tam wasze starania, nic nie piszecie czy już po teścikach czy wciąż czekacie czy co?! Trzymam za was wszystkie kciuki z całych sił i wysyłam szczęśliwe fluidziki! Piszcie co o was!
        Pozdrawiam serdecznie!!!
        (Właściwie to Gusia dopiero jutro ma termin testowania chyba)
        • gusia3 Re: trzyplus, dorotakb, gusia, tesska!!! 15.02.05, 22:04
          Hej Gviazdko! Juz pisałam wczoraj,że przyszła ta wstrętna @ i jest mi bardzo
          smutnosad(( ale żyję nadzieją,że tym cyklu się uda! Mam zamiar sie wyluzowac i
          tak bardzo nie nakrecac,choc nie wiem czy mi sie to udasmile) goraco pozdrwiam aga
          • gviazdka3 Re: trzyplus, dorotakb, gusia, tesska!!! 15.02.05, 23:01
            Sorki, nie czytałam Twojej wiadomości o @, rzeczywiście wstrętna skoro się pojawiła!!! Powodzenia w marcowych staraniach i już za wczasu wysyłam miliony fluidzików! Pa,pa (moja fasoleczka musi już iść do łóżeczka)
            Pozdro!
            • gusia3 Re: trzyplus, dorotakb, gusia, tesska!!! 16.02.05, 16:57
              Hej! Nic nie szkodzi,zawsze mozna jakąś wiadomość przeoczyćsmiledziękuję bardzo za
              flidziki,natychmiast wszystkie łapięsmile))))Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej
              fasolki!!!! pa,pa! Aga

• trzyplus Re: trzyplus, dorotakb, gusia, tesska!!! 16.02.05, 19:31
          Milo ze ktos o nas pamietasmile

Mi @ juz sie konczy wiec nawt nie testowalam. Pisalam juz wczesniej ale jest tu
          tyle postow, przyznam szczerze, ze sama wszystkich nie czytam.
          Zagladam tu prawie odzien ale nie pisze duzo. Czuje sie duzo lepiej niz
          pierwszego dnia @ i jestem nastawiona pozytywnie a to u mnie wazne.
          Mialam isc we wtorek ale dopiero jutro pojde do lekarza. Mysle powaznie o
          moninitoringu cyklu. Zastanawiam sie jeszcze nad domowymi testami
          owulacyjnymi...
          Jestem troche zdegustowana delikatnie mowiac, poniewaz z pierwszym dzieckiem
          udalo sie w drugim cyklu wiec wiem ze jestem plodnasmile partner tez.
          Coz bedziemy sie starac dalej.
          Mam nadzieje do konca tego roku jeszcze urodzic! Wierze tez ze mi sie uda! A
          wiara czyni cuda! Czekam na moj cud!

Pozdawiam i przesylam wszystkim pogodny nastroj!
          Ewa
      • nuusia Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 16.02.05, 11:51
        Czesc Gagatku!
        Mozliwe,ze mnie nie kojarzysz bo bylam tu dosyc dawno,ale ciagle obserwuje ten
        watek i musze Tobie powiedziec ze podobny mamy przebieg wydarzen. Jak mozesz to
        podaj mi nr.gadu a moglybysmy sobie o tym troche pogadac. Tez sracilam fasolke
        ale jestem pelna optymizmu,ze wkrotce znow sie udasmilePozdraiam Ania
        • nuusia Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 16.02.05, 11:53
          no i pozdrawiam oczywiscie wszystkie starajace sie, przyszle mamusie smile
    • mari_paz Re: witam ..... w gronie starających się 16.02.05, 18:45
      wpisuję się na listę .... i pozdrawiam smile
    • gagat100 hallo, puk, puk jest tu kto ??? 16.02.05, 18:46
      Hmmmm od kilku dni jest juz dawno po owu a ja mam "tam" mokro ale sam sluz
      ciapkowy ale mokry, znajoma polozna dała mi do zrozumienia ze to moze byc ciaza
      ale rowniez wina wiesiołka ale w to watpi bo az tak duzo go nie biore. Poza tym
      zapytałam jak to jest z piersiami, w pierwszej ciazy mialam widoczne zyłki i
      wiecie co mi odp. ze w kolejnej nie musze ich miec bo moje piersi etap
      szykowania do laktacji maja za soba bo byłam juz w ciazy surprised) no i ze kazda
      ciaza to inne objawy i inny tok ciazy !!!
      No kochane czekam na testy od Ewy, jesli jutro nie dostane to robie quicka !!
      • pandziksa Re: Ciekawa wróżba !!! 16.02.05, 22:12
        Ja czekam z testem onajmniej do piątku a jak wytrzymam to dłużej. Choć mam
        cichą nadzieję. Dziś robiłyśmy sobie taką wróżbę z obrączką i ilością dzieci.
        Wyszedł mi najpierw chłopiec a poźniej dziewczynka. Jej odwrotnie tylko, że
        dziewczynkę już ma. Co o tym sądzicie ? Jej mamie się sprawdziło wyszło, że
        będzie miała 1 i tak jest.
    • gagat100 hihhhihhihi tez macie taki problem :O) 16.02.05, 19:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=18436357
      Jak to przeczytałam to brechnełam ze smiechu surprised) moze my jestesmy jeszcze
      młodym małżenstwem mam nadzieje ze tak nie bedzie surprised)
      • mari_paz Re: hihhhihhihi tez macie taki problem :O) 16.02.05, 19:46
        myślę,ze to prowokacja smile grunt,że wesoło
        • veronka21 Re: hihhhihhihi tez macie taki problem :O) 16.02.05, 22:42
          hehehe ale sie nabrechalam z tego a moj mezus razem zemna boze pirdzenie to
          ludzka rzecz moj maz ale wychodzi na korytaz bo w domu ma zakazane a w nocy no
          kazdemu moze sie zdazyc heheheheh smile no bede testowac w marcu i staramy sie
          z mezusiem o fasoleczke naszom mala kochana kiedys przyjdzie nie zagladam
          czesto bo pruboje nie myslec o tym niechce miec blokady psychicznej o czasem
          jak ktos bardzo chce przez blokade nie wychodzí mam nadzieje ze szybko sie uda
          dziewczyny pracujcie nad fasoleczkami !!!!! pozdrawiam was wszystkie
          • pkaneta Przedemną następny cykl :((( 17.02.05, 08:38
            Witajcie dziewczynki - tak jak w tytule - miałam testować 20.02, ale dzisiaj z
            samego rana niestety przyszła wredota. No cóż, trudno - zaczynam 6 cykl starań -
            drugi z testami od Ewy. Za wszystkie które niedługo mają termin testowania
            trzymam z całych sił kciuki - fasolkujcie kochane bo nam potrzebne Wasze
            pozytywne fluidki. Natomiast dziewczynkom, które swoje fasoleczki mają już w
            brzuszkach życzę najszczęśliwszych miesięcy. Trzymam za wszystkie kciuki i
            pozdrawiam
            • asieksan5 lista 17.02.05, 09:24
              Pozdrawiam wszystkich, teraz u mnie te najbardziej nie spokojne dni oczekiwania
              A może ktoś by uaktualnil liste
              • gagat100 =pandziksiu 17.02.05, 09:28
                o co chodzi z ta wrózba, zapodaj szczegóły
                • pandziksa Re: =pandziksiu 17.02.05, 11:17
                  Robi się tak. Zdejmujesz obrączkę. obojętnie czyją może być koleżanki.
                  Przewlekasz nitkę i przykładasz do ręki. Delikatnie podnosisz jak zaczyna robić
                  okręgi to dziewczynka jak tak jak wahadło to chłopiec. Znów kładziesz i
                  czynność powtarzassz na drugie dziecko i tak aż nie wyjdzie Ci ilość i które
                  kiedy. Dłoń ma być od strony wewnętrznej wyprostowana. Njalepiej jak robi to
                  koleżanka. Jak np za trzecim podejściem wahadełko nie rusza się to znaczy
                  dwójkę dzieci. Śmieszne ale trzeba posprawdzać na rodzinie. Zawsze jak się
                  spełni masz podstawę do niemartwienia się "czy" tylko kiedy i czemu tak długo.
                  • gagat100 pandziksiu !!!!!!!!! buziaczki dla Ciebie wielkie 17.02.05, 11:49
                    nie znałam tej wroby i od razu sobie zrobiłam, az mi rece jeszcze drżą hihiihih
                    najpierw mi sie wachało = chłopiec
                    potem znow sie wachało = chlopiec
                    pozniej kółeczko= dziewczynka

No wiec kochane nie ma co najpierw bliżniaki a potem wpadka i dziewczynka ;O)

........tylko kiedy ???
                    • gagat100 troje dzieci ?? 17.02.05, 11:52
                      teraz sobie pomyslałam ze to moga byc trojaczki :o/
                      ale numer, wiecie ze w to wierze hihihihiih
                      nie wierze jak juz wczesniej pisałam w blokade ale w taka wróżbe -TAK surprised)
                      • pszczolaasia1 Re: troje dzieci ?? 17.02.05, 12:09
                        życzę Ci tego gagatku z całego sercasmile
                        • pkaneta Re: troje dzieci ?? 17.02.05, 14:23
                          Oj Gagatku ja też Tobie tego życzę- i to jak najszybciej. Trojaczki to nie
                          szczęście - to potrójne szczęście. Ale byłoby wspaniale. Pozdrawiam Cię
                          serdecznie
                          • vase wrozby.. ? 17.02.05, 15:31
                            Ciekawe z tymi wrozbami. Mnie w ciazy wyszlo, ze w brzuchu siedzi dziewczynka
                            (obraczka sie krecila w kolko nad brzuchem).
                            A przypomnialo mi sie jak daaawno temu, jeszcze za czasow narzeczenskich
                            siedzielismy sobie z M 2 B na rynku saczac piwko, podeszla Cyganka i zaczela
                            nam wrozyc (nie chcielismy, wrecz sie musielismy od niej oganiac) Zdazyla tylko
                            powiedziec, ze bedziemy miec 2 dzieci, najpierw chlopca, a pozniej dziewczynke.
                            No, synka juz mamy...
                          • gagat100 Re: troje dzieci ?? 17.02.05, 20:50
                            Dziekuje ale za trojaczki chyba podziekuje no jakby były to bede kochac nad
                            zycie !!!
                            • danik1 Re: troje dzieci ?? 20.02.05, 15:59
                              Ja tez sobie powrozylam!!! A co?? Wyszedl mi pierwszy chlopiec! Juz mam!!!
                              Druga dziewczynka! Tak jak chce!!! Pozniej chlopiec i znowu chlopiec i
                              zakonczylam wrozby!!!! Hihihi!!!!
      • gviazdka3 Re: hihhhihhihi tez macie taki problem :O) 17.02.05, 20:56
        Dzięki Gagatku za link! Beczałam chyba z godzinę ze śmiechu czytając to forum! Niezłe!!!
        Pozdro!
    • nitka111 Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 17.02.05, 18:35
      Cześć zaczęłam jednak następny cykl, właśnie zbliża się owu i zobaczzymy
      testowanie ok 8 - 9 marca.
      • trzyplus Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 17.02.05, 20:45
        Tez zacznam nastepny cykl.
        Testownie w razie potrzeb na 8 marcasmile
        Podobnie jak nitka111
        Idziemy razem??? Takjakby?smile

Pozdawiam
        Ewa
        • gviazdka3 Trzymam kciuki!!! 17.02.05, 21:03
          Cześć!
          Szkoda, że wszystkie nie "zafasolkowałyśmy" w tych lutowych staraniach, byłoby super, same październikowe mamusie... Ale teraz już trzymam kciuki za wasze kolejne starania, wierząc, że wszystkie urodzimy jeszcze w tym roku przynajmniej po jednej dzidzi ;o)...
          Pozdrawiam gorąco wszystkie strarające się i przyszłe mamusie z tego forum!
          koniec 6 tc. :o))))
          • trzyplus Dzieki!!! 17.02.05, 21:31
            • meggi79 Kochane Dziewuszki !!!! 19.02.05, 23:26
              Witam Was Kochane Staraczki.Troche mnie tu nie było bo złapałam jakiegoś
              wstrętnego wirusa i komp odmawiał mi wejścia na tę stronkę, ale na szczęście go
              pokonałam!!!
              U mnie narazie wszystko dobrze.Plamienia na szczęście narazie ustały
              (odpukać!!!). Lakarka dała mi duphaston (czy jakoś tak).Narazie zaczął się
              czwarty tydzień i mam nadzieje wszystko jest w porządku.No i oczywiście zaczęły
              się mdłości, kurcze całe szczęście,że mam ten urlop bo pawiki łapią mnie w
              najmniej oczekiwanych momentach smile.
              Strasznie mi przykro,że niektórym się nie udało , ale ja jestem jednym z
              przykładów (żywych jeszcze smile ) ,że nie można się poddawać,tylko ciągle
              walczyć. Mam nadzieje,że każdej z nas w końcu się uda!!!
              Serdeczne buziaki i pozdrowionka!!!
              Madzia.
              • asieksan5 witam marcowe starania - pytanie? 20.02.05, 11:09
                Ja tez zaczne marcowe starania a w tym tygodniu pojde do gina, to byl trzeci m-
                ce stran i bardzo na niego liczylam. Ja chociaz nie musze wydawac pieniedzy na
                testy, bo od kiedy zaczelam starania to brzuch jak przed @ boli mnie juz
                tydzien wczesniej. nie wiem moze to jest tak ze dochodzi do zaplodnienia a moj
                organizm to odrzuca, bo przedtem brzuch bolal mnie w dniu jak dostawalam, a
                teraz juz od 21 dnia cyklu( przy cyklach 30 dniowych) czyli ok 7 dpo. Moze
                ktoras spotkala sie z takim przypadkiem?
                • pszczolaasia1 Re: witam marcowe starania - pytanie? 20.02.05, 11:56
                  ja tak miałam, dopóki nie zaszłam (ale już nie jestem, dzisiaj mam znowu
                  doła), jak zaszłam to mnie prawie wogle nie bolał, jak roniłam też nie. w
                  każdym razie miałam takie odczucie podczas mojej krótkiej ciąży i poronienia,
                  że chciałabym, żeby Mnie co miesiąc tak bolało jak teraz bolało.... pozdrawiam
                  i życze owocnych starań.
                  • asieksan5 Re: witam marcowe starania - pytanie? 20.02.05, 12:16
                    Wspolczuje Ci, ale moze te bole swiadcza ze mamy jakies problemy hormonalne i
                    moze to bylo tez powodem Twojego poronienia? Moze np. za malo jakiegos hormonu
                    i zaplodnione jajo nie moze sie zagniezdzic, a jak sie uda to moze byc tak jak
                    w twoim przypadku. Ja tez mysle ze dostane w tym tygodniu skierowania na
                    badania, to jak bedziesz wchodzila jescze na to forum to moze je porownamy?
                    • pszczolaasia Re: witam marcowe starania - pytanie? 20.02.05, 15:26
                      spoko, ja dostałam od mojego gin. pliczek badań , skończe jes robić około 05.03-
                      tak mi kazał progrestron (?) zrobić, bo go się w drugiej połowie cyklu robi,
                      więc wpisze tu swoje wyniki i zobaczymy... na razie pozdrawiam Cię.
                    • pszczolaasia1 Re: witam marcowe starania - pytanie? 23.02.05, 17:54
                      dalam swoje wyniki na marcowych staraniach tam zajrzyj asieksan...pozdrawiam...
          • ciuforek Najnowsza lista:) 17.02.05, 21:34
            Dobra ja spróbuję uaktualnić lisę. ale za wszelkie pomyłki nie bijcie mnie za
            mocnosmile. dziewczyny , które tylko czytaja a nie odzywaja sie dajcie znak-
            martwimy się - chodzi mi przede wszytskim o:justina_w; dorotakb, bmyn,ankabj
            Kruszynka_21. pozdrawiam was kochaniutkie, kasia

lista jeszcze starajacych się i czekajacych na efekty:

1. pandziksa; testuję 22 lutego !!!
            2. justina_w;
            3..vase;testuje około 22 lutego;
            4.dorotakb;testuje około 14 lutego;
            5.mari_paz - kiedy testujesz??;
            6.gagat 100;test około 21 luty;
            7.ciuforek;niestety dopiero 6 marca;
            8.tesska;test około 14 lutego;
            9.Patka_05;testuje około 25 lutego;
            10.asieksan;testuje na początku marca;
            11.veronka21; testuje gdzieś w marcu- prawda?!
            12.bmyn
            13xxx
            14.ankabj
            15.Kruszynka_21
            16.arwena751-testuje w marcu...dopierosad
            17.an282-testuję 25.02,

> > szczesliwie zafasolkowane:
            ZYCZYMY UDANYCH 38 TYGODNI !!!!

1. Madzia 775
            2. gviazdka3
            3.Meggi 79
            4. Egz 77

A oto kobitki, które zaczną starania na nowo- tym razem napewno sie udasmile
            1.wandana;
            2.iffona;
            3.pszczolaasia1
            4, gusia 3
            5. pkaneta;
            6.nitka 111;
            7.trzyplus - testuje około 8 marca;
            8.
            • ciuforek mój synuś jutro konczy dwa latka. 17.02.05, 21:39
              Tak tak sama nie wiem jak to szybko zleciało. hhm taka chwila zastanowienia
              ciśnie mi sie na myslsmile imprezkę robimy dopiero w niedzielę, wiec zdjęcia z
              urodzina zamieszczę w poniedziałek. a tak pozatym to u mnie nic nowego nadal
              szekam albo na @@ albo na radosna nowinkę. u mnie dziś 25 dc. już mama taka
              nerwówkę. Asiu aa u ciebie co - mam nadzije ze nie zrobiłaś jeszcze testusmile
              NIEWOLNO CI!!!. Nikogo nie ma na gg- co wy kochaniutkie juz śpicie. Anetko
              napewno uda ci się w nastepnym miesiacu. JA znów jadę na trzy dni do wrocka-
              przyjade w niedzielę- wprost na imprezkę- zjarzę do was wieczorkiem w niedzile
              i chciałabym zobaczyc chociaż jedną zafasolkowanąsmile pozdrawiam was
              kochaniutkie. kasia.
    • mari_paz Re: boję się testować ....:( 17.02.05, 21:57
      bo nie chcę zobaczyć dwóch kresek a potem się rozczarować .... Na razie nie mam
      co testować bo jestem w trakcie ....wizyty więc rozumiecie, czekam na owu ....
    • gagat100 10dpo a ja jueszcze ani jednego testu :O) 18.02.05, 09:46
      hihihihi wiecei powiem Wam ze normalnie to juz był ze cztery zrobiła, boje sie
      aby nie wyszły 3 kreski- no wiecie z blizniakami ;o) swoja droga smiesznie by
      było gdyby tak wskazywały hihhihihi
      Piersi juz mnie tak bolą ze nie moge spac surprised( fakt ze mam duzy biust i jak sie
      przekręcam z boku na bok to one równiez wiec ból az mnie budzi surprised(
      No ale jutro testuje NAPEWNO !!
      • pandziksa Re: 10dpo a ja jueszcze ani jednego testu :O) 18.02.05, 11:46
        Ja oczywiście zrobiłam i niestety 1 bardzo samotna. Czekam do poniedziałku.
    • an282 Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 18.02.05, 11:33

gagatku bardzo mocno trzymam kciuki za twoje dwie kreseczki!!!! albo nawet za
      te trzy.....
      dziewuszki mam do was pytanie co to jest cykl odbity?
      lilypie.com/TTC/050125/28/3/7/1/+10[/img][/link][/center]
    • an282 dziewczynki co to jest cykl odbity 18.02.05, 12:20
      powiedźcie mi bardzo prosze, to jest zwrot którego całkowicie nie rozumiem
      • pandziksa Re: Chodzi może o cykl z odbicia! 18.02.05, 14:43
        Cykl z odbicia to cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Organizm
        produkuje więcej niż jedną komórkę zdolną do zapłodnienia i można szybciej
        zajść w ciążę . Nie u wszystkich to działa, czasem cykl bywa bezowulacyjny.
        • gagat100 zrobiłam test :O( 18.02.05, 14:59
          co prawda nie rano a teraz (14.00) i jedna krecha no i ten cień drugiej wwrrrr
          rano robie nastepny surprised)
          dzis 10dpo
          • pandziksa Re: zrobiłam test :O( 18.02.05, 15:53
            U mnie też negatywny. Następny w poniedziałek. Tak szczerze to mam dużą
            nadzieję. narazie mój wykres wygląda bardzo bardzo obiecująco. Zobaczę
            jutro.Asiu jak zrobisz jutro kolejny test to pojadę do Gdańska i Cię zbiję smile))
            • gagat100 Re: zrobiłam test :O( 18.02.05, 16:04
              a to dlaczego ??
              no co jutro bedzie 11dpo to chyba mozna juz robic tesciki ??
              • pandziksa Re: zrobiłam test :O( 18.02.05, 17:41
                Można tylko Ty i tak widzisz 2 kreskę. Według mnie to masz może podwyższony
                poziom LH. Poczekaj do poniedziałku. Wtedy będzie widać porządną. Zresztą ja
                wiem sama łatwiej powiedzieć a trudniej wykonać. Jak jest jakieś napięcie to
                trzeba je rozładować. Dlatego dziś też zrobiłam test bo mnie po domu już
                nosiło. Myślę ,że uspokoiłam się na tyle, że wytrzymam do poniedziałku. Chyba,
                że mi tempka spadnie.
                • gagat100 Re: zrobiłam test :O( 18.02.05, 17:58
                  Gdybym miala podwyzszone LH to owulacyjne by wychodziły cały czas a tak nie
                  jest hhhmmmm no nic zobaczymy, najtrudniejsze i najdłuzsze dni przed nami....
                  • pszczolaasia1 Re: zrobiłam test :O( 18.02.05, 18:07
                    Cześć dziewczyny. gagatku uważaj bo jutro moga wyjsc III kreseczkismile. byłam
                    dzisiaj u gina... dał mi komplet badań. toxo , prolaktyne, progreston (to chyba
                    tak sie pisze), tarczyce, itd. mam zadanie na miesiąc. wszystko ładnie się
                    obkurczyło, ale na razie w tym miesiącu mamy się wstrzymać z próbowaniem,
                    zobaczymy jakie bedą wyniki... i jeśli wszystko ok to w przyszłym cyklu, więc
                    ja dopiero zapisze się na marcowo- kwietniowe starania. mam nadzieje ze bedzie
                    dobrze... ale bede tu do Was zaglądać dziewczyny jeśli się zgodzicie i mam
                    nadzieje, że nikogo z Was tam nie spotkam... smile. mój gin był taki troche
                    przejęty z badaniami sam wyskoczył, on ma opinie troche takiego robiącego
                    wszystko na wyrost, więc przynajmniej bedę wiedzieć czy ze mną jest ok. gagatku
                    ja też mam duży biust, nie uważasz, że to troche przekleństwo? bo ja tak, w
                    odróżnieniu od mojego męża.... pozdrawiam was wszystkie cieplutko, trzymajcie
                    się. jak tam samopoczucie gwiazdeczko?
                    • pandziksa Re: zrobiłam test :O( 18.02.05, 19:47
                      Ludzie dziewczyny co my mamy z tymi "cyckami". Ja mam według obliczeń to
                      miseczkę G, ale noszę mniejszą . Strasznie ciężko kupić biustonosz, żeby
                      nigdzie nie odstawał nie uwierał, górą nie wychodziły. Jestem trzepnięta do
                      kwadratu ale się przyznam. Kupiłam parę dni temu biustonosz do karmienia. Po
                      prostu nie mogłam się opanować. Na allegro nówka za 25 zł. 75 H. Jest za duży
                      trochę ale to oto chodzi. W sklepie internetowym mamadama jest po 89 zł. Głupia
                      jestem co ? smile))
                      • gagat100 pandziksiu 18.02.05, 20:07
                        Cholipka moze ja tez sobie kupie, zapodaj adres !!
                        Ja normalnie mam 80E tongue_out ale przed @ to stanik jest mały, wylewaja sie góra,
                        dołem i bokami hihihihihi
                        jedynie co to moj M ma radoche - cwaniaczek surprised)
                        • pandziksa Napisałam na priv. 18.02.05, 21:12

• pszczolaasia1 Re: Napisałam na priv. 18.02.05, 22:08
                            ja niestety 75F
                    • gviazdka3 Re: zrobiłam test :O( 20.02.05, 18:20
                      Cześć Pszczółko!
                      Sorki, że dopiero dziś odpisuję, ale przez ostatnie 2 dni w ogóle nie załączyłam kompa! Na razie czuję się niemal świetnie jak na ciążę (żadnych mdłości, niestrawności, itp.), ale ciągle jestem zmęczona i chce mi się spać jak nigdy! Też muszę zrobić sobie badania, ale takie tradycyjne (krew, mocz, glukoza, OWA) i jak tylko je zrobię wybieram się do mojego gina na USG, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku!
                      Pozdrawiam i życzę powodzenia w marcowo-kwietniowych staraniach, trzymam kciuki z całych sił!!!
                      • pszczolaasia1 Re: zrobiłam test :O( 20.02.05, 21:26
                        dzięki...
                      • pszczolaasia1 Re: zrobiłam test :O( 20.02.05, 21:26
                        i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • vase Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 18.02.05, 15:48
      W tytule powinno byc NIEszczesliwe.. Przynajmniej u mnie.. Dzisiaj, z
      dokladnoscia co do zegarka - przyszla @. Nastepna @ ok. 15 III, a wiec
      testowanie ok... 18 III.
      Malo sie udzielam na "staraniach", a teraz to juz w ogole chyba przestane. Nie
      wychodzi mi to na dobre.
      Wam zycze wiecej szczescia.
      Pa.
      • pandziksa Re: SZCZĘŚLIWE LUTOWE STARANIA 2005 18.02.05, 15:54
        Strasznie mi przykro!!
    • gagat100 zaczynam marcowo :O( 19.02.05, 09:40
      Co prawda @ nie ma ale test pokazał jedna kreche, skoczyła natomiast tempka do
      góry !! co swiadczy o zagniezdzeniu ale jakos watpie surprised(
      nie pisałam ale wczoraj zrobiłam po południu dwa testy jeden quick i był cien a
      potem około 17-tej drugi od Ewy na ktorym cieni nigdy nie było i sie pojawił,
      wysłałam zdjecie Ewie i wiecei co powiedziala ze owszem cien jest ale nie w tym
      miejscu co trzeba hihhii ja mam jakiegos pecha do tych testów !!!!!!!
      Dzis odstawiam duphaston i za 3 dni powinna przyjsc, moze dla pewnosci w pon
      zrobie tescik- kontrolnie surprised)
      • pandziksa Re: Ja jeszcze nie 19.02.05, 12:19
        Mam naprawdę wielką nadzieję związaną z tym cyklem. Moje tempki też wyglądają
        bardzo obiecująco. Po spadku w 8 dpo teraz tempka cały czas wzrasta. nawet do
        36.9. Zresztą zobaczcie. Sama nie wiem co mam myśleć.
        • pandziksa Re: Negatywny 21.02.05, 06:28
          Dziś 13 dpo i test negatywny. Więc szans już nie ma. Pewno w czwartek dostanę @.
          • gviazdka3 Re: Negatywny 21.02.05, 08:25
            Hi, mnie dzień przed spodziewaną @ wyszła słabiutka ta druga kreseczka, ale w
            dniu @ (jak się nie pojawiła) miałam już dwie grube krechy, tak, że u Ciebie
            wszystko jest jeszcze możliwe, tak myślę! W każdym bądź razie trzymam kciuki!!!
            I pozdrawiam!
            • gagat100 znow to samo....... 21.02.05, 09:21
              Mam dosyć, wczoraj znow blade kreseczki, ale tempka spadła i to o duzo wiec nie
              bede męczyc organizmu duphastonem i go odstawiam i czekam na @ no chyba ze nie
              przyjdzie...............
              same wiecie nadzieja jest zawsze jak nie ma @ a potem co założe marcowe
              starania , a co trzeba zyc dalej ;O) a w marcowych "miłosnych" dniach jade na
              koniec polski do krakowa czy moj aniołek podaruje nam prezencik na 1-sza
              rocznice slubu ?? hhmmm
    • nuusia Dziewczyny,mam wazne pytanie... 21.02.05, 12:30
      Witam Was wszystkie!
      Własnie na nowo,po 7 miesięcznej przerwie,zaczynamy starac się o dzidziusia.
      Jutro powinien zacząc się ten najbardziej korzystny okres a mój męzus mi się
      własnie teraz rozchorował. Co prawda narazie zazywa leki typu fervex ale mimo
      wszystko mysle o tym czy jego wirusy i leki nie mają wpływu na jakosc
      plemniczków no i tym samym na ewentualną pózniejszą ciązę.
      Proszę o jakąś odpowiedz,nie wiem czy te starania przesunąc o kolejny
      miesiąc,choc naprawde tego nie chcę
      pozdrawiam A.
      • pandziksa Re: Dziewczyny,mam wazne pytanie... 21.02.05, 13:29
        Raczej nie rezygnuj.podobno jest tak, że jak ma gorączkę to odbije się to w
        wynikach plemniczkóe za 3 miesiące. Staraj się dalej!!! Powodzenia.
      • gviazdka3 Re: Dziewczyny,mam wazne pytanie... 21.02.05, 21:10
        Ja też nie radzę przekładania starań! Ponadto, niech mężuś bierze każdego dnia witaminę A i E (np. capivit A+E), to wzmacnia i udoskonala plemniczki, tak radził mi mój gin, no i teraz mam moją fasoleczkę!
        Powodzenia!
        *** (7 tc.)
        • nuusia Re: Dziewczyny,mam wazne pytanie... 21.02.05, 22:44
          Dziękuję Wam za odpowiedzi,skoro mówicie,ze nie ma przeciwwskazań to pozostaję
          przy pracy smile
          Mam nadzieję,ze nie będę długo czekała na wymarzony rezultat.....
          A tak poza tym to straszna cisza tu u Was, zaglądam tu dosyc często ale
          ostatnio wiele się nie dzieje.Co jest tego przyczyną??
          Mam wrazenie,ze niektorym zabraklo optymizmu i nadzieji-MOJE DROGIE!GLOWY DO
          GORY!!! Sama stracilam fasolkę ale znów zabieram się do roboty,w końcu sie
          przeciez musi udac.I tak jak mi powiedziala Pani doktor,tak ja mowie dla tych,
          ktore tez to przeszly-jesli raz sie juz zaszlo w ciaze to znaczy,ze wszystko
          jest w porządku i jest to kwestią czasu kiedy pojawi się druga. Nie
          zamartwiajcie się więc tylko cierpliwie czekajcie smile powodzenia A.
          • pszczolaasia Re: Dziewczyny,mam wazne pytanie... 22.02.05, 09:20
            no, mój lekarz mi to samo powiedział, ale wiesz ja bym już pewnie serduszko
            widziała...
    • nitka111 WRÓŻBA 22.02.05, 16:54
      Dopiero teraz zrobiłam wróżbę z obrączką o której wcześniej piszecie. Robiłam
      ją kilka razy sobie i mężowi. Za każdym razem wychodzi tak samo:
      synek
      córeczka
      synek
      synek
      Jednego synka mamy, zobaczymy jak będzie dalej, zawsze marzyła mi się dwójka,
      najlepiej chłopczyk i dziewczynka ( chociaż ostatnio chodzi mi po głowie
      trójka).
      Niech będzie przynajmniej drugie smile))).
      • ciuforek witam 22.02.05, 21:17
        Już jestem obecna. dziś u mnie 30dc ale czóje ze dołączę do was w marcowych
        staraniach- jak kotkismile naraziem nie nakręcam sie dlatego staram sie nie pisać
        tylko was czytać. pozdrawiam was kochaniutkie- kasia
        • gagat100 *********LISTA 23.02.05, 10:48
          lista jeszcze starajacych się i czekajacych na efekty:

1.pandziksa; testuję 22 lutego !!!
          2.justina_w;
          3.
          4.dorotakb;testuje około 14 lutego;
          5.mari_paz - kiedy testujesz??;
          6.
          7.ciuforek;niestety dopiero 6 marca;
          8.tesska;test około 14 lutego;
          9.Patka_05;testuje około 25 lutego;
          10.asieksan;testuje na początku marca;
          11.veronka21; testuje gdzieś w marcu- prawda?!
          12.bmyn
          13.xxx
          14.ankabj
          15.Kruszynka_21
          16.arwena751-testuje w marcu...dopierosad
          17.an282-testuję 25.02,

szczesliwie zafasolkowane:
          ZYCZYMY UDANYCH 38 TYGODNI !!!!

1. Madzia 775
          2. gviazdka3
          3. Meggi 79
          4. Egz 77

A oto kobitki, które zaczną starania na nowo- tym razem napewno sie udasmile
          1.wandana;
          2.iffona;
          3.pszczolaasia1
          4.gusia 3
          5.pkaneta;
          6.nitka 111;
          7.trzyplus - testuje około 8 marca;
          8.vase
          9.gagat100 - testuje w wielkanoc surprised)
          • gagat100 @ 23.02.05, 10:50
            zawitała rano..............

zakładam watek marcowy- serdecznie zapraszam !!!
            POWODZENIA DLA RESZTY !!!
    • gagat100 ZAPRASZAM na marcowe 23.02.05, 10:59
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=20920081
      • pandziksa Re: Ja też idę na marcowe. 24.02.05, 10:17
        Niestety tempka spadła. Dziś lub jutro @.
    • nuusia do gagat 23.02.05, 11:06
      Wielka szkoda,ze tak sie stalo... wiesz co,juz raz prosilam Cie o nr gadu, zeby
      moc sobie troche a toba pogawedzic-bez skutku niestety sad
      Chcialam porozmawiac z tego wzgledu,ze mamy podobna sytuacje i moze
      wymienilybysmy sie spostrzezeniami. Jesli masz ochote to podaj go prosze
      No i powodzenia w marcu oczywiscie!!!!!
      pozdrawiam A.
      • gagat100 Re: do gagat 23.02.05, 11:11
        wysłałam na priv i wydaje mi sie ze ostatnio równiez hhmmm
        • nuusia Re: do gagat 23.02.05, 11:29
          Niestety nie znalazlam tego, trudno
          To moze tylko Tobie powiem, ze tu gdzie mieszkam(poza Polska)unika sie
          podawania dla kobiet starajacych sie jakichkolwiek lekow,dopiero po roku
          bezowocnych staran zaczyna sie leczenie. Nie pamietam dokladnie ile sie juz
          staracie ale moze troszke przesadnie do tego podchodzisz.Nie chce Cie
          absolutnie w zaden sposob urazic, moze za bardzo mysle kategoriami tutejszych
          lekarzy,ktorzy stawiaja na nature i pelny relaks smile Wiem,ze nieraz slyszalas
          juz opinie typu: wyluzuj, nie mysl o tym bo sie blokujesz itp i wiem jak trudno
          sie do tego zastosowac-ale wierz mi, to jest najlepszy sposob.
          Nie stresuj ani siebie ani meza,gdyz to pozniej odbija sie na malzenstwie(ja
          juz to przechodzilam. Mam nadzieje,ze w Krakowie do ktorego sie wybierasz,
          zapomnisz o wszystkim, odpoczniesz i wlasnie wtedy sie uda!!
          • gagat100 nuusia 23.02.05, 11:53
            wysłałam ci numer gg na nuusia@gazeta.pl czyli na priv
            jesli chcesz pogadac na temat wyluzowania,blokady psychicznej to moze TU bo nie
            tylko ja sie staram od kilku miesiecy !!! a skoro piszesz ze od roku robi sie
            badania to powodzenia z takim podejsciem, ja po 3 mies poszłam do lekarza i
            wiem ze wina była w hormonach wiec gdybym czekala z tym badaniem i zaszła w
            ciaze i w niej brakło by mi progesteronu to wiesz co by sie mogło stac w moim
            przypadku ?? poronienie a ja chce uniknąc kolejnej tragedi !! dlatego łykam
            progesteron który działa na ciałko zółte i w razie ciazy od poczatku mam duza
            dawke progesteronu co w ciazy wskazane.
            Co do blokady psychicznej to ja w nia nie wierze gdyby istniała to mozna byłoby
            kierowac swoim ciałem zupełnie, wyobrazasz sobie myslenie ze nie masz dziur w
            zebie , nie trzeba by było chodzic do dentysty -rewelaja !!!
            Kazdy ma swój dzien do zajscia w ciaze, zdrowa kobieta i mezczyzna moga tej
            chwili doczekac dopiero po roku (jak sama pisałas ze tyle sie czeka) ja dopiero
            staram sie 10 mies wiec jaka tu mowa o blokadzie ???
            No i trzeba tu jeszcze napisac ze z wiekiem jest trudniej-niestety, dziewczyna
            w wieku 15 lat zajdzie szybciej niz kobieta około 30-tki, jest tu kilka
            dziewczyn z jednym dzieckiem ktore zaszły szybko a teraz długo czekaja o
            nastepne i co to tez blokada czy wiek ???
            • danik1 Gagatku 24.02.05, 16:30
              Gagatku nie denerwuj sie tak. Nuusia za pewne nie miala nic zlego na mysli!
              Przeciez to forum jest po to abysmy sie wspieraly. Ja tez nie mieszkam w
              Polsce, wiec rozumiem o czym pisze Nuusia. Nie chodzi tu jednak o to, zebys w
              ogole nie chodzila do lekarza, czy nie robila zadnych badan. Ja rowniez mam za
              soba badania hormonow i propozycje monitoringu. Naturalnym jest, ze jezeli
              wykryto u Ciebie problemy z hormonami to jestes zmuszona do brania lekow.
              Mam nadzieje, ze bedzie u Ciebie wszystko dobrze i doczekasz sie swojej dzidzi,
              ale nerwy w tym nie pomagaja. W blokade psychiczna mozesz nie wierzyc, ale jest
              to fakt niezaprzeczalny. Wez za przyklad szkole, gdzie przygotowujesz sie do
              egzaminu. Jestes wyuczona perfekt, ale gdy stajesz przed profesorem masz pustke
              w glowie! To taka sama blokada! Gagatku zycze i szczescia i chwili kiedy
              bedziesz mogla na tym forum napisac nam o II GRUBYCH kreskach!!!
              Zycze powodzenia i wiecej usmiechu!!! smile smile smile
      • patka05 Jeszcze luty! :))))) 26.02.05, 09:45
        Ponieważ jeszcze luty, to ja nadal w tym wątku smile
        Zrobiłam dziś rano test, to mój 28 dc, dwa dni do terminu @, i mam DWIE
        KRESKI!!! smile A więc wracam do luteinki, a w poniedziałek test powtórzę, we
        wtorek zrobię betę smile

Boże, mam nadzieję, że nie cieszę się przedwcześnie i że ta paskudna @ się nie
        pojawi...
        pozdrawiam i przesyłam ciążowe fluidki!!! smile
        • pkaneta Re: Jeszcze luty! :))))) 26.02.05, 10:08
          Gratuluję Patko - z całego serca. Powodzenia w nadchodzących miesiącach. A
          fludki łapię całymi garściami. Pozdrawiam. Aneta
        • gviazdka3 Re: Jeszcze luty! :))))) 27.02.05, 19:18
          Super, już pomału wszyscy przenieśli się do "marcowych starań", a tu taka niespodzianka... Gratuluję i życzę zdrówka w nadchodzących miesiącach!!! Może spotkamy się na jakimś forum dla październikowych mamuś, bo chyba się jeszcze załapiesz na ten miesiąc co ja! Pozdrawiam gorąco!!!
          • patka05 Re: Jeszcze luty! :))))) 28.02.05, 10:27
            Dzięki smile
            Chyba się już na październik nie kwalifikuję smile Wg OM i daty owulacji termin mam
            na 5 listopad smile
            Ale będę zaglądać na październik (bo nigdy nic nie wiadomo) wiec na pewno się
            jeszcze spotkamy smile

A jak tam Twoja dzidzia? byłaś już u lekarza?

pozdrawiam
            patka & listopadowa niespodzianka smile
            • gviazdka3 Re: Jeszcze luty! :))))) 28.02.05, 22:19
              Chyba rzeczywiście Twoja niespodzianka jest bardziej listopadowa niż październikowa, ale co tam, najważniejsze, że jest!!!
              Byłam już dwa razy u lekarza, w środę moja dzidzia miała 3,9 mm i można było zauważyć bijące serduszko... Z moim maleństwem chyba wszystko w najlepszym porządku, ale ja czuję się nienajlepiej ostatnio (przetrzymam wszystko!)
              Pozdrawiam mamusię i dzidzię gorąco!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka