siekierezada1 04.02.05, 00:08 Mam pytanko: jakie są objawy wczesnej ciązy?? Chodzi mi o te najwcześniejsze Tzn spóźnia mi się miesiączka o kilka dni, załóżmy, ze jestem w ciązy-czy czułabym już jakies symptomy??? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mj77 Re: jakie objawy??? 04.02.05, 08:45 ja zrobiłam sobie test ciążowy tylko dlatego, że po tabletkach nie wywołała mi się @. nic nie czułam, nawet się tym martwiłam, ale dziewczyny tu piszą, że różnie to każda przechodzi. Mdłości się zaczęły u mnie dopiero w 7tc. W tej chwili może już trochę mniejsze (9tc), ale teraz ogólnie jest mi ciężko, szybko się męczę i jestem senna. Ale na szczęście nie haftuję Odpowiedz Link Zgłoś
bonid Re: jakie objawy??? 05.02.05, 23:55 hej ) moja córcia ma już 5 m-cy ale dokladnie pamiętam pierwsze objawy. Że jestem w ciąży wiedzialam praktycznie już po kilku dniach ) najpierw bylo klucie w podbrzuszu, dziwne pobolewanie brzuszka i cieeeeeemne brodawki, a także bolesność piersi-to w pierwszych tygodniach.Później bylo dużo gorzej ) od 2 miesiąca wymiotowalam po 3-4 razy dziennie do końca 5 miesiąca.Ale to wszystko bylo warte tego malego cudaczka co teraz śpi w lóżeczku))))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malta25 Re: jakie objawy??? 07.02.05, 12:47 Ja nie mialam zadnych,oprocz tego,ze wstawalam w nocy siku-czesto.Ale wtedy jeszcze nie wiedzialam,ze to objaw Odpowiedz Link Zgłoś