qlinka 11.04.05, 16:18 czy jest jakas ciezaroweczka z okolic Świnoujścia?? chetnie nawiazalabym jakis kontakt!! Zgłaszajcie sie pliss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikiko Re: Świnoujście 11.04.05, 19:42 ja)) pozdrawiam ziomalkę)) napisz na gazetowca papa Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza81 Re: Świnoujście 11.04.05, 21:04 czesć ja tez jestem ze Ś-cia. To mój nr gg.1402541 jak bedziesz chciała porozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
qlinka Re: Świnoujście 12.04.05, 11:01 jezu ale szok, a myslalam ze bede sama!! laczmy sie wyspiarki!! jak tam wasze brzusie?? ktore tygodnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza81 Re: Świnoujście 12.04.05, 11:50 witamw ten cieplutki dzień!!! u mnie to już 33tc. To juz mam z górki!Synek rozpycha się jak tylko może. A ja nie mogę myśleć juz o niczym innym, jak tylko o tym co jeszcze muszę kupić. Nie mogę zbytnio wychodzić do miasta ,bo mam troche kawałek do centrum i lekarz powiedziła "więcej leżenia -mniej chodzenia" ale to już inna bajka. Tylko przez te siedzenie w domu, przybyło więcej kg.Mam nadzieje, że po porodzie poradze sobie z nadwagą bo nie mam się w co ubrać)) Dajcie znać jak wasze pociechy! Odpowiedz Link Zgłoś
qlinka Re: Świnoujście 12.04.05, 11:56 hmm patrze na gg ale jestes niedostepna a chetnie bym z Toba poromawiala ty bardziej ze ja tesh jestem w 33 tyg i pewnie jakos w tym samym terminie bedziemy rodzily wiec odezwij sie do mnie moj nuemr gg 1564748 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bafilek Re: Świnoujście 12.04.05, 12:49 Tu Kamień Pomorski. Jestem w 37 tc. Ma być córeczka. Rodzić zamierzam w Gryficach, bo lepsze warunki. W Świnoujściu mam małą rodzinę (starszą ciocię). Czasami tam bywam. O! Chociażby wózek kuplismy w Świnoujśiu na Piłsudskiego! Mój numer gg, gdybyś chciała pogadać 2801395. Odpowiedz Link Zgłoś