agnieszka30p hejka 22.04.05, 13:15 Hejka Ja coprawda nie jestem z zamościa, ale mam tam większość rodziny i jestem tam baaardzo często.Miło że na takim forum nawet Zamościanke można spotkać Gdzie zamierzasz rodzić ?????I w którym jesteś tygodniu ???? Ja jestem w 36 tc i będę rodziła w Warszawie. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka i "żółwiątko" Odpowiedz Link Zgłoś
21kwiecien Re: hejka 22.04.05, 14:13 Hej ! juz myslałam ze nikogo nie ma tu takiego. Ja w 41, juz po terminie. a Będę rodziła w nowym szpitalu, zresztą innej mozliwosci nie ma bo stary zlikwidowali. Pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczka1 Re: czy jest tu ktoś z zamościa ? 22.04.05, 15:37 Hej! Ja z Zamościa pochodzę i chyba do końca życia będę Zamościanką, choć mieszkam teraz w Poznaniu. Mam nadzieję ,że Nowy Mały Zamościanin lub Zamościanka niedługo powiększy grono obywateli tego pięknego miasta!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra102 Re: czy jest tu ktoś z zamościa ? 22.04.05, 16:07 Cześć koleżanki-Zamościanki, Teraz mieszkam i pracuję (i będę rodzić w lipcu) w Warszawie, ale jestem z Zamościa i mój mąż też. To widać, bo mam też rejestracje LZ!!! Mam znajomych lekarzy w Zamościu, ponoć odział noworodków w nowym szpitalu (a czy istnieje jeszcze stary szpital?) jest super. Dobrze że tam nie rodzę, bo jakby był akurat na dyżurze taki jeden kolega z liceum, to chyba bym się krępowała. Pozdrawiam, Zosia z Zamościa ------------------ Mój Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś