Dodaj do ulubionych

Starania majowe:)

04.05.05, 18:50
Dziewczyny! Rozpoczynamy starania majowe. Chyba nie ma jeszcze takiego forum,
wiec postanowilam otworzyc nowe. Na majowe starania, dla tych, ktorym w
kwietniu sie nie udalo.
Obserwuj wątek
    • margerita1 Re: Starania majowe:) 04.05.05, 19:52
      witaj, ciesze się, że jest takie forum i że możemy sie dzielic swoimi spostrzeżeniami! ja jestem na pograniczu kwietnia i maja, za 3-4 dni przypada u mnie termin spodziewanej miesiączki, która mam nadzieję, że się nie pojawismile. mam pewne objawy ciąży, o których pisza tez dziewczyny tutaj na forum ale póki co nie chce sie nakręcać i zapeszać i cieszyć na zapas, bo te rozczarowania sa najgorsze i szczerze mówiąc mam ich już dośćsad pozdrawiam
      • lolinka2 Starania majowe:) 04.05.05, 21:49
        Cześć! My też się staramy, termin @ ok 9-tego ale dziś zrobiłam test i... chyba
        musimy się postarać bardziej (a może test nawalił???). Póki co zaczytujemy się
        namiętnie w wątku o objawach (przez 4 lata sporo się zapomina) i oglądamy wózki.
        Może jak dzidziuś wózeczek dostanie to się pojawi szybciej smile)
        lolinka & maciupeq
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 04.05.05, 21:53
      O widze, ze juz sie znalazly dziewczyny ktore beda sie starac w maju. Dzis jest
      moj 2 dzien wstrestnej @ ktora wcale nie miala sie pojawic, nie chcialam jej
      tak jak kazda z was, ale niestety meczy mnie juz od wczoraj sad ale wcale sie
      nie poddaje, to sa dopiero poczatki staran. Mam nadzieje ze maj przyniesie nam
      wszystkim radosc i da nam fasolki smile
    • meggi-kate Re: Starania majowe:) 05.05.05, 10:32
      Ja też zaczynam starania, mam nadzieję ze tym razem sie uda. Życzę wszytkim nam
      barku @ smile))))
    • lolinka2 Re: Starania majowe:) 05.05.05, 11:10
      Podbudowałam się właśnie czytając wątek o testach ciążowych. Któraś z dziewczyn
      pisała że w 7 dni po zapłodnieniu wyszedł jej (-) a równo tydzien później juz
      dodatni. Pozostaje mieć nadzieję że i ze mną tak będzie. A w ogóle obrałam inną
      taktykę: w poprzedniej ciąży ległam z powodu anemii (innych przyjemności typu
      skurcze i rozwierająca szyjka nie licząc) bo nie mogłam nic jeść i jakoś nie
      kombinowałam w kierunku zmian w tej sprawie. Teraz mimo ze jest mi niedobrze od
      tygodnia i nawet czasem "pawiuję" (ze szczególnym upodobaniem na ulicy- jeśli
      zobaczycie w W-wie haftującego po parkanach chudzielca to prawie na pewno będę
      to ja) staram się jeść. Przemilczę jakie koszty to ze sobą wiąże bo upodobania
      mam zmienne i....hm, dość specyficzne. Nie może być opcja "standard" czyli co
      jest w domu tylko dziwowiska typu zakupy o 22 bo mi się zachciało sałatki i co
      oczy na półce wypatrzą to do niej wrzucimy (robi to oczywiście mąż bo ja bym
      później własnego dzieła już nie spożyła), generalnie wszytko zielone, mnóstwo
      owoców i żadnych słodyczy (ja!!!). A w ramach zapobiegania przymusowemu
      leżakowaniu (mam taką prace ze L4 nie wchodzi w rachubę, bo mi za nie nie
      zapłacą) minimalizacja doznań stresowych, czyli chodzimy (nie biegamy) do
      autobusu, zamiast schodów winda, na zajęciach tyłek przykleić do krzesła a nie
      ganiać we wszystkich kierunkach i zero stania przy tablicy (to mogą zrobić
      uczniowie), i leżenie w wolnych chwilach (a środek dnia najczęściej wolny). Poza
      tym zaczynam gromadzić wszystkie przydatne sprzęty dla siebie i dzidzi, ubrania,
      wózek etc- w ramach zachęty dla malucha do pojawienia sie smile)
      • igusiasylwusia Re: Starania majowe:) 05.05.05, 12:09
        Hej!!
        I ja też przyłączam się do Naszych starań! Mam już 4-let. córeczkę a teraz juz
        planuje na 8-9-10 maj zapłodnienie na drugie , pierwsza ciąża była bardziej z
        ciekawości i nie myslałam nigdy o najgorszym ale teraz to chyba już dojrzałość
        nie pozwala mi na spokojne myśli! Wierze że wszysto będzie dobrze i juz pod
        koniec maja-może- będę miała fasolke , czego i Wam życzę!! Pozdrawiam smile
    • mallutka Re: Starania majowe:) 05.05.05, 14:34
      Dopisuje sie rowniez!

U mnie to juz 10 miesiac staran... W miedzyczasie zrobilam badania (oczywiscie
      kazdy lekarz na poczatku mowi, zeby poczekac ok. roku, zanim zacznie sie
      martwic.. ale ja jednak poprosilam moja Pania doktor o wczesniejsze
      skierowanie), no i wyszla ta nieszczesna za wysoka prolaktyna.

Biore dzielnie bromergon - i probujemy!

Trzymajmy za siebie kciuki. "Majowe" dziecko urodziloby sie w lutym, wiec u
      progu wiosny - wiec to bardzo dobry moment!

POWODZENIA!
      • maciupeq2 Re: Starania majowe:) 05.05.05, 16:53
        Ano luty to najlepsza pora na dzidziusia smile coś o tym wiemy, bo nasza już
        3-letnia Natalka jest z lutego. A więc "podwijamy rekawy" i do roboty smile

Lolinka i Maciupeq
    • eerys Re: Starania majowe:) 05.05.05, 15:22
      I ja dołączam się do wątku. Jeszcze 4 dni do testowania /a to w końcu już maj
      będzie/ Już się nie mogę doczekaćsmile Mam nadzieje ze Wam wszystkim się uda!!
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 05.05.05, 19:47
      Ja dzis mam dopiero 3 dzien cyklu a moj mezus sie juz tak napalil ze starania
      zaczal juz wczoraj hihi. Chociaz i tak z tego nic nie wyjdzie bo nie mam
      owulacji w czasie @ a poza tym to cos w tym miesiacu skromnie u mnie z tym
      plamieniem malpowym raz jest raz go nie ma, mimo ze to dopiero 3 dzien smile i juz
      3 bo niedlugo mozna zaczynac przyjemne staranka. Powodzenia dla wszystkich
      starajacych sie. Ciesze sie ze juz nas jest tyle. Im wiecej tym lepiej, zawsze
      razniejsmile
    • olare Re: Starania majowe:) 05.05.05, 19:57
      Witajcie dziewczyny. Ja tez dolaczam sie do staran majowych. Dzis dopiero 6 dc,
      wiec mam jeszcze czas, ale zaczynamy starania juz jutro smile)) Pozdrawiam i zycze
      Wam wszystkim II kreseczek.
      • gusia3 Re: Starania majowe:) 05.05.05, 21:02
        Cześć! I ja dołączam do majowych starań,u mnie dopiero 2dc i zarazem @ ale mam
        nadzieję,że czas szybko minie do tych wyczekiwanych dniwink Pozdrawiam i życzę
        szystkim powodzenia.Aga
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 05.05.05, 23:44
      O jak fajnie, ze nie jestem samasmile Trzymam za Was wszystkie kciuki, mam
      nadzieje, ze to bedzie ostatni miesiac staran i ze zafasolkujemy wszystkie.
      Powodzenia !!!!!
      • lolinka2 Re: Starania majowe:) 05.05.05, 23:59
        Pewnie nazwiecie mnie kretynką albo desperatką co najmniej, ale....właśnie
        kupiłam wózek na Allegro. Trafiła się okazja, na razie wersja głęboka, do
        dokupienia spacerowa (używana lub nie, w zależności od funduszy), a jutro idę po
        fotelik, z forum (do doczepienia do wózka). Ta dzidzia MUSI się pojawić, i to
        niedługo najchętniej bo zbzikuję, jestem po pozamacicznej w styczniu (bez
        operacji, tylko hormonami usunięta) i naprawdę już nie chcę czekać, to drugie
        podejście do dzidziusia już i naprawdę wystarczy. Ale zabraliśmy się do tego
        wieloetapowo: starania "fizjologiczne" to jedno i praktyczne (ubranka, wózek
        itp) drugie. Mąż mnie nie powstzrymuje przed zakupowymi szaleństwami, w tym
        miesiącu mamy trochę ponadplanowej kasy, więc mogę pofolgować a i potem będzie
        łatwiej. To tyle na chwilę obecną.
        Karolina
        • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 00:46
          lolinka2 wcale nie nazwiemy cie kretynką ani desperatką! Ja sama juz w zeszlym miesiacu kupilam dwie pary spioszkow, byly takie slodkie smile ze mozna je zjesc w calosci. W prawdzie to sa spioszko od 3 do 6 miesiaca ale tak mi sie spodobaly. A wtedy moj mąż jeszcze nie byl do konca przekonany, czy w ogole chce zacząć starania. W sumie to ja w zeszlym miesiacu sama probowalam na ''wpadke'' ale niestety nic z tego nie wyszlo mimo ze mialam wszystkie objawy wink Ale na szczescie moj slubny zrozumial ze to jest takie wazne dla mnie i sam sie nakrecil,do tego stopnia ze zaczal starania juz wczoraj w drugim dniu cyklu hihi wiec mam nadzieje ze w tym miesiacu sie uda. Wiem, nadzieja matka glupich, ale kazda matka dba o swoje dzieci smile Takze lolinka juz jestesmy dwie wariatki, ktore kupuja rzeczy dla dzidziusia jeszcze przed zafasolkowaniem smile
          • lolinka2 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 12:29
            Dzięki, podbudowałam się. Wózek będę miała w domu po 15-tym bo wtedy puszczę
            przelew, a dziś już mam fotelik sam., granatowy z zewnątrz, środek w kratkę albo
            w wersji zimowej- granatowy polarek. Natalia go wypróbowuje na swoich lalkach,
            trochę sie zeźliła, bo jej fotelik, którego używa od urodzenia nigdy nie był
            taki imponujący... ale rozumiem ją. Powtarza nam cały czas ze jest taką tycią
            tycią mała dzidzią i ogólnie "maleje w oczach". Przynajmniej swoich właśnych smile)
            Ubranek jeszcze nie kupuję, bo mam spory zapas po młodej, w zasadzie już nawet
            nie kojarzę dokładnie co tam jest, muszę te worki przytaszczyc od rodziców i
            przejrzeć, wtedy ewentualnie coś dokupię. Ale szczerze mówiąc przy kolejnej
            dzidzi zmieniają się priorytety. Inne rzeczy uznaję za praktyczne niż 4 lata
            temu smile)
    • eerys Re: Starania majowe:) 06.05.05, 14:00
      Okazalo sie ze jednak bedziemy musieli starac sie w maju... a juz mialam
      nadzieje... troche mi smutno dzisiaj
      • dorro1 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 18:06
        eerys - mi tez jest smutno, bo tez miałam nadzieję, a @ jest - przyszła z
        dwudniowym opóźnieniem, ale przyszła. Więc ponawiamy w maju staranka...
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 17:59
      Juz pytalam sie o to, na innym forum ale nikt mi nie odpowiedzial, wiec moze
      ktoras z was ma takie doswiadczenie: Czy mozliwe jest ze moglam miec owulacje w
      czasie miesiaczki? Dodam, ze spoznila mi sie 4 dni i dopiero piątego zaczęlam
      krwawic. Drugiego dnia bylo przytulanko z mężusiem, a trzeciego miesiączka
      znieknęla. Jus jest czwarty dzien a @ ani widu ani slychu, a zazwyczaj trwala 5
      lub 6 dni. Tym razem pobolewaly mnie jajniki przed miesiaczka, ale to trwalo
      tylko w pierwszym dniu nie tak jak zawsze przez 2 dni. Sama nie wiem DOradzcie,
      moze ktoras z was tak miala. Ja bardzo chce dzidziusia. I mam nadzieje ze moze
      sie udalo, a moze udalo sie juz wczesniej a mimo to krwawienie wystapilo?
      • gusia3 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 18:38
        Witam Cię Biedroneczko! W prawdzie nie mam doświadczenia,ale znam przykłady
        gdzie dziewczyny mimo ciąży dostały @, później z perspektywy czasu mówily,ze
        była ona (@)jakaś innasmileWięc szanse są zawsze.A robiłaś test? Może warto.
        U mnie 3 dzień @ i też jest jakaś dziwna,wczoraj normalna a dzisiaj prawie jej
        nie ma. Zaznaczę,że tez mi się spóźniła 3 dni,a w poprzednim cyklu często bolała
        mnie głowa i miałam lekkie młdłości.Dzisiaj ból głowy sie powtórzył,ale to chyba
        przez ciśnieniesmile
        Zyczę Ci Biedroneczko powodzenia i szybkiego zafasolkowania (a może juz jestessmile)
        Pozdrawiam Aga
        • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 18:53
          Dzieki gusia3! Sama nie wiem, przed @ bylam na forum pierwsze objawy ciąży, bo
          oczywiscie jak wszystkim będącym tam dziewczynom, wydawalo mi sie, ze cos sie
          dzieje ze mną dziwnego. Mialam bule glowy, raz nawet (chyba przez jeden z
          silnijszych bóli) wymiotowalam. Bylam spiąca, doslownie ciągle. Ale tak pare
          dni przed @ wszystkie objawy minęly, tylko te malpowe zostaly, tzn bolące
          piersi, ale cale a nie jak u niektorych dziewczyn w ciąży tylko sutki. I
          oczywiscie jajniki. Mialam wrazenie ze mi je zaraz wyrwie. Test mialam robic,
          jesli @ spoznialaby sie 7 dni, ale nie doczekalam bo przyszla piatego dnia.
          Więc testu nawet nie kupilam. Kurcze ale teraz to juz sama nie wiem sad
          • gusia3 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 19:00
            Może warto zatestować.Będziesz wiedziała co robić,czy dalej sie starać,czy też
            dzwonić do gin. i umawiać sie na wizytęsmileno i oczywiście zaczniesz bardziej dbać
            o siebiesmileJak podejmiesz decyzję to daj znać. Trzymam kciuki! Aga
          • lolinka2 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 19:01
            Oj oj, rozumiem te wahania i watpliwości. U mnie było tak w styczniu ze jak mi w
            dziwnym momencie @ wypadła (24 dzień cyklu) to się okazało ze właśnie ronię
            pozamaciczną... Też tylko 2 dni krwawienia. W zasadzie moze dobrze że po 10-ciu
            dniach istnienia bo później już chirurg miałby robotę a tak obeszło się bez
            szpitala, tylko Izba Przyjęć.

Kurcze, ale fajnie byłoby gdybyś juz zakiełkowała... Ja, jak wiesz, robiłam test
            dwa razy i...NIC. Blade ślady 2 kreski tylko. A samopoczucie do bani.

Ach, skąd jesteś biedroneczka?? mam wrazenie że często bywamy na forum w tych
            samych godzinach smile)
            • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 19:14
              lolinka2 ja z usa pisze smile a ty?
              • lolinka2 Re: Starania majowe:) 07.05.05, 19:13
                Oj, ale Cię wywiało daleko... Ja z Warszawy, a ze Stanami mnie łaczy tylko
                zeszłoroczny licencjat o konstytucjui amerykańskiej i projekt magisterium o
                pewnym ruchu religijnym zapoczątkowanym w tym kraju smile)
    • betka32 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 19:28
      Niestety, ja też od dziś dołączam do gromady starających się w maju. A miałam
      taką nadzieję, tym bardziej, że objawy były w ostatnich dniach dosyć
      intensywne. Teraz to już wiem, że główną rolę w tych sprawach odgrywa psychika
      i nastawienie. W tym miesiącu trochę wyluzuję.
      Pozdrawiam
      • bonnie75 Betko! 07.05.05, 12:46
        Tak mi przykro sad, ale nosek w gore smile
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 06.05.05, 23:20
      Niestety wstretna @ juz wrocila sad No to satarnka majowe smile
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 07.05.05, 00:54
      Jejku jak ja juz bym chciala, zeby pod moim serduszkiem roslo moje malenstwo.
    • olare Re: Starania majowe:) 07.05.05, 08:45
      Biedroneczko83 nie smuc sie, na pewno Ci sie uda i niedlugo uslyszysz bicie
      serca Twojego dzieciatka. Trzymam kciuki za nas wszystkie.
      • moniqe245 Re: Starania majowe:) 07.05.05, 10:03
        hej dziewczyny, i ja do Was dołączam się. Dziś jest dopiero 2dc i @ zarazem.
        Ale już niedługo zaczniemy,przed nami I cykl starań big_grin Może kilka dziewczyn
        razem będzie testowało, bo coś kilka ma @ na samym początku maja smile Życzę
        wszystkim szybkiego zafasolkowania smile
        • lolinka2 Re: Starania majowe:) 07.05.05, 19:52
          Dziś mamy 7, jutro termin @. Miałam pietra już dziś w pewnym momencie, ale to co
          mi pociekło w obfitości to na szczęście tylko śluz. Cały czas się łudzę że te
          wyniki testów z cieniami drugiej kreski po upływie wyznaczonego czasu to nic
          istotnego i że hcg się pokaże a dzidziuś już w środku. miałabym ochotę robić te
          testy codziennie, miałam ochotę pędzić do gin już wczoraj, obsesja i tyle. Ale
          muszę czekać, poprzednim razem zajęło nam to 2 cykle, teraz jest pierwszy tyle
          że teraz jestem po pozamacicznej no i wtedy byłam świeżo po intensywnej terapii
          hormonalnej, więc wszystko w idealnych proporcjach, funkcjonujące jak w zegarku,
          a w tej chwili jakoś nie, stąd ten świr. A nawet jeśli zakiełkuję to pewnie będę
          mieć cwierka na punkcie miejsca zagnieżdzenia fasolki, bo jeśli znowu jajowód
          to... itp. Kołowroek. Któraś tu pisała o wyluzowaniu. Kurczę ja tak nie umiem!!!
          • wiktoria25 Re: Starania majowe:) 07.05.05, 23:18
            lolinka2. Moim skromnym zdaniem blada kreseczka to juz duzo. Mam przyjaciółkę,
            której @ spóżniała się 6 dni. Zrobiła dwa testy (te które podobno mają tak
            wielką czułość) i obydwa wyszły jej negatywnie - nawet cienia drugiej
            kreseczki. Niewytrzymała i prywatnie zrobiła badania krwi... Jej fasolka ma
            teraz 5 tygodni i ma sie dobrze... czego i Tobie i nam wszystkim życzę.
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 08.05.05, 01:58
      kurde sama juz nie wiem, mialam @ tylko 2 dni i to bardzo slabo. Pozniej wcale
      nie mialam, a 4 dnia bylo pare plamek, myslalam ze to powrot malpy ale nic
      takiego nie wrocilo. Bardzo dziwne. Moja mama mnie ponagla zebym zrobila test.
      Moj mezulek tez. Ale jakos mi sie nie wydaje. Moze to tylko taka krotka
      miesiaczka? Sama nie wiem, choc czytalam ze w czasie ciazy mozna krwawic nawet
      przez 3 pierwsze miesiace. A u mnie to naprawde dziwienie bo jeszcze nigdy nie
      maialam dwudniowej @. Zawsze najkrocej 5 dni. No nie wiem. Testu sie boje, a
      raczej rozczarowania, co jest chyba najgorsze na swiecie. Pozdrowionka smile
    • lolinka2 Re: Starania majowe:) 08.05.05, 06:53
      Wiadomość z ostatniej chwili: ale miałam przechlapany wieczór. Wymiotowałam od
      20 mniej więcej, konsekwentnie do północy a mąż hamując własny odruch wymiotny
      wynosił zieloną miseczkę. Aż się boję sprawdzać trzeci raz czy to tylko
      niestrawność czy może...
    • feema-to-ja Re: Starania majowe:) 08.05.05, 10:33
      Tez sie przylaczam aczkolwiek bez entuzjazmu. ostatnie tygodnie tak mnie
      wyczerpaly, ze nie mam juz sily. Od dwoch tygodni mam podwyzszona temperature
      (ponad 37), malpa przyszla i poszla, dwa testy byly negatywne. wiec raczej w
      maju staranko. Tylko nie wiem skad ta temperatura.
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 09.05.05, 19:51
      Lolinka2 i jak testujesz? Kurde ja sie boje, ale wczoraj bylo mi niedobrze i
      nawet mialam odruch wymiotny, ale nie zwymiotowalam, glowa mnie caly czas boli
      i brzuch mam jakis taki wydety. Teraz po tej dziwnej @ to niewiem, moze
      sprobuje? W koncu trwala tylko 2 dni. Cholibcia. Mam zmiany nastroju
      straszliwe, caly czas mi sie chce ryczec. Juz dluzej tego nie wytrzymam. Chyba
      kupie dzis test.
      • olare Re: Starania majowe:) 10.05.05, 07:44
        Biedroneczka83 kup test, nic przeciez nie tracisz a to wszystko wyjasni.
        Trzymam kciuki
        • jagodka78 Re: Starania majowe:) 10.05.05, 09:17
          Cześć dziewczynysmilefajnie tu u Was na majowych staraniach i postanowiłam do Was
          dołączyćsmileja staram się o dzidzię drugi cykl,mam bardzo bolace piersi i bardzo
          wrażliwe,brzuszek czasami zakłuje na dole, mam ochotę cały czas na ostre i
          kwaśne potrawy np. wczoraj zjadłam cały słoik ogórków kiszonych i dwa talerze
          zupy ogórkowej hihih tempkę miałam przez ostatnie dni 36,9 37 a dzis mi
          podskoczyła na 37,1, @ ma nadejść w czwartek jeden test robiłam dwa dni temu i
          był negatywny niestetysad ale czekam do czwartku może jednak okres nie nadejdzię
          oj bardzo bym chciałasmilepozdrawiam gorąco wszystkie zafasolkowane i starajace
          sięsmile
      • betka32 Biedroneczko!! 10.05.05, 11:42
        Co u Biedroneczki? Czy robiłaś test i jeki efekt? Mam podobny problem. Niby @
        sie pojawiła, ale nie czuję się dobrze. Mam mdłości itd. Może to przez
        Bromergon i Luteinę. Czy są na forum dziewczyny, które wspomagają się tymi
        lekami.
        • eps w który dzień celowac? 10.05.05, 12:59
          witam!
          nie myślałam że jest nas tak dużo.

U mnie to dopiero poczatki starań.
          doradzcie kiedy celowac smile
          @ miałam 01.05 i trwała 4 dni. czy jak zacznę od 12.05 to chyba dobrze czy już
          po czasie?
          jakbym już chciała.
          ciekawe za którym razem wyjdzie.

pozdrawiam Was wszystkie
      • lolinka2 Re: Starania majowe:) 10.05.05, 21:49
        Trzeci test bez śladu drugiej kreski. @ nie ma do tej pory. Wymioty są. Mdłości
        są. Piersi bolą. Apetytu nie ma, chyba że w danej chwili na daną porawę. Brzuch
        tkliwy, szyjka "cofnęła się" jakby, ciężko ją własnoręcznie wybadać. Ginekolog w
        piatek wg planu, jeśli się nic nie zmieni.
    • biedroneczka83 Betko! 10.05.05, 20:53
      Zrobilam test wczoraj, nie wytrzymalam i zrobilam juz w sklepie i tylko jedna
      kreska i to jakas blada sad kurde a glowa mnie boli caly czas i brzuch mam caly
      czas napiety, poza tym objawow raczj nie mam, no tylko ta niepokojąco krótka @
      dwudniowa. Cholibcia. Chyba czas zaczac jednak majowe staranka. Tylko wczoraj
      to caly dzien przeryczalam, a moj mezulek to powiedzial ze teraz to na nim caly
      czas wymuszam tylko dziecko a on tak nie potrafi. I co ja mam teraz zrobic sad
      nie mowic o tym... ale ja nie moge, poprostu caly czas mi sie chce ryczec, bo
      juz sama nie wiem. On chcial a teraz jak mu caly czas gledze to odwraca kota
      ogonem tak jakby mu sie odechcialo.
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 10.05.05, 21:02
      boli mnie glowa i brzuch mam taki nadety i dziwny i mndli mnie troche. Nie
      wiem, moze to moja psychika tak dziala . Moze powinnam jeszcze raz zrobic test
      bo tamta kreska kontrolna byla dosc slabo widoczna. Nie wiem. co mysliscie?
      • mobiadek Re: Starania majowe:) 10.05.05, 21:12
        Wydaje mi się, że powinnaś zrobić coś, co Ci pewnie bardzo bardzo trudno
        przyjdzie... Uspokoić się, zająć czymś innym. Rozmawiałam z kilkoma lekarzami,
        mam sporo znajomych "starających się" (ze skutkiem pozytywnym). I oni mówią, że
        ciąża tak naprawdę zaczyna się ... w głowie. I jak się dac tak zwariować, to
        niestety nic z tego, coś się blokuje i tyle. Nie wiem, ile w tym prawdy, w
        każdym razie trzymam za Was mocno kciuki, dziewczyny, i za Wasze fasolkismile
        Powodzenia.
    • wiktoria25 Re: Starania majowe:) 10.05.05, 22:06
      Od trzech dni czekam na @, żebym mogła dołączyć się do Waszego wątku. na całe
      szczęście jeszcze nie nadeszła. Trzymajcie kciuki - jutro test. Pozdrawiam. I
      trzymam kciuki za nas wszystkie.
      • lolinka2 Re: Starania majowe:) 10.05.05, 22:16
        Trzymamy!!!
    • biedroneczka83 Re: Starania majowe:) 10.05.05, 23:21
      Pewnie ze kciuki trzymamy. Trzymamy za wszystkie dziewczyny w tym watku smile Ja,
      glupia, dzis powtorzylam test i niestety negatywny. No trudno teraz mam
      pewnosc, ze to glowa plata mi figle smile
      • lola299 Re: Starania majowe:) 11.05.05, 12:06
        hej dziewczyny.
        Mam pytanie też staramy sie o dzidzi. Próbowaliśmy w maju (chyba troche za
        późno o 2 dni). @ ma przyjśc 22.Tak wynika z wyliczeń. Raczej mam regularnie.
        Od kilku dniu boli mnie brzuch jak na okres. No ale on ma być dopiero 22 a
        zazwyczaj boli mnie tydzień przed. Może coś się poprzestawiało??
    • yskyerka Re: Starania majowe:) 11.05.05, 12:04
      Miało być tak pięknie... A dziś rano pojawiła się @... Ja już nawet testy
      ciążowe sobie kupiłam. sad
      Nic to, dołączam więc do starających się w maju. Może jak będziemy się
      wzajemnie wspierać, to coś nam z tego wyjdzie. Czego sobie i wam życzę. smile
      • agatete Re: Starania majowe:) 11.05.05, 13:01
        Podobnie u mnie. Nawet rano myślałam jeszcze o kupieniu testu. Już
        niepotrzebny.Również dołączam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka