kozaczek25 07.06.05, 11:12 A która z was ma termin na koniec grudnia, tak jak ja? Czy wam juz tez rosnie brzuszek??? Jak sie czujecie? Buzka!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika1213 Re: GRUDZIEŃ 2005 07.06.05, 22:04 czesc ja tez oczekuje na grudzien.brzuszek rosnie.czujemy sie dobrze,papa Odpowiedz Link Zgłoś
moni912 Re: GRUDZIEŃ 2005 07.06.05, 22:42 Zapraszam na forum Grudzień 2005. Zajrzyjcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosik76 Re: GRUDZIEŃ 2005 14.06.05, 18:19 Witam, ja mam termin na sam poczatek grudnia (2.XII) Do tej pory brzuszek raz byl raz go nie bylo, wszystko zalezalo od tego czy bylam zmeczona, najedzona itd.... Od tygodnia juz jest na stale !!!!! - maly bo maly ale.... i tak jestem nim zajarana hihiiii Najgorsze jest to, ze mimo tego, ze mam go od tygodnia to od przynajmniej 4 nie wchodze juz w prawie zadne spodnie Staniki tez !!!! - co jest szokiem bo cale zycie bylam deska Pozdrawiam Was goraco, odzywajcie sie .... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek25 Re: GRUDZIEŃ 2005 15.06.05, 18:11 Aktualnie jestem na forum prywatnym grudzien 2005.Pozdrawiam cieplutko!!zajrzyj tam koniecznie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik76 Re: GRUDZIEŃ 2005 17.06.05, 22:07 Sorki, ale niezbyt plynnie poruszam sie po forum i nie umiem wejsc na prywatne fora. Prosze o wskazowki. Wybralam sie wczoraj do sklepu ciazowego (rog Wilczej i Mokotowskiej - Warszawa) - bardzo zachwalanego na forum. Niestety bardzo sie tez rozczarowalam. Przymierzam sie do zakupu czegos ladnego na wesele, na ktore jade 2 lipca (potem mam jeszcze 5 - szok) i co..... bryndza. Ladne rzeczy sa w sklepach typu Pempek Swiata ale ceny to juz inna historia ...... No coz chyba przejade sie jutro do outletu pod Poniatowskim. Buziaki dla grudnioweczek ..... niech Wam ladne brzuszki rosna Odpowiedz Link Zgłoś
nina110 Re: GRUDZIEŃ 2005 17.06.05, 22:47 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28826 Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
akon25 Re: GRUDZIEŃ 2005 28.06.05, 12:46 Czesc, wyobraz sobie ze ja tez mam termin na 2 grudnia Od ponad tygodnia brzuszek nie znika ale kupilam sobie spodnie na sznureczek wiec jest ok. Mysle ze problem z ciuchami jeszcze sie zdazy pojawic z czasem. Ja narazie nie ubieram bardzo luznych rzeczy bo szczerze mówiac troche sie chwale bo jestem strasznie dumna ze zostane mama) Czuje juz ruchy dziecka co prawda bardzo delikatne ale zawsze to jakis znak ze cos tam jest i zyje. Pozdrawiam goraco i zycze duzo zdrowia i dobrej formy na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
j.malgorzata Re: GRUDZIEŃ 2005 17.06.05, 12:28 Cześć, ja termin mam na 8 grudnia. Brzuszek się pojawił. Strasznie się cieszę. Czuję się coraz pewniejsza z tą ciążą. Czasami pobolewa mnie kręgosłup, a potem głowa.Lekarz pozwolił mi pić wtedy kawkę, na szczęście. Ale tak naprawdę to problem mam z psem, który jak dotąd nie odpuścil żadnemu dziecku i wszystkie gryzł zazwyczaj delikatnie, ale jednak. Nie wiem czy on ma taki wredny charakter i czy da się go zmienić (7 lat, baset bretoński)? Da się jeszcze takiego wytresować? Czy macie jakieś pomysły na poskromienie zazdrosnego, warczącego psa? W najgorszym razie oddam go komuś z rodziny. Z wielkim żalem, ale może to być jedyne wyjście. Pozdrowionka Gosia 15 tc Odpowiedz Link Zgłoś