Dodaj do ulubionych

GRUDZIEŃ 2005

07.06.05, 11:12
A która z was ma termin na koniec grudnia, tak jak ja? Czy wam juz tez rosnie
brzuszek??? Jak sie czujecie? Buzka!!
Obserwuj wątek
    • monika1213 Re: GRUDZIEŃ 2005 07.06.05, 22:04
      czesc ja tez oczekuje na grudzien.brzuszek rosnie.czujemy sie dobrze,papa
      • moni912 Re: GRUDZIEŃ 2005 07.06.05, 22:42
        Zapraszam na forum Grudzień 2005. Zajrzyjciesmile !
      • gosik76 Re: GRUDZIEŃ 2005 14.06.05, 18:19
        Witam,
        ja mam termin na sam poczatek grudnia (2.XII)
        Do tej pory brzuszek raz byl raz go nie bylo, wszystko zalezalo od tego czy
        bylam zmeczona, najedzona itd....
        Od tygodnia juz jest na stale !!!!! - maly bo maly ale.... i tak jestem nim
        zajarana hihiiii
        Najgorsze jest to, ze mimo tego, ze mam go od tygodnia to od przynajmniej 4 nie
        wchodze juz w prawie zadne spodnie sad Staniki tez !!!! - co jest szokiem bo
        cale zycie bylam deska smilesmilesmile
        Pozdrawiam Was goraco, odzywajcie sie ....
        • kozaczek25 Re: GRUDZIEŃ 2005 15.06.05, 18:11
          Aktualnie jestem na forum prywatnym grudzien 2005.Pozdrawiam cieplutko!!zajrzyj
          tam konieczniewink))))
          • gosik76 Re: GRUDZIEŃ 2005 17.06.05, 22:07
            Sorki, ale niezbyt plynnie poruszam sie po forum i nie umiem wejsc na prywatne
            fora. Prosze o wskazowki.
            Wybralam sie wczoraj do sklepu ciazowego (rog Wilczej i Mokotowskiej - Warszawa)
            - bardzo zachwalanego na forum. Niestety bardzo sie tez rozczarowalam.
            Przymierzam sie do zakupu czegos ladnego na wesele, na ktore jade 2 lipca (potem
            mam jeszcze 5 - szok) i co..... bryndza. Ladne rzeczy sa w sklepach typu Pempek
            Swiata ale ceny to juz inna historia ......
            No coz chyba przejade sie jutro do outletu pod Poniatowskim.

Buziaki dla grudnioweczek ..... niech Wam ladne brzuszki rosna smile
            • nina110 Re: GRUDZIEŃ 2005 17.06.05, 22:47
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28826
              Zapraszam
        • akon25 Re: GRUDZIEŃ 2005 28.06.05, 12:46
          Czesc, wyobraz sobie ze ja tez mam termin na 2 grudniasmile Od ponad tygodnia
          brzuszek nie znika ale kupilam sobie spodnie na sznureczek wiec jest ok. Mysle
          ze problem z ciuchami jeszcze sie zdazy pojawic z czasem. Ja narazie nie ubieram
          bardzo luznych rzeczy bo szczerze mówiac troche sie chwale bo jestem strasznie
          dumna ze zostane mamasmile) Czuje juz ruchy dziecka co prawda bardzo delikatne ale
          zawsze to jakis znak ze cos tam jest i zyje. Pozdrawiam goraco i zycze duzo
          zdrowia i dobrej formy na codziensmile
      • j.malgorzata Re: GRUDZIEŃ 2005 17.06.05, 12:28
        Cześć,
        ja termin mam na 8 grudnia. Brzuszek się pojawił. Strasznie się cieszę. Czuję
        się coraz pewniejsza z tą ciążą. Czasami pobolewa mnie kręgosłup, a potem
        głowa.Lekarz pozwolił mi pić wtedy kawkę, na szczęście.
        Ale tak naprawdę to problem mam z psem, który jak dotąd nie odpuścil żadnemu
        dziecku i wszystkie gryzł zazwyczaj delikatnie, ale jednak. Nie wiem czy on ma
        taki wredny charakter i czy da się go zmienić (7 lat, baset bretoński)? Da się
        jeszcze takiego wytresować? Czy macie jakieś pomysły na poskromienie
        zazdrosnego, warczącego psa? W najgorszym razie oddam go komuś z rodziny. Z
        wielkim żalem, ale może to być jedyne wyjście.

Pozdrowionka

Gosia 15 tc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka