Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o wozku TAKO?

07.06.05, 16:46
Rozwazam mozliwosc zakupienia wozka firmy Tako ale nie moge znalezc na forum
mam, ktore go uzywaja i moglyby podzielic sie ze mna swoja opinia na jego
temat. Oto wozek, ktory chce kupic. www.tako.czest.pl/pl/index.htm
Co o nim sadzicie?
Obserwuj wątek
    • joaani Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 07.06.05, 18:04
      też rozważam możliwość zakupienia tego wózka , wydaje się funkcjonalny i nie
      jest taki drogi mam nadzieję że będzie sprawował się dobrze
      • kasia9958 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 15:01
        Ja równiez bede kupowała wozek tej firmy,choc nie znalazlam opinii o tej
        firmie,ale wygladaja solidnie no i cena jest przyzwoitasmilemysłe ze bede
        zadowolona!!!
        • fryta84 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 15:03
          ja jestem strasznie zadowolona mam ten z serii JULIA
    • katinka Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 15:40
      Ile płaciłyście za te wózki i czy kupowałyście bezp.od producenta?
      • kasia9958 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 16:24
        ja ogladalam w sklepie,trzy rozne,a ceny byly zdaje sie od 750-940 zł.
        • maggie2229 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 17:04
          Fryta, a mozesz napisac ile wazy w wersji glebokiej, i czy mozna np.zabrac ze
          soba sama gondole? ma jakies uszy?
          bo faktycznie b.b.ladnie sie prezentujesmile)
          • kasia9958 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 17:20
            hmmm..pytanie nie było do mnie,ale napisze co wiem...smileważy niestety sporo,pan
            w sklepie nie był w stanie podać ile,a gondole ma oczywiscie wyjmowana,ma
            uchwyty,na stronie jest dokładnie czym sie od siebie rozniąsmile
          • madzik2304 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 13.08.05, 09:40
            kilka dni temu oglądałam wózek Voyager Tako. Jest bardzo ładny, ale też bardz
            cięzki.sad Waży ponad 18kg! Ja mieszkam na 1 pietrze i niestety na pewno go nie
            kupie, choć bardzo mi się podoba. Wiem, co to znaczy ciężki wóżek. Miałam
            takowy w 1 ciąży i nieźle się nadźwigałam. Pozdrawiam!
    • sloneczkoale Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 08.06.05, 21:55
      CZESC DZIEWCZYNY!!!!
      Ja juz od 6 miesiecy uzywam wozek Tako jestem z niego bardzo i to bardzo
      zadowolona mam ten granatowo-zolty brudzic sie nie brudzi latwo zniego zciera
      sie ewentualne wybryki mojej malej Nikoli. Wozek ten nie jest z najlzejszych
      ale bardzo dobrze sie go prowadzi, ma regulowane resory tzn ugiecia, gondolka
      jest wyciagana ma po bokach uchwyty aaa i odpinanydaszek w gondoli, duzo sie
      miesci w koszu pod wozkiem.Po zlozeniu wozek wchodzi do bagaznika samochodu bez
      [problemu ja w Pile zaplacilam za niego 750 zl, co tu jeszcze wam napisac hmm
      ladnie wyglada ten wozek jako spacerowka Zycze Milego uzytkowania
      Ola i Nikola
    • szyman33 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 08:30
      Ja tez jestem na etapie kupna wozka i wlasnie TAKO podoba mi sie najbardziej. Z
      tego co wyczytalam to wazy az 18 kg, ale to mniejwiecej tyle samo co wiekszosc
      wozkow w tej cenie. Jest jeszcze jedno co mi sie w nim podoba - mianowicie kola
      sa osadzone na łożyskach kulkowych co daje przynajmniej tyle ze nie piszcza, a
      przynajmniej nie tak szybko jak na zebatkach plastikowych. A gdy cos sie dzieje
      z lozyskiem nie problem go naprawic czy nasmarowac. A poszukajcie o nim na
      allegro tam sa tansze o okolo 100zl niz w slepach i wybor wszystkich kolorow.
    • marriedka Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 12:09
      Ja właśnie kupiłam wózek TAKO smile Byłam u producenta, jednak ceny tam były takie
      same, jak w sklepie (przynajmniej tak mi się wydaje). To tez zależy od
      "wyposażenia". Ja mam model Natalia. Wygląda bardzo ładnie, odpinana budka w
      gondoli i nosidle, regulowana i przekładana rączka, duże, pompowane koła, duża
      torba na zakupy, stelaż chromowany, dwa hamulce. Bardzo łatwo zrobić z niego
      śliczną spacerówkę z regulowanym podnóżkiem i oparciem. Rzeczywiście nie należy
      do najlżejszych (waży chyba 18 kg), ale i tak najbardziej mi się podobał smile Mam
      nadzieję, że bedę zadowolona (i dzidzia też) smile
      • fryta84 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 12:37
        ja za wozek seri "julia" placilam 680 zl. i w dodatku jest on zrobiony z tego
        lepszego nieprzemakalnego materialu. niedawno kupilam maluszkowi parasolke
        przeciwsloneczna ktora idealnie dopasowalam do wozka. jest koloru bordowo-
        kremowego
    • gumecka Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 12:56
      Ja zamierzam kupic wozek Tako-Julia jade po niego do producenta do Czestochowy
      tam kosztuje 670zl a u nas w Zabrzu w hurtowni Bociek az 830zl taki sam model.
    • asia422 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 12:58
      Ja miałam Julię i niestety nie byłam zadowolona. Ale to głównie przez wagę
      wózka. Kiedy dziecię podrośnie to noszenie po schodach np 25 kg robi się po
      prostu niebezpieczne. Ale jeśli nie musicie nosić po schodach to problem znika.
      Drugie duże zastrzeżenie jest takie że wózek traci całkowicie sterowność po
      przełożeniu rączki. Bardzo trudno go wtedy prowadzić. Dla przeciwwagi powiem że
      odpiana część dużej budy to przydatna sprawa przy upałach.
      • izagrab Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 21:48
        Ja rozwazam kupno modelu Natalia lub City Voyager. Z tego co wyczytalam to
        Julia byla pierwszym modele, potem stworzono Natalie jako jego ulepszona wersje
        a na koncu City Voyager wiec mam nadzieje, ze ten ostatni jest jeszcze bardziej
        dopracowany. Faktycznie za ta cene producent duzo oferuje bo w komplecie jest
        torba, folia przeciwdzeszczowa i kola lozyskowane co jest bardzo wazne. Ma tez
        duzy wybor kolorow, ktorego mi bylo brak w przypadku wielu innych wozkow.
        Pisalam do producenta i zaskoczyly mnie jego wysokie ceny. Bardziej oplaca sie
        kupic na allegro. W Czestochowie jest ktos kto zajmuje sie sprzedaza tych
        wozkow na allegro i patrzac na jego ceny wnioskuje,ze ma jakis rabat u
        producenta. W sklepie Natalia kosztuje 780 zl a na allegro 620 zl smile Wysylka
        kosztuje tylko 30 zl wiec nie ma sensu jechac. Najpierw myslalam, ze tam pojade
        ale jak zobaczylam cene przesylki doszlam do wniosku, ze nie oplaca mi sie tam
        jechac z W-wy. Bardzo fajna sprawa w tym wozku jest dodatkowa oslonka na nogi z
        gondoli, dzieki czemu mozna ja zamienic na a'la gondole gdy dzidzius wyrosnie z
        nosidelka. Mam nadzieje, ze bede zadowolona z tego wozeczka smile
        • 77ania1 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 23:23
          Czy kolory ktore sa na internecie w zeczywistosci duzo inaczej wygladaja ??
          Na jakie kolory sie decydujecie?
          Niestety nie moge zobaczyc tego wozka bo mieszkam za oceanem ale kolezanka leci
          do Polski i mi go przywiezie.
          Ja tez chce kupic wozek Tako Voyager

www.allegro.pl/show_item.php?item=53211110
          • izagrab Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 09.06.05, 23:49
            Jak bylam w sklepie mieli tylko czesc kolorow ale byly w 99% podobno do
            zdjecia. Osobiscie lubie kolory zywe i wesole. Zastanawiam sie miedzy jasno
            zielono-zoltym , pomarancza ze wstawka zolta badz tez czerwonym. Ten czerwony z
            jasna kremowa obwodka bardzo ladnie wygladal w realu smile
            Jak bedziesz zamawiala zwroc uwage na kilka rzeczy bo w sklepie mieli wozki z
            kolami lozyskowymi i zwyklymi, z regulowana raczka i nie itp
            • 77ania1 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 10.06.05, 23:00
              Dzieki za informacje ja tez chce wozek w zywych kolorach ,jeszcze poczekam do
              usg jak sie dowiem czy dziewczynka czy chlopczyk to wtedy sie zdecyduje na
              kolor.
              JA myslalam ze wszystkie wozki maja tegulowana raczke i kola lozyskowe przy
              zamowieniu zaznacze to jeszcze raz dzieki .
              Jak by sie cos jeszcze komusc przypomnialao to piszcie.

A czy widzial ktos ten fioletowo bialy wozek z kwiatuszkami ???
              • izagrab Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 10.06.05, 23:26
                Niestety ani w sklepie ani w galerii producenta nie ma tego materialu w kwiatki
                wiec obawiam sie, ze nie jest dostepny. Szkoda bo mi tez sie podobal. Jak bylam
                w sklepie to mieli tylko model Natali i Julia a zalezali mi by zobaczyc City
                Voyager. Wsrod ok 30 wozkow Natalia jakie byly w sklepie tylko 1 mial
                lozyskowane kola i kilka regulowana raczke. Roznily sie tez rodzajem
                materialu. Czesc mialo tez chromowana raczke a czesc zwykla. Dlatego zamawiajac
                trzeba zwrocic na te rzeczy uwage smile
                • 77ania1 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 11.06.05, 01:11
                  Ale chyba te Tako Voyager to najnowsza wersja i nalepsza i one wszystkie maja
                  regulowana raczke i lozyskowe kola?
                  Ja chyba na 100% jestem zdecydowana na Voyager
                  Napisze zaraz do sprzedawcy czy ten fioletowy w kwiatki mozna zamowic.
                  • zabiska Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 12.06.05, 15:43
                    Ja wlasnie jestem na etapie kupowania TAKO city voyager, jest sliczny i
                    funkcjonalny. A do tego te sportowe amortyzatory, hihihi swietne. Amortyzatory
                    w nim sa regulowane, wiec mozna na spacerki jezdzic po roznym terenie. Wlasnie
                    zaliczkowalam ten wozeczek i odbieram go w przyszlym tygodniu. Ogladalam mase
                    wozkow i stwierdzilam, ze ten jest najlepszy i nie az taki drogi. U nas duzo
                    ich jezdzi i moje kolezanki tez sobie chwala.
                • zabiska Re: do izagrab !!! 12.06.05, 15:47
                  U nas w Rybniku na rynku (sklep Merkury) jest ten wozek w kwiatki (city
                  voyager). Nie wiem skad ty jestes, ale moge zapytac o telefon do tego sklepu i
                  sobie tam zadzwonisz, moze da sie go zamowic (zaklepac).
                  • izagrab Re: do izagrab !!! 12.06.05, 18:07
                    <zabiska> po ile u was w sklepie jest City Voyager? Czy w realu tem model
                    wyglada tak jak na zdjeciu ? Ja widzialam tylko Natalie i Julie w sklepie i
                    nigdzie w Wawie nie moge znalezc City Voyager. Dziewczyny jak znacie jakis
                    sklep w stolicy z tym wozeczkiem to dajcie znac smile
                  • 77ania1 Re: do zabiska 12.06.05, 19:31
                    Czesc a jak Ci sie podobal ten wozek w kwiatki ?
                    Ja niestety mieszkam zagranica i wozka nie moge zobaczyc i bede go zamawiala
                    przez internet chyba ze sklepu "2O2" 849zl + 30 koszty wysylki
                    A na jaki kolor sie zdecydowalas i jaka jest cena u Ciebie w sklepie?
                    • 77ania1 Re: do zabiska 13.06.05, 01:32
                      Wlasnie dostalam maila ze sklepu 2o2.pl
                      cena Tako Voyager jest 820+30 zl koszty wysylki
                      kazdy kolor mozna zamowic na niektore poprostu czeka sie do 14 dni,ten
                      fioletowy w kwiatki tez mozna zamowic.
                      Jest tam bardzo mila dziewczyna ktora odpowiada na wszystkie maile
                      jak by ktos potrzebowal namiary na ten sklep to moge podac.
                      • izagrab Re: do zabiska 13.06.05, 11:32
                        Czy ten sklep ma sowja strone internetowa?
                        • 77ania1 Re: do zabiska 13.06.05, 15:28
                          chyba strony nie maja
                          oglaszaja sie na alegro
                          Agnieszka Świercz "2o2.pl"
                          aga@2o2.pl
    • neta1 Re: Co sadzicie o wozku TAKO? 02.07.05, 15:25
      A gdzie w Warszawie można kupić wózek tej firmy?? Ja rozważam zakup przez
      allegro ale chciałabym go obejrzeć.
    • neta1 Gdzie w Warszawie wózek Tako? 03.07.05, 12:03
      Proszę o jakieś namiary na sklepy.
      • gabinia24 Re: Gdzie w Warszawie wózek Tako? 03.07.05, 13:06
        Mnie też się bardzo spodobał wózek tako ,ale jednak stawiam na Natalię