ona27 13.07.05, 09:21 Jesteście?? zaglądacie tu czasem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona27 Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 13.07.05, 10:33 ja jestem w 26 tygodniu, bede rodzic na Mickiewicza, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 13.07.05, 11:21 12 listopada powinnam urodzić drugiego synka.Będe rodziła na Parkitce bo tam pracuje mój Gin. dr.G.Płachecki jak się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ona27 Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 13.07.05, 11:31 teraz czuje sie już dobrze, początki były ciężkie. Obecnie jedyne co odczuwam to częste twardnienia brzucha, poza tym synuś szaleje praktycznie cały dzień i 6 rano pobudka, około 7 musi być śniadanko , a potem zasypia...tak wynika z moich obserwacji. acha, jak śpie w dzień to z kolei w nocy patrze w sufit chyba do 2-3 w nocy, koszmar ta bezsenność! ja chodzę do dr Olka, jest ordynatorem na Mickiewicza,, kiedyś chodziłam do lekarza z parkitki ( pierwsza ciąża obumarła) i po tym wszystkim zrezygnowałam i z lekarza i z tego szpitala. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 13.07.05, 11:45 skoro brzuszek Ci twardnieje to postaraj się więcej oszczędzać oj,ja tym razem miałam paskudny pierwszy trymestr a teraz muszę "polegiwać"ale jestem dobrej myśli pracujesz? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ona27 Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 13.07.05, 13:24 nie pracuje od początku ciązy, pierwszy trymestr był leżący, pojawiły sie plamienia, także jestem w domku cały czas. ale dzisiaj paskudna pogoda, wieje , leje , grzmi, brr... Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 13.07.05, 14:36 leżałam pierwszą ciąże(w tym miesiąc w szpitalu-fuj) i teraz też leżę,plamień nie miałam.Miałam skurcze,mam nietypową macicę i leżenie jest podstawą sukcesu. Przez ostatnie kilka dni poczułam się jak w więzieniu,morale mi spadły...ale już optymizm wraca Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 14.07.05, 09:53 jak samopoczucie dzisiaj? u mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
ona27 Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 14.07.05, 10:13 witaj! u mnie dzisiaj od rana coraz częstsze twardnienia brzucha, nawet odmierzam czasowo jak to wygląda, co 30-45 min, byłam tydzień temu u lekarza, wszystko ok, nie robie nic wysiłkowego, obiadek, komputerek..macica ćwiczy?? cieszę sie że u ciebie wszystko ok, mimo leżącego trybu życia... Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 14.07.05, 12:11 częste te twardnienia,dostajesz jakieś leki? aspargin? nospe? Odpowiedz Link Zgłoś
ona27 Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 14.07.05, 12:34 biore zwiekszoną dawke magnezu (magnevit B6), teraz jakby sie troche uspokoiło, ale mam nadzieje ze to nie sa oznaki porodu....?? Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: PRZYSZŁE MAMY Z CZĘSTOCHOWY 14.07.05, 12:47 porodu to raczej nie,tamte są mocniejsze i regularne,myślę jednak że powinnaś dużo leżeć,w razie potrzeby weź nospe(to niegroźne) możliwe że twoja macica lubi dużo ćwiczyć,ale dobrze jest uważać a kiedy masz wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś