Dodaj do ulubionych

WRZEŚNIOWE STARANIA:):):)

• jedna_chwilka dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:10
      Jaga jestem (Jadzia, Jadźka, Jadwisia, Jagusia, Jagoda)
      też się niby staram
      ale jak na razie to nie podłamywać
      Krawaciara - znaczy ze Stolycy, z tych co długo i namiętnie....prcujo
      aaa i stara, co prawda nie mam plam wątrobowych, których boję się jak ognia ale 33 skończyłam
      no
      to już
      się przedstawiłam
      • pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:14
        Jagakiss**************************************************************************
        krawaciara...nie wierzcie jej tosz taka jajcara, ze szok..ja to pikuś!!!!!!!!
        Jaguś jak czosnek!!!!!!!!!!!
        • jedna_chwilka Pszoła 31.08.05, 19:15
          wice wersal madame
          • pszczolaasia Re: Pszoła 31.08.05, 19:16
            cieńko tam piejemy nie? aż żal...
            • jedna_chwilka Re: Pszoła 31.08.05, 19:18
              nooo
              kurteczka
              wiedziałam, że tak będzie
              • pszczolaasia Re: Pszoła 31.08.05, 19:19
                ja też... już ci dawno mówiła o tym.... dlatego od początku byłam
                przeciwnikiem..ale moze się rozkręci z casem...teraz urlopy wakcyje i takei
                tam..nosz obysmile)))))
                • jedna_chwilka Re: Pszoła 31.08.05, 19:20
                  może
                  • pszczolaasia Re: Pszoła 31.08.05, 19:21
                    nie może a oby!!!!
      • bebell Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:16
        Witajsmile))
        baardzo lubie imię jadwiniasmile)) mam nawet o tym imieniu chrześnicę i w ten
        spo9sób zostałam pozbawiona szansy nazwania tak córeczkismile))
        powodzenia w staraniachsmile)

kasia
        • pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:18
          Bebell..dzie foty??? to ty mialaś wieczorkiem wysla, czy mi się krzani szystko
          dokumentnie????
        • jedna_chwilka Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:19
          o nie dziękuję Kasiu
          bo wiesz oprócz plam boję się przesądów i wróżek
          kiss
          • pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:21
            nie wierzę...że ty się czegoś boisz Jaga...wink)))) a K. to ma prawdziwy ten
            tatoo czy nie?
            • bebell Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:24
              no, ja, no, ja miałamsmile))
              i wyslę kurka wodna jak Tosice położę spacsmile))
              mam młyn dzisiaj jak 150!!
              ale sobie czytam Twoje posty pszczoła i energetyzuję przy nichsmile)

kasia
              • bebell Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:25
                się energetyzuję! się!!!

kasia
                • pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:27
                  sie pisownią nie przejmuj...gadasz z miszczuniem błedów.... każdych, orto,
                  grafo i wogle..że mnie jeszcze balbinka nie siekła i Cytrusia to cud!!! smile)))
                  • pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:50
                    dobra dziewczyny lecę na I część oficjalną Panieńskiego..smile))) nieoficjalna
                    będzie później.... kissy na wieczór!!!!!!!!!
                    • ane576 nie ma sznas 31.08.05, 20:27
                      Nie ma szans żebym wszystkich zapamiętała, chciałam zdjęcia priv poprzesyłać,
                      ale poczta mój net w domu tak jak ślimak. To jest link do kilku zdjęć sprzed
                      lat (dokładnie dwóch i dwóch miesięcy), ale jestem teraz grubsza o jakieś 6
                      kilo. Jak się nauczę wklejać zdjęcia na stronę, albo jak net będzie mniej
                      obciążony to prześlę aktualne.
                      foto.onet.pl/albumy/album.html?id=11928&q=anetakora&k=2
                      Jasna ciasna mam nadzieję, że link będzie aktywny, bo jakm byłam na innym forum
                      to musiałam jakieś nawiasy wstawiać. Mężuś nanawia mnie na próbę, cobyśmy nie
                      wyszli z wprawy ;-}} Do owu jeszcze daleko, może ma rację, lecę. Dobranoc, Ane
                      • balbinka74 Re: nie ma sznas- ależ są! 31.08.05, 22:00
                        ane576, piękne zdjęcia! Ojej, kiedyś też byłam taka chudziutka....

Szybciutko nas zapamiętasz , jeśli troszkę z nami pogadasz........ codziennie
                        hihihi
    • bombamonika Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 31.08.05, 20:30
      Witam wieczorkiem
      Znowu widzę nowe foremki. Juz nie nadążam za Wami.
      Jestem zaskoczona bo odkąd jestem na forum (a trwa to już długo) nigdy tak
      szybko nie przybywało dziewczyn. Fantastycznie!!!
      Ja właśnie wróciłam od kosmetyczki. Niestety kobieta w ciąży jest mało wrażliwa
      na ból ale zacisnęłam zęby i pozwoliłam się wydepilować wszędzie gdzie to
      mozliwe. Jetem brunetką i niestety zawsze miałam problem z owłosieniem a teraz
      szczególnie bo hormony szaleją.
      Jutro idę do fryzjera. A co mam być piękna mamusią no nie?
      Monika
      • idalkas Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 31.08.05, 21:32
        Tak trzymaj. Najwazniejsze to piękna być !
        • malgos.ty do moniki i madzi 31.08.05, 21:46
          czy dostałyście moje zdjęcia?
          Bo nie wiem której z was jeszcze przesłać
          • bombamonika Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:13
            Małgosiu
            Tylko jedno zdjęcie się otworzyło, to na działce. Kim jest ta śliczna
            dziewczynka?
            Monika
            • malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:15
              to moja córunia , to prześlę jeszcze raz
              • malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:17
                ma 4 latka a obok jest mój pies mam nadzieje,że teraz zobaczysz zdjęcia. Przed
                chwilą je wysłałam.
                • malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:21
                  musze kończyć bo mój mąż chce wejść na komputer.
                  • balbinka74 Re: Małgosiu 31.08.05, 22:31
                    Powiedz mu, ze na komputerze się nie zmieści hihihi....
                    • malgos.ty Re: Małgosiu 31.08.05, 22:49
                      a ja ci udowodnię że tak hihihihi SEBASTIAN
                  • malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:51
                    a ja Tobie udowodnie że tak mimo że ważę 90 KG hihihi SEBASTIAN
          • balbinka74 Re: Babki 31.08.05, 22:20
            Boże, jak mi się nie chce iść do pracyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buuuuuuuuuuu mam
            chyba stres pourlopowy.Dobrze, ze pojutrze jedziemy na spotkanko, to może
            szybciej mi te dwa dni zlecą.

Pszczoła, nie mam zamiaru nikogo bić za błędy!!!!!Widzę, ze humorek
            dopisuje.Tak trzymaj! A swoja drogą nie odpowiedziałas mi czy to ta
            zafasolkowana siostra teraz się za mąż wydaje, czy masz dwie siostrzyczki!!!

Megi, kochanie nie martw się, może jednak będzie teraz ta fasolka, a może
            jajeczkowanie się opóźni lub przyspieszy.Kum testy owu lub zrób monitoring i
            wszystko bedziesz wiedziała!A pomysł z przyjazdem meza jest superowy!!!Inne
            miejsce,luzik bluzik, no i ....zero rutyny.pomysl nad tym!

Cytrusiku, tak cos czuję przez skórę, że pewnie o ten fatalny kredyt wam
            poszło.Nie możesz jednak pozwolić, by to was poróżniło, o nie.Spróbuj z nim
            porozmawiać!

Pkanetko, jak staranka, oj pewnie się działo, oj, działo!!!

Atko, faktycznie, uwazaj , by mężuś się nie przerobił, bo nie bedzie miał mocy
            na staranka tylko rzuci sie na wyro i zacznie chrapac....a wtedy nawet
            wymyślne negliże nie pomogą....hihihi

A pszczoła na panieńskim....o kurczaki, tam to dopiero sie dzieje!!!Uwierzycie,
            ja nigdy nie byłam na panieńskim!!!!buuuuu
            • balbinka74 Re: Wiingo i Finko11 31.08.05, 22:27
              A wingunia o nas chyba zapomniała.....tęsknimy za tobą.

Finko, daj chociaz znak życia, bo martwię się skarbie o ciebie.Wyjechałaś na
              kajaki i od tego czasu ani słówkiem sie nie odezwałaś!!!!
            • pszczolaasia Balbinko ta zafasolkowana... 31.08.05, 23:38
              to już 7 miesiąc..smile) welonu nie będzie miała to już ustalonesmile)))))))))
              Małgosia a ja nie ma fotek sad (((((((((
    • bebell Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 01:46
      Moje Drogiesmile))

pora późnasmile) zdjecia wysłanesmile))
      mam nadzieję, że się otwierają.
      jesli któras z Was nie dostała, a ma na nie ochotę proszę alarmowac- stało sie
      tak bez złej wolismile)) li i jedynie z powodu totalnego chaosu i mętliku, których
      to poczucie skutecznie sobie zwiększyłam wypijając kilka kieliszków winasmile))
      ło matko, ale zdanie piękne stworzyłamsmile))
      Balbinko, kreśl bez litości! inaczej niedługo wyjdą mi zdania typu: "Straszne
      były te krzyżackie mordy."smile))

kasia
      • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 07:58
        jezzzu ...lecę ogladać!!!!!!!!!
        • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:23
          wogle to helloł Wam wszystkimsmile))
          Bebell, znana Nam również jako Mama Tosi, dzięki za fotysmile)) są
          przecudownnesmile)) a ta fotą jak czymiesz ją taką malusią na rąsiach
          jest ...boska!!!!!!!!!!!!!!! kiss******* na reszte dnia dziołchy!!!!!!
        • forumka1 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:23
          dzieki dziewczyny za miłe przywitanie!!!
          na tym foruym jestem nowa, ale wczesniej troche sie udzielałam na forum dla
          przedszkolaków (z racji starszego dziecia). wszystkim starającym sie zycze 2
          kresek na tescie. Kiedy bedziecie testowac?, wybieracie testy domowe czy z krwi?
          • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 09:12
            Foremko, ja czekam na koneic tabletek..juz niedługo... jeszcze 7 (big_grinD) i
            dodzieła..się trochę boje..ale nic to!!! nie wiem czy iść do gina? on kazał mi
            przez 3 cykle brać a potem mialam przyjść, no nie wiem, czy mam iść go
            poinformowac o tym fakcie??? w każdym razie jak siew szystko nie poprzestawia,
            to powinnam meić owu gdzieś ok. 24.09..takze ja będę się wynikiem ewwentulanego
            testowania chwalić w październiku..będę robic testy sikane.. nie mam ochoty
            robić już bety..za dużo jej robiłam.. na raziesmile))))))
            • ma.dzia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 09:18
              Chodze na basen w chyloni w szkole podst. chyba nr 5. Place 10 zl za wejscie.
              Chodze juz 2 miechy i jest super, dobrze sie czuje, jakos wiecej mi sie chce,
              odzylamwink no i chudne w oczachsmile))))))
              a teraz spadam bo jade z siostrzencem na rozpoczecie roku szkolnego. Mam
              nadzieje,ze zdolam nadrobic pozniej!
              • monisku32 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 09:30
                czesc smile pamietacie mnie? mam sie dobrze, czekam niecierpliwie na wizyte u
                gina (12 wrzesnia dopiero!), mam nadzieje, ze wszystko jest ok, ze fasola sie
                rozwija dobrze i planuje z nami pozostac... wydalam delikatne brazowe krople
                czasem niestety... zdarzylo mi sie to, jak dluzej chodzilam w upale... malo
                tego, mam nadzieje, ze to zarodek sie zagniezdza i stad ten efekt... jak ktos
                ma dane, czy to jakis super zly znak, to powiedzcie prosze... boje sie, ze
                zaraz sie to wszystko skonczy... poniewaz mam lekka (!) schizke zrobilam
                wczoraj znow test (35 dc), no i byly dwie tlusciutkie krechy smile
                w poniedzialek ide na bete - denerwuje sie!!!
        • ane576 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:23
          Ja też chce zdjątka!!! Halo!!! Na razie kojarzę Pszczołę, madzie z ineczką i
          gosiaczka z kają. Czekam na resztę. Pozdrawiam, szczególnie wszystkie
          nauczycielki w pierszym dniu po urlopie sad(((, Ane
          • ane576 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:54
            Oczywiście, chodzi mi o to że wiem jak wyglądają z linków w postach. Forumko,
            ja testować będę dopiero pod koniec września (24), chyba że @ przyjdzie. Staram
            się wytrzymaywać z testowaniem do dnia @, nie wiem czy wyjdzie w tym miesiącu.
            No i na pozątek na pewno będzie test domowy. Pozdrowionka, Ane
    • ma.dzia łomatko!!! 01.09.05, 08:58
      dziewczyny ja to juz sie w ogole pogubilamwink zeby byc na bierzaco nie mozna
      kompa z oczu spuszczac a u mnie to niemozliwe.
      Malgosiu nie dostalam zdjec, niestety, ale bede czekacwink
      Bombamonika Ty wiesz,ze ja pamietam Ciebie z wrzesniowych staran 2004 ???
      Wlasnie wczoraj sobie uswiadomilam,ze minal rok a ja jestem w punkcie
      zerowym... ale zeby nie bylo,ze lapie dola! nie nie nie, dzis znowu biegne na
      basen i nawet jak zajde to nie zrezygnuje i bede plywac i wielkim brzucholem.
      Pszczola Ty na urlopie jestes?
      Ata!!! Pamietaj,ze mam Cie na okusmile))))))))))))
      • malgos.ty Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 09:04
        To ja witam wszystkich z rana mam chwilę wiec jestem z wami .Chciałabym się
        zapytać czy dostałyście zdjęcia .Wczoraj wysłałam do każdej z was ( osobno)
        nasze zdjęcia . Jeżeli któraś nie dostała do niech krzyczy, wieczorem spróbuję
        jeszcze raz.
        • pszczolaasia Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 09:07
          ja nie dostałamsad((((((
          • malgos.ty Re: Do pszczółki 01.09.05, 09:10
            Obiecuję że wieczorem wyślę. Teraz jestem w pracy i mam małą chwileczkę żeby
            pogadać.
            (potwierdź czy to twoja skrzynka pszczolaasia@gazeta.pl) bo na nią wyśle zdjęcia
            • pszczolaasia Re: Do pszczółki 01.09.05, 09:13
              taksmile)))))
        • erga4 Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 09:10
          Kurcze takie macie tempo że nie nadążam odpisywać. Tylko czytam czytam i
          czytam.
          Witam wszystkie nowe dziewczyny i powodzenia życzę!!
          Ja własnie zastanawiam się kiedy zacząć brać tabsy na wywołanie wrednej @. No
          bo niby według ff jakieś 13 dni temu była owu - ale czy była.. hmm tego chyba
          nikt nie wie. i tak sobie myślę że jeszcze poczekam. Bo musze w 3 i 10 dc być w
          krakowie na badaniach (i monitoringu) no a do krakowa mam ok 120 kilosów..
          dlatego chce trafić żeby te dni wypadły w weekend bo nie stracę urlopu..

mój cykl
          • lalisia78 Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 18:01
            czesc dziewczyny
            musze sie z wami porzegnac niestetysad
            tak duzo piszecie ze nie jestem w stanie byc z wami nabierzaco
            zycze wan abyscie sie nie staraly dlugo a zafasolkowanym
            zeby urodzily cudowne zdrowe dzieci papa
      • pszczolaasia Re: łomatko!!! 01.09.05, 09:09
        gdzie na basen chodzisz? ja uwielbiam do Aqua POarku, ale kuwa drogo jest..tak
        sie nastawiam na Arkę zeby chodzić regularnie...
        na urlopie!!!!!!!!1 jeszcze 1,5 tygodnia!!!!!!! własnei się pakujemy i na plaże
        idziemy sie opalaćsmile))))
        • erga4 Re: łomatko!!! 01.09.05, 09:13
          Ane dziękuje bardzo za zdjęcia! Śą cudne!! Kolejna brunetka - super!
          Od małgosi niestety nie dostałam zdjęć ale czekam cierpliwie smile)
          • pszczolaasia Re: łomatko!!! 01.09.05, 09:15
            a ja nei mam fotek od Ane!!!!!!!! idę poicztę sparwdzić jeszcze raz..moze się
            niepoczebnie żołądkuje...są!!!!!!!!!!! i oglądać!!!!!!!!
            • pszczolaasia Ane..nie no...!!!!!!!! 01.09.05, 09:17
              witamy brunetkęsmile) kot jest przepyszny...te oczy!!!! pies, pies cudosmile)))))
              czemy wy szystkei takie szczupłe jesteście???????????????????? dziękismile))))
              śliczne fotkismile)))))
              • bebell Re: Ane..nie no...!!!!!!!! 01.09.05, 09:21
                Witajcie poranniesmile))

Małgosia dziękuje za zdjęciasmile)) Twoja córeczka to juz duza pannicasmile))

Ane, ja bedę testowac za jakieś 10.testem domowym, pobierania krwi nie lubięsmile)
                Nienastawiam sie za bardzo. Szczególnie po przeczytaniu tekstu od Pszczoły-
                Wojtka nie było i wrócił dopiero w dniu owu, więc szanse mniejsze. Ale kto wie,
                kto wie...

pozrdrawiam

kasia

• melba7 Łomatko 01.09.05, 09:28
                  Dziewczyny, nie można was zostawić nawet na jeden dzień, bo produkujecie tyle
                  postów, ze nie nadążam z czytaniemsmile
                  Zaraz idę z Młodym do szkoły- koniec wakacji, niestety.Po południu doczytam smile
                  • malgos.ty Re: bebell 01.09.05, 09:50
                    Kasiu masz śliczne dzieciątko, oby chowało się tobie dobrze.
                    A tak na marginesie DZIEWCZYNY to kiedy wy wychodziłyście za mąż widze że co
                    druga z was ma zdjęcia ze ślubu z cyfrówki?.

A co do ciebie Kasiu świetną furę sobie załatwiliście na ślub wiesz co ja bym
                    na to nie wpadła.
                    • pkaneta Witajcie czwartkowo 01.09.05, 10:11
                      Cześć Kochane
                      Właśnie udało mi się doczytać wszystkie nowinki- kochane- powtórzę się - z oka
                      Was nie można spóścić smile))

Witam nowe foremeczki - fajosko że jest nas coraz więcej i oby tak dalej.
                      szybko fasolkujcie bo nam takie dobre zdarzenia są bardzo potrzebne
                      Jutko Kochana - ściskam Cię z całej siły i gratuluję - ale ja tego byłam pewna
                      od początku- bardzo się cieszę . Teraz na odstresowanie wpadnij na spotkanie -
                      bardzo proszę i Balbinka też smile))
                      No a ja wczoraj znowu byłam u gina- dostałam zastrzyk Biogonadylu i zielone
                      światełko na staranka - w przeciągu 24 godzin mam mieć jajeczkowanie - tak
                      powiedział gin - no i dzisiaj jeszcze zrobimy poprawkę smile)Gin kazał mi jeszcze
                      jutro przyjść- musi sprawdzić czy owulacja się odbyła. Na efekty staranek
                      poczekam jakieś dwa tygodnie - a boję się jak nie wiem co - boję się jednej
                      smutnej kreseczki- tyle takich smutnych teścików już miałam sad(( Zreszta jak
                      wiele z Was, prawda??
                      Ale dobrze że jesteście- komu ja bym się wyżaliła??Moje drogie foremki
                      Moniu kochana - no cieszę się jak nie wiem co - komunikacja dzidzi z Tobą
                      rozpoczęta - niech Cię kopie swoją maleńką stópką jak najczęściej- och, jak ja
                      się nie mogę tego doczekać
                      Balbinko - wiesz jaki jutro dzień?? smile)))Tak, tak - piątek smile)) Cieszę się jak
                      nie wiem co. Daj znać o której będziecie bo muszę ustawić się jeszcze z ginem -
                      ale obiecał mi że wyjątkowo szybko zrobi mi USG - poinformowałam go że goście
                      do mnie przyjeżdżają smile))
                      Pogoda jak narazie jest piękna - zapowiada się wspaniały wekend
                      Całuję i ściskam Was wszystkie
                      Aneta
                    • bebell Re: bebell 01.09.05, 11:07
                      Mi tez się bardzo podobał nasz samochodziksmile)) podbił me serce od pierwszego
                      wejrzeniasmile)) jak chcesz to moge Ci go przesłac w pełnej krasie.
                      a zdjęcia mieliśmy klasycznie robione, tylko nasz przyjaciel nam później
                      zeskanował. ślub braliśmy w pażdzierniku 2001.

kasia
                      • malgos.ty Re: bebell 01.09.05, 13:27
                        Jeżeli możesz mi puścić fotki samochodu to świetnie, oczywiście to nie dla
                        mnie , może mojej koleżance podsune pomysł . Ja wyszłam za mąż w sierpniu 1999r
                • malgos.ty Re: Ane..nie no...!!!!!!!! 01.09.05, 09:29
                  dziewczyny nie martwcie się wszystko będzie ok. Ja wiem że niektóre z was długo
                  czekają. Ta po stracie moich maluchów musiałam czekać min. pół roku i wierze że
                  się uda.
              • ane576 ;-)))))) 01.09.05, 09:29
                Odezwała się najgrubsza baba na świecie ;-DDDDDD Akurat Ciebie widziałam na
                zdjęciach Pszczoło jedna. Dobra zbieram się do pracy, dziś idę trochę póżniej,
                ale też później wrócę. Dziś zaczyna się sajgon (poprawki), a bo ja prawie
                nauczycielka, pracuję ze studentami, tak, prawdziwa maskara dopiero w
                październiku. No to do wieczorka czuję już grubą lekturę do poduszki. Ale
                piszcie piszcie. Pozdrowionka Ane
    • jutka7 jestem 01.09.05, 09:46
      Cześć wszystkim! Widzę, ze nasze forum zostało zdominowane przez nowe
      foremki smile Witajcie!

Kobietki, najpierw good news- wygrałam rekrutację i przechodze do innego
      działu!!!! Bardzo się ciesze, choć jeszcze to do mnie nie dotarło.
      Zaczęłam się zastanawiać czy nie poczekać troszkę z dzidkiem, ale chyba nie, w
      końcu firmy nie zmieniłam, a tak bardzo już chcę...

A poza tym to nie mogę się pozbierać po ostatnich dniach, wczoraj spędziłam 8
      godzin z notariuszem opracowując umowę historyczną dla naszej firmy i jestem
      wykończona. A do tego mój organizm się chyba znowu zbuntował z osłabienia i
      bardzo słabo sie czuję, jakies przeziębienie czy osłabienie, ajjj, teraz mi to
      niepotrzebne sad
      Kochane, miłego dnia!
      • eda1282 Re: jestem 01.09.05, 09:49
        witam
        jutko strasznie się ciesze że Ci się udało i oczywiście gratuluje
        • ata76 Re: jestem 01.09.05, 10:07
          witam sie dziewczynki!!!
          od razu przyznaję się, ze wszytkiego nie przeczytałam, bo w pracy cięzko,ale

Erga, nosz klapsy za takie myślenie....doły...przeca teraz jesteś w dobrcyh
          rękach, zdiagnozowano co i jak...i teraz dopiero się zacznie!!!!

Ktak, oglądałam zdjecia....ale z Ciebie śliczna dziewuszka, a tak się tu nam
          smutkuję....trochę więcej wiary, bo ponoć to połowa sukecesu!!!!

witam też nowe foremki i życzę jak najszybszego zafasolkowania...bardzo
          przeprasza, ale nie pamiętam nicków, ale z czasem na pewno to nadrobię!!!

Jagoda.....miło Ciebie tu widzieć....a swoją drogą Pszczoła, to miałaś coś
          zasugerować i widzę, że jakoś tylko między wierszami mówisz....no chyba że ja o
          czymś nie wiem....znaczy o rozmowach

leće popracować trochę, ale wrócę tu...i jeszcze popisze, a najpierw
          poczytam smile))
        • megi.1 Re: jestem 01.09.05, 10:20
          Jutko strasznie Ci gratuluje!!!!!!smile mam nadzieje, że nowa praca nie oderwie
          Cię całkowicie od tego forumsmile

Balbinko, niestety przyjaz męża do mnie nie wchodzi w grę bo będęza granicą a
          on niestety nie może się wyrwać z pracy w tym miesiącu, więc po prostu wrzesień
          będzie miesiącem odpoczynku od starań. Przyda mi się taki miesiąc żeby przestać
          ciągle o tym myśleć.

Malgos.ty i Ane bardzo dziekuję Wam za zdjęciasmile

m.
          • nika112 Re: jestem 01.09.05, 10:50
            Witajcie dziewczyny,
            parę dni mnie nie było, mam nadzieje, że nie zapomniałyscie o mnie tak całkiem.
            Strasznie duzo nowych dziewczyn, które serdecznie witam i nieśmiało prosze o
            zdjęcia.
            Jutko gratulacje!!!!!!

Pkanetko niestety nie będe się mogła z Wami spotkać w ten weekend. Niestety
            pracuję - wyjazd. Bardzo, bardzo mi przykro z tego powodu. Mam nadzieję, ze
            spotkamy się jescze we wrześniu chociaż we dwie.
            Pozdrawiam
            • pkaneta Re: jestem 01.09.05, 11:01
              Niko - szkoda że wypadł Ci wyjazd - ale oczyiście że się spotkamy- i to mam
              nadzieję że we wrześniu. Daj tylko znać kiedy masz wolne i do spotkania napewno
              dojdzie.
              i oczywiście że Cię pamiętamy smile))
              Buziaczki
              Aneta
              • nika112 Pkanetko 01.09.05, 11:13
                Myslę że bez przeszkód będziemy mogły się spotkać w drugiej połowie września.
                Bo w kolejny weekend będę we Wrocławiu na drugich urodzinach jego córci.

Pozdrawiam i buziaki
            • forumka1 Re: jestem 01.09.05, 11:02
              pszczola, dlaczego nie chcesz bety robic?, myslisz, ze te sikane sa
              dokladniejsze? kurcze ja juz sama nie wim jakie testy wybrac.
              na basen chodze w Ursusie na Sosnkowskiego.

dziewczyny z jakich jestescie dzielnic Warszawy?

ja z Ursusa (starego)
              • bebell Re: jestem 01.09.05, 11:05
                a ja się w gołąbkach wychowałamsmile)) więc po sąsiedzkusmile))
                teraz mieszkam na Grochowie, ale pewnie gdzieś za pół roku znowu się gdzieś
                przeprowadzimysmile)) na razie nie wiem jeszcze gdzie...

kasia
        • ma.dzia nooo szeeeeeeeeesc!!! 05.09.05, 08:53
          Dziewczyny w koncu dorwalam sie do kompa. Przez ostatnie 3 dni mialam duzo
          pracy i ani chwili zeby usiasc do kompa.
          Pszczola trzy tabletki? To jak to sie mowi "jedziemy z gorki?" super.
          Erga a Ty te cykle masz takie dlugie cholerka, co na to uczeni? bo jak ja
          mialam takie dlugie to okazalo sie,ze prolaktyna za wysoka i torbiele mi sie
          robily. Wtedy zaczelam brac castagnus i w pierwszym cyklu zaciazylam.
          A co do diety Drogie Odchudzajace to ja wam polece tabletki, dzieki ktory
          ladnie schudlam 4 kg w ciagu miesiaca (ale dodatkowo 2x w tyg basen), wychodze
          z zalozenia,ze nie dla mnie diety bo nie umiem sobie zarcia odmowic a jak sobie
          odmowie to pozniej i tak sie nafaszeruje i efekt jo jo jak murowany. Jak sie
          postanawia ograniczac jedzenia to chyba trzeba tak do konca zycia bo inaczej i
          tak sie przytyje predzej czy pozniej. Ruch jest kluczem do sukcesusmile a tu link
          do tych cud tabletek
          www.allegro.pl/show_item.php?item=62154317
          poczytajcie sobie robi wrazenie i naprawde dziala.
      • bebell Jutko... 01.09.05, 11:03
        GRATULACJE!!!
        super, że się udało!
        choc szczerze mówiąc Twój Szef mógłby wczesniej sie wypowiedziec, oszczedziłby
        Ci troszkę nerwów.

kasia
        • jutka7 Re: Jutko... 01.09.05, 11:08
          Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa!

Masz rację Bebell, zwłaszcza, że wszyscy naokoło już wiedzieli od kilku dni,
          nawet mój bezpośredni przełożony (który jest niepocieszony z tego powodu), a ja
          NIC! Tłumaczę to sob ie tym, ze chcieli, zebym doprowadziła do końca jeszcze
          ten wielki projekt.
        • erga4 Re: Jutko... 01.09.05, 11:09
          Jutko serdecznie ci gratuluję!!
          Wiedziałam że ci się uda!
          • forumka1 Re: Jutko... 01.09.05, 11:16
            gratuluje!!!

z maluchem nie czekaj , nigdy nie ma idelanego momentu...
            • erga4 Bebel 01.09.05, 11:17
              dziekuję bebell za zdjęcia - super - i czekam na zdjęcie z autkiem w całej
              okazałości.
            • ata76 Re: Jutko... 01.09.05, 11:45
              no Jutka....gratulacje....ja tam wiedziałam, ze tak będzie smile))))))
              • jedna_chwilka Re: Jutko... 01.09.05, 12:02
                do gratulacji się przyłączam smile

jeszcze chwilę potrwa nim utrwalę sobie w pamięci Wszystkie Was, więc będę tak się wcinać raz na czas
                za co pardonsik
                okażcie łaskawość i cierpliwość w tłumaczeniu mi (jak zapytam) kto z kim po co i dlaczego
                no to ściski
                • erga4 Pytanie 01.09.05, 12:11
                  Zaznaczam że pytanie jest teoretyczne (bo wiem że możecie się śmiać)
                  No więc
                  oto mój cykl
                  szczerze mówiąc nie jestem pewna czy owu była czy nie no ale jeśli tak to..
                  Ponieważ byłam teraz w poniedziałek i wtorek na badaniach poziomu hormonków itd
                  itp. i ginek dał mi tabletki anty (7sztuk) na wywołanie małpy. Jednak troszke
                  sie boje no bo gdyby tak była ta owulacja i cos by sie tam zalęgło...
                  na tych badankach no to wiadomo że było za wcześnie na stwierdzenie ewentualnej
                  ciąży. (no chyba że się mylę)I teraz już sama nie wiem czy poczekac jeszcze
                  chwilę czy co.. Poradźcie mi kochane kobietki
                  A może przy tak długim cyklu nie ma mowy o zapłodnieniu??
    • bombamonika Małgosiu 01.09.05, 12:00
      Ty wyglądasz jak dziewczynka.
      Aż trudno uwierzyć, że ten aniołek na plecach to Twoja córcia.
      Monika
      • erga4 Re: Małgosiu 01.09.05, 12:04
        a ja jeszcze nie dostałam od ciebie zdjęć Małgosiu
        • malgos.ty Re: Do erga4 01.09.05, 13:37
          Przepraszam że nie otrzymałaś zdjęć. Obiecuję, że dzisiaj wyślę.
      • malgos.ty Re:Do Moniki 01.09.05, 13:36
        Ja wyglądam jak dziewczynka chaba żartujesz hihihih
        No może 7 lat temu ( jak miałam 19) ale teraz mam troche już siwych włosów( to
        od stresowej pracy)a na plecach tak to moja 4 latka Eliza urwis i huligan.
        Gorszego dziecka nie ma na tym świecia.
        • malgos.ty Re:Do BEBELL 01.09.05, 14:00
          Bardzo dziękuję za zdjęcia samochodu Powiem tobie szczerze jest super!!!!!!!!!!!
          Gdybym wiedziała że tak można sobie urządzić ślub to też wynajęłabtm takie auto.
          Dzięki
    • bombamonika Do Bebell 01.09.05, 12:08
      No i mamy następną małolatkę. Matko ile Wy macie lat?
      Czuję się jak babcia przy Was.
      A ten maluszek taki śliczny, że aż dech zapiera w piersiach.
      Monika
      • forumka1 Re: Do Bebell 01.09.05, 12:27
        31 latek...
        myslicie, ze beda najstarsza na porodowce?
        • jedna_chwilka Re: Do Forumki 01.09.05, 12:30
          ja będę najstarsza
          mniemam
          bo skończyłam 33 i nadal nic
          może zdążę przed pojawieniem się plam wątrobowych smile
          • forumka1 Re: Do Forumki 01.09.05, 12:40
            chwilka, zdażymy spoko, najwyżej nas wysla na konsultacje do geriatry hihihi
            smile
            • jedna_chwilka jak nie jak tak! 01.09.05, 12:52
              • melba7 Re: jak nie jak tak! 01.09.05, 13:04
                Forumka, nie stresaj siem wiekiem, ja tez mam 30.
                • melba7 bebell 01.09.05, 13:06
                  ..ja tez mieszkam na Grochowiesmile
                  • bebell Re: bebell 01.09.05, 14:16
                    łało, to my sąsiadki jesteśmysmile))
                    my zamieszkujemy w okolicach pl. szembeka, a Wy???

kasia
                    • melba7 Re: bebell 01.09.05, 15:15
                      przyczółek grochowski
                • idalkas Ja też 30 :) 01.09.05, 13:11
                  no i jest nas wiecej starych smile
                  • jaga211 Re:Do jednej_chwiki 01.09.05, 13:22
                    Na początku pozdrawiam wszystkie, jestem 14 na liście i niestety nie mam
                    możliwości częściej tu zaglądać.
                    Ja tez jestem Jadwiga (jaga, jadzia, jadziunia itp.) i dodatku mam nazwisko po
                    mężu Jagiełło.
                    • bebell Re:Do jednej_chwiki 01.09.05, 13:24
                      łomatko, toż Ty prawie postac historyczna jesteśsmile))

kasia
                      • jedna_chwilka Re:Do jednej_chwiki 01.09.05, 16:15
                        eee to szacuneczek!!!
                    • melba7 Re:Do jednej_chwiki 01.09.05, 14:10
                      a mąż Władysław?wink
        • malgos.ty Re: Do Firumka 01.09.05, 13:39
          Nie martw się napewno nie będziesz najstarsza to też jest dobry wiek do
          rodzenia dzieci
          Tłumacz to sobie tak : najpierw Wykształcenie, później dobra praca a na końcu
          rodzina. wszystko będzie ok
    • ma.dzia dziewczyny! 01.09.05, 13:41
      Wychodze z taka propozycja, zebysmy zrobily liste i wpisywaly dc oraz kiedy
      testujemy to nam troche naswietli sytuacje. Zaczynam ponizejsmile
    • ma.dzia lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 13:42
      ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09.
      • ma.dzia Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 13:43

1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09.
        • pkaneta Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 14:03
          ma.dzia napisała:

>
          > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09.
          > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09.
          >
          • ma.dzia Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 14:13
            pkaneta napisała:

> ma.dzia napisała:
            >
            > >
            > > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09.
            > > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09.
            > > 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej
            niż 11.09

>
            >
            • eda1282 Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 14:45
              > 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej
              niż 11.09
              > 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko
      • malgos.ty Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 13:44
        Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09
        • melba7 JUTKO, gratulacje:):):) 01.09.05, 14:12
          a czy wiesz,ze szczęsliwe wydarzenia lubią chodzić parami?????odpocznij,
          odetchnij i...smile
        • ata76 Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 15:08

2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09.
          3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej
          niż 11.09
          4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko
          5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie
          myśle o końcu...tylko początku
          • gviazdka3 Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 15:33
            niż 11.09
            6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) )
            • ktat Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 17:24
              . ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09.
              niż 11.09
              7.ktat - 8dc , owu hmmm .... testowanko urodziny mam 13.09 i to bedzie kolo 10
              dni po owu ale chyba sie wstrzymam
              • pszczolaasia Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 18:44
                3. malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej
                niż 11.09
                7. ktat - 8dc , owu hmmm .... testowanko urodziny mam 13.09 i to bedzie kolo 10
                dni po owu ale chyba sie wstrzymam
                8. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni,
                czyli testowanko jakby nie było w październikusmile)) nie wiem kidey..zobaczęsmile)
    • ata76 Re: Jagoda!!! 01.09.05, 15:16
      dziewczyny się Ciebie o pytają na tym drugim wątku!!!
    • gviazdka3 Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 15:30
      Dziewczyny, jesteście niesamowite, dosłownie nie nadążam z czytaniem!!!
      Od pół godzinki jestem w domu, ale muszę wrócić jeszcze dziś do pracy na
      17:30 z powodu opracowywania pewnego ... (pipipi) projektu!

Przede wszystkim JUTKO, gratuluję przejścia do wymarzonego działu, super,
      że to Ty wygrałaś, bardzo się cieszę! Ale przypadkiem nie rezygnuj ze
      starań, proszę!

Małgosi i Bebell dziękuję za zdjęcia, są superowe!!! Innych foteczek nie
      dostałam, więc bardzo proszę o ciąg dalszy przesyłek na priva!

Ergo, nie mam pojęcia co Ci doradzić, przykro mi... :o(

Laski, lecę coś zjeść, bo jeszcze nic dziś nie przegryzłam! :o)))

Wpiszę się tylko na listę testujących, no i może zajrzę później!!!

Papatki!!!

I buziaczki dla wszystkich!!!
      M.
      • erga4 Moje pytanie bez echa.. 01.09.05, 15:38
        Dzięki gwiazdko - przynajmniej wiem że ktoś przeczytał moje pytanie. Kurcze
        sama nie wiem co robić. Ale chyba poczekam kilka dni-zatestuję i wtedy wezmę te
        anty..
        • gviazdka3 Re: Moje pytanie bez echa.. 01.09.05, 15:47
          A co powiedział Ci ten doktorek? Wyznaczył Ci jakiś dzień kiedy masz
          rozpocząć antki???
          W sumie jeśli jesteś już 15 dpo, to test powinien wykazać ewentualną ciążę...
          A masz możliwość zrobienia bety?! To byłoby najpewniejsze chyba! Albo po prostu
          zadzwoń do swojego nowego gina i powiedz mu o wszystkich wątpliwościac!
          Pozdrawiam!
          M.
      • gviazdka3 Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 15:49
        Miałam zajrzeć później, ale doszłam do wniosku, że obiad też mogę zjeść
        przy Was! Żeby tylko zupka się nie wylała na klawiaturę, hihi!!! ;o)

• melba7 Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 15:57
          niż 11.09
          7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09
          • nata_home Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 17:16
            a ja pojawiam sie i znikam , niestey - urwanie głowy w pracy, pracuje za dwie
            osoby ,od 7-20 a wieczorami nie mam juz siły siedzieć przy kompie , ale
            pozwólcie że choc czasami tu zajrzę do was ?!?!
            a i pozwolicie, że do do listy się dopiszę choc próbowanko było tylko połowie
            ale co tam
            serdecznie was wszystkie pozdrawiam /i wracam do pracy /buuuuu
            • nata_home Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 17:29
              niż 11.09
              8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj
              chcaiałabym/ ok 11.09
              • pszczolaasia Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 18:48
                > niż 11.09
                > 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie
                > myśle o końcu...tylko początku
                > 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) )
                > 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09
                > 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj
                > chcaiałabym/ ok 11.09
                9. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni,
                czyli testowanko jakby nie było w październikusmile)) nie wiem kidey..zobaczęsmile)

• ktat jejuś ale postów ;-) 01.09.05, 17:34
              witam,
              u mnie 8dc narazie ok rano strasznie bolały jajniki
              staranka zaczelismy wczoraj i planujemy je do niedzieli codziennie
              dzieki wam zaczelam wierzyc ze sie uda dolek minal

ja dzis na urlopie bylam z mezulkiem na onkologii wszystko w porzadku nawrotow
              nie ma kolejna wizyta w grudniu, wiec moze to mnie wprowadzilo w dobry
              nastroj...
              na budowie wlasnie montuja okna w dachu wiec juz coraz blizej do samodzielnego
              zycia ...
              a moze te nasze staranka tak wplynely, przy ziolkach wzrosla ochota ne te
              staranka wink
              mam nadzieje ze jajniki juz nie beda bolec i pojawi sie w koncu ten cholerny
              sluzik

jeszcze nie przeczytalam wszystkich postow tyle ich jest...a laptop i GPRS to
              mało szybki sprzet
              ale fajnie wiedziec ze mozna z kis pogadac wyzalic sie pochwalic itd...

gwiazdko
              no to mamy nadzieje ze teraz to sie uda
              a luteinka jak kazdy lek roznie dziala na roznych ludzi...

pszczółko
              ja nie uwazam sie za pieknosc to nie kolor i waga swiadczy o czlowieku
              a zreszta wszystkie jestesmy piekne i te nasze polowki powinny dziekowac Bogu
              ze nas maja wink

Erga
              niestety nie wiem jak ci pomoc... sad

jutka
              gratuluje
              to teraz jak zaczniesz sie cieszyc praca to i dzidek sie pojawi

sciskam was i owocnych staranek

• malgos.ty Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 17:30
          No i co gwiazdko zostałyśmy same
          • jedna_chwilka gdzie tam same 01.09.05, 18:05
            ale zeby sie dopisac dobre 5 min czekalam az laskawy pan komputer mi pozowli, tak dlugo wchodzilam na trzystaktóryś wpis
            • ktat Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:27
              jejus to tak jak u mnie wolny jak zolw przyzyczajona w pracy do szybkiego to tu
              normalnie jajo znosze
              nawet nie przeczytalam wszystkich postow bo bym siedziala do nocy

dzieki dziewuszki za fotki
              • pszczolaasia Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:50
                jestem z palży wróciłam..spalona jak nie przymierzając ...diabełsmile)))
                nie chce robić bety bo się jej narobiłam podczas pozamacicznej..co tydzień i
                nie lubie jej..smile))) test z krwiq do stwierdzenia ciąży wystarczysmile) beta dlka
                mnie to ostateczność. na wyraźne żądanie przystojniakasmile nie inaczejsmile))
                • pszczolaasia Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:51
                  Jutka gratulacje!!!!!!!
                  Ergo, ja powiem wprost nigdy nei znałam sie an tych cholernych wykresach i
                  meirzeniu tempki..nie robiłam tego wiec ci nei pomogę..crying( ale ściskam!!!
                  • pszczolaasia Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:52
                    Ata powiedziałam Jadze, ze uważam, ze zrobiłyśmy błąd...co jeszcze kcesz??? smile))
                    • pszczolaasia sorry, ze tak pojedyńczo rzeźbię...ale pamięć u 01.09.05, 18:53
                      mnei kiepska...w koncu mam juz 31 lat!!!!!!! tosz to ..starosćsmile)))))) a tak na
                      pwoiażnie, nei ważne ile masz w rodowodzie, ważne jak sie czujemy tak? no
                      chyba, ze za robienie dzieci się po 50-tce weźmiemy, to wtedy ..lekuchno można
                      subtelnie rzec, ze przesada to letka...big_grinDDD
                      • melba7 wiek rodzacych kobiet 01.09.05, 21:15
                        dziewczyny, nie przejmujcie się tym,że mamy aż około 30 lat!!!Przytoczę
                        przypadki z mojej rodziny:babcia urodziła się jako najmłodsze, szóste dziecko,
                        kiedy prababcia miała 45 lat.Moja mama urodziła się, kiedy babcia miała 41 lat
                        (jako czwarte dziecko).Tata Kuby przyszedł na swiat , kiedy jego mama miała 45
                        lat.Siostra mojego taty rodziła dzieci w wieku 36 i 39 lat.Mama urodziła mnie ,
                        mając 30.ja sie z Kuba trochę pospieszyłam, miałam 21winkPewnie znalazłabym
                        jeszcze kilka przykładów, bo rodzina liczna, ale naprawdę wiek nie przekresla
                        naszych szans.
                      • ane576 Jestem wreszcie!! 01.09.05, 21:55
                        Późno wróciłam z pracy no i tak jak myślałam, ponad 40 min. czytania a i tak
                        nie wszystko skojarzyłam o co chodzi.
                        Ergo szkoda że nie mogę otworzyć twojego wykresiku, a endokrynologii nie znam
                        się tak bardzo. Ale jeśli trafiłaś do dobrych lekarzy to pewnie wiedzą co
                        robią. Ostanio nauka bardzo się posunęła do przodu w walce androgenami. Bo to
                        modne jest i dużo kobiet ma z tym problem. Ale rzeczywiście jaeśli ta owu
                        miałaby być ok. 14 dni temu to zrób test, co tam 10 zł dla uspokojenia
                        sumienia.
                        Jutko, mam nadzieję, że nie masz nam nowym za złe, żle zlatujemy się tu całą
                        chmarą. Gratuluję awansu. Myślę, że to może pomóc. Przeważnie tak jak że jak ci
                        już przestaje tak bardzo na ciąży zależeć, to siup i jest. Ja ma podobną
                        sytuacje, niestety bez awansu. Wszystko się sypie, ludzie się zwalniają, a to
                        budżetówka i nie ma kto pracować. A jak byłabym w ciąży to praktycznie też
                        odpadam bo większości zajęć nie poprowadzę (warunki szkodliwe dla rozwijającego
                        się płodu). Zabiją mnie jak nic!!! Z jednej strony głupio mi ich zostawiać na
                        lodzie. Ale w końcu co jest ważniejsze!
                        Zdjęcia tylko od Babel dostałam (młodziutka albo nieźle się trzyma). Te zdjęcia
                        z wakacji aktualne??
                        Pozdróweczka, Ane
                        • balbinka74 Re: Jestem wreszcie!! 01.09.05, 22:34
                          Kochane, dzisiaj miałam sądny dzień.Takie to wszystko było do d....
                          Wróciłam bardzo późno do domku, a do tego z tak strasznym dołem ,musiałam
                          trochę poryczeć,pogadać przez telefon z przyjaciołką, znowu poryczeć, znowu
                          pogadać, aż trochę się uspokoiłam.Niestety straciłam dziś całą motywację do
                          pracy, wiarę w ludzi.Znowu się przekonałam, że jestem od czarnej roboty,
                          siedzenia po godzinach za friko,a i tak to nigdy nie zostanie docenione,
                          zauważone.
                          Ponadto mało co szału nie dostałam, gdy zobaczyłam nastepną pracownicę w ciąży(
                          na naradzie jej nie było), która nie jest zupełnie zachwycona tym faktem, a na
                          dodatek prawie ciągle biega na papieroska...brrrr nóż mi się w kieszeni
                          otwiera! Plan do bani, kupa okienek.

Jedyną iskierką w tym wszystkim jest fakt, ze jutro spotkanie z pkanetką, a w
                          sobotę ( mam nadzieję!!!!!) z Jutką, Niką.

Babeczki trzymajcie się cieplutko.Jutro może jeszcze na chwilunię tu zajrzę i
                          troszkę poczytam. Wybaczcie.Pa.

• megi.1 Brunetka wieczorową porą;) 01.09.05, 21:37
      Cichutko dziś wieczór jak makiem zasiałsmile ale rozumiem, 1 września więc
      wiekszość zaczyna wrześniowe staraniasmile Powodzenia!!!

Widze, że postała nowa lista - testowanko. No cóż ja raczej nie będę się
      wpisywać, bo musiałabym podać chyba jakąś datę listopadową wink.

Przede mną gorący okres w pracy więc będę podczytywać Was jednym oczkiemsmile.
      Nauczona doświadczeniem nie proszę o utrzymanie liczby nowych postów w
      rozsądnej ilości, bo swego czasu taka prośba Pszczoły spotkała się z efektem
      odwrotnym od zamierzonegosmile.

Idę po karmismile

m.

• stokrotka76 Re: Brunetka wieczorową porą;) 01.09.05, 22:10
        Dobry wieczór dziewczynki! Melduję sie na chwilkę, dawno nie pisałam, ale
        czytam często co piszecie, nie mogę się powstrzymać wink. Mam nadzieję, że ktoś
        mnie jeszcze pamięta wink. Dziś 12 dc, w sobotkę idę na usg zobaczyć jak
        jajeczkowanie. Poprzedni cykl był długi, także pewnie jeszcze troszkę poczekam.
        Staram się jak najmniej myśleć o starankach, nie skupiać się na nich tak bardzo
        i zająć się innymi rzeczami, ale coś opornie mi idzie, chyba już nie umiem o
        tym nie myśleć... Ale twarda jestem i nie mierzę tempki, tak jak sobie
        obiecałam. Pozdrawiam wszystkie gorąco!
        • gviazdka3 Stokrotko!!! 01.09.05, 22:18
          Jasne, że Cię pamiętamy, nie może być inaczej!!! :o))))))
          Idziemy niemal łeb w łeb ;o), u mnie również 12dc i nie mierzę tempki!
          Uparłam się, że nie będę prowadzić żadnych obserwacji!!!

Życzę powodzenia, wiesz w czym!!!
          M.
          • stokrotka76 Re: Stokrotko!!! 01.09.05, 22:28
            To mnie cieszy smile))
            Ja też nie prowadzę obserwacji, oprócz śluziku - już zaczęłam sprawdzać - choć
            cykle w ciągu ostatnich miesięcy były w rozrzucie 30-48 dni...
        • ane576 Re: Brunetka wieczorową porą;) 01.09.05, 22:18
          A zapomniałam o nowej liście:
          > niż 11.09
          > 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie
          > myśle o końcu...tylko początku
          > 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) )
          > 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09
          > 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj
          > chcaiałabym/ ok 11.09
          10. ane576 - 5dc, owu koło 10, testowanie najwcześniej 24.09
      • gviazdka3 Padnięta blondynka też się w Wami wita/żegna! ;o) 01.09.05, 22:15
        Przed chwilkę wróciłam z pracy, padam, a tu jeszcze milion dokumentów do
        przygotowania na jutro, kiedy ja to zrobię??!! Buuuuuuuuuuu....

Megi, widzę, że gust "napojowy" masz podobny do mojej mamy, która też bardzo
        chętnie zaspokaja pragnienie karmi!

Pszczółko, moja dębkowa opalenizna już pomału znika, a Ty się wciąż podpiekasz?!
        Nosz, to niesprawiedliwe!!! ;o)

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze dziś zajrzy, ale wszystkim wieczorno/nocnym markom
        życzę spokojnej i przyjemnej (w końcu wrzesień się zaczął...)nocki!

Papapa!!!
        M.
        • ata76 Re: no to i ja się pożegnam wieczorowo!! 01.09.05, 23:31
          Erga, kurcze nie weim co Ci poradzić....czytalam Twój post, ale nie chciałam
          odpowiadać, że nie wiem, więc nic nie napisalam....ale teraz to nadrabiam,
          tyle, że nic konstruktywnego nie potrafię powiedzieć!

Balbinko, przykro mi, że tak się porobiło u Ciebie w pracy...najgorsze co może
          byc, to pracowac w kiepskiej atmosferze i w poczucie, że nie jest dobrze....mam
          nadzieję, że z czasem jednak coś się poprawi, a jeszcze lepiej, że
          zafasolkujesz i na pewien czas odpuścisz sobie w związku z tm pracę!! A poza
          tym bawcie się dobrze z Pkanetką i inymi dziewczynami na spotkaniu!!! I nie
          zapomnijcie o fotach!!!!

Stokrotka i Gviazdeczka, widze, że w tym cyklu zastrajkowały i idą na żywią...
          będą pewnie z tego efekty wink))

więcej oczywiście już nie pamiętam, a więc dobranoc dziewczynki smile)))
          • pszczolaasia Re: no to i ja się pożegnam wieczorowo!! 01.09.05, 23:33
            dobranoc pchły na nocsmile)) karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawkismile)))
          • ata76 Re: wysłalam zdjęcia 01.09.05, 23:33
            gdyby któraś jeszcze chciała, to prosze krzyczeć!!!

i oczywiście jeszcze raz dziękuje za prześliczne zdjęcia od Ktat, od Bebell i
            Malgos...powiem krótko...super z Was laseczki smile))
          • gviazdka3 Dobranoc Atko... 01.09.05, 23:34
            a ja dalej siedzę i tworzę... :o(((

Do jutra!
            M.
            • gviazdka3 No dobra Pszczoło 01.09.05, 23:36
              Tobie też życzę dobrej nocy! :o)))

M.
              • ata76 Re: Gviazdeczko!!! 01.09.05, 23:41
                tylko nie zarywaj nocki!!!!! Kurcze rok się dopiero rozpoczyna, a Ty już tak
                musisz tyrać....biedna Gviazdeczka!!!W takim układzie spokojnej nocy
                Gviazdeczko, żebyś nie musiała większości jej poświęcić pracy!!

• pszczolaasia Re: No dobra Pszczoło 01.09.05, 23:44
                dziękiiiiii!!!!!!!!!smile)))))))))) miłej nocy i rób jak Ata gada..nei zacxzynaj
                nowego roku od zarwanych nocek...kiss*********
    • keri5 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 23:54
      Witam!!!
      Pamiętacie mnie jeszcze? długo się nie odzywałam ale mam totalny
      zawrót głowy w domu, ten remont pochłania całą naszą energię,ale
      zbliżamy się ku końcowi. Ja mam nadal takie mdłości i wymiotuje
      codziennie, okropność!!! Byłam dzisiaj na drugim usg, widziałam serduszko
      jak szybko bije, dzidzia ma 12mm, możecie ją poniżej zobaczyć bo
      już uaktualniłam linka. Teraz mam 7tc i 3 dzień.
      Strasznie dużo nowych dziewczyn widzę, już się wogóle pogubiłam.
      Ale tak czy inaczej przesyłam dużo fluidków ciążowych.
      pozdrawiam
      • gviazdka3 Keri 01.09.05, 23:57
        Dzięki za fotkę maleństwa i oczywiście łapię fluidki!!!

Trzymaj się cieplutko kochana i wpadaj częściej!
        Buźka!
        M.
        • melba7 Re: Keri 02.09.05, 07:27
          ja sie tez do fluidków podłączamsmilesmilei pozdrawiam Was dwoje (czyli Ciebie 2 w 1)
          • forumka1 Re: Keri 02.09.05, 07:49
            niż 11.09
            chcaiałabym/ ok 11.09
            11. forumka1 - 3dc test - koniec września (chyba, że nie wytrzymam z
            ciekawość), eda bedziemy razem testowac!
            • ata76 Re: Cześć!!!! 02.09.05, 08:25
              już piąteczek smile)))))

Keri, śliczna fasoleczka!!!!! Zaglądaj do nas częściej!!!

Gviazdeczko, i jak udało ci się wczoraj wszystko zrobić?????

miłego dnia dziewczyny!!!
              • pszczolaasia Re: Cześć!!!! 02.09.05, 08:54
                miłego dniasmile)) czy załapię sie choć na 1 fluida??? czy szytskie są
                wychwytanie?? Keri piękne 12 mmsmile))) już widac, ze do mamusi będzie podobne ,
                takie ślicznesmile))) pozdrawiam na resztę dniasmile)))
    • ata76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 08:54
      a co tu dzis tak cichutko???????????????
      • bebell dzień Dobry!!! 02.09.05, 09:23
        Wam mówię i wpadam tylko na chwilkę. mam dziś zwraiowany dzień, ale mam
        nadzieję, ze uda mi się nadrobic wieczorem.
        zdjęcia z wakacji aktualne, tegorocznesmile))
        a lat mam 27 i moim zdaniem to za młodo to nie wyglądamsmile))

buziaki

kasia
        • jedna_chwilka No hej :) 02.09.05, 09:27
          się też przywitam, no bo niegrzecznie tak podczytywać bez powitania smile
          jak tam?
    • jutka7 Hej 02.09.05, 09:30
      Kobietki, ja tylko na chwilkę, bo dopadło mnie choróbsko i idę leżeć, nie mam
      na nic siły sad((

Miłego dnia i weekendu Wam zyczę!
      • pszczolaasia no co się dzieje???????? choroby, zabieganie 02.09.05, 09:40
        w piątek??????? kto to słyszał??????????????? ja lecę dziś na zakupy, będę
        sobvie cyckonosz kupować, do nowej bluzki, co sobie jom kupiłam na
        weselicho!!!! nosz będę ładna mówię Wambig_grinDD kissykiss******
        • erga4 Re: no co się dzieje???????? choroby, zabieganie 02.09.05, 09:51
          Pszczoła czy ty też jutro bawisz na weselu?? bo ja właśnie wczoraj przewaliłam
          całą szafę i dobierałam kreację na weselisko. I nawet sie udało-nie muszę
          kupować niczego nowego. No ale za dwa tygodnie kolejne weselicho i z kreacją
          już pewnioe będzie problem
        • erga4 Re: no co się dzieje???????? choroby, zabieganie 02.09.05, 09:55
          Pszczoła a może by tak bez cycnika?? a co ! na stosie spalmy wszystkie
          biustniki!
      • jutka7 Pkanetko, Balbinko 02.09.05, 09:41
        bardzo, bardzo mi przykro, ale nie będę mogła spotkać się z Wami w sobotę :
        ((((((((((
        Wczoraj wieczorem chciałam Wam napisać, że przyjadę, że bardzo się cieszę, ale
        komp mi się zepsuł w domu.
        A dziś rano obudziłam się z gorączką, powiększonymi węzłami chłonnymi i katarem
        lecącym ciurkiem z nosa.
        Strasznie Was przepraszam, naprawdę tego nie zaplanowałam sad
        po prostu mój organizm nie wytrzymał ostatnich stresów, a juz wczesniej dawał
        mi znaki i to przeziębienie próbowało mi wyjść opryszczką, jęczmieniem na oku
        (nowość w objawach moich) a finał taki. Idę zaraz do lekarza i pędem do łóżka,
        bo czuję się fatalnie!

dziewczynki, nie gniewajcie się na mnie, naprawdę chciałam, ale mój organizm po
        każdym większym wysiłku się tak zachowuje, pewnie moja anemia nie wyleczona i
        jest osłabiony.
        Mam nadzieję, że uda nam się innym razem spotkać, w końcu to rzut beretem. Ja
        NAPRAWDĘ BARDZO CHCĘ!
        Życzę Wam udanego spotkania i czekam na zdjęcia!
        Ale mi przykro sad((
      • aga1610 Re:do keri 02.09.05, 09:44
        Witam!!
        Ja się akurat nie staram o dzidziusia, ale jakbym zaszła w ciążę to nic by się
        strasznego nie stało, bardzo bym się cieszyła. Tak i tak marzy mi się duża
        rodzinka, a narazie mam tylko jedno dzieciątko, a czas ucieka, bo juz mam
        29 lat. Właściwie to piszę w innej sprawie, a mianowiecie patrzyłam na zdjęcie
        USG od keri i przeczytałam Twoje nazwisko i tak się zastanawiam, czy
        przypadkiem nie jesteśmy rodziną?
        Pozdrawiam, Agnieszka
        • keri5 Re:do keri 02.09.05, 11:24
          Aga napisałam do Ciebie na maila.
      • erga4 Re: Hej 02.09.05, 09:48
        Witam w piatkowy poranek. Stwierdziłam że odczekam jakiś tydzień i pomierzę
        tempki. poźniej zrobie test - tak dla świętego spokoju i wtedy juz na spokojnie
        wezmę tabsy na wywołanie.
        • pszczolaasia Re: Hej 02.09.05, 09:51
          no to pozwolisz, ze w cichości ducha będe sobie tutaj czymać kciuki za wynik
          testu???????? ale sza..nikomu nie puszczę pary z ust..zgodzisz się??????
          • malgos.ty Re: Dziewczyny 02.09.05, 10:03
            Ja też trzymam kciuki za teścik.
            A tak na marginesie , zazdroszcze wam dziewczyny tego że możecie się spotka i
            poplotkować( jesteście wkońcu z jednego miasta) ja mogę tylko poczytać i od
            czasu do czasu coś napisać .
            • ktat Re: Dziewczyny 02.09.05, 10:15
              witam
              u mnie kolejny dzien cykl
              jajniki czasem zabola ale czasem sluzu niet chyba zostal w srodku

u mnie w sumie ... szkoda gadac
              teraz troszke lepiej pocieszyla mnie psiapsiula moja przyniosla faj na plytke
              umowilam sie na jutro na salencze zakupy i kino

a tak wogole ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec
              wczoraj po powrocie ze szpitala pojechał na budowe oczywiscie bylismy sami wiec
              chcialam spontanicznie sie poprzytulac oczywiscie nie mial czasu poźniej wpadl
              na chwile przed 22 (nawet sms nie pomogl) i pojechal do 2 na budowe pilnowac
              dachowki i dzis uznal ze wszystko jest ok wiec postanowilam z nim nie rozmawiac
              ja wiem ze ta budowa to dla nas itd ze on chce jak najszybciej ja skonczyc ale
              ja tez mam swoje potrzeby umowilismy sie ze robimy dzidke a on mnie unika to po
              co gada w tym cyklu to on tak nakrecal a teraz ... wyc sie chce chyba wroce do
              tabletek i poczekam na zakonczenie budowy

ale sie wyzalilam ale komu jak nie wam i mojej patce
              bo jak jemu mowie co mnie boli to wyslucha a pozniej mowi ze mam urojenia
              a ja mam dosc
              • erga4 Re: Dziewczyny 02.09.05, 10:20
                Ktat - nie smuć się. Może własnie jak nie będziesz o tym myślała - tzn spiszesz
                cykl na straty to może akurat się uda! Trzymam kciuki i główka do góry!
          • erga4 Re: Hej 02.09.05, 10:18
            Jasne że pozwolę - ale cicho-sza! smile)
            • erga4 Re: Hej 02.09.05, 10:25
              Małgosiu-dziękuję za zdjęcia- śliczna ta twoja pannica!
              Bebel-autko niczego sobie-ja też długo się zastranawiałam nad autkiem ale w
              końcu postawiłam na kabrioleta smile
              • gosiashek Re: Hej-lista testowan cd. 02.09.05, 10:42

niż 11.09
                chcaiałabym/ ok 11.09
                12. gosiashek - 17dc testowanko ok. 19.09...dopiero..

• ktat Re: Hej-lista testowan cd. 02.09.05, 11:07
                  niż 11.09
                  chcaiałabym/ ok 11.09
                  12. gosiashek - 17dc testowanko ok. 19.09...dopiero
                  13.ktat - kasia 9dc spisany na straty wiec nie bedzie testowanka

dzieki erga
                  • malgos.ty Re: Kasia 02.09.05, 11:13
                    Kasiu nie martw się . Takie są te chłopy . Trzeba ich podejść.
                    • malgos.ty Re: Kasia 02.09.05, 11:18
                      Mojego męża nie ma w domu prawie całymi dniami jest kierowcą zawodowym i ty
                      myślisz że mi jest lekko . Powiem ci coś przystopuj trochę, bo namawianie i
                      pośpiech i złości do niczego nie doprowadzą - sama się o tym przekonałam. DAJ
                      MU NA WSTRZYMAMIE. No cóż poczekasz o jeden miesiąc dłużej. , ale to wyjdzie na
                      dobre JEMU. Wycisz się, uspokuj, przez ten okres nie mów mu o dziecku o waszych
                      staraniach i najważniejsze nie rób mu wyrzutów.
                      • ktat Re: Kasia 02.09.05, 11:33
                        ale to wlasnie nie jest tak ze ja go namawiam w tym cyklu to on powiedzial ze
                        robimy malucha nie ja...
                        ja juz kilka razy lapalam dola i chcialam wracac do tabletek a to on mowil
                        nie ...
                        bo skoro ma mnie unikac z obawy to ja wole poczekac az dorosnie do tej decyzji

a mi przestaje juz wogole zalezec

moj pracuje w centertelu i ma dyzury takze tez jak nie budowa to awaria to
                        zmeczony po kilku nocach pracy i juz sie w sumie przyzwyczailam ale nienawidze
                        spedzac calych wieczorow sama w 4 scianach u tesciow u siebie to co innego a
                        tak tesciowa za sciana albo i nie
                        a zreszta dzis zakrecona i zdolowana jestem
                        ale trzymam za was kciuki ze wy zobaczycie te II upragnione
                      • nata_home Re: juz piątek 02.09.05, 11:35
                        wpadłam na chwilkę chociaż się dzisiaj przywitać

a ja nie dostaję ostatno żadnych zdjęc sad(
                        keri twoją kruszynke chętnie bym tez zoabczyła może to zdjęcie przyniesie nam
                        trochę szczeęscia , więc rozsyłaj komu sie da

jutka kuruj się i wylecz się szybko szkoda tych ostatnich słonecznych dni na
                        leżenie w łóżku , łózko lepiej niech nam słuzy do robienia dzieci ,
                        pozdrawiam
                        • eda1282 Re: juz piątek 02.09.05, 11:49
                          wpadłam się tylko przywitać bo mam dzisiaj dużo pracy
                          i łapie doła na weekend niestety spędze go sama bo meżuś pracuje
                          pozdrawiam
                        • ata76 Re: juz piątek 02.09.05, 12:10
                          Jutka, kuruj się kuruj kochana, i jak najszybciej wracaj do zdrowia!!!

Erga, widzialam, że decyzja juz podjęta, to super!!! A co do wesela,to tez
                          bawię się ale za tydzień....stroju jeszcze nie mam i nie mam pomysłu na
                          niego...o gratuluję odwagi...będę wspierać, ale nie w praktyce bojkot
                          cyckonoszów!!!

Nata, Keri w sygnaturce ma swoją fasoleczkę!!!!!!

Ktat, mojego męza też często nie ma w domu ze względu na to, że ma służby,
                          wyjazdy i wraca potem zmęczony....też się wkurzam, bo nie znosze sama siedzieć
                          w domu.....mój mąż też bardzo chce mieć dziecko, nawet bardziej niż ja.....ale
                          staram się nie złościć, gdy nam się nie uda trafić z przytulaniem...nie powiem
                          jest mi wtedy smutno, flustruje mnie, ale nie okazuje mu temu, i nie kłocimy
                          się z tego akurat powodu....prędzej, że musze sama siedzieć....tak naprawdę ,to
                          chce Ci powiedzieć to, że bez wzlędu na to czyja jest inicjatywa, to chyba nie
                          możemy wszystkiego podporządkowywać temu jednemu celowi.....mam nadzieję, że
                          wiesz co mam na myśli i co chce powiedzieć
                          • pkaneta Re: juz piątek 02.09.05, 12:37
                            Witajcie kochane
                            Nareszcie piąteczek!! Jeszcze parę godzin i przyjedzie do mnie Balbinka.
                            Strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać. Smuci mnie tylko to, że ani
                            Jutka ani Nika do nas nie dołączą.
                            Jutko kochana - kuruj się - a spotkanie się tylko odwlecze - spotkamy się
                            napewno.
                            Keri - śliczna ta Twoja kruszynka- łapię też odrobinkę fluidków - może i mi się
                            uda
                            Ktat- nie martw się kochana - z facetami tak bywa. Ja też się na swojego często
                            wkurzam, ale teraz wiem że i jemu zależy na maleństwie. W strategiczne dni sam
                            wyciąga rękę do zgody smile) A jeszcze niedawno...szkoda słów
                            Jeszcze dzisiaj idę do mojego gina na USG - powie mi czy pękły te nieszczęsne
                            pęcherzyki. Mam nadzieję że tak - bo ostatnie dni były bardzo intensywne- Jacek
                            już ledwo zipie hihihi
                            Trzymajcie za mnie kciuki- ja za Was trzymam cały czas
                            Buziaczki
                            Aneta
                            P.S. Balbinko - szerokiej drogi - czekamy na Was smile))
                            • erga4 Keri 02.09.05, 12:45
                              Ja też łapię fluidki - pewnie już resztki mi zostały ale Łaaaapięęęe!!
                              • ktat ;-) 02.09.05, 13:10
                                trzymamy kciuki za te krechy ze pekly i bedzie malenstwo

nie u nas nie ma jakiejs awantury poprostu powiedzialam co mysle on urazony ja
                                bardziej
                                mi nie zalezy zeby juz byl maluch tylko ja mam wieksze potrzeby niz raz na
                                tydzien (przy tabletkach mi to stykalo) ale teraz nie
                                i czasem moglby jechac na budowe 20 minut pozniej no nie... i to nie jest tak
                                ze ja tylko po to go zmuszam ja poprostu musze wink
                                jak madzia mi powiedziala roznica temepramentow....

ja na weselu bylam w zeszlym tygodniu teraz mam jutro
                                (ale nie ide) i 1,10 wymyslilam sobie taki komplecik z tunika jutro jade
                                szukac...pizza kino hmmm
                                powiedzialam mezowi ze chce ten dzien spedzic sama z kolezanka zezloscil sie
                                nerwus jeden
                                • malgos.ty Re: ;-) KASIA 02.09.05, 13:13
                                  Kasiula nie bierz tabletek , bo później będziesz żałaować ,że zaczęłaś. A tak
                                  to może przy okazji wam się trafi.
    • pkaneta Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 13:27
      Normalnie tak mnie zaczęło kłóć w jajnikach że nie mogę się wyprostować - i to
      w obydwóch naraz. Mam nadzieję że to jest objaw przebytej owulacji...Dobrze że
      jednak idę dzisiaj do tego mojego przystojnego ginka smile)
      • ktat Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 14:16
        pkaneta
        ja trzymam kciuki oby to było to...

ja sie wyzalilam mamie ze mam problemy i kazala jeszcze wytrzymac troszke ze
        jak sie przeprowadzimy to sie zmieni
        zobacze

jejus jeszcze 3h i do domu
        i znow bede siedziec sama łał
      • erga4 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 14:49
        Pkanetko - super że idziesz do przystojniaka-trzymaj się i koniecznie zdaj nam
        relacje z wizyty! Trzymam kciuki za owocną owulacje!!

Ktat-rozumiem cię - ja też ostatnio troszkę się denerwowałam na mojego M. jak
        akurat nie miał ochoty (też mi coś) I wydarłam się na niego że zawsze ma wtedy
        kiedy nie trzeba. A on na to że może lepiej że się nie udaje bo ja taki nerwus
        wykończę dzieciaki smile) Ale już mi przeszło -dziś raniutko przed praca nadrobił
        zaległości wink
        Kasiu -wierzę że po przeprowadzce wszystko sie ułoży! I mam nadzieję że
        będziecie się tam wprowadzać już w zwiększonym składzie smile

• erga4 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 15:09
          Jak dobrze że już za niecałą godzinkę weekend!!
          Kochane życzę wam owocnego weekendu i miłego wypoczynku!
        • ktat Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 15:37
          u mnie tyle pracki ze nie mysle juz o tym
          coz nie chce to nie jego strata ....

ja to juz marze o tym ale patrzac na meza moze nie bedzie tak kolorowo nawet
          jak sami zostaniemy

zobaczymy ja jeszcze 1,5 godzinki ale zajrze na pewno tylko laptop na gazecie
          wolno mi dziala

tez zycze owocnych staranek a dla mamus spokojnego weekendziku
          • nata_home Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 16:43
            ata76 dzięki że mi wskazałaś gdzie szukać maleństwa od keri , ojejku od razu
            idzie się zakochać , aż mi się łezka w oku zakręciła , więc tez łapie duzo
            fluidków

jutro poświęcam czas mojemu chrześniakowi może rower i basen przy ładnej
            pogodzie , a w ndz wybieram sie na roczek więć same widzicie ,że dzieciaczków
            mi wkoło nie brakuje tylko swojego nie umiem się doczekać sad( ...

życzę wszystkim starającym sie przez weekend owocowych staranek , udanych
            imprez weselnych i udanego weekendu
            papa

• pszczolaasia ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda.... 02.09.05, 17:59
              suchajcie byłam dziś z siorą na usg u cud-dochtorka, widziałam Dawidka..nosz
              jaki śmiesznysmile))) jaki mały..ma już 2 kg!!!! a to się zaczął dopiero 8
              miesiąc!!!! no mówię wam widziałam palce, kręgosłup, ptak i jaja ma takie
              zarąbiste że szok!!!!!!!!!!!!!! smile))))))
              a cud - dochtorek mnei wkurzył, bo zanim coś mi pokazał do mnie rzekł, ze nie
              mam mieć ciśnienia...nie wiem o co cho...ale mnie wukrwił,a le grzecznie mu an
              to rzekłam, ze mam jedno ciśnienie, ma mi pokozać pcie, bo w rodzinie jest
              wojna, jedni każą się jej spytać, a inni zakazują, a kcę wiedzieć i sie
              rozesmiałam, łon też... nie wiem co on się spodziewał, ze co ja zrobię, rzucę
              się na nią i wyszrpię jej to dziecko??? dziwny człek...czasem nie kumam o co
              cho..ale się zapisałam na wizytacje na przyszły tydzień, oj czuję, ze będzie
              wojna... big_grinD trudno. musi sie z tym herr Dochtór pogodzićsmile)))
              miłego łikendu jakby co!!!!!!!!!!
              nie smutkować się proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pszczolaasia w kwestii strajku cyckonoszy ja odpadam... 02.09.05, 18:00
                mam za duże, żeby bez cyckonosza się wozić... kumasz nieładnei by to
                wyglądało...;DDDD
                • erga4 Re: w kwestii strajku cyckonoszy ja odpadam... 02.09.05, 19:32
                  Z tym cyckonoszem masz rację - ja też bym się nie wybrała bez.. No bo wiesz ja
                  znowu mam za małe - no a łopatki dość wystające (taka moja uroda) - no i nie
                  chciałabym żeby ktoś miał wątpliwości gdzie mój przód a gdzie tył smile
                  Miłej zabawy życzę!
                  • megi.1 Re: w kwestii strajku cyckonoszy ja odpadam... 02.09.05, 19:42
                    No tak z cyckonoszem źle ale bez niego też nie dobrze smile
                    Mi wysiadają plecy jak chodzę bez tego współczesnego narzędzia torturwink

• megi.1 Re: ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda 02.09.05, 19:32
                Pszczolo zazdroszczę Ci tej bojowości w kontaktach z herr Dochtoremsmile też bym
                tak chciała, ale niestety zawsze robie sie jakaś taka onieśmielona i mało z
                mojej "bojowości" zostaje po przekroczeniu progu gabinetusmile.

Jutko, biedaku, lecz się!!! Pod kołderkę no i okłady!!!smile Pamiętaj o
                okładach!!!smile Dzięki nim moje przeziębienie minęłosmile.

Stokrotko, jak możesz zastanawiać się czy Cię pamietamy??? No, wiesz co??!! smile
                Gratuluje Ci powstrzymania sie od mierzenia tempki-to słuszna decyzja. Nie
                możemy dać się zwariować, bo wtedy napewno nic ze starań nie wyjdzie. Ja też
                nawet nie patrzę w strone termometru ale kusi mnie oj kusismile))

My dziś z menżuniem urządzamy sobie wieczór "Star Trek"-owy smile)))

Życzę Wam udanego piątkowego wieczorusmile
                m.
                • erga4 Re: ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda 02.09.05, 20:58
                  A ja właśnie wysłałam mężula po piffko do sklepu bo mamy ochotę razem z
                  tesciową sie napić. A co! cza się hartować przed jutrzejszą popijawą.
                  • megi.1 Re: ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda 02.09.05, 21:40
                    Masz rację Erga, trening czyni mistrzasmile
                    Jutro będziecie z mężem nie do pokonaniasmile
                    • erga4 Oj cichutko tu straszecznie 03.09.05, 07:24
                      Coś nam wątek opadl więc napiszę conieco żeby znów był na pierwszej pozycji.
                      Już wstałam - zaraz papiloty na glowę wrzucę. No i wogóle bedę robiła się na
                      bóstwo. Manicure już zrobione.
                      jeszcze muszę przygotować cały sprzet fotograficzny (dwa aparaty i kamera +
                      lampy, akumulatory, okablowania itp)- bo ja m.in. za fotoreportera robię wink)
                      • ant25 Re: Oj cichutko tu straszecznie 03.09.05, 07:37
                        O kurczę ale tu jest postów do czytania, nie miałam jak do was zajrzeć
                        oswiećcie mnie przynajmniej jak z tym spotkaniem w Wawie miało być w ten
                        weekend ale zanim doczytam szczegóły to pewnie się skończy, czy ktoś może mi
                        pomóc?
                        • megi.1 Re: Oj cichutko tu straszecznie 03.09.05, 08:49
                          Ant z tego co wiem to decyzje jeszcze nie zapadły (staram sie byc na bierząco
                          ale mogłam coś przeoczyć). Mowa była o niedzieli, więc może dziś się sytuacja
                          wyklarujesmile

I love Star Treksmile

Pszczola, Erga - miłych szaleństw Wam dzisiaj życzęsmile
    • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 08:20
      znowu tylko na chwilę...bo na zakupy ajdę...
      Megi ja tam odważan nei jestem..niesmiała od maleńkości każdy ci to powie..ale
      wiesz..rozbawił mnie tym, ze będę mieć jakeiś ciśnienie..no niby jakie???
      Erga dziś idzie chlać??? ja też na Panieńskie part.II w znacznie lepszym
      towarzystwiesmile)))
      a na razie na zakupy idę znów..cza kupować, kupować, kupować już na to
      weselichosmile))))
      Ania Ant witamsmile))))))) dawno Cię nie byłosmile)))))
      • erga4 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 09:17
        Chlać... owszem smile właśnie sie bronię rękami i nogami żeby mnie nie wkopali w
        robienie za szofera. Chyba juz teraz tak na wszelki wypadek coś łyknę wink)
        • stokrotka76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 11:48
          Cześć Dziewczyny! Jak Wam dobrze, że balujecie! Ja jestem na diecie i nie mogę
          alkoholu sad. Choć wczoraj nie wytrzymałam i napiłam się swojego winka
          ulubionego czerwonego. Dziś przyjdą koledzy M na mecz i tez pewnie sobie
          siorbnę, a co! A do odchudzania mnie ginka zmobilizowała, bo sama nie mogłam
          się zebrać od dawna - czego się nie zrobi dla dziecinki smile)). Narazie w
          poniedziałek minie tydzień moich wyrzeczeń, choć nie jest wcale źle, dietka
          fajna nawet - south beach się nazywasmile.
          Dzis na usg na 15 się wybieram, zobaczyć co z jajeczkiem się dzieje. Dziś 14
          dc, jak będzie jak ostatnio, to owu mogę mieć równie dobrze i za 2 tygodnie,
          zobaczymy... Narazie ziółka piję i wiesiołka wcinam smile.
          Miłego łykendu życzę!
          • bebell Wieści, dobre wieści:))) 03.09.05, 11:59
            Dziewczyny, udało nam się pozbyc tego wstrętnego kredytusmile))!!!!
            przy pomocy prawnika, w strasznych rodzinnych konwulsjach, grożąc procesem i
            prokuraturą (przy okazji parę nieciekawych historii sie dokopaliśmysad((( ) w
            końcu "wydobylismy" pieniadze od moich teściów. Straszny miałam tydzień, każdego
            dnia walka, nerwówka i sprawdzanie po różnych instytucjach informacji od teścia.
            Nie mamy juz do niego zaufaniasad(( Próbował nas po raz kolejny oszukac, na
            szczeście tym razem nie byliśmy juz pokorni niczym te baranki i wszystko
            sprawdzaliśmy: w księgach wieczystych, banku, u notariusza, a przede wszystkim
            wspierała nas siła fachowasmile))
            I... UDAŁO SIĘ!!!! wczoraj załatwiliśmy formalności w banku i jesteśmy wolnymi
            ludźmi!!!
            I możemy w końcu zacząc planowac naszą przyszłosc i zacząc rozgladac się za
            mieszkaniemsmile))
            Łomatko, ale jestem szczęśliwa!!!

buziaki dla Was

kasia
            • bebell Re: Wieści, dobre wieści:))) 03.09.05, 12:00
              P.S teściowie są obrażeni. uważają, że jesteśmy podli i żerujemy na ich
              krzywdzie... Ale szczerze mówiąc mam to w nosie!

kasia
            • pszczolaasia Re: Wieści, dobre wieści:))) 03.09.05, 12:30
              Kasiu to cudowna wiadomośćsmile)))))) a teście cóż... jeśli mąż cię wspiera to
              teściami raczej bym sie nie przejmowała... bo to ty z mężem jesteście rodziną i
              tylasmile)) ściska kochanasmile)))
              Strokrotka, ale wytrawne winko mozna chyba co?
              Erga peewno , ze se golnij..i sparwa załatwiona nie?
              kisssy na resztę dniakiss**************
            • erga4 Re: Wieści, dobre wieści:))) 04.09.05, 10:24
              Super bebell!! nawet nie wiesz jak się cieszę!
    • stokrotka76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 20:39
      Widzę, że wszystkie gdzieś wybyłyście smile.
      Ja dzień poświęciłam na sprzątanie. No i byłam na usg. Jest pęcherzyk w lewym
      jajniku 14 mm, w prawym kilka drobnych smile)). Lekarz powiedział, że za 5-6 dni
      może być owu. Tylko niestety mam też podejżenie polipa endometrialnego ( w
      obrębie endometrium obszar o wzmożonej echostrukturze o wymiarach 11x8 mm),
      który może uniemożliwiać zajście w ciążę sad. Mam to jeszcze zweryfikować pod
      koniec następnej @ (której mam nadzieje juz nie będzie )sad. Liczę na to, że
      samo przejdzie - rok temu tez miałam podejżenie polipa - przy następnym usg juz
      nic nie było... Kurde, czy ciągle musi się coś przytrafiać? Nie wiem czy czekać
      ze starankami, czy nie? Lekarz nic nie powiedział. Jak zaptyałam o owu
      powiedział, że jeszcze nie - że dopiero za 5-6 dni...
      • melba7 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 21:00
        bebell, gratulacje, pewnei czujesz się, jakby kamień wiszacy u Twej szyi urwał
        sie i potoczył gdzies dalekosmile
        • melba7 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 21:06
          Stokrotko, wierzę,że bedzie dobrze.Dietka south beach jest w porzadku,
          przerabiałam ją, i działa, słowo dajęsmile
          A wiesz, ze w tym chudnieciu coś musi być? zaszłam w pierwsza ciązę po raptownym
          (w ciagu kilku miesiecy) zrzuceniu ładnych paru kg(miałam niewielka nadwagę)Po
          schudnieciu wazyłam 58 kg przy 177 wzrostu.Rany, nigdy potem juz nie miałam
          takiej wagi...karmiąc wazyłam 62-63, a teraz...winkdeczko wiecej
          • melba7 prośba 03.09.05, 21:09
            a tak w ogóle to trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny..jutro zaczynam
            przyjmować w innej niz dotychczas lecznicy, i mam trochę stracha...zaanim ludzie
            przyzwyczają sie do mnie i zaufają mi, minie trochę czasu...dzis jestem urobiona
            jak dziki osioł, bo wreszcie przewiozłam mój sprzet i leki na nowe miejsce.Test
            owu ujemny, zaczęłam robić dziś, bo te ziółka podobno moga przyspieszyć owu...
            • jutka7 puk, puk 03.09.05, 21:35
              ja chciałam się tylko przywitać...
              zwlokłam się z łoża boleści na chwilę, co to jednak znaczy uzależnienie smile

Megi, okłady stosuję, jak najbardziej, ale dopiero dzisiaj, bo wczoraj to
              byłaby nekrofilia smile

Bebell, bardzo się cieszę , że Wam się udało wyjść na prostą. teraz bądźcie
              ostrożniejsi i przede wszystkim nie przejmuj się teściami, co za wyrodni
              rodzice, szok!

Anetko, Balbinko- jak Wasze spotkanie? Tak mi żal. że nie mogłam być z Wami...
              Czekam na opowieści ze szczegółami!!!

Mnie wczoraj oprócz choroby, naszła jakaś taka żałość, że odchodzę ze swojego
              biura, od ludzi, z którymi tworzymy świetny team, no tak mnie wzięło, że
              przewyłam pół wieczoru, przespałam się i teraz jest już ok, mogę łapać
              kolejnego byka za rogi. Też tak macie, że nawet zmiany o których marzyłyście
              przychodzą Wam ciężko? Jan zawsze mam taki kryzys, a [potem jest już ok.
              Oczywiście w sytuacji, gdy jest mi dobrze, a może być lepiej lub choćby
              inaczej. Nie gdy jest źle, bo wtedy zmiany przyjmuję z radośćią.

No, dziewczynki za odchudzanie się wzięły. Strokrotko, powodzenia. A czy oprócz
              diety jakiś ruch sobie zaaplikujesz?

Pszczółko, ja myślę, że Twojemu doktorowi chodzi;lo o to, żebyś się tak nie
              nastawiała, nie myślała tylko o jednym, bo to zaszkodzi staraniom. Może uznał,
              że masz obsesję na punkcie dziecka skoro przychodzisz oglądać siostrzane na
              usg. Tak sobie dedukuję...

Melba, trzymam kciuki, wedle życzenia smile

Kobietki, idę dalej leżeć, życzę Wam udanej niedzieli!!!
              • ane576 dobry wieczór i dobranoc 03.09.05, 22:31
                Ja też tylko na chwilkę żebyście o mnie nie zapomniały. Babell, sytuacja była
                patowa i nie ma co mieć wyrzutów sumienia. Kto na czyjej krzywdzie żerował?!
                Jutko wracaj do zdrowia, trzeba iśc na przód, najgorsza jest stagnacja. Melba
                jaka lecznica, ludzka czy zwierzęca, bo ja mam kotka i pieska i wiele pytań?
                Ja na weselicho idę w przyszłą sobotę i jestem do tego świadkową. Mam nadzieję,
                że mój przygotowany strój nie będzie za skromny na tą okazję. Miłych snów,
                dobranoc, Ane
                • ant25 A ja witam z samego rana 04.09.05, 05:54
                  ...no coż o tej porze też sieludzie budzą i to w niedzielę co gorsza jeszcze
                  pracują, ale jestem raczej rannym ptaszkiem i wolę coś porobić wcześnie rano
                  niz bardzo póżno wieczorem
                  Pszczółko dawno mnie nie było bo wiesz staram się oj staram a na wiecej czasu
                  nie mam, dostaję trochę zleceń smile
                  Ale Ci zazdrozsczę tego morza taka piękna pogoda a ty poprostu możesz sobie
                  pójść na plażę i juz.
                  Weselicho już niedługo oj bedzie się działo ...miłej zabawy
                  Pozdrowionka i uściski dla Ciebie i M, i reszty paczki
                  Ania
    • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 11:01
      witam w niedzielęsmile))
      Aniu chciałabym pochodzić sobei chociaż co drugi dzień... oj chcialabymsmile))
      roboty jest tyle, ze nei mam na to zcasu..jeden dzień wyżebraliśmy sobie w
      zeszłym tygodniubig_grinDD
      no wiem, ze on tak myśli...ale wiecie, ja nie mam już ciśnienia. ja po prostu
      nei chcę brać antyków i tyle. jak się uda, to się uda, jak nie to pewno będę
      mutna, ale nie będę włosów (chyba) z głowy rwaćsmile))
      nie miewam ciśnienia jak patrze na obce dzieci, nie drażnią mnie ciężarówki nie
      placzę na ich widok... widzę, ze są ale nie jest to dla mnie problem. było jak
      moja siora zaszła, ale to był szczególny okres w moim życiu.. a teraz.. nie ma
      ciśnieńsmile)))) każda ciąża moich e-koelżanek jest radoscia, dla mnei .cieszę sie
      z niejsmile))) pewno, ze trochę zazdroszczę, kto nie?? każda, ale
      wiecie..pozytwynie zazdroszczesmile))))
      pozdraiwam niedzielniesmile))))
      • pkaneta ...i wyjechała Balbinka 04.09.05, 11:49
        Witajcie kochane
        Właśnie przed chwilką Balbinka ze swoim mężusiem wsiedli w samochód i pojechali
        do swojego domku. A nasze spotkanie było wspaniałe - naprawdę cudowne. Balbinka
        jest przefantastyczną, ciepłą i kochaną osobą.Jej małżonek też jest bardzo miły
        i napewno nasi faceci się nie nudzili - zwłaszcza na wczorajszym meczu smile))
        Mamy z Balbinką bardzo wiele wspólnego - obie jesteśmy strasznymi zmarźlakami i
        boimy się pająków smile))
        Spędziliśmy bardzo fajnie czas- zwiedziłyśmy Świątynię Wang w Karpaczu, nasi
        faceci pozjeżdżali sankami na Kolorowej - rynny zjazdowe, oraz odwiedziliśmy
        pewne magiczne miejsce - kapliczkę Świętej Anny. Obok kapliczki bije pewne
        źródełko - legenda głosi że kto nabierze jej w usta i obejdzie kapliczkę 7 razy
        to spełni się jego największe marzenie- no i my nabrałyśmy wody w usta i
        chodziłyśmy jak szalone wokół tej kapliczki ku uciesze naszych facetów i
        nielicznych turystów i turystek smile)) Napewno nie zaszkodzi, prawda?? wink)))
        Każdej chętnej prześlę na pocztę fotki z naszego spotkania smile)) Tylko poproszę
        o informację komu wysłać smile))
        W każdym bądź razie spotkanie było fantastyczne i napewno nie ostatnie. Bardzo
        polubiłam tą naszą Balbinkę - trudno jej nie lubić. Ale uwaga, uwaga- to do
        Moni Bomby - Balbinka stanowi dla ciebie bardzo poważną konkurencję- chyba i
        ciebie by zagadała smile))
        Jutko i Niko - mam nadzieję że następnym razem jednak uda nam się spotkać w
        szerszym gronie.
        Miłej niedzieli Kobitki
        Aneta
      • jedna_chwilka no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 11:53
        z tym, że Pszczoła to cudowna osoba.
        Anioł nie kobieta, nosz wiedziałam kogo mam pokochać!!!!
        Pszczoła - czosnek!
        • pkaneta Re: no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 11:59
          Absolutnie nie mogłabym się nie zgodzić. Ja też uwielbiam Pszczołę. Pszczółka -
          nie zmieniaj się
          Buziaki
          • pszczolaasia Re: no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 12:01
            bo będę plakać...smile)))))))) Pkanetko a foty będą ze spotkanka???????????????
        • pszczolaasia Re: no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 12:00
          Jaga..no coś ty..przeca nic nie powiedziałam takiego coby tutaj takie
          deklaracje składać...smile))) zresztą kto jak kto Jaga , ale ty przecież wiesz, że
          ja teżsmile))))))))) kiss******* dwa czsonkikiss******
      • pkaneta Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 11:57
        Stokrotko- trzymam kciuki za Twoją kurację odchudzającą - mi też by się
        przydała - poprosze o informacje na czym polega Twoja dieta - może i mi by
        przypasowała ??
        Jutko - jak się czujesz kochana?? Mam nadzieję że już lepiej
        Bebell- bardzo się cieszę że udało Wam się rozwiązać tą Waszą straszną
        sytuację. A teściami się nie przejmuj - powinno im być wstyd
        Melbo- trzymam kciuki za szczęśliwy start w nowym miejscu
        A teraz chwilka o mnie
        W piątek znowy byłam u gina - wszystkie trzy pęcherzyki pękły!!!! I pierwszy
        raz mój przystojny gin nie miał żadnych zastrzeżeń do mojego endometrium -
        powiedział że jest bardzo ładne i zarodzek nie będzie miał problemu aby się
        zagnieździć. Matko - kochane tak się boję i mam taką nadzieję że mi się
        wreszcie uda. Teraz znowu dwa razy dziennie biorę luteinę no i czekam do 30 dc
        - wtedy mi kazał zrobić teścik
        Jeszcze raz miłej niedzieli
        Buziaczki
        Aneta
        • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 12:01
          ja nic nie gadam, ale ty wiesz Aneta tak? moje pięści są....ale sza!!!!!!kiss***
          • pszczolaasia a Erga co..kaca leczy jeszcze???? 04.09.05, 12:02

• erga4 Re: a Erga co..kaca leczy jeszcze???? 04.09.05, 19:34
              ano leczyłam smile jeszcze poprawiny sie trafiły..
              • pszczolaasia Re: a Erga co..kaca leczy jeszcze???? 04.09.05, 19:35
                foty będą na naszych krzynkach jakieś????
        • stokrotka76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 12:26
          Gratuluję i trzymam mocno kciuki!

A dietka polega na ograniczeniu węglowodanów i złych tłuszczy. Nie można jeść
          ziemniaków, makaronów, ryżu, pieczywa. Przez pierwsze 2 tygodnie również
          owoców. Generalnie spożywa sie produkty z tzw niskim indeksem glikemicznym, co
          ma spowodować, że nie dochodzi do do szybkich wzrostów i spadków insuliny we
          krwi i napadów głodu. No i oczyszcza się skład chemiczny krwi. Na początku
          przez 2 tygonie je się np tylko niektóre warzywa, chude mięsko - no pierś
          kurczaka, indyka, oliwę z oliwek, chudy ser żółty - po 2 tygodniach można
          włączyć niektóre inne produkty.

Lecę do parku!
      • gviazdka3 Ja też się witam niedzielnie! 04.09.05, 12:05
        Pszczoło, miło wiedzieć, że taka pozytywna zazdrość nie jest niczym złym, a wręcz to normalka, bo ostatnio dość często mnie nachodzi i jestem wówczas na siebie zła!!!
        Oczywiście podobnie jak Ty bardzo cieszę się z każdej nowej fasolki na naszym forum, takie newsy dodają mi otuchy, wtedy wiem, że każda z nas się jej kiedyś doczeka! Mam rację, no nie?!

Bebell, super, że udało się Wam uwolnić od tego teściowego kredytu! :0) Cała ta sytuacja jest dla mnie jakimś absurdem, ale bardzo się cieszę, że teraz będziesz mogła już spać spokojnie planując Waszą przyszłość!

Ant, podziwiam za zdolność tak wczesnego wstawania, taka pora to dla mnie środek nocy!!! ;o)

Czy mi się wydaje czy nasza Balbinka gdzieś znikła?! Monia też rzadko pisze.... Nie zostawiajcie nas kochane!

Z resztą ja ostatnio też mam coraz mniej czasu dla Was i w ogóle dla wszystkich! Praca, praca, praca...
        Rzecz jasna nie uczę do wieczora i pewnie dziwnie to brzmi, jak nauczycielka pisze, że dość często wraca z pracy po 20, ale cóż zrobić?! Dokumentacja, projekty, itp.itd.... Więc wybaczcie mi, jeśli zdarzy mi się Was troszkę zaniedbać, proszę...

Wiecie co?! Mój brat wystawił naszą siostrę na aukcji, nosz chce ją sprzedać, ale się uśmiałam jak znalazło się kilku kupców, hihi! Oto link: morros.250free.com/monika.html

Buziaczki na cała niedzielę dla wszystkich!!!
        M.
        • cytrusowa Re: Ja też się witam niedzielnie! 04.09.05, 12:12
          czwsc dziewczynz-wszystko co dobre, musi sie skonczyc niestety.
          nadaje juz z niemiec, buuuu.
          co sie wydarzylo podczas mojej nieobecnosci?
    • stokrotka76 Witam niedzielnie :) 04.09.05, 12:11
      Witam w południe! Siedzę sobie i czekam na sygnał od przyjaciółeczki -
      wybieramy się na spacerek z jej niedawno narodzonym synkiem - małe cudeńko,
      może mi się humorek poprawi smile)). Pogadamy sobie, na słoneczku posiedzę,
      przewietrzę się....
      Wczoraj wieczorkiem złapałam doła z powodu tego cholernego polipa. Jakby co,
      to podobno są tylko 3 szpitale w Wawie, które robią histeroskopię i są straszne
      kolejki. A prywatnie to koszt ponad 2000 zł! No nic, teraz pozostaje mi tylko
      czekać... Mam nadzieję, że ginka zadzwoni do mnie na początku tygodnia i powie
      co i jak. Wolny termin wizyty był dopiero na 22 września sad.

A dietka powoli działa i nawet nie jest mi trudno wytrzymać - nie licząc tego
      winka i paru dodatkowych migdałów wieczorem wink. Jeżeli chodzi o ruch, to różnie
      u mnie z tym bywa, raczej nigdy nie byłam fanką ćwiczeń i uprawiania sportu... :
      (. Nie wiem ile wytrzymam, jak narazie idzie mi całkiem nieźle smile.

Aha i to, że rzadziej piszę, nie znaczy, że nie chcę oglądać Waszych
      zdjęć smile)). Pkanetko, poproszę Twoje i Balbinki smile.

Miłek niedzielki zyczę!!!
      • jedna_chwilka Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 13:00
        Stokrotko....ja też od kilku m-cy na diecie smile
        mowie o kilku miesiącach, bo nie ograniczam sie drastycznie smile
        tzn nie jem zadnego pieczywa, ziemniakow, makaronu ryzu i kasz ale zdarza mi
        sie jednakowoz wtrabic smalec na chlebie smile
        jeszcze tylko 2 kilo do zrzucenia wink
        Aha i wykrylam takui siuwax na celulit i ujedrnienie ud, taki na dzien i na
        noc - kurcze pomogl - firma Bellinda - kuracja 2 tygodniowa smile a teraz po 1,5
        tygodniowej przerwie wcieram termozel, i mam nadzieje ze jeszcze mi udo
        zeszczupleje smile
        a poza tym milej nierdzieli
        Pszczola - tak Ci piszę bo dawno nie wazelinowałam smile
        a poza tym i tak wiesz, nie? kiss**
        • gviazdka3 Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 13:18
          No, widzę, że się troszkę rozkręciłyście kochaniutkie...

Stokrotko, jeśli chodzi o polipy itp. to jestem trochę ciemna, ale życzę Ci z całego serduszka, żebyś się szybciutko tego czegoś pozbyła! Wyrazy uznania za wytrzymałość w diecie, naprawdę podziwiam!!!

Cytrusiu, mam nadzieję, że pobyt w Gdańsku był bardzo udany i teraz będziesz miała do czego wracać pamięcią! :o)

Jedna Chwilko, nasza wazelinko! ;o))) Czy mogę prosić o jakieś foto?!

Pkanetko i Balbinko, wiedziałam, że się polubicie, nie mogłoby być inaczej!!! Was również proszę o zdjęcia na priva!

Słoneczne pozdrowionka!!!
          M.
          • ktat Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 14:46
            witajcie
            uuu ile postow musze nadrobic czytanko
            u mnie 11dc jajniki codziennie rano pobolewaja sluzu niet zadnego
            wilgoc jest ale nic na zewnatrz to te ziolka tak dzialaja

pogadalam z mezem i pomoglo stara sie zaspokoic moje potrzeby codziennie i
            kochaniutki strasznie ciekawe na jak dlugo
            powiedzialam o tabletkach mam zakaz powrotu do nic bo on chce dzidka ...
            ja sobie jednak odpuszcze narazie

w piatek przjechal nas na wesele prosi jego brat z najmadrzejsza dziewczyna na
            swiecie jejus mialam jej dosc ... wesel nasze było na pokaz kelnerzy jedzenie
            wynosili bo w restauracji tak jest oni robia na jakies sali i swoje kucharki i
            ona ich przypilnuje acha..., dom postawilismy na pokaz, meble no coz wygorowane
            upodobania mamy, dziecko by nam sie w koncu przydalo a nie dorobkiewicze z
            nas ... no wiecie mam jej dosc pomyslec ze bedziemy mieszkaly przez siatke
            jejus chyba sie nie polubimy... wink
            maz nic nie mowil bo to jego ulubiony brat tylko sie smial ja powiedzialam ze
            buduje sie raz na cale zycie i widocznie mamy rozne upodobania i nasze meble
            nasz problem... usmiechnela sie
            wczoraj byla siostra z chlopakiem obejrzelismy horror wypilysmy winka duza
            ilosc...fajniutko a pożniej hmmm

jejus ja tez staram sie schudnac ale nie moge cwicze jem malo
            bo przytylam 3kg od czerwca jejus nie moge patrzec na siebie

przytulanka sa ale jakie mezus wynagradza ale ja nie licze ze sie uda nie
            wyszlo 7 cykli to czemu akurat teraz i wogole tak bez sluzu nie wierze

zabieram sie za czytanie
            pozniej zrobe paznokcie i jade na dzialke
            pozdrawiam
          • ata76 Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 14:49
            czesc laseczki!!!!

Bebell, super, ze z kredytem sytuacja już wyjasniona.....i się nie przejmuj
            teściami, że obrażeni!!! W końcu to Wy raczej powinniście być obrażeni, a nie
            oni!!!

Stokrotko, trzymam kciuki za nadchodzące owu, za pęcherzyki....za polip żeby
            się naturalnie wchłonąl (jak rozumiem to możliwe), no i wytrwałosci w
            diecie....ale jestem pewna że wtej ostatnoek kwestii dasz radę,
            więc....powodzonka

Cytruś, akumulatorki naładowane????

Pkanetko, czyli za Ciebie teraz też trzymamy kciukasy, skoro wszytko tak
            pięknie się układa, super!!!! A o zdjęcia poproszę!!!!

Erga, gdzie Ty????? Zyjesz?????

Megi, będzie dobrze.....na pewno szybciutko zdobędziesz zaufanie i jeszcze się
            będziesz opędzać od klientów!!!!!

Gviazdeczko, mam nadzieję, że ten nawał pracy, to tylko tak na początku, a
            później będzie już tylko lepiej!!!

Jutko, jeszcze raz jak najszybszego powrotu do zdrowia!!!!!

Ktat, myśle że jak będziecie na swoim, to będzie już tylko
            lepiej...zobaczysz...nie ma jak mieszkać na swoim!!!!

jak zwykle więcej już nie pamiętam, a więc buziaczki dla wszytkich tych,
            których nie wymieniłam!!!!!!!

a ja weekendspędziłam imprezowo....w piątek i sobotę była u nas siostra
            męza....w sobotę wieczorem panieńskie....a dziś wpadają do mnie na chwilkę
            rodzice
            a więc póki co uciekam
        • ktat nadrobilam 04.09.05, 15:18
          z moim laptopem sie troszke zeszło
          chwilko
          co to za specyfik gdzie mozna go kupic ??

stokrotko
          trzymam kciuki za dietke , mam nadzieje ze mi tez sie uda waze 56.5 przzy 165cm
          wiec jakies 4 w dol koniecznie maz mowi ze mam juz urojenia
          mam nadzieje ze polip zniknie

jutka
          jak zdrowko
          mysle ze juz lepiej...

babell
          nie przejmuj sie tesciami najwazniejszy jest maz...
          melba
          ja tez przed kazda zmiana strasznie sie boje wogole ja sie przywiazuje i nie
          przepadam za zmianami, ale bedzie dobrze
          pkanetka
          prosze o fotki
          skoro pekl ten pecherzyk to trzymam kciuki ze sie uda...
          jak robisz monitoring prywatnie czy panstwowo, ja to nawet skierowania na
          badania nie dostaje kaza czekac i prywatnie i na nfz a co dpiero jakbym sie
          upomniala o monitoring
          erga
          pewnie na poprawinach kacyka leczy
          pszczółko
          fajniutko juz niedlugo bedziecie mieli maluszka w rodzinie a pewnie niedlugo i
          Wasz sie pojawi
          a pewnie zazdrosc to nic zlego bo jest ona pozytywna
          ja tez zazdroszcze i na mnie to raczej dziala destruktywnie

pozdrawiam was sorki jesli kogos pominelam
          i za bledy

• jedna_chwilka Ktat i wszystkie co chcą być szczupłe :) 04.09.05, 15:54
      nie Bellinda - jak napisałam wcześniej tylko tu macie link proszę
      www.bielenda.com.pl/index2.php?lang=pl
      z tych produktów ja stosowałam:
      aktywny koncentrat wyszczuplający w ampułkach
      i teraz
      termoaktywny zel

ja jestem bardzo sceptycznie do takich rzeczy nastawiona ale o dziwo zauważyłam
      zmianę smile
      nie w czasie stosowania i nie następnego dnia po uplynieciu calej kuracji ale
      ze 2 3 dni po smile
      Moim wyznacznikiem są spodnie, które dostałam od koleżanki a z powodu bułki
      udowej w nie nie wchodzę...
      ale mysle ze za 2 tygonie bede juz w nich latac jak fryga smile
      Aaa i co ważne - ja nie jestem na tym punkcie sfiksowana i nie probuje ciągle
      nowych produktow - ten trafil mi w ręce i tyle. Kupilam w Geancie smile
      Wiecie jak to jest - na mnie podziałał ale nie na każdą musi ...
      • pszczolaasia żebym Jaga cię nie widziała..to nei powiem, ale 04.09.05, 16:15
        jak cię kocham chociaż nie grzesz..... kiss*******

w kwestii zazdrości, można sie tego nauczyć, zeby nie działała
        destruktywnie...ja sie nauczyła, ale każdy ma inną drogę. ja chodziłam do mojej
        siostry, codziennie, codziennie, codziennie!!!!!!!!!!!
        • jedna_chwilka Pszoła i Gviazdka 04.09.05, 18:56
          uwierzcie mi, przecie nie będę walić się pięścią po klacie, bo boli!
          Uda, zadarty nos i szparki zamiast oczu, to moje kompleksy - tylko chwilunia!!!
          Umiem z tym żyć!!!
          Ściski
          • gviazdka3 Re: Pszoła i Gviazdka 04.09.05, 19:10
            Szparki zamiast oczu, a to dobre!!!!!!! Pierwszy raz spotykam się z "takim"
            kompleksem!!! :o)
            Dobrze, że potrafisz żyć z tymi szparkami! ;o)

Narka, trza lekcje na jutro przygotować, aaaaaaaale mi się nie chce...
          • pszczolaasia Jaga!!! 04.09.05, 19:10
            Gwiazdko moja tofana, uwierz mi świruje gioętkie meble, ze aż miło... nosz
            kontakty mialam na łoczach tak???????? no pod koniec impry..nie powiem za
            wyraźnie nie widziałam, ale przed tym niewyraźnym widzeniem widziałam baaaardzo
            dużo (nie doslownie!!!!!) i nie zgadzam sie z jagą..sieje tu fermęta jakwoeś aż
            miło.. ja za to jestem grooba cała i mam duze cycki o!!!!! kiss******
            • gviazdka3 Re: Jaga!!! 04.09.05, 19:17
              Pszczoło, tosz wiem, że ona świruje, ale aż mi humor poprawiła tymi szparkami!!!
              Niezły tekst, nie powiem!

A Ty Pszczoła, też nie ściemniaj, żeś taka gruba, dobra?! Przecież widziałam tą "Łanię biegnącą" na fotce...:o)
              • pszczolaasia Re: Jaga!!! 04.09.05, 19:22
                Łania ktora wciągała brzuch, zeby dobrze w locie wyglądać!!!!! dlatego
                przecież zaraz potem w bagno wpadłam, bo nie paczałam pod nogi ino prężyłam się
                do fot..big_grinDD jutro do szkoły tak? jak to grzmi do szkoły...do pracy chciałam
                powiedziećsmile)))))
                ja jeszcze tydzień urlopu i 4 tabletki!!!!!!!!!! no i w piatek do lekarza idę,
                do cud-dochtora...obaczymy co mi powie...zmusić mnie nie zmusi!!!!!
                • gviazdka3 Pszczoła 04.09.05, 19:26
                  Poćwicz jakiś bojowy wyraz twarzy to cud-dochtorek ani nie drgnie!!!
                  Z resztą jakby śmiał sprzeciwić się pszczelej woli! ;o)
                  • pszczolaasia Re: Pszczoła 04.09.05, 19:29
                    wiesz...najgorsze jest to, ze może.... kumasz jedyny na świecie facet, którego
                    się troche boje....;DDDD
                    • gviazdka3 MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 19:39
                      Dzięki stokrotne za najnowszą foteczkę naszej mamusi - brzusio masz śliczny!!!

Pozdrawiam i razem z wszystkimi Foremkami czekam na wieści od Ciebie!!!
                      PAPA...
                      M.
                      • bombamonika Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:35
                        Witam kochane
                        Przepraszam, że ostatnio mało piszę ale tak dużo Wy piszecie, że zanim wszystko
                        przeczytam jestem juz zmęczona i nie mam siły pisać.
                        U mnie wszystko dobrze. Maluch już rozrabia często więc jestem spokojniejsza bo
                        wiem, że zyje.
                        Wczoraj byłam w pracy. Jak co roku organizowalismy Międzynarodowe Targi. Jest
                        to ogromna impreza na terenie naszej firmy bo wystawców jest ok. 160 a
                        zwiedzajacych 20 000. Były to 5 targi. Co roku byłam opiekunką wystawców tzn
                        rano zabierałam ich z hotelu podaczas targów byłam pomocna, wieczorem zawozilam
                        i późnym wieczorem zabierałam na kręgle i dyskotekę, po prostu byłam aniołem
                        stróżem. No i w tym roku nie mogłam się nimi zająć więc pojechałam sie z nimi
                        zobaczyć. Są to fantastyczni faceci z całej Europy. Najbardziej chyba lubie
                        Włochów chociaż uwielbiam też kilku Ńiemców.
                        Tak więc wyściskałam sie ze wszystkimi i porozmawiałam, mialam też okazję
                        porozmawiać z kolegami i koleżankami z pracy. Ale tęsknię za pracą!!!!
                        Dopiero jak tam byłam zdałam sobie sprawę jak bardzo mi ich brakuje.
                        Wieczorem jak zwykle była imprezka ale ja niestety wróciłam do domu na kanapę.
                        No i dzisiaj odczułam wczorajszy dzień bo spałam większość dnia.
                        No nic urodzę, wykarmię i wracam na arenę.
                        Pozdrawiam
                        Monika
                      • bombamonika Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:37
                        I chciałam jeszcze powiedzieć, że cały czas trzymam za Was kciuki.
                        Szkoda, że ten siepień nie był taki owocny jak byśmy chciały.
                        No nic moze uroki złotej jesieni podziałają.
                        Monika
                      • bombamonika Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:38
                        Zmieniając temat.
                        Jak Wam sie podobał wczorajszy występ Mandaryny w Sopocie?
                        Jak żyję nie słyszałam takiego wycia na tej scenie.
                        Monika
                        • pszczolaasia Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:40
                          od dziś Monia będzie to maj namber łan!!!!!! po prostu.... na ten występ
                          czekałam cały rok!!!!! ludzie.... !!!!!
                    • erga4 Re: Pszczoła 04.09.05, 19:42
                      Jestem jestem~!!
                      Kurcze ale mnie nogi bolą - tak się wybawiłam!
                      Pod koniec na bosaka latałam smile
                      No nic ale pewnie jutro cos więcej napiszę bo jakoś mnie główka troszkę boli
                      • jutka7 dobry wieczór 04.09.05, 20:52
                        ruch na naszym forum jak w dzień powszedni smile
                        Bebell, dziękuję za fotki, masz piękną córunię, wzruszający taki widok mamusi z
                        córcią...

Moniczko, Tobie również ogromnie dziękuję! Wyglądasz kwitnąco i promieniejesz,
                        a brzuszek tak słodki. Ahhh smile

Anetko, bardzo, bardzo się cieszę, zę tak pięknie pękły Ci pęcherzyki,
                        pewnikiem coś z tego być musi! Trzymam kciuki z całej siły, a to bieganie z
                        wodą w ustach na pewno przyniesie szczęście smile Szkoda, ze mnie z Wami nie było :
                        ( Wiedziałam, że dwie tak ciepłe kobietki znajdą wspólny język/. Oczywiście
                        poproszę o zdjęcia.

Sopotu niestety nie oglądałam, ale potrafię sobie wyobrazić ryczącą
                        Mandarynę... Koszmar.

Cytrus, jak było w domu? Wszystko się udało?

Ant, ależ z Ciebie ranny ptaszek, szok! Srodek nocy normalnie!

Gviazdko, tylko nas nie opuszczaj z powodu powrotu zajęć, najgorzej będzie w
                        ciągu pierwszego tygodnia, ale później już jakoś [pójdzie, prawda?

Ja już czuje sie lepiej, do pracy jutro pójdę, bo przynajmniej przestało mi w
                        uszach strzelać. Chyba mam teraz dni okołoowulacyjne, ale nawet nie liczę tylko
                        działamy kiedy mamy ochotę, a muszę przyznać, że wyjątkowo ochotna ostatnio
                        jestem. Ale nie mam parcia z powodu pracy i tego, że 10 grudnia mam egzamin na
                        aplikację radcowską, który po prostu muszę zdać, więc czeka mnie duuuuużo
                        nauki. Więc pozostawiłam sprawy ciąży własnemu biegowi, zobaczymy jak wyjdzie smile

Zebra, dałabyś od czasu do czasu znać czy wszystko u Ciebie ok. Nieładnie tak sad

Dobranoc Kochane!
                        • melba7 Re: dobry wieczór 04.09.05, 21:31
                          Witam was w niedzielny wieczórsmilemam nadzieję,że humory dopisująsmile
                          Dla nas zaczyna się chyba tydzień starań, na tescie owu słaba kreseczka, a
                          wczoraj nie było jej wcale.Myslę,ze owu przyjdzie dzieki ziółkom troche
                          wczesniej.Wiecie,ze mój mąz pije zioła ze mną? Smakują mu.Zaczął czytać Dziecko
                          i tym podobne miesięczniki.
                          Jestem dobrej mysli, oby prezent urodzinowy mi sie udałsmile
              • jedna_chwilka no wlasnie!! Pszczoła 04.09.05, 21:58
                nie wkrecaj nas - pamietaj, ze Cie na zywcca oblookalam i to dosc dokladnie i
                mnie tam sie bardzo podobywujesz!!! mimo ze generalnie lubie facetow
                i masz piekne dlonie!
                • pszczolaasia ty Diable..;DDDDD dłonie... 04.09.05, 22:15
                  do czego pijesz ty Szatanie?????? oplułam monitor Jaga, jak Boga Kocham, ja
                  Cię wielbię po prostu..big_grinDDDDD dlonie....
    • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:20
      no to zaczynamuy nowy łikendsmile)))))
      witam z rańcasmile)))) jeszcze tylko 3 tabletkismile))))))))))))))))))) lecęd ziś na
      zakupy, potem do kosmetyczki, jak Michu mój gada, wyrwać sobie brwi, bo mi do
      oczu wchodzą...facet... czekam na raporcik co u Wassmile))))))))))
      • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:24
        pozdrófka od Zebrysmile)) nei moze wejść bo serwer jej padł naprawiają...czuje sie
        prawie dobrze, ale rzygasmile))))))))))))))))))))) och, niech rzyga na
        zdrowiesmile)))))
        • erga4 PLAMIĘ!! 05.09.05, 08:29
          Nic to - sama przyszła po 67-dniowym cyklu..
          • pszczolaasia Re: PLAMIĘ!! 05.09.05, 08:44
            ojej.... ściskam Kochanie...kiss
        • lalisia78 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:37
          wlasnie sie dowiedzialam ze na weselu brata nie bede sama beda 4 ciezarne smile
          tylko ja bede najwiecej 2 maja na kwiecien a 3 na maj. tylko szkoda ze alicja
          bedzie sama bo nie bedzie zadnych innych dzieci. wczoraj chyba poczulam ruchy
          mojej dzidzi takie bardzo delikatne smile
          • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:45
            no to Lalisiu gratulujesmile))))
            • jedna_chwilka Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 09:43
              a ja bylam dzis pierwszy raz na monitoringu
              śmieszny doktorek był smile
              ale ze strachu miałam piknie moczem napełniony pęcherz za co dostałam okrzan
              jutro znowu
              jezza ja tam jade do tego szpiatala godzine!!!
              • ata76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:23
                cześć laseczki!!!!!

Monia, super brzuszek, super zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie napatrzeć się
                nie mogłam smile))))

Lalisia, gratulacje!!!! pierwsze ruchy....ekstra!!!!

Erga, przykro mi bardzo....ale teraz jesteś pod dobrą opieką, więc się nie
                martw, na pewno będzie dobrze!!!

Jutka, mam nadzieję, że dziś już dobrze się czujesz i że się zupełnie
                wyleczyłaś!!!!! A Twoja taktyka bardzo słuszna ....zdanie się na los....to mi
                się podoba....pewnie efektow szybko będzie można wyglądać!!!

Jagoda, się nie przejmuj....ja za każdym razem mam parcie na pęcherz wink)))

ale mam dziś wku......jak stąd do Moskwy (czyli z Gdyni)
                • jutka7 Atko 05.09.05, 10:28
                  a co Ci?? Któz Cię tak wq...?
                • pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:30
                  szef czy kto Cię wku..ł Atko?
                • ktat Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:34
                  witajcie
                  erga to fajniutko ze sie dobrze bawiłaś ...
                  u mnie kolejny dzioen cykllu mierzyłam tempke bo musze zaczac brac luteinke
                  wiec dzis 37,00 sluzu niet tylko w srodku jest w piatek sobote 36,8
                  jajniki przestaly bolec jak myslicie czy to juz po owu
                  chetka na meza dalej dzis go znow zmolestuje chyba
    • agmani Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:51
      Dziewczyny, chwilę mnie nie było, a tu z wątku sierpniowego zrobił się
      wrześniowy z bagatelka pięćsetką wpisów!
      Przywitowuję się zatem pięknie z dobrymi znajomymi z sierpnia i nowymi
      forumkami smile)).
      Poczytam sobie dokładnie, co tam u Was. Na szczęscie na wypowiedzeniu można się
      obijać. Kocham być na wypowiedzeniu! Wiem, że to zboczone, ale zdarza mi się
      drugi raz w mej krótkiej karierze i ciągle się tym stanem delekutję.
      • ma.dzia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 11:05
        Jako nowa witam serdecznie.
        Dziewczyny jest taka superowa pogoda,ze ide w trase, poszlajam sie troche po
        lesie bo wrzesien to nie przelewkiwink w kazdej chwili lato moze sie skonczyc.
        • agmani Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 11:10
          Cześć Madzia, pewnie, idź się poszlajaj jak możesz. Ja niestety jadę zaraz
          tłumaczyć, czyli budynek, samochód, budynek. W lesie byłam ostatnio w sobotę, w
          górach i też bym poleciała, jakbym mogła. Pozdrówki!
        • jutka7 szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:11
          • jutka7 melduje tylko 05.09.05, 11:20
            że mam dzisiaj piękny ciągnący się śluzik smile działamy!
            • pkaneta Re: melduje tylko 05.09.05, 11:26
              To ja trzymam kciuki Jutko. Mi już tylko czekanie pozostało
              • ata76 Re: melduje tylko 05.09.05, 11:31
                no no no, to się będzie dziać smile)))

Anetko, mnie tez już czekanie zostało....a gdzie zdjęcia ze spotkanka?????
                • cytrusowa Re: melduje tylko 05.09.05, 11:40
                  czesc dziewczyny, juz na miejscu w domu.
                  kupa roboty przede mną ale dam radesmile
                  u mnie @ powinna byc za kilka dni
                  • eda1282 Re: melduje tylko 05.09.05, 11:50
                    witam poniedziałkowo
                    bebell bardzo sie ciesze że udało wam się pozbyć tego kredytu pewnie teraz
                    czujecie się dużo bogatsi
                    jutko do dzieła trzyma kciuki
                    bombamoniczko bardzo dziękuje za zdjęcie - drzunio poprostu bomba
                    wszystkie was pozdrawiam
                    • eda1282 Re: melduje tylko 05.09.05, 11:52
                      moniczko miałam na myśli brzunio
                      ja w weekend się wychorowałam ale dzisiaj czuje się już o niebo lepiej
                      niestety nie oglądałam występu mandaryny w sopocie i strasznie żałuje
                      ide czytać dalej
            • ma.dzia a ja juz wychodze... 05.09.05, 11:28
              ale napisze tylko,ze od wczoraj troszke pobolewaja mnie jajniki. Nie chce sie
              nakrecac ale w poprzednich ciazach czulam dokladnie to samo. Moj organizm ma
              prawo byc rozregulowany,wiec sie nie nastawiam ale od wczoraj ciagle o tym,
              mysle. Testowac mam 15.09, wtedy bedzie 32dc i musze wytrzymac bo juz mialam
              wizje,zeby biegac do apteki i zrobic test w pierwszych lepszych krzakachwink))
              chociaz doskonale wiem,ze i tak jest duzo za wczesnie. Naprawde musze isc sie
              przewietrzyc...
              Jutka jak jest sluzik to juz jest super. Porzadnie wymolestuj mezasmile zycze
              goracej nocysmile
          • ata76 Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:28
            Magda, zazdroszczę!!!!

Jutka, mam zły nastrój, bo jest poniedziałek, bo urząd mnie dobija, bo szef się
            podnieca i zamiast mówić jak człowiek, wrzeszczy (w wczwartek jedzie do
            ciepłych krajów i wszyscy muszą znać jego plany); bo wolałabym siedzieć z mężem
            urlopującym się póki jest jeszcze pogoda, bo nie mam kiecki na slub i nie wiem
            kiedy zdąże iść kupić, bo ciągle coś mi wyskakuje do zrobienia,
            bo ..........długo by jeszcze wymieniać
            • ma.dzia Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:30
              Dziewczyny przez 3 dni ciezko pracowalam przy remoncie mieszkania i musze
              wykorzystac ten dziensmile Moje delikatne raczki musza odpoczac od szorowania i
              skrobania zachnietej farby...
              • agmani Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:38
                Jutka i Madzia, też trzymam kciuki, cobym szybko została forumową ciocią
                Waszych oczekiwanych skarbów!
              • ktat Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:39
                u mnie wlasnie brak sluzu ale podobno ziolka tak dzialaja
                u mnie chyba tez juz tylko czekanie
                • bebell Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 12:40
                  hejka!

dzięki dziewczynysmile)) ze cieszycie sie wraz ze mnąsmile)) a ja sie cieszę wręcz
                  szaleńczo!
                  bylismy na targach mieszkaniowych. ceny mnie przeraziły! uciekłabym z krzykiem
                  najchetniej, ale mąż ze spokojem przegladał oferty, wiec jak grzeczna
                  dziewczynka stałam cichutko oboksmile)) myślimy na razie...

melba, mam nadzieję, że się szybko zaklimatyzujesz w nowym miejscusmile))

gviazdko, czy Ty nie narzuciłaś sobie zbyt ostrego tempa na starcie??? lekcje,
                  testy, projekty jakieś... i ta przebrzydła dokumentacja... sporo tego!

pkanetko, do mnie chyba zdjątka nie dotarły, więc poproszęsmile)) zazdroszczę Wam
                  tego latania z wodą w ustachsmile)) uwielbiam takie "magiczne" numery!

jutko- kciuki zacisnięte! działajcie w spokojusmile))

ktat- tylko Ty nie zamecz chłopinysmile))

ata- olej szefa! mąż by dodał: "ciepłym moczem"smile)) i się prosze wyluzowac!!!

na razie koniec nadawania.
                  bużka dla wszystkich

kasia

p.s. monika ja tez chce zdjęcia brzuszka!!! plisss!!!
                  k.
                  • pszczolaasia Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 12:56
                    Bebel...ciepłym moczem???? ty nie mieszkasz w Gdyni???? big_grinDDD
                  • ktat Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 13:01
                    dzieki za fotki pkanetka nie moglm sie doczekac jak zobacze wasz spacerek
                    mam nadzieje ze sobie wychodzicie te wasze marzonka

babell no ceny mieszkan przerazajace
                    ale jesli bym wynajmowala to wolalabym splacac swoje niz komus pakowac w
                    kieszen
                    ja sie buduje i to kosztuje nas sporo wyrzeczen i oszczednosci to straszny
                    wydatek ale nasze bedzie i wreszcie sami...
                    a wtedy bede go meczyc hihihi
                    nie ja go nie zamecze on sie nie da ...
                    • bebell Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 13:20
                      teraz na szczęście nie wynajmujemysmile))
                      o budowie domu tez myslimy. działkę mamy. tylko nie możemy się zdecydowac czy
                      chcemy mieszkac pod Warszawą. szczególnie Wojtek. dla niego znaczyłoby to
                      praktycznie całe dnie poza domem. przez siedem dni w tygodniu (specyficzna
                      robota). poza tym mąż to typ całkowicie miejskismile) i troche nam ciężko podjac
                      taka decyzję, choc co prawda co swoje to swojesmile))

kasia
                      • ktat Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 13:40
                        ja mieszkalam 9 lat w jozefowie pozzniej rodzice postanowili przeniesc sie do
                        wawy kupiliw bloku 9 pietro o jejus , maz cale zycie w bloku w kobylce
                        tez mielismy dzialke w wolominie (duza 2300 m2) i postanowilismy sie budowac on
                        powiedzial ze w zyciu w bloku, tak to mozmey grilowac trawka pieski beda
                        biegaly bedzie sobie myl samochodzik, dzieci bezpieczniej beda sie bawic i fakt
                        nienawidze jak sasiad chodzi mi po suficie
                        fakt z kobylki na okecie samochodem jade ok.godziny wiec do pracki dojazd
                        zajmuje mi 2 godz, z zycia ale warto..

ja teraz mieszkam z tesciami w bloku w 2 pokojach i mam dosc
                        zachowujemy sie jakbysmy mieli po 15 lat i ukrywali przed rodzicami... ;-p
                        wiecie co mam na mysli
            • jutka7 Atko 05.09.05, 16:10
              po prostu słabszy dzień smile Pewnie juz Ci lepiej! Bywa tak, zwłaszcza w
              poniedziałki smile
              Głowa do góry!
    • pkaneta Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:25
      Właśnie je wysyłam - i odrazu przepraszam jeśli do którejś z Was nie wysłałam -
      troszkę Was jest - dajcie znać i natychmiast doślę. Miłego oglądania
      Aneta
      • ktat Re: Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:38
        ja poprosze - dziekuje smile

buziaki
        • pkaneta Re: Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:42
          Już wysłałam- sprawdź pocztę i daj znać czy doszły
          • agmani Re: Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:48
            Ja też chętnie obejrzę, jeśli zechcesz mi przesłać smile.
            • pszczolaasia Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 12:57
              bo dostałam foty szałowej blondyny z brunetka i mężem blondynysmile))))))))
              • ktat Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:01
                ja tez...

a to gviazdka to surowa nauczycielka wink
                jak dobrze ze szkołe mam za sobą hihihi
                • gviazdka3 Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:32
                  Ja surową nauczycielką?! Skąd takie opinie???????????? Chyba coś przegapiłam! ;o)
                  Naprawdę jestem malutką, milutką i kochaną belfereczką, a że czasem wrzeszczę...

• ktat Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:36
                    hihihi
                    nie ja tylko tak napisalam bo caly czas cos tam szykujesz tym dzieciaczkomitd
                    a ja nienawidzilam takich zorganizowanych nauczycieli wink jak roztargniony to
                    czasem zapomnie o klasówce itd
                    a jakie roczniki uczysz ??

ja Ciebie podziwiam wyszłabym z siebie patrzac na te dzieciaki jak sie
                    zachowuja my chyba bylismy grzeczniejsi
                    • gviazdka3 Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:59
                      Moi uczniowie mają 13-16 latek, supwrowy okres dorastania! :o)))

Wiesz, w sumie to więcej czasu zajmują mi pierdy niezwiązane bezpośrednio
                      z lekcjami - dokumenty szkolne, opracowywanie projektów, kontakty międzynar.
                      NUUUUUDA...
              • pkaneta Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:03
                Pszczółko kochana mój M. zabawiał się w paparazzi - ciężko o fotkę z nim - ale
                postaram się coś wygrzebać i prześlę
    • pkaneta Bebell 05.09.05, 13:01
      Już wysłałam - daj znać czy doszły teraz
      Aneta
      • jedna_chwilka Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:15
        ale też bym ciała wiedzieć jak wyglądacie...mogie???pliz
        swoje foto moge słać jak kto chce
        • ktat Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:29
          ja poprosze
          a moje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=28345745&a=28420507
        • bebell Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:30
          to ślij Jaga, ślij!!!
          ja chetnie oblukamsmile)

kasia
        • pkaneta Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:40
          Już wysłałam - i Twoje też poproszę
          • eda1282 Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:44
            pkanetko -ślicznie dziękuje za śliczne zdjęcia
            bebell gdzie planujecie kupić mieszkanie tzn w jakiej dzielnicy
            • bebell Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:51
              ciągnie nas na Mokotówsmile))
              Wojtek na dolnym Mokotowie się wychował i przez pierwsze dwa lata po slubie tez
              tam mieszkaliśmy.
              bardzo mi sie też podoba Osiedle Leśne na bemowie- to chyba dla dzieci troszkę
              lepiej:duzo zieleni i przestrzeni.

kasia
              • eda1282 Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 14:19
                Mokotów mówisz no to rzeczywiście drogo
                ale Bemowo nie tańsze my teraz wynajmujemy na jelonkach i dobrze się tu mieszka
                marzyłam o kupnie mieszkanka w tych okolicach ale niestety tu za drogo i
                znaleźliśmy tańsze na białołęce
                • bebell Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 14:27
                  moi rodzice mieszkają we włochach i też sa bardzo zadowoleni, czyli po
                  sąsiedzkusmile))
                  a kuzynka kupiła niedawno pomiędzy Ursusem a Włocham i tez bardzo sobie chwali,
                  może rozejrzyjcie sie w tej okolocy.
                  minus jest: tramwaju nie uświadczyszsad((
                  a to bemowo sporo tańsze niz mokotów. większe o 16m2 mieszkanie jest tańsze o
                  50.000.
                  ale tak czy siak ceny z kosmosusad((
      • bebell Re: Bebell 05.09.05, 13:15
        Doszły! dziękujesmile))
        mój chłopina tez łysieje zatokowosmile))

kasia
        • ktat Re: Bebell 05.09.05, 13:30
          moj tez i jeszcze robi mu sie na czubku coraz mniej tzw. lotnisko ale i tak go
          kocham wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka