jedna_chwilka dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:10 Jaga jestem (Jadzia, Jadźka, Jadwisia, Jagusia, Jagoda) też się niby staram ale jak na razie to nie podłamywać Krawaciara - znaczy ze Stolycy, z tych co długo i namiętnie....prcujo aaa i stara, co prawda nie mam plam wątrobowych, których boję się jak ognia ale 33 skończyłam no to już się przedstawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:14 Jaga************************************************************************** krawaciara...nie wierzcie jej tosz taka jajcara, ze szok..ja to pikuś!!!!!!!! Jaguś jak czosnek!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Re: Pszoła 31.08.05, 19:18 nooo kurteczka wiedziałam, że tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Pszoła 31.08.05, 19:19 ja też... już ci dawno mówiła o tym.... dlatego od początku byłam przeciwnikiem..ale moze się rozkręci z casem...teraz urlopy wakcyje i takei tam..nosz oby))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:16 Witaj)) baardzo lubie imię jadwinia)) mam nawet o tym imieniu chrześnicę i w ten spo9sób zostałam pozbawiona szansy nazwania tak córeczki)) powodzenia w staraniach) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:18 Bebell..dzie foty??? to ty mialaś wieczorkiem wysla, czy mi się krzani szystko dokumentnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:19 o nie dziękuję Kasiu bo wiesz oprócz plam boję się przesądów i wróżek Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:21 nie wierzę...że ty się czegoś boisz Jaga...)))) a K. to ma prawdziwy ten tatoo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:24 no, ja, no, ja miałam)) i wyslę kurka wodna jak Tosice położę spac)) mam młyn dzisiaj jak 150!! ale sobie czytam Twoje posty pszczoła i energetyzuję przy nich) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:25 się energetyzuję! się!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:27 sie pisownią nie przejmuj...gadasz z miszczuniem błedów.... każdych, orto, grafo i wogle..że mnie jeszcze balbinka nie siekła i Cytrusia to cud!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dla tych co mnie nie znajo :) 31.08.05, 19:50 dobra dziewczyny lecę na I część oficjalną Panieńskiego..))) nieoficjalna będzie później.... kissy na wieczór!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 nie ma sznas 31.08.05, 20:27 Nie ma szans żebym wszystkich zapamiętała, chciałam zdjęcia priv poprzesyłać, ale poczta mój net w domu tak jak ślimak. To jest link do kilku zdjęć sprzed lat (dokładnie dwóch i dwóch miesięcy), ale jestem teraz grubsza o jakieś 6 kilo. Jak się nauczę wklejać zdjęcia na stronę, albo jak net będzie mniej obciążony to prześlę aktualne. foto.onet.pl/albumy/album.html?id=11928&q=anetakora&k=2 Jasna ciasna mam nadzieję, że link będzie aktywny, bo jakm byłam na innym forum to musiałam jakieś nawiasy wstawiać. Mężuś nanawia mnie na próbę, cobyśmy nie wyszli z wprawy ;-}} Do owu jeszcze daleko, może ma rację, lecę. Dobranoc, Ane Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: nie ma sznas- ależ są! 31.08.05, 22:00 ane576, piękne zdjęcia! Ojej, kiedyś też byłam taka chudziutka.... Szybciutko nas zapamiętasz , jeśli troszkę z nami pogadasz........ codziennie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 31.08.05, 20:30 Witam wieczorkiem Znowu widzę nowe foremki. Juz nie nadążam za Wami. Jestem zaskoczona bo odkąd jestem na forum (a trwa to już długo) nigdy tak szybko nie przybywało dziewczyn. Fantastycznie!!! Ja właśnie wróciłam od kosmetyczki. Niestety kobieta w ciąży jest mało wrażliwa na ból ale zacisnęłam zęby i pozwoliłam się wydepilować wszędzie gdzie to mozliwe. Jetem brunetką i niestety zawsze miałam problem z owłosieniem a teraz szczególnie bo hormony szaleją. Jutro idę do fryzjera. A co mam być piękna mamusią no nie? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
idalkas Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 31.08.05, 21:32 Tak trzymaj. Najwazniejsze to piękna być ! Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty do moniki i madzi 31.08.05, 21:46 czy dostałyście moje zdjęcia? Bo nie wiem której z was jeszcze przesłać Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:13 Małgosiu Tylko jedno zdjęcie się otworzyło, to na działce. Kim jest ta śliczna dziewczynka? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:15 to moja córunia , to prześlę jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:17 ma 4 latka a obok jest mój pies mam nadzieje,że teraz zobaczysz zdjęcia. Przed chwilą je wysłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:21 musze kończyć bo mój mąż chce wejść na komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Małgosiu 31.08.05, 22:31 Powiedz mu, ze na komputerze się nie zmieści hihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Małgosiu 31.08.05, 22:49 a ja ci udowodnię że tak hihihihi SEBASTIAN Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: do moniki i madzi 31.08.05, 22:51 a ja Tobie udowodnie że tak mimo że ważę 90 KG hihihi SEBASTIAN Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Babki 31.08.05, 22:20 Boże, jak mi się nie chce iść do pracyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buuuuuuuuuuu mam chyba stres pourlopowy.Dobrze, ze pojutrze jedziemy na spotkanko, to może szybciej mi te dwa dni zlecą. Pszczoła, nie mam zamiaru nikogo bić za błędy!!!!!Widzę, ze humorek dopisuje.Tak trzymaj! A swoja drogą nie odpowiedziałas mi czy to ta zafasolkowana siostra teraz się za mąż wydaje, czy masz dwie siostrzyczki!!! Megi, kochanie nie martw się, może jednak będzie teraz ta fasolka, a może jajeczkowanie się opóźni lub przyspieszy.Kum testy owu lub zrób monitoring i wszystko bedziesz wiedziała!A pomysł z przyjazdem meza jest superowy!!!Inne miejsce,luzik bluzik, no i ....zero rutyny.pomysl nad tym! Cytrusiku, tak cos czuję przez skórę, że pewnie o ten fatalny kredyt wam poszło.Nie możesz jednak pozwolić, by to was poróżniło, o nie.Spróbuj z nim porozmawiać! Pkanetko, jak staranka, oj pewnie się działo, oj, działo!!! Atko, faktycznie, uwazaj , by mężuś się nie przerobił, bo nie bedzie miał mocy na staranka tylko rzuci sie na wyro i zacznie chrapac....a wtedy nawet wymyślne negliże nie pomogą....hihihi A pszczoła na panieńskim....o kurczaki, tam to dopiero sie dzieje!!!Uwierzycie, ja nigdy nie byłam na panieńskim!!!!buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wiingo i Finko11 31.08.05, 22:27 A wingunia o nas chyba zapomniała.....tęsknimy za tobą. Finko, daj chociaz znak życia, bo martwię się skarbie o ciebie.Wyjechałaś na kajaki i od tego czasu ani słówkiem sie nie odezwałaś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Balbinko ta zafasolkowana... 31.08.05, 23:38 to już 7 miesiąc..) welonu nie będzie miała to już ustalone))))))))) Małgosia a ja nie ma fotek ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 01:46 Moje Drogie)) pora późna) zdjecia wysłane)) mam nadzieję, że się otwierają. jesli któras z Was nie dostała, a ma na nie ochotę proszę alarmowac- stało sie tak bez złej woli)) li i jedynie z powodu totalnego chaosu i mętliku, których to poczucie skutecznie sobie zwiększyłam wypijając kilka kieliszków wina)) ło matko, ale zdanie piękne stworzyłam)) Balbinko, kreśl bez litości! inaczej niedługo wyjdą mi zdania typu: "Straszne były te krzyżackie mordy.")) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 07:58 jezzzu ...lecę ogladać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:23 wogle to helloł Wam wszystkim)) Bebell, znana Nam również jako Mama Tosi, dzięki za foty)) są przecudownne)) a ta fotą jak czymiesz ją taką malusią na rąsiach jest ...boska!!!!!!!!!!!!!!! ******* na reszte dnia dziołchy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumka1 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:23 dzieki dziewczyny za miłe przywitanie!!! na tym foruym jestem nowa, ale wczesniej troche sie udzielałam na forum dla przedszkolaków (z racji starszego dziecia). wszystkim starającym sie zycze 2 kresek na tescie. Kiedy bedziecie testowac?, wybieracie testy domowe czy z krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 09:12 Foremko, ja czekam na koneic tabletek..juz niedługo... jeszcze 7 (D) i dodzieła..się trochę boje..ale nic to!!! nie wiem czy iść do gina? on kazał mi przez 3 cykle brać a potem mialam przyjść, no nie wiem, czy mam iść go poinformowac o tym fakcie??? w każdym razie jak siew szystko nie poprzestawia, to powinnam meić owu gdzieś ok. 24.09..takze ja będę się wynikiem ewwentulanego testowania chwalić w październiku..będę robic testy sikane.. nie mam ochoty robić już bety..za dużo jej robiłam.. na razie)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 09:18 Chodze na basen w chyloni w szkole podst. chyba nr 5. Place 10 zl za wejscie. Chodze juz 2 miechy i jest super, dobrze sie czuje, jakos wiecej mi sie chce, odzylam no i chudne w oczach)))))) a teraz spadam bo jade z siostrzencem na rozpoczecie roku szkolnego. Mam nadzieje,ze zdolam nadrobic pozniej! Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 09:30 czesc pamietacie mnie? mam sie dobrze, czekam niecierpliwie na wizyte u gina (12 wrzesnia dopiero!), mam nadzieje, ze wszystko jest ok, ze fasola sie rozwija dobrze i planuje z nami pozostac... wydalam delikatne brazowe krople czasem niestety... zdarzylo mi sie to, jak dluzej chodzilam w upale... malo tego, mam nadzieje, ze to zarodek sie zagniezdza i stad ten efekt... jak ktos ma dane, czy to jakis super zly znak, to powiedzcie prosze... boje sie, ze zaraz sie to wszystko skonczy... poniewaz mam lekka (!) schizke zrobilam wczoraj znow test (35 dc), no i byly dwie tlusciutkie krechy w poniedzialek ide na bete - denerwuje sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:23 Ja też chce zdjątka!!! Halo!!! Na razie kojarzę Pszczołę, madzie z ineczką i gosiaczka z kają. Czekam na resztę. Pozdrawiam, szczególnie wszystkie nauczycielki w pierszym dniu po urlopie (((, Ane Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 08:54 Oczywiście, chodzi mi o to że wiem jak wyglądają z linków w postach. Forumko, ja testować będę dopiero pod koniec września (24), chyba że @ przyjdzie. Staram się wytrzymaywać z testowaniem do dnia @, nie wiem czy wyjdzie w tym miesiącu. No i na pozątek na pewno będzie test domowy. Pozdrowionka, Ane Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia łomatko!!! 01.09.05, 08:58 dziewczyny ja to juz sie w ogole pogubilam zeby byc na bierzaco nie mozna kompa z oczu spuszczac a u mnie to niemozliwe. Malgosiu nie dostalam zdjec, niestety, ale bede czekac Bombamonika Ty wiesz,ze ja pamietam Ciebie z wrzesniowych staran 2004 ??? Wlasnie wczoraj sobie uswiadomilam,ze minal rok a ja jestem w punkcie zerowym... ale zeby nie bylo,ze lapie dola! nie nie nie, dzis znowu biegne na basen i nawet jak zajde to nie zrezygnuje i bede plywac i wielkim brzucholem. Pszczola Ty na urlopie jestes? Ata!!! Pamietaj,ze mam Cie na oku)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 09:04 To ja witam wszystkich z rana mam chwilę wiec jestem z wami .Chciałabym się zapytać czy dostałyście zdjęcia .Wczoraj wysłałam do każdej z was ( osobno) nasze zdjęcia . Jeżeli któraś nie dostała do niech krzyczy, wieczorem spróbuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Do pszczółki 01.09.05, 09:10 Obiecuję że wieczorem wyślę. Teraz jestem w pracy i mam małą chwileczkę żeby pogadać. (potwierdź czy to twoja skrzynka pszczolaasia@gazeta.pl) bo na nią wyśle zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 09:10 Kurcze takie macie tempo że nie nadążam odpisywać. Tylko czytam czytam i czytam. Witam wszystkie nowe dziewczyny i powodzenia życzę!! Ja własnie zastanawiam się kiedy zacząć brać tabsy na wywołanie wrednej @. No bo niby według ff jakieś 13 dni temu była owu - ale czy była.. hmm tego chyba nikt nie wie. i tak sobie myślę że jeszcze poczekam. Bo musze w 3 i 10 dc być w krakowie na badaniach (i monitoringu) no a do krakowa mam ok 120 kilosów.. dlatego chce trafić żeby te dni wypadły w weekend bo nie stracę urlopu.. mój cykl Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: DO WSZYSTKICH 01.09.05, 18:01 czesc dziewczyny musze sie z wami porzegnac niestety tak duzo piszecie ze nie jestem w stanie byc z wami nabierzaco zycze wan abyscie sie nie staraly dlugo a zafasolkowanym zeby urodzily cudowne zdrowe dzieci papa Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: łomatko!!! 01.09.05, 09:09 gdzie na basen chodzisz? ja uwielbiam do Aqua POarku, ale kuwa drogo jest..tak sie nastawiam na Arkę zeby chodzić regularnie... na urlopie!!!!!!!!1 jeszcze 1,5 tygodnia!!!!!!! własnei się pakujemy i na plaże idziemy sie opalać)))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: łomatko!!! 01.09.05, 09:13 Ane dziękuje bardzo za zdjęcia! Śą cudne!! Kolejna brunetka - super! Od małgosi niestety nie dostałam zdjęć ale czekam cierpliwie ) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: łomatko!!! 01.09.05, 09:15 a ja nei mam fotek od Ane!!!!!!!! idę poicztę sparwdzić jeszcze raz..moze się niepoczebnie żołądkuje...są!!!!!!!!!!! i oglądać!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Ane..nie no...!!!!!!!! 01.09.05, 09:17 witamy brunetkę) kot jest przepyszny...te oczy!!!! pies, pies cudo))))) czemy wy szystkei takie szczupłe jesteście???????????????????? dzięki)))) śliczne fotki))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ane..nie no...!!!!!!!! 01.09.05, 09:21 Witajcie porannie)) Małgosia dziękuje za zdjęcia)) Twoja córeczka to juz duza pannica)) Ane, ja bedę testowac za jakieś 10.testem domowym, pobierania krwi nie lubię) Nienastawiam sie za bardzo. Szczególnie po przeczytaniu tekstu od Pszczoły- Wojtka nie było i wrócił dopiero w dniu owu, więc szanse mniejsze. Ale kto wie, kto wie... pozrdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Łomatko 01.09.05, 09:28 Dziewczyny, nie można was zostawić nawet na jeden dzień, bo produkujecie tyle postów, ze nie nadążam z czytaniem Zaraz idę z Młodym do szkoły- koniec wakacji, niestety.Po południu doczytam Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: bebell 01.09.05, 09:50 Kasiu masz śliczne dzieciątko, oby chowało się tobie dobrze. A tak na marginesie DZIEWCZYNY to kiedy wy wychodziłyście za mąż widze że co druga z was ma zdjęcia ze ślubu z cyfrówki?. A co do ciebie Kasiu świetną furę sobie załatwiliście na ślub wiesz co ja bym na to nie wpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Witajcie czwartkowo 01.09.05, 10:11 Cześć Kochane Właśnie udało mi się doczytać wszystkie nowinki- kochane- powtórzę się - z oka Was nie można spóścić )) Witam nowe foremeczki - fajosko że jest nas coraz więcej i oby tak dalej. szybko fasolkujcie bo nam takie dobre zdarzenia są bardzo potrzebne Jutko Kochana - ściskam Cię z całej siły i gratuluję - ale ja tego byłam pewna od początku- bardzo się cieszę . Teraz na odstresowanie wpadnij na spotkanie - bardzo proszę i Balbinka też )) No a ja wczoraj znowu byłam u gina- dostałam zastrzyk Biogonadylu i zielone światełko na staranka - w przeciągu 24 godzin mam mieć jajeczkowanie - tak powiedział gin - no i dzisiaj jeszcze zrobimy poprawkę )Gin kazał mi jeszcze jutro przyjść- musi sprawdzić czy owulacja się odbyła. Na efekty staranek poczekam jakieś dwa tygodnie - a boję się jak nie wiem co - boję się jednej smutnej kreseczki- tyle takich smutnych teścików już miałam (( Zreszta jak wiele z Was, prawda?? Ale dobrze że jesteście- komu ja bym się wyżaliła??Moje drogie foremki Moniu kochana - no cieszę się jak nie wiem co - komunikacja dzidzi z Tobą rozpoczęta - niech Cię kopie swoją maleńką stópką jak najczęściej- och, jak ja się nie mogę tego doczekać Balbinko - wiesz jaki jutro dzień?? )))Tak, tak - piątek )) Cieszę się jak nie wiem co. Daj znać o której będziecie bo muszę ustawić się jeszcze z ginem - ale obiecał mi że wyjątkowo szybko zrobi mi USG - poinformowałam go że goście do mnie przyjeżdżają )) Pogoda jak narazie jest piękna - zapowiada się wspaniały wekend Całuję i ściskam Was wszystkie Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: bebell 01.09.05, 11:07 Mi tez się bardzo podobał nasz samochodzik)) podbił me serce od pierwszego wejrzenia)) jak chcesz to moge Ci go przesłac w pełnej krasie. a zdjęcia mieliśmy klasycznie robione, tylko nasz przyjaciel nam później zeskanował. ślub braliśmy w pażdzierniku 2001. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: bebell 01.09.05, 13:27 Jeżeli możesz mi puścić fotki samochodu to świetnie, oczywiście to nie dla mnie , może mojej koleżance podsune pomysł . Ja wyszłam za mąż w sierpniu 1999r Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Ane..nie no...!!!!!!!! 01.09.05, 09:29 dziewczyny nie martwcie się wszystko będzie ok. Ja wiem że niektóre z was długo czekają. Ta po stracie moich maluchów musiałam czekać min. pół roku i wierze że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 ;-)))))) 01.09.05, 09:29 Odezwała się najgrubsza baba na świecie ;-DDDDDD Akurat Ciebie widziałam na zdjęciach Pszczoło jedna. Dobra zbieram się do pracy, dziś idę trochę póżniej, ale też później wrócę. Dziś zaczyna się sajgon (poprawki), a bo ja prawie nauczycielka, pracuję ze studentami, tak, prawdziwa maskara dopiero w październiku. No to do wieczorka czuję już grubą lekturę do poduszki. Ale piszcie piszcie. Pozdrowionka Ane Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 jestem 01.09.05, 09:46 Cześć wszystkim! Widzę, ze nasze forum zostało zdominowane przez nowe foremki Witajcie! Kobietki, najpierw good news- wygrałam rekrutację i przechodze do innego działu!!!! Bardzo się ciesze, choć jeszcze to do mnie nie dotarło. Zaczęłam się zastanawiać czy nie poczekać troszkę z dzidkiem, ale chyba nie, w końcu firmy nie zmieniłam, a tak bardzo już chcę... A poza tym to nie mogę się pozbierać po ostatnich dniach, wczoraj spędziłam 8 godzin z notariuszem opracowując umowę historyczną dla naszej firmy i jestem wykończona. A do tego mój organizm się chyba znowu zbuntował z osłabienia i bardzo słabo sie czuję, jakies przeziębienie czy osłabienie, ajjj, teraz mi to niepotrzebne Kochane, miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: jestem 01.09.05, 09:49 witam jutko strasznie się ciesze że Ci się udało i oczywiście gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: jestem 01.09.05, 10:07 witam sie dziewczynki!!! od razu przyznaję się, ze wszytkiego nie przeczytałam, bo w pracy cięzko,ale Erga, nosz klapsy za takie myślenie....doły...przeca teraz jesteś w dobrcyh rękach, zdiagnozowano co i jak...i teraz dopiero się zacznie!!!! Ktak, oglądałam zdjecia....ale z Ciebie śliczna dziewuszka, a tak się tu nam smutkuję....trochę więcej wiary, bo ponoć to połowa sukecesu!!!! witam też nowe foremki i życzę jak najszybszego zafasolkowania...bardzo przeprasza, ale nie pamiętam nicków, ale z czasem na pewno to nadrobię!!! Jagoda.....miło Ciebie tu widzieć....a swoją drogą Pszczoła, to miałaś coś zasugerować i widzę, że jakoś tylko między wierszami mówisz....no chyba że ja o czymś nie wiem....znaczy o rozmowach leće popracować trochę, ale wrócę tu...i jeszcze popisze, a najpierw poczytam )) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: jestem 01.09.05, 10:20 Jutko strasznie Ci gratuluje!!!!!! mam nadzieje, że nowa praca nie oderwie Cię całkowicie od tego forum Balbinko, niestety przyjaz męża do mnie nie wchodzi w grę bo będęza granicą a on niestety nie może się wyrwać z pracy w tym miesiącu, więc po prostu wrzesień będzie miesiącem odpoczynku od starań. Przyda mi się taki miesiąc żeby przestać ciągle o tym myśleć. Malgos.ty i Ane bardzo dziekuję Wam za zdjęcia m. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: jestem 01.09.05, 10:50 Witajcie dziewczyny, parę dni mnie nie było, mam nadzieje, że nie zapomniałyscie o mnie tak całkiem. Strasznie duzo nowych dziewczyn, które serdecznie witam i nieśmiało prosze o zdjęcia. Jutko gratulacje!!!!!! Pkanetko niestety nie będe się mogła z Wami spotkać w ten weekend. Niestety pracuję - wyjazd. Bardzo, bardzo mi przykro z tego powodu. Mam nadzieję, ze spotkamy się jescze we wrześniu chociaż we dwie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: jestem 01.09.05, 11:01 Niko - szkoda że wypadł Ci wyjazd - ale oczyiście że się spotkamy- i to mam nadzieję że we wrześniu. Daj tylko znać kiedy masz wolne i do spotkania napewno dojdzie. i oczywiście że Cię pamiętamy )) Buziaczki Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Pkanetko 01.09.05, 11:13 Myslę że bez przeszkód będziemy mogły się spotkać w drugiej połowie września. Bo w kolejny weekend będę we Wrocławiu na drugich urodzinach jego córci. Pozdrawiam i buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
forumka1 Re: jestem 01.09.05, 11:02 pszczola, dlaczego nie chcesz bety robic?, myslisz, ze te sikane sa dokladniejsze? kurcze ja juz sama nie wim jakie testy wybrac. na basen chodze w Ursusie na Sosnkowskiego. dziewczyny z jakich jestescie dzielnic Warszawy? ja z Ursusa (starego) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: jestem 01.09.05, 11:05 a ja się w gołąbkach wychowałam)) więc po sąsiedzku)) teraz mieszkam na Grochowie, ale pewnie gdzieś za pół roku znowu się gdzieś przeprowadzimy)) na razie nie wiem jeszcze gdzie... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia nooo szeeeeeeeeesc!!! 05.09.05, 08:53 Dziewczyny w koncu dorwalam sie do kompa. Przez ostatnie 3 dni mialam duzo pracy i ani chwili zeby usiasc do kompa. Pszczola trzy tabletki? To jak to sie mowi "jedziemy z gorki?" super. Erga a Ty te cykle masz takie dlugie cholerka, co na to uczeni? bo jak ja mialam takie dlugie to okazalo sie,ze prolaktyna za wysoka i torbiele mi sie robily. Wtedy zaczelam brac castagnus i w pierwszym cyklu zaciazylam. A co do diety Drogie Odchudzajace to ja wam polece tabletki, dzieki ktory ladnie schudlam 4 kg w ciagu miesiaca (ale dodatkowo 2x w tyg basen), wychodze z zalozenia,ze nie dla mnie diety bo nie umiem sobie zarcia odmowic a jak sobie odmowie to pozniej i tak sie nafaszeruje i efekt jo jo jak murowany. Jak sie postanawia ograniczac jedzenia to chyba trzeba tak do konca zycia bo inaczej i tak sie przytyje predzej czy pozniej. Ruch jest kluczem do sukcesu a tu link do tych cud tabletek www.allegro.pl/show_item.php?item=62154317 poczytajcie sobie robi wrazenie i naprawde dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Jutko... 01.09.05, 11:03 GRATULACJE!!! super, że się udało! choc szczerze mówiąc Twój Szef mógłby wczesniej sie wypowiedziec, oszczedziłby Ci troszkę nerwów. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Jutko... 01.09.05, 11:08 Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa! Masz rację Bebell, zwłaszcza, że wszyscy naokoło już wiedzieli od kilku dni, nawet mój bezpośredni przełożony (który jest niepocieszony z tego powodu), a ja NIC! Tłumaczę to sob ie tym, ze chcieli, zebym doprowadziła do końca jeszcze ten wielki projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jutko... 01.09.05, 11:09 Jutko serdecznie ci gratuluję!! Wiedziałam że ci się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
forumka1 Re: Jutko... 01.09.05, 11:16 gratuluje!!! z maluchem nie czekaj , nigdy nie ma idelanego momentu... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Bebel 01.09.05, 11:17 dziekuję bebell za zdjęcia - super - i czekam na zdjęcie z autkiem w całej okazałości. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Jutko... 01.09.05, 11:45 no Jutka....gratulacje....ja tam wiedziałam, ze tak będzie )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Re: Jutko... 01.09.05, 12:02 do gratulacji się przyłączam jeszcze chwilę potrwa nim utrwalę sobie w pamięci Wszystkie Was, więc będę tak się wcinać raz na czas za co pardonsik okażcie łaskawość i cierpliwość w tłumaczeniu mi (jak zapytam) kto z kim po co i dlaczego no to ściski Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Pytanie 01.09.05, 12:11 Zaznaczam że pytanie jest teoretyczne (bo wiem że możecie się śmiać) No więc oto mój cykl szczerze mówiąc nie jestem pewna czy owu była czy nie no ale jeśli tak to.. Ponieważ byłam teraz w poniedziałek i wtorek na badaniach poziomu hormonków itd itp. i ginek dał mi tabletki anty (7sztuk) na wywołanie małpy. Jednak troszke sie boje no bo gdyby tak była ta owulacja i cos by sie tam zalęgło... na tych badankach no to wiadomo że było za wcześnie na stwierdzenie ewentualnej ciąży. (no chyba że się mylę)I teraz już sama nie wiem czy poczekac jeszcze chwilę czy co.. Poradźcie mi kochane kobietki A może przy tak długim cyklu nie ma mowy o zapłodnieniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Małgosiu 01.09.05, 12:00 Ty wyglądasz jak dziewczynka. Aż trudno uwierzyć, że ten aniołek na plecach to Twoja córcia. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Małgosiu 01.09.05, 12:04 a ja jeszcze nie dostałam od ciebie zdjęć Małgosiu Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Do erga4 01.09.05, 13:37 Przepraszam że nie otrzymałaś zdjęć. Obiecuję, że dzisiaj wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re:Do Moniki 01.09.05, 13:36 Ja wyglądam jak dziewczynka chaba żartujesz hihihih No może 7 lat temu ( jak miałam 19) ale teraz mam troche już siwych włosów( to od stresowej pracy)a na plecach tak to moja 4 latka Eliza urwis i huligan. Gorszego dziecka nie ma na tym świecia. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re:Do BEBELL 01.09.05, 14:00 Bardzo dziękuję za zdjęcia samochodu Powiem tobie szczerze jest super!!!!!!!!!!! Gdybym wiedziała że tak można sobie urządzić ślub to też wynajęłabtm takie auto. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do Bebell 01.09.05, 12:08 No i mamy następną małolatkę. Matko ile Wy macie lat? Czuję się jak babcia przy Was. A ten maluszek taki śliczny, że aż dech zapiera w piersiach. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
forumka1 Re: Do Bebell 01.09.05, 12:27 31 latek... myslicie, ze beda najstarsza na porodowce? Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Re: Do Forumki 01.09.05, 12:30 ja będę najstarsza mniemam bo skończyłam 33 i nadal nic może zdążę przed pojawieniem się plam wątrobowych Odpowiedz Link Zgłoś
forumka1 Re: Do Forumki 01.09.05, 12:40 chwilka, zdażymy spoko, najwyżej nas wysla na konsultacje do geriatry hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: jak nie jak tak! 01.09.05, 13:04 Forumka, nie stresaj siem wiekiem, ja tez mam 30. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: bebell 01.09.05, 14:16 łało, to my sąsiadki jesteśmy)) my zamieszkujemy w okolicach pl. szembeka, a Wy??? kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jaga211 Re:Do jednej_chwiki 01.09.05, 13:22 Na początku pozdrawiam wszystkie, jestem 14 na liście i niestety nie mam możliwości częściej tu zaglądać. Ja tez jestem Jadwiga (jaga, jadzia, jadziunia itp.) i dodatku mam nazwisko po mężu Jagiełło. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re:Do jednej_chwiki 01.09.05, 13:24 łomatko, toż Ty prawie postac historyczna jesteś)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Do Firumka 01.09.05, 13:39 Nie martw się napewno nie będziesz najstarsza to też jest dobry wiek do rodzenia dzieci Tłumacz to sobie tak : najpierw Wykształcenie, później dobra praca a na końcu rodzina. wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia dziewczyny! 01.09.05, 13:41 Wychodze z taka propozycja, zebysmy zrobily liste i wpisywaly dc oraz kiedy testujemy to nam troche naswietli sytuacje. Zaczynam ponizej Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 13:42 ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 13:43 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 14:03 ma.dzia napisała: > > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. > Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 14:13 pkaneta napisała: > ma.dzia napisała: > > > > > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. > > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. > > 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 > > Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 14:45 > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. > 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 > 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 13:44 Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 JUTKO, gratulacje:):):) 01.09.05, 14:12 a czy wiesz,ze szczęsliwe wydarzenia lubią chodzić parami?????odpocznij, odetchnij i... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 15:08 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 15:33 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 17:24 . ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7.ktat - 8dc , owu hmmm .... testowanko urodziny mam 13.09 i to bedzie kolo 10 dni po owu ale chyba sie wstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: lista dni cyklu oraz testowania. 01.09.05, 18:44 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3. malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7. ktat - 8dc , owu hmmm .... testowanko urodziny mam 13.09 i to bedzie kolo 10 dni po owu ale chyba sie wstrzymam 8. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni, czyli testowanko jakby nie było w październiku)) nie wiem kidey..zobaczę) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Jagoda!!! 01.09.05, 15:16 dziewczyny się Ciebie o pytają na tym drugim wątku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 15:30 Dziewczyny, jesteście niesamowite, dosłownie nie nadążam z czytaniem!!! Od pół godzinki jestem w domu, ale muszę wrócić jeszcze dziś do pracy na 17:30 z powodu opracowywania pewnego ... (pipipi) projektu! Przede wszystkim JUTKO, gratuluję przejścia do wymarzonego działu, super, że to Ty wygrałaś, bardzo się cieszę! Ale przypadkiem nie rezygnuj ze starań, proszę! Małgosi i Bebell dziękuję za zdjęcia, są superowe!!! Innych foteczek nie dostałam, więc bardzo proszę o ciąg dalszy przesyłek na priva! Ergo, nie mam pojęcia co Ci doradzić, przykro mi... :o( Laski, lecę coś zjeść, bo jeszcze nic dziś nie przegryzłam! :o))) Wpiszę się tylko na listę testujących, no i może zajrzę później!!! Papatki!!! I buziaczki dla wszystkich!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Moje pytanie bez echa.. 01.09.05, 15:38 Dzięki gwiazdko - przynajmniej wiem że ktoś przeczytał moje pytanie. Kurcze sama nie wiem co robić. Ale chyba poczekam kilka dni-zatestuję i wtedy wezmę te anty.. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Moje pytanie bez echa.. 01.09.05, 15:47 A co powiedział Ci ten doktorek? Wyznaczył Ci jakiś dzień kiedy masz rozpocząć antki??? W sumie jeśli jesteś już 15 dpo, to test powinien wykazać ewentualną ciążę... A masz możliwość zrobienia bety?! To byłoby najpewniejsze chyba! Albo po prostu zadzwoń do swojego nowego gina i powiedz mu o wszystkich wątpliwościac! Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 15:49 Miałam zajrzeć później, ale doszłam do wniosku, że obiad też mogę zjeść przy Was! Żeby tylko zupka się nie wylała na klawiaturę, hihi!!! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 15:57 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 Odpowiedz Link Zgłoś
nata_home Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 17:16 a ja pojawiam sie i znikam , niestey - urwanie głowy w pracy, pracuje za dwie osoby ,od 7-20 a wieczorami nie mam juz siły siedzieć przy kompie , ale pozwólcie że choc czasami tu zajrzę do was ?!?! a i pozwolicie, że do do listy się dopiszę choc próbowanko było tylko połowie ale co tam serdecznie was wszystkie pozdrawiam /i wracam do pracy /buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nata_home Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 17:29 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj chcaiałabym/ ok 11.09 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 18:48 > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. > 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej > niż 11.09 > 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko > 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie > myśle o końcu...tylko początku > 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) > 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 > 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj > chcaiałabym/ ok 11.09 9. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni, czyli testowanko jakby nie było w październiku)) nie wiem kidey..zobaczę) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat jejuś ale postów ;-) 01.09.05, 17:34 witam, u mnie 8dc narazie ok rano strasznie bolały jajniki staranka zaczelismy wczoraj i planujemy je do niedzieli codziennie dzieki wam zaczelam wierzyc ze sie uda dolek minal ja dzis na urlopie bylam z mezulkiem na onkologii wszystko w porzadku nawrotow nie ma kolejna wizyta w grudniu, wiec moze to mnie wprowadzilo w dobry nastroj... na budowie wlasnie montuja okna w dachu wiec juz coraz blizej do samodzielnego zycia ... a moze te nasze staranka tak wplynely, przy ziolkach wzrosla ochota ne te staranka mam nadzieje ze jajniki juz nie beda bolec i pojawi sie w koncu ten cholerny sluzik jeszcze nie przeczytalam wszystkich postow tyle ich jest...a laptop i GPRS to mało szybki sprzet ale fajnie wiedziec ze mozna z kis pogadac wyzalic sie pochwalic itd... gwiazdko no to mamy nadzieje ze teraz to sie uda a luteinka jak kazdy lek roznie dziala na roznych ludzi... pszczółko ja nie uwazam sie za pieknosc to nie kolor i waga swiadczy o czlowieku a zreszta wszystkie jestesmy piekne i te nasze polowki powinny dziekowac Bogu ze nas maja Erga niestety nie wiem jak ci pomoc... jutka gratuluje to teraz jak zaczniesz sie cieszyc praca to i dzidek sie pojawi sciskam was i owocnych staranek Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Matko, ale z Was gaduły!!!!!!!!!!!!!! 01.09.05, 17:30 No i co gwiazdko zostałyśmy same Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka gdzie tam same 01.09.05, 18:05 ale zeby sie dopisac dobre 5 min czekalam az laskawy pan komputer mi pozowli, tak dlugo wchodzilam na trzystaktóryś wpis Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:27 jejus to tak jak u mnie wolny jak zolw przyzyczajona w pracy do szybkiego to tu normalnie jajo znosze nawet nie przeczytalam wszystkich postow bo bym siedziala do nocy dzieki dziewuszki za fotki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:50 jestem z palży wróciłam..spalona jak nie przymierzając ...diabeł))) nie chce robić bety bo się jej narobiłam podczas pozamacicznej..co tydzień i nie lubie jej..))) test z krwiq do stwierdzenia ciąży wystarczy) beta dlka mnie to ostateczność. na wyraźne żądanie przystojniaka nie inaczej)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:51 Jutka gratulacje!!!!!!! Ergo, ja powiem wprost nigdy nei znałam sie an tych cholernych wykresach i meirzeniu tempki..nie robiłam tego wiec ci nei pomogę..( ale ściskam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: gdzie tam same 01.09.05, 18:52 Ata powiedziałam Jadze, ze uważam, ze zrobiłyśmy błąd...co jeszcze kcesz??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia sorry, ze tak pojedyńczo rzeźbię...ale pamięć u 01.09.05, 18:53 mnei kiepska...w koncu mam juz 31 lat!!!!!!! tosz to ..starosć)))))) a tak na pwoiażnie, nei ważne ile masz w rodowodzie, ważne jak sie czujemy tak? no chyba, ze za robienie dzieci się po 50-tce weźmiemy, to wtedy ..lekuchno można subtelnie rzec, ze przesada to letka...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 wiek rodzacych kobiet 01.09.05, 21:15 dziewczyny, nie przejmujcie się tym,że mamy aż około 30 lat!!!Przytoczę przypadki z mojej rodziny:babcia urodziła się jako najmłodsze, szóste dziecko, kiedy prababcia miała 45 lat.Moja mama urodziła się, kiedy babcia miała 41 lat (jako czwarte dziecko).Tata Kuby przyszedł na swiat , kiedy jego mama miała 45 lat.Siostra mojego taty rodziła dzieci w wieku 36 i 39 lat.Mama urodziła mnie , mając 30.ja sie z Kuba trochę pospieszyłam, miałam 21Pewnie znalazłabym jeszcze kilka przykładów, bo rodzina liczna, ale naprawdę wiek nie przekresla naszych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Jestem wreszcie!! 01.09.05, 21:55 Późno wróciłam z pracy no i tak jak myślałam, ponad 40 min. czytania a i tak nie wszystko skojarzyłam o co chodzi. Ergo szkoda że nie mogę otworzyć twojego wykresiku, a endokrynologii nie znam się tak bardzo. Ale jeśli trafiłaś do dobrych lekarzy to pewnie wiedzą co robią. Ostanio nauka bardzo się posunęła do przodu w walce androgenami. Bo to modne jest i dużo kobiet ma z tym problem. Ale rzeczywiście jaeśli ta owu miałaby być ok. 14 dni temu to zrób test, co tam 10 zł dla uspokojenia sumienia. Jutko, mam nadzieję, że nie masz nam nowym za złe, żle zlatujemy się tu całą chmarą. Gratuluję awansu. Myślę, że to może pomóc. Przeważnie tak jak że jak ci już przestaje tak bardzo na ciąży zależeć, to siup i jest. Ja ma podobną sytuacje, niestety bez awansu. Wszystko się sypie, ludzie się zwalniają, a to budżetówka i nie ma kto pracować. A jak byłabym w ciąży to praktycznie też odpadam bo większości zajęć nie poprowadzę (warunki szkodliwe dla rozwijającego się płodu). Zabiją mnie jak nic!!! Z jednej strony głupio mi ich zostawiać na lodzie. Ale w końcu co jest ważniejsze! Zdjęcia tylko od Babel dostałam (młodziutka albo nieźle się trzyma). Te zdjęcia z wakacji aktualne?? Pozdróweczka, Ane Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Jestem wreszcie!! 01.09.05, 22:34 Kochane, dzisiaj miałam sądny dzień.Takie to wszystko było do d.... Wróciłam bardzo późno do domku, a do tego z tak strasznym dołem ,musiałam trochę poryczeć,pogadać przez telefon z przyjaciołką, znowu poryczeć, znowu pogadać, aż trochę się uspokoiłam.Niestety straciłam dziś całą motywację do pracy, wiarę w ludzi.Znowu się przekonałam, że jestem od czarnej roboty, siedzenia po godzinach za friko,a i tak to nigdy nie zostanie docenione, zauważone. Ponadto mało co szału nie dostałam, gdy zobaczyłam nastepną pracownicę w ciąży( na naradzie jej nie było), która nie jest zupełnie zachwycona tym faktem, a na dodatek prawie ciągle biega na papieroska...brrrr nóż mi się w kieszeni otwiera! Plan do bani, kupa okienek. Jedyną iskierką w tym wszystkim jest fakt, ze jutro spotkanie z pkanetką, a w sobotę ( mam nadzieję!!!!!) z Jutką, Niką. Babeczki trzymajcie się cieplutko.Jutro może jeszcze na chwilunię tu zajrzę i troszkę poczytam. Wybaczcie.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Brunetka wieczorową porą;) 01.09.05, 21:37 Cichutko dziś wieczór jak makiem zasiał ale rozumiem, 1 września więc wiekszość zaczyna wrześniowe starania Powodzenia!!! Widze, że postała nowa lista - testowanko. No cóż ja raczej nie będę się wpisywać, bo musiałabym podać chyba jakąś datę listopadową . Przede mną gorący okres w pracy więc będę podczytywać Was jednym oczkiem. Nauczona doświadczeniem nie proszę o utrzymanie liczby nowych postów w rozsądnej ilości, bo swego czasu taka prośba Pszczoły spotkała się z efektem odwrotnym od zamierzonego. Idę po karmi m. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Brunetka wieczorową porą;) 01.09.05, 22:10 Dobry wieczór dziewczynki! Melduję sie na chwilkę, dawno nie pisałam, ale czytam często co piszecie, nie mogę się powstrzymać . Mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta . Dziś 12 dc, w sobotkę idę na usg zobaczyć jak jajeczkowanie. Poprzedni cykl był długi, także pewnie jeszcze troszkę poczekam. Staram się jak najmniej myśleć o starankach, nie skupiać się na nich tak bardzo i zająć się innymi rzeczami, ale coś opornie mi idzie, chyba już nie umiem o tym nie myśleć... Ale twarda jestem i nie mierzę tempki, tak jak sobie obiecałam. Pozdrawiam wszystkie gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Stokrotko!!! 01.09.05, 22:18 Jasne, że Cię pamiętamy, nie może być inaczej!!! :o)))))) Idziemy niemal łeb w łeb ;o), u mnie również 12dc i nie mierzę tempki! Uparłam się, że nie będę prowadzić żadnych obserwacji!!! Życzę powodzenia, wiesz w czym!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Stokrotko!!! 01.09.05, 22:28 To mnie cieszy )) Ja też nie prowadzę obserwacji, oprócz śluziku - już zaczęłam sprawdzać - choć cykle w ciągu ostatnich miesięcy były w rozrzucie 30-48 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Brunetka wieczorową porą;) 01.09.05, 22:18 A zapomniałam o nowej liście: > 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. > 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. > 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej > niż 11.09 > 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko > 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie > myśle o końcu...tylko początku > 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) > 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 > 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj > chcaiałabym/ ok 11.09 9. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni, czyli testowanko jakby nie było w październiku)) nie wiem kidey..zobaczę) 10. ane576 - 5dc, owu koło 10, testowanie najwcześniej 24.09 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Padnięta blondynka też się w Wami wita/żegna! ;o) 01.09.05, 22:15 Przed chwilkę wróciłam z pracy, padam, a tu jeszcze milion dokumentów do przygotowania na jutro, kiedy ja to zrobię??!! Buuuuuuuuuuu.... Megi, widzę, że gust "napojowy" masz podobny do mojej mamy, która też bardzo chętnie zaspokaja pragnienie karmi! Pszczółko, moja dębkowa opalenizna już pomału znika, a Ty się wciąż podpiekasz?! Nosz, to niesprawiedliwe!!! ;o) Nie wiem czy ktoś tu jeszcze dziś zajrzy, ale wszystkim wieczorno/nocnym markom życzę spokojnej i przyjemnej (w końcu wrzesień się zaczął...)nocki! Papapa!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: no to i ja się pożegnam wieczorowo!! 01.09.05, 23:31 Erga, kurcze nie weim co Ci poradzić....czytalam Twój post, ale nie chciałam odpowiadać, że nie wiem, więc nic nie napisalam....ale teraz to nadrabiam, tyle, że nic konstruktywnego nie potrafię powiedzieć! Balbinko, przykro mi, że tak się porobiło u Ciebie w pracy...najgorsze co może byc, to pracowac w kiepskiej atmosferze i w poczucie, że nie jest dobrze....mam nadzieję, że z czasem jednak coś się poprawi, a jeszcze lepiej, że zafasolkujesz i na pewien czas odpuścisz sobie w związku z tm pracę!! A poza tym bawcie się dobrze z Pkanetką i inymi dziewczynami na spotkaniu!!! I nie zapomnijcie o fotach!!!! Stokrotka i Gviazdeczka, widze, że w tym cyklu zastrajkowały i idą na żywią... będą pewnie z tego efekty )) więcej oczywiście już nie pamiętam, a więc dobranoc dziewczynki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: no to i ja się pożegnam wieczorowo!! 01.09.05, 23:33 dobranoc pchły na noc)) karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: wysłalam zdjęcia 01.09.05, 23:33 gdyby któraś jeszcze chciała, to prosze krzyczeć!!! i oczywiście jeszcze raz dziękuje za prześliczne zdjęcia od Ktat, od Bebell i Malgos...powiem krótko...super z Was laseczki )) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobranoc Atko... 01.09.05, 23:34 a ja dalej siedzę i tworzę... :o((( Do jutra! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 No dobra Pszczoło 01.09.05, 23:36 Tobie też życzę dobrej nocy! :o))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Gviazdeczko!!! 01.09.05, 23:41 tylko nie zarywaj nocki!!!!! Kurcze rok się dopiero rozpoczyna, a Ty już tak musisz tyrać....biedna Gviazdeczka!!!W takim układzie spokojnej nocy Gviazdeczko, żebyś nie musiała większości jej poświęcić pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: No dobra Pszczoło 01.09.05, 23:44 dziękiiiiii!!!!!!!!!)))))))))) miłej nocy i rób jak Ata gada..nei zacxzynaj nowego roku od zarwanych nocek...********* Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 01.09.05, 23:54 Witam!!! Pamiętacie mnie jeszcze? długo się nie odzywałam ale mam totalny zawrót głowy w domu, ten remont pochłania całą naszą energię,ale zbliżamy się ku końcowi. Ja mam nadal takie mdłości i wymiotuje codziennie, okropność!!! Byłam dzisiaj na drugim usg, widziałam serduszko jak szybko bije, dzidzia ma 12mm, możecie ją poniżej zobaczyć bo już uaktualniłam linka. Teraz mam 7tc i 3 dzień. Strasznie dużo nowych dziewczyn widzę, już się wogóle pogubiłam. Ale tak czy inaczej przesyłam dużo fluidków ciążowych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Keri 01.09.05, 23:57 Dzięki za fotkę maleństwa i oczywiście łapię fluidki!!! Trzymaj się cieplutko kochana i wpadaj częściej! Buźka! M. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Keri 02.09.05, 07:27 ja sie tez do fluidków podłączami pozdrawiam Was dwoje (czyli Ciebie 2 w 1) Odpowiedz Link Zgłoś
forumka1 Re: Keri 02.09.05, 07:49 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj chcaiałabym/ ok 11.09 9. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni, czyli testowanko jakby nie było w październiku)) nie wiem kidey..zobaczę) 10. ane576 - 5dc, owu koło 10, testowanie najwcześniej 24.09 11. forumka1 - 3dc test - koniec września (chyba, że nie wytrzymam z ciekawość), eda bedziemy razem testowac! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Cześć!!!! 02.09.05, 08:25 już piąteczek ))))) Keri, śliczna fasoleczka!!!!! Zaglądaj do nas częściej!!! Gviazdeczko, i jak udało ci się wczoraj wszystko zrobić????? miłego dnia dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Cześć!!!! 02.09.05, 08:54 miłego dnia)) czy załapię sie choć na 1 fluida??? czy szytskie są wychwytanie?? Keri piękne 12 mm))) już widac, ze do mamusi będzie podobne , takie śliczne))) pozdrawiam na resztę dnia))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 08:54 a co tu dzis tak cichutko??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell dzień Dobry!!! 02.09.05, 09:23 Wam mówię i wpadam tylko na chwilkę. mam dziś zwraiowany dzień, ale mam nadzieję, ze uda mi się nadrobic wieczorem. zdjęcia z wakacji aktualne, tegoroczne)) a lat mam 27 i moim zdaniem to za młodo to nie wyglądam)) buziaki kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka No hej :) 02.09.05, 09:27 się też przywitam, no bo niegrzecznie tak podczytywać bez powitania jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Hej 02.09.05, 09:30 Kobietki, ja tylko na chwilkę, bo dopadło mnie choróbsko i idę leżeć, nie mam na nic siły (( Miłego dnia i weekendu Wam zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia no co się dzieje???????? choroby, zabieganie 02.09.05, 09:40 w piątek??????? kto to słyszał??????????????? ja lecę dziś na zakupy, będę sobvie cyckonosz kupować, do nowej bluzki, co sobie jom kupiłam na weselicho!!!! nosz będę ładna mówię WamDD kissy****** Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: no co się dzieje???????? choroby, zabieganie 02.09.05, 09:51 Pszczoła czy ty też jutro bawisz na weselu?? bo ja właśnie wczoraj przewaliłam całą szafę i dobierałam kreację na weselisko. I nawet sie udało-nie muszę kupować niczego nowego. No ale za dwa tygodnie kolejne weselicho i z kreacją już pewnioe będzie problem Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: no co się dzieje???????? choroby, zabieganie 02.09.05, 09:55 Pszczoła a może by tak bez cycnika?? a co ! na stosie spalmy wszystkie biustniki! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Pkanetko, Balbinko 02.09.05, 09:41 bardzo, bardzo mi przykro, ale nie będę mogła spotkać się z Wami w sobotę : (((((((((( Wczoraj wieczorem chciałam Wam napisać, że przyjadę, że bardzo się cieszę, ale komp mi się zepsuł w domu. A dziś rano obudziłam się z gorączką, powiększonymi węzłami chłonnymi i katarem lecącym ciurkiem z nosa. Strasznie Was przepraszam, naprawdę tego nie zaplanowałam po prostu mój organizm nie wytrzymał ostatnich stresów, a juz wczesniej dawał mi znaki i to przeziębienie próbowało mi wyjść opryszczką, jęczmieniem na oku (nowość w objawach moich) a finał taki. Idę zaraz do lekarza i pędem do łóżka, bo czuję się fatalnie! dziewczynki, nie gniewajcie się na mnie, naprawdę chciałam, ale mój organizm po każdym większym wysiłku się tak zachowuje, pewnie moja anemia nie wyleczona i jest osłabiony. Mam nadzieję, że uda nam się innym razem spotkać, w końcu to rzut beretem. Ja NAPRAWDĘ BARDZO CHCĘ! Życzę Wam udanego spotkania i czekam na zdjęcia! Ale mi przykro (( Odpowiedz Link Zgłoś
aga1610 Re:do keri 02.09.05, 09:44 Witam!! Ja się akurat nie staram o dzidziusia, ale jakbym zaszła w ciążę to nic by się strasznego nie stało, bardzo bym się cieszyła. Tak i tak marzy mi się duża rodzinka, a narazie mam tylko jedno dzieciątko, a czas ucieka, bo juz mam 29 lat. Właściwie to piszę w innej sprawie, a mianowiecie patrzyłam na zdjęcie USG od keri i przeczytałam Twoje nazwisko i tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie jesteśmy rodziną? Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hej 02.09.05, 09:48 Witam w piatkowy poranek. Stwierdziłam że odczekam jakiś tydzień i pomierzę tempki. poźniej zrobie test - tak dla świętego spokoju i wtedy juz na spokojnie wezmę tabsy na wywołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Hej 02.09.05, 09:51 no to pozwolisz, ze w cichości ducha będe sobie tutaj czymać kciuki za wynik testu???????? ale sza..nikomu nie puszczę pary z ust..zgodzisz się?????? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Dziewczyny 02.09.05, 10:03 Ja też trzymam kciuki za teścik. A tak na marginesie , zazdroszcze wam dziewczyny tego że możecie się spotka i poplotkować( jesteście wkońcu z jednego miasta) ja mogę tylko poczytać i od czasu do czasu coś napisać . Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Dziewczyny 02.09.05, 10:15 witam u mnie kolejny dzien cykl jajniki czasem zabola ale czasem sluzu niet chyba zostal w srodku u mnie w sumie ... szkoda gadac teraz troszke lepiej pocieszyla mnie psiapsiula moja przyniosla faj na plytke umowilam sie na jutro na salencze zakupy i kino a tak wogole ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec wczoraj po powrocie ze szpitala pojechał na budowe oczywiscie bylismy sami wiec chcialam spontanicznie sie poprzytulac oczywiscie nie mial czasu poźniej wpadl na chwile przed 22 (nawet sms nie pomogl) i pojechal do 2 na budowe pilnowac dachowki i dzis uznal ze wszystko jest ok wiec postanowilam z nim nie rozmawiac ja wiem ze ta budowa to dla nas itd ze on chce jak najszybciej ja skonczyc ale ja tez mam swoje potrzeby umowilismy sie ze robimy dzidke a on mnie unika to po co gada w tym cyklu to on tak nakrecal a teraz ... wyc sie chce chyba wroce do tabletek i poczekam na zakonczenie budowy ale sie wyzalilam ale komu jak nie wam i mojej patce bo jak jemu mowie co mnie boli to wyslucha a pozniej mowi ze mam urojenia a ja mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziewczyny 02.09.05, 10:20 Ktat - nie smuć się. Może własnie jak nie będziesz o tym myślała - tzn spiszesz cykl na straty to może akurat się uda! Trzymam kciuki i główka do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Hej 02.09.05, 10:25 Małgosiu-dziękuję za zdjęcia- śliczna ta twoja pannica! Bebel-autko niczego sobie-ja też długo się zastranawiałam nad autkiem ale w końcu postawiłam na kabrioleta Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: Hej-lista testowan cd. 02.09.05, 10:42 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj chcaiałabym/ ok 11.09 9. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni, czyli testowanko jakby nie było w październiku)) nie wiem kidey..zobaczę) 10. ane576 - 5dc, owu koło 10, testowanie najwcześniej 24.09 11. forumka1 - 3dc test - koniec września (chyba, że nie wytrzymam z ciekawość), eda bedziemy razem testowac! 12. gosiashek - 17dc testowanko ok. 19.09...dopiero.. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Hej-lista testowan cd. 02.09.05, 11:07 1. ma.dzia 17dc testowanie: nie szybciej niz 15.09. 2. pkaneta 15dc testowanie:nie wcześniej niż 18.09. 3.malgos.ty Jajeczko u mnie było w poniedziałek 29.08. test nie szybciej niż 11.09 4. eda1282 3dc a testowanko nie prędko 5. ata76- 11 dc....absolutnie nie licze kiedy testowanie, bo na razie nie myśle o końcu...tylko początku 6. gviazdka3 - 12 dc, testowanko ok. 18.09. (razem z Pkanetką! :o) ) 7.melba7, owu około11.09, testowanie 25.09 8. nata_home/natka/ byc może owocne przytulanko w 11,16,18 dc ,testowanko/oj chcaiałabym/ ok 11.09 9. Pszczołaasia- 11 mam dostać @, czili owu jeśli wporzo po antykach za 14 dni, czyli testowanko jakby nie było w październiku)) nie wiem kidey..zobaczę) 10. ane576 - 5dc, owu koło 10, testowanie najwcześniej 24.09 11. forumka1 - 3dc test - koniec września (chyba, że nie wytrzymam z ciekawość), eda bedziemy razem testowac! 12. gosiashek - 17dc testowanko ok. 19.09...dopiero 13.ktat - kasia 9dc spisany na straty wiec nie bedzie testowanka dzieki erga Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Kasia 02.09.05, 11:13 Kasiu nie martw się . Takie są te chłopy . Trzeba ich podejść. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Kasia 02.09.05, 11:18 Mojego męża nie ma w domu prawie całymi dniami jest kierowcą zawodowym i ty myślisz że mi jest lekko . Powiem ci coś przystopuj trochę, bo namawianie i pośpiech i złości do niczego nie doprowadzą - sama się o tym przekonałam. DAJ MU NA WSTRZYMAMIE. No cóż poczekasz o jeden miesiąc dłużej. , ale to wyjdzie na dobre JEMU. Wycisz się, uspokuj, przez ten okres nie mów mu o dziecku o waszych staraniach i najważniejsze nie rób mu wyrzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Kasia 02.09.05, 11:33 ale to wlasnie nie jest tak ze ja go namawiam w tym cyklu to on powiedzial ze robimy malucha nie ja... ja juz kilka razy lapalam dola i chcialam wracac do tabletek a to on mowil nie ... bo skoro ma mnie unikac z obawy to ja wole poczekac az dorosnie do tej decyzji a mi przestaje juz wogole zalezec moj pracuje w centertelu i ma dyzury takze tez jak nie budowa to awaria to zmeczony po kilku nocach pracy i juz sie w sumie przyzwyczailam ale nienawidze spedzac calych wieczorow sama w 4 scianach u tesciow u siebie to co innego a tak tesciowa za sciana albo i nie a zreszta dzis zakrecona i zdolowana jestem ale trzymam za was kciuki ze wy zobaczycie te II upragnione Odpowiedz Link Zgłoś
nata_home Re: juz piątek 02.09.05, 11:35 wpadłam na chwilkę chociaż się dzisiaj przywitać a ja nie dostaję ostatno żadnych zdjęc ( keri twoją kruszynke chętnie bym tez zoabczyła może to zdjęcie przyniesie nam trochę szczeęscia , więc rozsyłaj komu sie da jutka kuruj się i wylecz się szybko szkoda tych ostatnich słonecznych dni na leżenie w łóżku , łózko lepiej niech nam słuzy do robienia dzieci , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: juz piątek 02.09.05, 11:49 wpadłam się tylko przywitać bo mam dzisiaj dużo pracy i łapie doła na weekend niestety spędze go sama bo meżuś pracuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: juz piątek 02.09.05, 12:10 Jutka, kuruj się kuruj kochana, i jak najszybciej wracaj do zdrowia!!! Erga, widzialam, że decyzja juz podjęta, to super!!! A co do wesela,to tez bawię się ale za tydzień....stroju jeszcze nie mam i nie mam pomysłu na niego...o gratuluję odwagi...będę wspierać, ale nie w praktyce bojkot cyckonoszów!!! Nata, Keri w sygnaturce ma swoją fasoleczkę!!!!!! Ktat, mojego męza też często nie ma w domu ze względu na to, że ma służby, wyjazdy i wraca potem zmęczony....też się wkurzam, bo nie znosze sama siedzieć w domu.....mój mąż też bardzo chce mieć dziecko, nawet bardziej niż ja.....ale staram się nie złościć, gdy nam się nie uda trafić z przytulaniem...nie powiem jest mi wtedy smutno, flustruje mnie, ale nie okazuje mu temu, i nie kłocimy się z tego akurat powodu....prędzej, że musze sama siedzieć....tak naprawdę ,to chce Ci powiedzieć to, że bez wzlędu na to czyja jest inicjatywa, to chyba nie możemy wszystkiego podporządkowywać temu jednemu celowi.....mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli i co chce powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: juz piątek 02.09.05, 12:37 Witajcie kochane Nareszcie piąteczek!! Jeszcze parę godzin i przyjedzie do mnie Balbinka. Strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać. Smuci mnie tylko to, że ani Jutka ani Nika do nas nie dołączą. Jutko kochana - kuruj się - a spotkanie się tylko odwlecze - spotkamy się napewno. Keri - śliczna ta Twoja kruszynka- łapię też odrobinkę fluidków - może i mi się uda Ktat- nie martw się kochana - z facetami tak bywa. Ja też się na swojego często wkurzam, ale teraz wiem że i jemu zależy na maleństwie. W strategiczne dni sam wyciąga rękę do zgody ) A jeszcze niedawno...szkoda słów Jeszcze dzisiaj idę do mojego gina na USG - powie mi czy pękły te nieszczęsne pęcherzyki. Mam nadzieję że tak - bo ostatnie dni były bardzo intensywne- Jacek już ledwo zipie hihihi Trzymajcie za mnie kciuki- ja za Was trzymam cały czas Buziaczki Aneta P.S. Balbinko - szerokiej drogi - czekamy na Was )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Keri 02.09.05, 12:45 Ja też łapię fluidki - pewnie już resztki mi zostały ale Łaaaapięęęe!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat ;-) 02.09.05, 13:10 trzymamy kciuki za te krechy ze pekly i bedzie malenstwo nie u nas nie ma jakiejs awantury poprostu powiedzialam co mysle on urazony ja bardziej mi nie zalezy zeby juz byl maluch tylko ja mam wieksze potrzeby niz raz na tydzien (przy tabletkach mi to stykalo) ale teraz nie i czasem moglby jechac na budowe 20 minut pozniej no nie... i to nie jest tak ze ja tylko po to go zmuszam ja poprostu musze jak madzia mi powiedziala roznica temepramentow.... ja na weselu bylam w zeszlym tygodniu teraz mam jutro (ale nie ide) i 1,10 wymyslilam sobie taki komplecik z tunika jutro jade szukac...pizza kino hmmm powiedzialam mezowi ze chce ten dzien spedzic sama z kolezanka zezloscil sie nerwus jeden Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: ;-) KASIA 02.09.05, 13:13 Kasiula nie bierz tabletek , bo później będziesz żałaować ,że zaczęłaś. A tak to może przy okazji wam się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 13:27 Normalnie tak mnie zaczęło kłóć w jajnikach że nie mogę się wyprostować - i to w obydwóch naraz. Mam nadzieję że to jest objaw przebytej owulacji...Dobrze że jednak idę dzisiaj do tego mojego przystojnego ginka ) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 14:16 pkaneta ja trzymam kciuki oby to było to... ja sie wyzalilam mamie ze mam problemy i kazala jeszcze wytrzymac troszke ze jak sie przeprowadzimy to sie zmieni zobacze jejus jeszcze 3h i do domu i znow bede siedziec sama łał Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 14:49 Pkanetko - super że idziesz do przystojniaka-trzymaj się i koniecznie zdaj nam relacje z wizyty! Trzymam kciuki za owocną owulacje!! Ktat-rozumiem cię - ja też ostatnio troszkę się denerwowałam na mojego M. jak akurat nie miał ochoty (też mi coś) I wydarłam się na niego że zawsze ma wtedy kiedy nie trzeba. A on na to że może lepiej że się nie udaje bo ja taki nerwus wykończę dzieciaki ) Ale już mi przeszło -dziś raniutko przed praca nadrobił zaległości Kasiu -wierzę że po przeprowadzce wszystko sie ułoży! I mam nadzieję że będziecie się tam wprowadzać już w zwiększonym składzie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 15:09 Jak dobrze że już za niecałą godzinkę weekend!! Kochane życzę wam owocnego weekendu i miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 15:37 u mnie tyle pracki ze nie mysle juz o tym coz nie chce to nie jego strata .... ja to juz marze o tym ale patrzac na meza moze nie bedzie tak kolorowo nawet jak sami zostaniemy zobaczymy ja jeszcze 1,5 godzinki ale zajrze na pewno tylko laptop na gazecie wolno mi dziala tez zycze owocnych staranek a dla mamus spokojnego weekendziku Odpowiedz Link Zgłoś
nata_home Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 02.09.05, 16:43 ata76 dzięki że mi wskazałaś gdzie szukać maleństwa od keri , ojejku od razu idzie się zakochać , aż mi się łezka w oku zakręciła , więc tez łapie duzo fluidków jutro poświęcam czas mojemu chrześniakowi może rower i basen przy ładnej pogodzie , a w ndz wybieram sie na roczek więć same widzicie ,że dzieciaczków mi wkoło nie brakuje tylko swojego nie umiem się doczekać ( ... życzę wszystkim starającym sie przez weekend owocowych staranek , udanych imprez weselnych i udanego weekendu papa Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda.... 02.09.05, 17:59 suchajcie byłam dziś z siorą na usg u cud-dochtorka, widziałam Dawidka..nosz jaki śmieszny))) jaki mały..ma już 2 kg!!!! a to się zaczął dopiero 8 miesiąc!!!! no mówię wam widziałam palce, kręgosłup, ptak i jaja ma takie zarąbiste że szok!!!!!!!!!!!!!! )))))) a cud - dochtorek mnei wkurzył, bo zanim coś mi pokazał do mnie rzekł, ze nie mam mieć ciśnienia...nie wiem o co cho...ale mnie wukrwił,a le grzecznie mu an to rzekłam, ze mam jedno ciśnienie, ma mi pokozać pcie, bo w rodzinie jest wojna, jedni każą się jej spytać, a inni zakazują, a kcę wiedzieć i sie rozesmiałam, łon też... nie wiem co on się spodziewał, ze co ja zrobię, rzucę się na nią i wyszrpię jej to dziecko??? dziwny człek...czasem nie kumam o co cho..ale się zapisałam na wizytacje na przyszły tydzień, oj czuję, ze będzie wojna... D trudno. musi sie z tym herr Dochtór pogodzić))) miłego łikendu jakby co!!!!!!!!!! nie smutkować się proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia w kwestii strajku cyckonoszy ja odpadam... 02.09.05, 18:00 mam za duże, żeby bez cyckonosza się wozić... kumasz nieładnei by to wyglądało...;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: w kwestii strajku cyckonoszy ja odpadam... 02.09.05, 19:32 Z tym cyckonoszem masz rację - ja też bym się nie wybrała bez.. No bo wiesz ja znowu mam za małe - no a łopatki dość wystające (taka moja uroda) - no i nie chciałabym żeby ktoś miał wątpliwości gdzie mój przód a gdzie tył Miłej zabawy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: w kwestii strajku cyckonoszy ja odpadam... 02.09.05, 19:42 No tak z cyckonoszem źle ale bez niego też nie dobrze Mi wysiadają plecy jak chodzę bez tego współczesnego narzędzia tortur Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda 02.09.05, 19:32 Pszczolo zazdroszczę Ci tej bojowości w kontaktach z herr Dochtorem też bym tak chciała, ale niestety zawsze robie sie jakaś taka onieśmielona i mało z mojej "bojowości" zostaje po przekroczeniu progu gabinetu. Jutko, biedaku, lecz się!!! Pod kołderkę no i okłady!!! Pamiętaj o okładach!!! Dzięki nim moje przeziębienie minęło. Stokrotko, jak możesz zastanawiać się czy Cię pamietamy??? No, wiesz co??!! Gratuluje Ci powstrzymania sie od mierzenia tempki-to słuszna decyzja. Nie możemy dać się zwariować, bo wtedy napewno nic ze starań nie wyjdzie. Ja też nawet nie patrzę w strone termometru ale kusi mnie oj kusi)) My dziś z menżuniem urządzamy sobie wieczór "Star Trek"-owy ))) Życzę Wam udanego piątkowego wieczoru m. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda 02.09.05, 20:58 A ja właśnie wysłałam mężula po piffko do sklepu bo mamy ochotę razem z tesciową sie napić. A co! cza się hartować przed jutrzejszą popijawą. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: ja tyko na chwilę...bo gości mam lada sekunda 02.09.05, 21:40 Masz rację Erga, trening czyni mistrza Jutro będziecie z mężem nie do pokonania Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Oj cichutko tu straszecznie 03.09.05, 07:24 Coś nam wątek opadl więc napiszę conieco żeby znów był na pierwszej pozycji. Już wstałam - zaraz papiloty na glowę wrzucę. No i wogóle bedę robiła się na bóstwo. Manicure już zrobione. jeszcze muszę przygotować cały sprzet fotograficzny (dwa aparaty i kamera + lampy, akumulatory, okablowania itp)- bo ja m.in. za fotoreportera robię ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Oj cichutko tu straszecznie 03.09.05, 07:37 O kurczę ale tu jest postów do czytania, nie miałam jak do was zajrzeć oswiećcie mnie przynajmniej jak z tym spotkaniem w Wawie miało być w ten weekend ale zanim doczytam szczegóły to pewnie się skończy, czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Oj cichutko tu straszecznie 03.09.05, 08:49 Ant z tego co wiem to decyzje jeszcze nie zapadły (staram sie byc na bierząco ale mogłam coś przeoczyć). Mowa była o niedzieli, więc może dziś się sytuacja wyklaruje I love Star Trek Pszczola, Erga - miłych szaleństw Wam dzisiaj życzę Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 08:20 znowu tylko na chwilę...bo na zakupy ajdę... Megi ja tam odważan nei jestem..niesmiała od maleńkości każdy ci to powie..ale wiesz..rozbawił mnie tym, ze będę mieć jakeiś ciśnienie..no niby jakie??? Erga dziś idzie chlać??? ja też na Panieńskie part.II w znacznie lepszym towarzystwie))) a na razie na zakupy idę znów..cza kupować, kupować, kupować już na to weselicho)))) Ania Ant witam))))))) dawno Cię nie było))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 09:17 Chlać... owszem właśnie sie bronię rękami i nogami żeby mnie nie wkopali w robienie za szofera. Chyba juz teraz tak na wszelki wypadek coś łyknę ) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 11:48 Cześć Dziewczyny! Jak Wam dobrze, że balujecie! Ja jestem na diecie i nie mogę alkoholu . Choć wczoraj nie wytrzymałam i napiłam się swojego winka ulubionego czerwonego. Dziś przyjdą koledzy M na mecz i tez pewnie sobie siorbnę, a co! A do odchudzania mnie ginka zmobilizowała, bo sama nie mogłam się zebrać od dawna - czego się nie zrobi dla dziecinki )). Narazie w poniedziałek minie tydzień moich wyrzeczeń, choć nie jest wcale źle, dietka fajna nawet - south beach się nazywa. Dzis na usg na 15 się wybieram, zobaczyć co z jajeczkiem się dzieje. Dziś 14 dc, jak będzie jak ostatnio, to owu mogę mieć równie dobrze i za 2 tygodnie, zobaczymy... Narazie ziółka piję i wiesiołka wcinam . Miłego łykendu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Wieści, dobre wieści:))) 03.09.05, 11:59 Dziewczyny, udało nam się pozbyc tego wstrętnego kredytu))!!!! przy pomocy prawnika, w strasznych rodzinnych konwulsjach, grożąc procesem i prokuraturą (przy okazji parę nieciekawych historii sie dokopaliśmy((( ) w końcu "wydobylismy" pieniadze od moich teściów. Straszny miałam tydzień, każdego dnia walka, nerwówka i sprawdzanie po różnych instytucjach informacji od teścia. Nie mamy juz do niego zaufania(( Próbował nas po raz kolejny oszukac, na szczeście tym razem nie byliśmy juz pokorni niczym te baranki i wszystko sprawdzaliśmy: w księgach wieczystych, banku, u notariusza, a przede wszystkim wspierała nas siła fachowa)) I... UDAŁO SIĘ!!!! wczoraj załatwiliśmy formalności w banku i jesteśmy wolnymi ludźmi!!! I możemy w końcu zacząc planowac naszą przyszłosc i zacząc rozgladac się za mieszkaniem)) Łomatko, ale jestem szczęśliwa!!! buziaki dla Was kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Wieści, dobre wieści:))) 03.09.05, 12:00 P.S teściowie są obrażeni. uważają, że jesteśmy podli i żerujemy na ich krzywdzie... Ale szczerze mówiąc mam to w nosie! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Wieści, dobre wieści:))) 03.09.05, 12:30 Kasiu to cudowna wiadomość)))))) a teście cóż... jeśli mąż cię wspiera to teściami raczej bym sie nie przejmowała... bo to ty z mężem jesteście rodziną i tyla)) ściska kochana))) Strokrotka, ale wytrawne winko mozna chyba co? Erga peewno , ze se golnij..i sparwa załatwiona nie? kisssy na resztę dnia************** Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wieści, dobre wieści:))) 04.09.05, 10:24 Super bebell!! nawet nie wiesz jak się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 20:39 Widzę, że wszystkie gdzieś wybyłyście . Ja dzień poświęciłam na sprzątanie. No i byłam na usg. Jest pęcherzyk w lewym jajniku 14 mm, w prawym kilka drobnych )). Lekarz powiedział, że za 5-6 dni może być owu. Tylko niestety mam też podejżenie polipa endometrialnego ( w obrębie endometrium obszar o wzmożonej echostrukturze o wymiarach 11x8 mm), który może uniemożliwiać zajście w ciążę . Mam to jeszcze zweryfikować pod koniec następnej @ (której mam nadzieje juz nie będzie ). Liczę na to, że samo przejdzie - rok temu tez miałam podejżenie polipa - przy następnym usg juz nic nie było... Kurde, czy ciągle musi się coś przytrafiać? Nie wiem czy czekać ze starankami, czy nie? Lekarz nic nie powiedział. Jak zaptyałam o owu powiedział, że jeszcze nie - że dopiero za 5-6 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 21:00 bebell, gratulacje, pewnei czujesz się, jakby kamień wiszacy u Twej szyi urwał sie i potoczył gdzies daleko Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 03.09.05, 21:06 Stokrotko, wierzę,że bedzie dobrze.Dietka south beach jest w porzadku, przerabiałam ją, i działa, słowo daję A wiesz, ze w tym chudnieciu coś musi być? zaszłam w pierwsza ciązę po raptownym (w ciagu kilku miesiecy) zrzuceniu ładnych paru kg(miałam niewielka nadwagę)Po schudnieciu wazyłam 58 kg przy 177 wzrostu.Rany, nigdy potem juz nie miałam takiej wagi...karmiąc wazyłam 62-63, a teraz...deczko wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 prośba 03.09.05, 21:09 a tak w ogóle to trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny..jutro zaczynam przyjmować w innej niz dotychczas lecznicy, i mam trochę stracha...zaanim ludzie przyzwyczają sie do mnie i zaufają mi, minie trochę czasu...dzis jestem urobiona jak dziki osioł, bo wreszcie przewiozłam mój sprzet i leki na nowe miejsce.Test owu ujemny, zaczęłam robić dziś, bo te ziółka podobno moga przyspieszyć owu... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 puk, puk 03.09.05, 21:35 ja chciałam się tylko przywitać... zwlokłam się z łoża boleści na chwilę, co to jednak znaczy uzależnienie Megi, okłady stosuję, jak najbardziej, ale dopiero dzisiaj, bo wczoraj to byłaby nekrofilia Bebell, bardzo się cieszę , że Wam się udało wyjść na prostą. teraz bądźcie ostrożniejsi i przede wszystkim nie przejmuj się teściami, co za wyrodni rodzice, szok! Anetko, Balbinko- jak Wasze spotkanie? Tak mi żal. że nie mogłam być z Wami... Czekam na opowieści ze szczegółami!!! Mnie wczoraj oprócz choroby, naszła jakaś taka żałość, że odchodzę ze swojego biura, od ludzi, z którymi tworzymy świetny team, no tak mnie wzięło, że przewyłam pół wieczoru, przespałam się i teraz jest już ok, mogę łapać kolejnego byka za rogi. Też tak macie, że nawet zmiany o których marzyłyście przychodzą Wam ciężko? Jan zawsze mam taki kryzys, a [potem jest już ok. Oczywiście w sytuacji, gdy jest mi dobrze, a może być lepiej lub choćby inaczej. Nie gdy jest źle, bo wtedy zmiany przyjmuję z radośćią. No, dziewczynki za odchudzanie się wzięły. Strokrotko, powodzenia. A czy oprócz diety jakiś ruch sobie zaaplikujesz? Pszczółko, ja myślę, że Twojemu doktorowi chodzi;lo o to, żebyś się tak nie nastawiała, nie myślała tylko o jednym, bo to zaszkodzi staraniom. Może uznał, że masz obsesję na punkcie dziecka skoro przychodzisz oglądać siostrzane na usg. Tak sobie dedukuję... Melba, trzymam kciuki, wedle życzenia Kobietki, idę dalej leżeć, życzę Wam udanej niedzieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 dobry wieczór i dobranoc 03.09.05, 22:31 Ja też tylko na chwilkę żebyście o mnie nie zapomniały. Babell, sytuacja była patowa i nie ma co mieć wyrzutów sumienia. Kto na czyjej krzywdzie żerował?! Jutko wracaj do zdrowia, trzeba iśc na przód, najgorsza jest stagnacja. Melba jaka lecznica, ludzka czy zwierzęca, bo ja mam kotka i pieska i wiele pytań? Ja na weselicho idę w przyszłą sobotę i jestem do tego świadkową. Mam nadzieję, że mój przygotowany strój nie będzie za skromny na tą okazję. Miłych snów, dobranoc, Ane Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 A ja witam z samego rana 04.09.05, 05:54 ...no coż o tej porze też sieludzie budzą i to w niedzielę co gorsza jeszcze pracują, ale jestem raczej rannym ptaszkiem i wolę coś porobić wcześnie rano niz bardzo póżno wieczorem Pszczółko dawno mnie nie było bo wiesz staram się oj staram a na wiecej czasu nie mam, dostaję trochę zleceń Ale Ci zazdrozsczę tego morza taka piękna pogoda a ty poprostu możesz sobie pójść na plażę i juz. Weselicho już niedługo oj bedzie się działo ...miłej zabawy Pozdrowionka i uściski dla Ciebie i M, i reszty paczki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 11:01 witam w niedzielę)) Aniu chciałabym pochodzić sobei chociaż co drugi dzień... oj chcialabym)) roboty jest tyle, ze nei mam na to zcasu..jeden dzień wyżebraliśmy sobie w zeszłym tygodniuDD no wiem, ze on tak myśli...ale wiecie, ja nie mam już ciśnienia. ja po prostu nei chcę brać antyków i tyle. jak się uda, to się uda, jak nie to pewno będę mutna, ale nie będę włosów (chyba) z głowy rwać)) nie miewam ciśnienia jak patrze na obce dzieci, nie drażnią mnie ciężarówki nie placzę na ich widok... widzę, ze są ale nie jest to dla mnie problem. było jak moja siora zaszła, ale to był szczególny okres w moim życiu.. a teraz.. nie ma ciśnień)))) każda ciąża moich e-koelżanek jest radoscia, dla mnei .cieszę sie z niej))) pewno, ze trochę zazdroszczę, kto nie?? każda, ale wiecie..pozytwynie zazdroszcze)))) pozdraiwam niedzielnie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta ...i wyjechała Balbinka 04.09.05, 11:49 Witajcie kochane Właśnie przed chwilką Balbinka ze swoim mężusiem wsiedli w samochód i pojechali do swojego domku. A nasze spotkanie było wspaniałe - naprawdę cudowne. Balbinka jest przefantastyczną, ciepłą i kochaną osobą.Jej małżonek też jest bardzo miły i napewno nasi faceci się nie nudzili - zwłaszcza na wczorajszym meczu )) Mamy z Balbinką bardzo wiele wspólnego - obie jesteśmy strasznymi zmarźlakami i boimy się pająków )) Spędziliśmy bardzo fajnie czas- zwiedziłyśmy Świątynię Wang w Karpaczu, nasi faceci pozjeżdżali sankami na Kolorowej - rynny zjazdowe, oraz odwiedziliśmy pewne magiczne miejsce - kapliczkę Świętej Anny. Obok kapliczki bije pewne źródełko - legenda głosi że kto nabierze jej w usta i obejdzie kapliczkę 7 razy to spełni się jego największe marzenie- no i my nabrałyśmy wody w usta i chodziłyśmy jak szalone wokół tej kapliczki ku uciesze naszych facetów i nielicznych turystów i turystek )) Napewno nie zaszkodzi, prawda?? ))) Każdej chętnej prześlę na pocztę fotki z naszego spotkania )) Tylko poproszę o informację komu wysłać )) W każdym bądź razie spotkanie było fantastyczne i napewno nie ostatnie. Bardzo polubiłam tą naszą Balbinkę - trudno jej nie lubić. Ale uwaga, uwaga- to do Moni Bomby - Balbinka stanowi dla ciebie bardzo poważną konkurencję- chyba i ciebie by zagadała )) Jutko i Niko - mam nadzieję że następnym razem jednak uda nam się spotkać w szerszym gronie. Miłej niedzieli Kobitki Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 11:53 z tym, że Pszczoła to cudowna osoba. Anioł nie kobieta, nosz wiedziałam kogo mam pokochać!!!! Pszczoła - czosnek! Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 11:59 Absolutnie nie mogłabym się nie zgodzić. Ja też uwielbiam Pszczołę. Pszczółka - nie zmieniaj się Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 12:01 bo będę plakać...)))))))) Pkanetko a foty będą ze spotkanka??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: no i niech się któraś nie zgodzi 04.09.05, 12:00 Jaga..no coś ty..przeca nic nie powiedziałam takiego coby tutaj takie deklaracje składać...))) zresztą kto jak kto Jaga , ale ty przecież wiesz, że ja też))))))))) ******* dwa czsonki****** Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 11:57 Stokrotko- trzymam kciuki za Twoją kurację odchudzającą - mi też by się przydała - poprosze o informacje na czym polega Twoja dieta - może i mi by przypasowała ?? Jutko - jak się czujesz kochana?? Mam nadzieję że już lepiej Bebell- bardzo się cieszę że udało Wam się rozwiązać tą Waszą straszną sytuację. A teściami się nie przejmuj - powinno im być wstyd Melbo- trzymam kciuki za szczęśliwy start w nowym miejscu A teraz chwilka o mnie W piątek znowy byłam u gina - wszystkie trzy pęcherzyki pękły!!!! I pierwszy raz mój przystojny gin nie miał żadnych zastrzeżeń do mojego endometrium - powiedział że jest bardzo ładne i zarodzek nie będzie miał problemu aby się zagnieździć. Matko - kochane tak się boję i mam taką nadzieję że mi się wreszcie uda. Teraz znowu dwa razy dziennie biorę luteinę no i czekam do 30 dc - wtedy mi kazał zrobić teścik Jeszcze raz miłej niedzieli Buziaczki Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 12:01 ja nic nie gadam, ale ty wiesz Aneta tak? moje pięści są....ale sza!!!!!!*** Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: a Erga co..kaca leczy jeszcze???? 04.09.05, 19:34 ano leczyłam jeszcze poprawiny sie trafiły.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: a Erga co..kaca leczy jeszcze???? 04.09.05, 19:35 foty będą na naszych krzynkach jakieś???? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 04.09.05, 12:26 Gratuluję i trzymam mocno kciuki! A dietka polega na ograniczeniu węglowodanów i złych tłuszczy. Nie można jeść ziemniaków, makaronów, ryżu, pieczywa. Przez pierwsze 2 tygodnie również owoców. Generalnie spożywa sie produkty z tzw niskim indeksem glikemicznym, co ma spowodować, że nie dochodzi do do szybkich wzrostów i spadków insuliny we krwi i napadów głodu. No i oczyszcza się skład chemiczny krwi. Na początku przez 2 tygonie je się np tylko niektóre warzywa, chude mięsko - no pierś kurczaka, indyka, oliwę z oliwek, chudy ser żółty - po 2 tygodniach można włączyć niektóre inne produkty. Lecę do parku! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ja też się witam niedzielnie! 04.09.05, 12:05 Pszczoło, miło wiedzieć, że taka pozytywna zazdrość nie jest niczym złym, a wręcz to normalka, bo ostatnio dość często mnie nachodzi i jestem wówczas na siebie zła!!! Oczywiście podobnie jak Ty bardzo cieszę się z każdej nowej fasolki na naszym forum, takie newsy dodają mi otuchy, wtedy wiem, że każda z nas się jej kiedyś doczeka! Mam rację, no nie?! Bebell, super, że udało się Wam uwolnić od tego teściowego kredytu! :0) Cała ta sytuacja jest dla mnie jakimś absurdem, ale bardzo się cieszę, że teraz będziesz mogła już spać spokojnie planując Waszą przyszłość! Ant, podziwiam za zdolność tak wczesnego wstawania, taka pora to dla mnie środek nocy!!! ;o) Czy mi się wydaje czy nasza Balbinka gdzieś znikła?! Monia też rzadko pisze.... Nie zostawiajcie nas kochane! Z resztą ja ostatnio też mam coraz mniej czasu dla Was i w ogóle dla wszystkich! Praca, praca, praca... Rzecz jasna nie uczę do wieczora i pewnie dziwnie to brzmi, jak nauczycielka pisze, że dość często wraca z pracy po 20, ale cóż zrobić?! Dokumentacja, projekty, itp.itd.... Więc wybaczcie mi, jeśli zdarzy mi się Was troszkę zaniedbać, proszę... Wiecie co?! Mój brat wystawił naszą siostrę na aukcji, nosz chce ją sprzedać, ale się uśmiałam jak znalazło się kilku kupców, hihi! Oto link: morros.250free.com/monika.html Buziaczki na cała niedzielę dla wszystkich!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Ja też się witam niedzielnie! 04.09.05, 12:12 czwsc dziewczynz-wszystko co dobre, musi sie skonczyc niestety. nadaje juz z niemiec, buuuu. co sie wydarzylo podczas mojej nieobecnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Witam niedzielnie :) 04.09.05, 12:11 Witam w południe! Siedzę sobie i czekam na sygnał od przyjaciółeczki - wybieramy się na spacerek z jej niedawno narodzonym synkiem - małe cudeńko, może mi się humorek poprawi )). Pogadamy sobie, na słoneczku posiedzę, przewietrzę się.... Wczoraj wieczorkiem złapałam doła z powodu tego cholernego polipa. Jakby co, to podobno są tylko 3 szpitale w Wawie, które robią histeroskopię i są straszne kolejki. A prywatnie to koszt ponad 2000 zł! No nic, teraz pozostaje mi tylko czekać... Mam nadzieję, że ginka zadzwoni do mnie na początku tygodnia i powie co i jak. Wolny termin wizyty był dopiero na 22 września . A dietka powoli działa i nawet nie jest mi trudno wytrzymać - nie licząc tego winka i paru dodatkowych migdałów wieczorem . Jeżeli chodzi o ruch, to różnie u mnie z tym bywa, raczej nigdy nie byłam fanką ćwiczeń i uprawiania sportu... : (. Nie wiem ile wytrzymam, jak narazie idzie mi całkiem nieźle . Aha i to, że rzadziej piszę, nie znaczy, że nie chcę oglądać Waszych zdjęć )). Pkanetko, poproszę Twoje i Balbinki . Miłek niedzielki zyczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 13:00 Stokrotko....ja też od kilku m-cy na diecie mowie o kilku miesiącach, bo nie ograniczam sie drastycznie tzn nie jem zadnego pieczywa, ziemniakow, makaronu ryzu i kasz ale zdarza mi sie jednakowoz wtrabic smalec na chlebie jeszcze tylko 2 kilo do zrzucenia Aha i wykrylam takui siuwax na celulit i ujedrnienie ud, taki na dzien i na noc - kurcze pomogl - firma Bellinda - kuracja 2 tygodniowa a teraz po 1,5 tygodniowej przerwie wcieram termozel, i mam nadzieje ze jeszcze mi udo zeszczupleje a poza tym milej nierdzieli Pszczola - tak Ci piszę bo dawno nie wazelinowałam a poza tym i tak wiesz, nie? ** Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 13:18 No, widzę, że się troszkę rozkręciłyście kochaniutkie... Stokrotko, jeśli chodzi o polipy itp. to jestem trochę ciemna, ale życzę Ci z całego serduszka, żebyś się szybciutko tego czegoś pozbyła! Wyrazy uznania za wytrzymałość w diecie, naprawdę podziwiam!!! Cytrusiu, mam nadzieję, że pobyt w Gdańsku był bardzo udany i teraz będziesz miała do czego wracać pamięcią! :o) Jedna Chwilko, nasza wazelinko! ;o))) Czy mogę prosić o jakieś foto?! Pkanetko i Balbinko, wiedziałam, że się polubicie, nie mogłoby być inaczej!!! Was również proszę o zdjęcia na priva! Słoneczne pozdrowionka!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 14:46 witajcie uuu ile postow musze nadrobic czytanko u mnie 11dc jajniki codziennie rano pobolewaja sluzu niet zadnego wilgoc jest ale nic na zewnatrz to te ziolka tak dzialaja pogadalam z mezem i pomoglo stara sie zaspokoic moje potrzeby codziennie i kochaniutki strasznie ciekawe na jak dlugo powiedzialam o tabletkach mam zakaz powrotu do nic bo on chce dzidka ... ja sobie jednak odpuszcze narazie w piatek przjechal nas na wesele prosi jego brat z najmadrzejsza dziewczyna na swiecie jejus mialam jej dosc ... wesel nasze było na pokaz kelnerzy jedzenie wynosili bo w restauracji tak jest oni robia na jakies sali i swoje kucharki i ona ich przypilnuje acha..., dom postawilismy na pokaz, meble no coz wygorowane upodobania mamy, dziecko by nam sie w koncu przydalo a nie dorobkiewicze z nas ... no wiecie mam jej dosc pomyslec ze bedziemy mieszkaly przez siatke jejus chyba sie nie polubimy... maz nic nie mowil bo to jego ulubiony brat tylko sie smial ja powiedzialam ze buduje sie raz na cale zycie i widocznie mamy rozne upodobania i nasze meble nasz problem... usmiechnela sie wczoraj byla siostra z chlopakiem obejrzelismy horror wypilysmy winka duza ilosc...fajniutko a pożniej hmmm jejus ja tez staram sie schudnac ale nie moge cwicze jem malo bo przytylam 3kg od czerwca jejus nie moge patrzec na siebie przytulanka sa ale jakie mezus wynagradza ale ja nie licze ze sie uda nie wyszlo 7 cykli to czemu akurat teraz i wogole tak bez sluzu nie wierze zabieram sie za czytanie pozniej zrobe paznokcie i jade na dzialke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Witam niedzielnie :) 04.09.05, 14:49 czesc laseczki!!!! Bebell, super, ze z kredytem sytuacja już wyjasniona.....i się nie przejmuj teściami, że obrażeni!!! W końcu to Wy raczej powinniście być obrażeni, a nie oni!!! Stokrotko, trzymam kciuki za nadchodzące owu, za pęcherzyki....za polip żeby się naturalnie wchłonąl (jak rozumiem to możliwe), no i wytrwałosci w diecie....ale jestem pewna że wtej ostatnoek kwestii dasz radę, więc....powodzonka Cytruś, akumulatorki naładowane???? Pkanetko, czyli za Ciebie teraz też trzymamy kciukasy, skoro wszytko tak pięknie się układa, super!!!! A o zdjęcia poproszę!!!! Erga, gdzie Ty????? Zyjesz????? Megi, będzie dobrze.....na pewno szybciutko zdobędziesz zaufanie i jeszcze się będziesz opędzać od klientów!!!!! Gviazdeczko, mam nadzieję, że ten nawał pracy, to tylko tak na początku, a później będzie już tylko lepiej!!! Jutko, jeszcze raz jak najszybszego powrotu do zdrowia!!!!! Ktat, myśle że jak będziecie na swoim, to będzie już tylko lepiej...zobaczysz...nie ma jak mieszkać na swoim!!!! jak zwykle więcej już nie pamiętam, a więc buziaczki dla wszytkich tych, których nie wymieniłam!!!!!!! a ja weekendspędziłam imprezowo....w piątek i sobotę była u nas siostra męza....w sobotę wieczorem panieńskie....a dziś wpadają do mnie na chwilkę rodzice a więc póki co uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
ktat nadrobilam 04.09.05, 15:18 z moim laptopem sie troszke zeszło chwilko co to za specyfik gdzie mozna go kupic ?? stokrotko trzymam kciuki za dietke , mam nadzieje ze mi tez sie uda waze 56.5 przzy 165cm wiec jakies 4 w dol koniecznie maz mowi ze mam juz urojenia mam nadzieje ze polip zniknie jutka jak zdrowko mysle ze juz lepiej... babell nie przejmuj sie tesciami najwazniejszy jest maz... melba ja tez przed kazda zmiana strasznie sie boje wogole ja sie przywiazuje i nie przepadam za zmianami, ale bedzie dobrze pkanetka prosze o fotki skoro pekl ten pecherzyk to trzymam kciuki ze sie uda... jak robisz monitoring prywatnie czy panstwowo, ja to nawet skierowania na badania nie dostaje kaza czekac i prywatnie i na nfz a co dpiero jakbym sie upomniala o monitoring erga pewnie na poprawinach kacyka leczy pszczółko fajniutko juz niedlugo bedziecie mieli maluszka w rodzinie a pewnie niedlugo i Wasz sie pojawi a pewnie zazdrosc to nic zlego bo jest ona pozytywna ja tez zazdroszcze i na mnie to raczej dziala destruktywnie pozdrawiam was sorki jesli kogos pominelam i za bledy Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Ktat i wszystkie co chcą być szczupłe :) 04.09.05, 15:54 nie Bellinda - jak napisałam wcześniej tylko tu macie link proszę www.bielenda.com.pl/index2.php?lang=pl z tych produktów ja stosowałam: aktywny koncentrat wyszczuplający w ampułkach i teraz termoaktywny zel ja jestem bardzo sceptycznie do takich rzeczy nastawiona ale o dziwo zauważyłam zmianę nie w czasie stosowania i nie następnego dnia po uplynieciu calej kuracji ale ze 2 3 dni po Moim wyznacznikiem są spodnie, które dostałam od koleżanki a z powodu bułki udowej w nie nie wchodzę... ale mysle ze za 2 tygonie bede juz w nich latac jak fryga Aaa i co ważne - ja nie jestem na tym punkcie sfiksowana i nie probuje ciągle nowych produktow - ten trafil mi w ręce i tyle. Kupilam w Geancie Wiecie jak to jest - na mnie podziałał ale nie na każdą musi ... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia żebym Jaga cię nie widziała..to nei powiem, ale 04.09.05, 16:15 jak cię kocham chociaż nie grzesz..... ******* w kwestii zazdrości, można sie tego nauczyć, zeby nie działała destruktywnie...ja sie nauczyła, ale każdy ma inną drogę. ja chodziłam do mojej siostry, codziennie, codziennie, codziennie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Pszoła i Gviazdka 04.09.05, 18:56 uwierzcie mi, przecie nie będę walić się pięścią po klacie, bo boli! Uda, zadarty nos i szparki zamiast oczu, to moje kompleksy - tylko chwilunia!!! Umiem z tym żyć!!! Ściski Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pszoła i Gviazdka 04.09.05, 19:10 Szparki zamiast oczu, a to dobre!!!!!!! Pierwszy raz spotykam się z "takim" kompleksem!!! :o) Dobrze, że potrafisz żyć z tymi szparkami! ;o) Narka, trza lekcje na jutro przygotować, aaaaaaaale mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Jaga!!! 04.09.05, 19:10 Gwiazdko moja tofana, uwierz mi świruje gioętkie meble, ze aż miło... nosz kontakty mialam na łoczach tak???????? no pod koniec impry..nie powiem za wyraźnie nie widziałam, ale przed tym niewyraźnym widzeniem widziałam baaaardzo dużo (nie doslownie!!!!!) i nie zgadzam sie z jagą..sieje tu fermęta jakwoeś aż miło.. ja za to jestem grooba cała i mam duze cycki o!!!!! ****** Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Jaga!!! 04.09.05, 19:17 Pszczoło, tosz wiem, że ona świruje, ale aż mi humor poprawiła tymi szparkami!!! Niezły tekst, nie powiem! A Ty Pszczoła, też nie ściemniaj, żeś taka gruba, dobra?! Przecież widziałam tą "Łanię biegnącą" na fotce...:o) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Jaga!!! 04.09.05, 19:22 Łania ktora wciągała brzuch, zeby dobrze w locie wyglądać!!!!! dlatego przecież zaraz potem w bagno wpadłam, bo nie paczałam pod nogi ino prężyłam się do fot..DD jutro do szkoły tak? jak to grzmi do szkoły...do pracy chciałam powiedzieć))))) ja jeszcze tydzień urlopu i 4 tabletki!!!!!!!!!! no i w piatek do lekarza idę, do cud-dochtora...obaczymy co mi powie...zmusić mnie nie zmusi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Pszczoła 04.09.05, 19:26 Poćwicz jakiś bojowy wyraz twarzy to cud-dochtorek ani nie drgnie!!! Z resztą jakby śmiał sprzeciwić się pszczelej woli! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Pszczoła 04.09.05, 19:29 wiesz...najgorsze jest to, ze może.... kumasz jedyny na świecie facet, którego się troche boje....;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 19:39 Dzięki stokrotne za najnowszą foteczkę naszej mamusi - brzusio masz śliczny!!! Pozdrawiam i razem z wszystkimi Foremkami czekam na wieści od Ciebie!!! PAPA... M. Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:35 Witam kochane Przepraszam, że ostatnio mało piszę ale tak dużo Wy piszecie, że zanim wszystko przeczytam jestem juz zmęczona i nie mam siły pisać. U mnie wszystko dobrze. Maluch już rozrabia często więc jestem spokojniejsza bo wiem, że zyje. Wczoraj byłam w pracy. Jak co roku organizowalismy Międzynarodowe Targi. Jest to ogromna impreza na terenie naszej firmy bo wystawców jest ok. 160 a zwiedzajacych 20 000. Były to 5 targi. Co roku byłam opiekunką wystawców tzn rano zabierałam ich z hotelu podaczas targów byłam pomocna, wieczorem zawozilam i późnym wieczorem zabierałam na kręgle i dyskotekę, po prostu byłam aniołem stróżem. No i w tym roku nie mogłam się nimi zająć więc pojechałam sie z nimi zobaczyć. Są to fantastyczni faceci z całej Europy. Najbardziej chyba lubie Włochów chociaż uwielbiam też kilku Ńiemców. Tak więc wyściskałam sie ze wszystkimi i porozmawiałam, mialam też okazję porozmawiać z kolegami i koleżankami z pracy. Ale tęsknię za pracą!!!! Dopiero jak tam byłam zdałam sobie sprawę jak bardzo mi ich brakuje. Wieczorem jak zwykle była imprezka ale ja niestety wróciłam do domu na kanapę. No i dzisiaj odczułam wczorajszy dzień bo spałam większość dnia. No nic urodzę, wykarmię i wracam na arenę. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:37 I chciałam jeszcze powiedzieć, że cały czas trzymam za Was kciuki. Szkoda, że ten siepień nie był taki owocny jak byśmy chciały. No nic moze uroki złotej jesieni podziałają. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:38 Zmieniając temat. Jak Wam sie podobał wczorajszy występ Mandaryny w Sopocie? Jak żyję nie słyszałam takiego wycia na tej scenie. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: MonikaBomba! :-))) 04.09.05, 20:40 od dziś Monia będzie to maj namber łan!!!!!! po prostu.... na ten występ czekałam cały rok!!!!! ludzie.... !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pszczoła 04.09.05, 19:42 Jestem jestem~!! Kurcze ale mnie nogi bolą - tak się wybawiłam! Pod koniec na bosaka latałam No nic ale pewnie jutro cos więcej napiszę bo jakoś mnie główka troszkę boli Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 dobry wieczór 04.09.05, 20:52 ruch na naszym forum jak w dzień powszedni Bebell, dziękuję za fotki, masz piękną córunię, wzruszający taki widok mamusi z córcią... Moniczko, Tobie również ogromnie dziękuję! Wyglądasz kwitnąco i promieniejesz, a brzuszek tak słodki. Ahhh Anetko, bardzo, bardzo się cieszę, zę tak pięknie pękły Ci pęcherzyki, pewnikiem coś z tego być musi! Trzymam kciuki z całej siły, a to bieganie z wodą w ustach na pewno przyniesie szczęście Szkoda, ze mnie z Wami nie było : ( Wiedziałam, że dwie tak ciepłe kobietki znajdą wspólny język/. Oczywiście poproszę o zdjęcia. Sopotu niestety nie oglądałam, ale potrafię sobie wyobrazić ryczącą Mandarynę... Koszmar. Cytrus, jak było w domu? Wszystko się udało? Ant, ależ z Ciebie ranny ptaszek, szok! Srodek nocy normalnie! Gviazdko, tylko nas nie opuszczaj z powodu powrotu zajęć, najgorzej będzie w ciągu pierwszego tygodnia, ale później już jakoś [pójdzie, prawda? Ja już czuje sie lepiej, do pracy jutro pójdę, bo przynajmniej przestało mi w uszach strzelać. Chyba mam teraz dni okołoowulacyjne, ale nawet nie liczę tylko działamy kiedy mamy ochotę, a muszę przyznać, że wyjątkowo ochotna ostatnio jestem. Ale nie mam parcia z powodu pracy i tego, że 10 grudnia mam egzamin na aplikację radcowską, który po prostu muszę zdać, więc czeka mnie duuuuużo nauki. Więc pozostawiłam sprawy ciąży własnemu biegowi, zobaczymy jak wyjdzie Zebra, dałabyś od czasu do czasu znać czy wszystko u Ciebie ok. Nieładnie tak Dobranoc Kochane! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dobry wieczór 04.09.05, 21:31 Witam was w niedzielny wieczórmam nadzieję,że humory dopisują Dla nas zaczyna się chyba tydzień starań, na tescie owu słaba kreseczka, a wczoraj nie było jej wcale.Myslę,ze owu przyjdzie dzieki ziółkom troche wczesniej.Wiecie,ze mój mąz pije zioła ze mną? Smakują mu.Zaczął czytać Dziecko i tym podobne miesięczniki. Jestem dobrej mysli, oby prezent urodzinowy mi sie udał Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka no wlasnie!! Pszczoła 04.09.05, 21:58 nie wkrecaj nas - pamietaj, ze Cie na zywcca oblookalam i to dosc dokladnie i mnie tam sie bardzo podobywujesz!!! mimo ze generalnie lubie facetow i masz piekne dlonie! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ty Diable..;DDDDD dłonie... 04.09.05, 22:15 do czego pijesz ty Szatanie?????? oplułam monitor Jaga, jak Boga Kocham, ja Cię wielbię po prostu..DDDDD dlonie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:20 no to zaczynamuy nowy łikend))))) witam z rańca)))) jeszcze tylko 3 tabletki))))))))))))))))))) lecęd ziś na zakupy, potem do kosmetyczki, jak Michu mój gada, wyrwać sobie brwi, bo mi do oczu wchodzą...facet... czekam na raporcik co u Was)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:24 pozdrófka od Zebry)) nei moze wejść bo serwer jej padł naprawiają...czuje sie prawie dobrze, ale rzyga))))))))))))))))))))) och, niech rzyga na zdrowie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:37 wlasnie sie dowiedzialam ze na weselu brata nie bede sama beda 4 ciezarne tylko ja bede najwiecej 2 maja na kwiecien a 3 na maj. tylko szkoda ze alicja bedzie sama bo nie bedzie zadnych innych dzieci. wczoraj chyba poczulam ruchy mojej dzidzi takie bardzo delikatne Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 08:45 no to Lalisiu gratuluje)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 09:43 a ja bylam dzis pierwszy raz na monitoringu śmieszny doktorek był ale ze strachu miałam piknie moczem napełniony pęcherz za co dostałam okrzan jutro znowu jezza ja tam jade do tego szpiatala godzine!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:23 cześć laseczki!!!!! Monia, super brzuszek, super zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie napatrzeć się nie mogłam )))) Lalisia, gratulacje!!!! pierwsze ruchy....ekstra!!!! Erga, przykro mi bardzo....ale teraz jesteś pod dobrą opieką, więc się nie martw, na pewno będzie dobrze!!! Jutka, mam nadzieję, że dziś już dobrze się czujesz i że się zupełnie wyleczyłaś!!!!! A Twoja taktyka bardzo słuszna ....zdanie się na los....to mi się podoba....pewnie efektow szybko będzie można wyglądać!!! Jagoda, się nie przejmuj....ja za każdym razem mam parcie na pęcherz ))) ale mam dziś wku......jak stąd do Moskwy (czyli z Gdyni) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:30 szef czy kto Cię wku..ł Atko? Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:34 witajcie erga to fajniutko ze sie dobrze bawiłaś ... u mnie kolejny dzioen cykllu mierzyłam tempke bo musze zaczac brac luteinke wiec dzis 37,00 sluzu niet tylko w srodku jest w piatek sobote 36,8 jajniki przestaly bolec jak myslicie czy to juz po owu chetka na meza dalej dzis go znow zmolestuje chyba Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 10:51 Dziewczyny, chwilę mnie nie było, a tu z wątku sierpniowego zrobił się wrześniowy z bagatelka pięćsetką wpisów! Przywitowuję się zatem pięknie z dobrymi znajomymi z sierpnia i nowymi forumkami )). Poczytam sobie dokładnie, co tam u Was. Na szczęscie na wypowiedzeniu można się obijać. Kocham być na wypowiedzeniu! Wiem, że to zboczone, ale zdarza mi się drugi raz w mej krótkiej karierze i ciągle się tym stanem delekutję. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 11:05 Jako nowa witam serdecznie. Dziewczyny jest taka superowa pogoda,ze ide w trase, poszlajam sie troche po lesie bo wrzesien to nie przelewki w kazdej chwili lato moze sie skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: WRZEŚNIOWE STARANIA:):):) 05.09.05, 11:10 Cześć Madzia, pewnie, idź się poszlajaj jak możesz. Ja niestety jadę zaraz tłumaczyć, czyli budynek, samochód, budynek. W lesie byłam ostatnio w sobotę, w górach i też bym poleciała, jakbym mogła. Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 melduje tylko 05.09.05, 11:20 że mam dzisiaj piękny ciągnący się śluzik działamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: melduje tylko 05.09.05, 11:26 To ja trzymam kciuki Jutko. Mi już tylko czekanie pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: melduje tylko 05.09.05, 11:31 no no no, to się będzie dziać ))) Anetko, mnie tez już czekanie zostało....a gdzie zdjęcia ze spotkanka????? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: melduje tylko 05.09.05, 11:40 czesc dziewczyny, juz na miejscu w domu. kupa roboty przede mną ale dam rade u mnie @ powinna byc za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: melduje tylko 05.09.05, 11:50 witam poniedziałkowo bebell bardzo sie ciesze że udało wam się pozbyć tego kredytu pewnie teraz czujecie się dużo bogatsi jutko do dzieła trzyma kciuki bombamoniczko bardzo dziękuje za zdjęcie - drzunio poprostu bomba wszystkie was pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: melduje tylko 05.09.05, 11:52 moniczko miałam na myśli brzunio ja w weekend się wychorowałam ale dzisiaj czuje się już o niebo lepiej niestety nie oglądałam występu mandaryny w sopocie i strasznie żałuje ide czytać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia a ja juz wychodze... 05.09.05, 11:28 ale napisze tylko,ze od wczoraj troszke pobolewaja mnie jajniki. Nie chce sie nakrecac ale w poprzednich ciazach czulam dokladnie to samo. Moj organizm ma prawo byc rozregulowany,wiec sie nie nastawiam ale od wczoraj ciagle o tym, mysle. Testowac mam 15.09, wtedy bedzie 32dc i musze wytrzymac bo juz mialam wizje,zeby biegac do apteki i zrobic test w pierwszych lepszych krzakach)) chociaz doskonale wiem,ze i tak jest duzo za wczesnie. Naprawde musze isc sie przewietrzyc... Jutka jak jest sluzik to juz jest super. Porzadnie wymolestuj meza zycze goracej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:28 Magda, zazdroszczę!!!! Jutka, mam zły nastrój, bo jest poniedziałek, bo urząd mnie dobija, bo szef się podnieca i zamiast mówić jak człowiek, wrzeszczy (w wczwartek jedzie do ciepłych krajów i wszyscy muszą znać jego plany); bo wolałabym siedzieć z mężem urlopującym się póki jest jeszcze pogoda, bo nie mam kiecki na slub i nie wiem kiedy zdąże iść kupić, bo ciągle coś mi wyskakuje do zrobienia, bo ..........długo by jeszcze wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
ma.dzia Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:30 Dziewczyny przez 3 dni ciezko pracowalam przy remoncie mieszkania i musze wykorzystac ten dzien Moje delikatne raczki musza odpoczac od szorowania i skrobania zachnietej farby... Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:38 Jutka i Madzia, też trzymam kciuki, cobym szybko została forumową ciocią Waszych oczekiwanych skarbów! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 11:39 u mnie wlasnie brak sluzu ale podobno ziolka tak dzialaja u mnie chyba tez juz tylko czekanie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 12:40 hejka! dzięki dziewczyny)) ze cieszycie sie wraz ze mną)) a ja sie cieszę wręcz szaleńczo! bylismy na targach mieszkaniowych. ceny mnie przeraziły! uciekłabym z krzykiem najchetniej, ale mąż ze spokojem przegladał oferty, wiec jak grzeczna dziewczynka stałam cichutko obok)) myślimy na razie... melba, mam nadzieję, że się szybko zaklimatyzujesz w nowym miejscu)) gviazdko, czy Ty nie narzuciłaś sobie zbyt ostrego tempa na starcie??? lekcje, testy, projekty jakieś... i ta przebrzydła dokumentacja... sporo tego! pkanetko, do mnie chyba zdjątka nie dotarły, więc poproszę)) zazdroszczę Wam tego latania z wodą w ustach)) uwielbiam takie "magiczne" numery! jutko- kciuki zacisnięte! działajcie w spokoju)) ktat- tylko Ty nie zamecz chłopiny)) ata- olej szefa! mąż by dodał: "ciepłym moczem")) i się prosze wyluzowac!!! na razie koniec nadawania. bużka dla wszystkich kasia p.s. monika ja tez chce zdjęcia brzuszka!!! plisss!!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 12:56 Bebel...ciepłym moczem???? ty nie mieszkasz w Gdyni???? DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 13:01 dzieki za fotki pkanetka nie moglm sie doczekac jak zobacze wasz spacerek mam nadzieje ze sobie wychodzicie te wasze marzonka babell no ceny mieszkan przerazajace ale jesli bym wynajmowala to wolalabym splacac swoje niz komus pakowac w kieszen ja sie buduje i to kosztuje nas sporo wyrzeczen i oszczednosci to straszny wydatek ale nasze bedzie i wreszcie sami... a wtedy bede go meczyc hihihi nie ja go nie zamecze on sie nie da ... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 13:20 teraz na szczęście nie wynajmujemy)) o budowie domu tez myslimy. działkę mamy. tylko nie możemy się zdecydowac czy chcemy mieszkac pod Warszawą. szczególnie Wojtek. dla niego znaczyłoby to praktycznie całe dnie poza domem. przez siedem dni w tygodniu (specyficzna robota). poza tym mąż to typ całkowicie miejski) i troche nam ciężko podjac taka decyzję, choc co prawda co swoje to swoje)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: szczęściara z Ciebie 05.09.05, 13:40 ja mieszkalam 9 lat w jozefowie pozzniej rodzice postanowili przeniesc sie do wawy kupiliw bloku 9 pietro o jejus , maz cale zycie w bloku w kobylce tez mielismy dzialke w wolominie (duza 2300 m2) i postanowilismy sie budowac on powiedzial ze w zyciu w bloku, tak to mozmey grilowac trawka pieski beda biegaly bedzie sobie myl samochodzik, dzieci bezpieczniej beda sie bawic i fakt nienawidze jak sasiad chodzi mi po suficie fakt z kobylki na okecie samochodem jade ok.godziny wiec do pracki dojazd zajmuje mi 2 godz, z zycia ale warto.. ja teraz mieszkam z tesciami w bloku w 2 pokojach i mam dosc zachowujemy sie jakbysmy mieli po 15 lat i ukrywali przed rodzicami... ;-p wiecie co mam na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Atko 05.09.05, 16:10 po prostu słabszy dzień Pewnie juz Ci lepiej! Bywa tak, zwłaszcza w poniedziałki Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:25 Właśnie je wysyłam - i odrazu przepraszam jeśli do którejś z Was nie wysłałam - troszkę Was jest - dajcie znać i natychmiast doślę. Miłego oglądania Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:38 ja poprosze - dziekuje buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:42 Już wysłałam- sprawdź pocztę i daj znać czy doszły Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Fotki ze spotkania z Balbinką 05.09.05, 12:48 Ja też chętnie obejrzę, jeśli zechcesz mi przesłać . Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 12:57 bo dostałam foty szałowej blondyny z brunetka i mężem blondyny)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:01 ja tez... a to gviazdka to surowa nauczycielka jak dobrze ze szkołe mam za sobą hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:32 Ja surową nauczycielką?! Skąd takie opinie???????????? Chyba coś przegapiłam! ;o) Naprawdę jestem malutką, milutką i kochaną belfereczką, a że czasem wrzeszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:36 hihihi nie ja tylko tak napisalam bo caly czas cos tam szykujesz tym dzieciaczkomitd a ja nienawidzilam takich zorganizowanych nauczycieli jak roztargniony to czasem zapomnie o klasówce itd a jakie roczniki uczysz ?? ja Ciebie podziwiam wyszłabym z siebie patrzac na te dzieciaki jak sie zachowuja my chyba bylismy grzeczniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:59 Moi uczniowie mają 13-16 latek, supwrowy okres dorastania! :o))) Wiesz, w sumie to więcej czasu zajmują mi pierdy niezwiązane bezpośrednio z lekcjami - dokumenty szkolne, opracowywanie projektów, kontakty międzynar. NUUUUUDA... Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Pkanetko a dzie foty męża Anetki??????? 05.09.05, 13:03 Pszczółko kochana mój M. zabawiał się w paparazzi - ciężko o fotkę z nim - ale postaram się coś wygrzebać i prześlę Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_chwilka Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:15 ale też bym ciała wiedzieć jak wyglądacie...mogie???pliz swoje foto moge słać jak kto chce Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:29 ja poprosze a moje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=28345745&a=28420507 Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:30 to ślij Jaga, ślij!!! ja chetnie oblukam) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:40 Już wysłałam - i Twoje też poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:44 pkanetko -ślicznie dziękuje za śliczne zdjęcia bebell gdzie planujecie kupić mieszkanie tzn w jakiej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 13:51 ciągnie nas na Mokotów)) Wojtek na dolnym Mokotowie się wychował i przez pierwsze dwa lata po slubie tez tam mieszkaliśmy. bardzo mi sie też podoba Osiedle Leśne na bemowie- to chyba dla dzieci troszkę lepiej:duzo zieleni i przestrzeni. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 14:19 Mokotów mówisz no to rzeczywiście drogo ale Bemowo nie tańsze my teraz wynajmujemy na jelonkach i dobrze się tu mieszka marzyłam o kupnie mieszkanka w tych okolicach ale niestety tu za drogo i znaleźliśmy tańsze na białołęce Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Halo...ja niby u Was nowa 05.09.05, 14:27 moi rodzice mieszkają we włochach i też sa bardzo zadowoleni, czyli po sąsiedzku)) a kuzynka kupiła niedawno pomiędzy Ursusem a Włocham i tez bardzo sobie chwali, może rozejrzyjcie sie w tej okolocy. minus jest: tramwaju nie uświadczysz(( a to bemowo sporo tańsze niz mokotów. większe o 16m2 mieszkanie jest tańsze o 50.000. ale tak czy siak ceny z kosmosu(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebell 05.09.05, 13:15 Doszły! dziękuje)) mój chłopina tez łysieje zatokowo)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Bebell 05.09.05, 13:30 moj tez i jeszcze robi mu sie na czubku coraz mniej tzw. lotnisko ale i tak go kocham Odpowiedz Link Zgłoś